Pa čuj, evo rekoše da je naka Playboy zečica.
Gdje su pici i karanana da ovo eksploatišu?
Jaranka ga vidjela nedavno na Trebevicu. Majica mu bila prekratka pa mu se gace vidile dok je sjedio.dječak sa šibicama wrote: ↑24/06/2023 19:06 Jasta, pravi muskarci izgledaju kao Zaha Hare, sto pedeset kila pravog Bosnjaka
ni nick nisi znao pravilno napisati, bjezi bolan Mehmede
Svaka cast
Daleko smo mi od blokatora.Dosadno mii wrote: ↑24/06/2023 19:32Svaka cast
Jesi joj objasnio ako se slucajno pocne osjecati cudno u svom tijelu da je ok uzimati i u 11toj godini blokatore za
pubertet i hormone?
Kasapiti zdrave dijelove tijela?
tvojkomsija wrote: ↑24/06/2023 17:40 Unistavanje uloge muskarca i zene u drustvu
Unistavanje znacaja porodice u drustvu
Podrzavanje nekontrolirane imigracije
Unistavanje etnickih skupina
Potenciranje da postoji vise spolova
Iza svega ovoga stoji jedna politicka ljevicarska agenda, koja je jako mocna i ima pipke u svim evropskim drzavama.
U federaciji direktno finansiraju Nasu Stranku, u Rep. Srpskoj nemaju nikakvu ispostavu, djeluju samo pojedinacno
Jesi li ti vidio taj "zdravi dio tijela" koji je odkasapljen ili samo prenosis rekla-kazala iz tracerske kuhinje?Dosadno mii wrote: ↑24/06/2023 19:32Svaka cast
Jesi joj objasnio ako se slucajno pocne osjecati cudno u svom tijelu da je ok uzimati i u 11toj godini blokatore za
pubertet i hormone?
takoe, djeca ima da trpe što im je roditelju qrtzu ćeif
Ja iskreno nemam ništa protiv toga, svako nek odgaja dijete u duhu u kojem želi, ali da ne prigovara onome drugome što svoje dijete odgaja drugačije.
Recenica bi se laHko dala nastaviti i onako kako se tebi nikako ne bi dopaloRagibUzoriti wrote: ↑24/06/2023 19:52To se zove mentalno nasilje nad djecom.
Dijete ne zna razlikovati sta je dobro a sta lose. Lahko ces ga ubjediti da...
To je 0.018% populacije. Nije o njima rijec.forumskivojnik wrote: ↑24/06/2023 19:55Jesi li ti vidio taj "zdravi dio tijela" koji je odkasapljen ili samo prenosis rekla-kazala iz tracerske kuhinje?Dosadno mii wrote: ↑24/06/2023 19:32
Svaka cast
pubertet i hormone?
Jesi li vidio ikada dijete a zatim kasnije tinejdzera koje je rodjeno sa nerazvijenim spolnim organima, sa dvojnim, bez spolnog organa,...
Jesi li obrazovan i strucnjak na polju genetike i biologije?
Kada budes obrazovan i strucan u oblasti genetike i biologije (ne ono suspektno sto procitas na internetu i sumnjivim stranicama), kada budes upoznao roditelje djece sa ovim gore anomalijama i tu djecu, mozes mozda napisati da kasape "zdrave" dijelove tijela.
Ja pisem bosanski jezik sa naglaskom na H u rijecima gdje to moze da stoji.John Cleese wrote: ↑24/06/2023 20:06Recenica bi se laHko dala nastaviti i onako kako se tebi nikako ne bi dopaloRagibUzoriti wrote: ↑24/06/2023 19:52
To se zove mentalno nasilje nad djecom.
Dijete ne zna razlikovati sta je dobro a sta lose. Lahko ces ga ubjediti da...![]()
O ne, pa to je bas laHko dopadljivo, sarmantno takoreciRagibUzoriti wrote: ↑24/06/2023 20:10Ja pisem bosanski jezik sa naglaskom na H u rijecima gdje to moze da stoji.John Cleese wrote: ↑24/06/2023 20:06 Recenica bi se laHko dala nastaviti i onako kako se tebi nikako ne bi dopalo![]()
Kome se ne svidja... ( zamisli sta moze stajati ovdje u produzetku)
Dovoljno mu samo 3x reci pustam te, pustam te, pustam te i oni su razvedeni.Cherry-Cherry wrote: ↑24/06/2023 20:27 Ovim tradicionalnim bošnjama nije ok M+M i Ž+Ž, ali im je ok M+Ž+Ž+Ž+Ž.
I ja.thekupus wrote: ↑24/06/2023 20:37 Baš je lijepo danas bilo. Puno je ljudi mahalo s prozora i balkona, slalo poljubce i osmijehe. Osobno nisam vidio nikog da je nešto ružno pokazivao ili govorio, neki su na prozorima stajali smrknuti i snimali. A dole ispod ples, pjesma, smijanje, ma ljepota. Puno je policije u civilu bilo, ali nisu bile blokirane baš sve ulice okolo kao prošlih godina, barem mi se čini tako, sve je bilo opuštenije. Alta, crvena jabuka, scc, sve je to radilo regularno i bilo puno ljudi.
Meni osobno ne smeta onaj protest za tradicionalnu porodicu od jučer. Mislim da pravo na korištenje javnog prostora mora biti jednako za sve građane. Kad to shvate oni koji bi da tuku blokiraju, ubijaju, tjeraju one koji šetaju i pjevaju, onda neće biti potrebe ni za blokadama ulica. Sarajevo mora biti grad sigurnosti i slobode za sve, bez obzira na njihov identitet. Niko nikad više ne može ugrožavati građane jer su muslimani, kao što su radili zločinci 90ih, niti jer su Jevreji, Srbi, Romi, kao 40ih, niti po osnovu spolnog i rodnog identiteta.