Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zastozato wrote: ↑24/06/2023 15:02
Vidim da si jako tolerantna osoba.
Otvoreno, doduše na forumu, iskazuješ mržnju prema Islamu.
Možeš komotno pod ruku s onima što su rušili džamije po Bosni.
isto imam mišljenje o ostalim religijama, ne mislim da je Isus sin boziji nego da je bio najobičniji čovjek kojeg nije Bog poslao na zemlju. I ne, nije uskrsnuo nakon tri dana. Jel ti sad lakše?
Iskazujes mrznju prema krscanstvu... Srami se
Ako jos napises i da Ganeša nije stvaran, to je zadnja kap, pocecu i ja pravedno histerisati kao ovaj gore
Jasta je,..tako sto otvoreno vrijedjas religije, vjernike a kad neka druga grupa, nesto prica protiv pedera, e to je nedopustivo....haj se umij hladnom vodom.
Istinitost svega se može i smije dovesti u pitanje, pa tako i religija. Nije srednji vijek, kako se ljudsko bice razvija, sve manje ljudi prati religijske dogme. Samo je potrebno vidjeti najrazvijenije nacije na svijetu i koliko % ljudi je religiozno. A ti otvoreno vrijeđaš ljude koji nisu iste seksualne orijentacije kao ti.
Jasta je,..tako sto otvoreno vrijedjas religije, vjernike a kad neka druga grupa, nesto prica protiv pedera, e to je nedopustivo....haj se umij hladnom vodom.
Istinitost svega se može i smije dovesti u pitanje, pa tako i religija. Nije srednji vijek, kako se ljudsko bice razvija, sve manje ljudi prati religijske dogme. Samo je potrebno vidjeti najrazvijenije nacije na svijetu i koliko % ljudi je religiozno. A ti otvoreno vrijeđaš ljude koji nisu iste seksualne orijentacije kao ti.
Ti nekome pricas o vrijedjanju...haj se opet hladnom vodom pospi
isto imam mišljenje o ostalim religijama, ne mislim da je Isus sin boziji nego da je bio najobičniji čovjek kojeg nije Bog poslao na zemlju. I ne, nije uskrsnuo nakon tri dana. Jel ti sad lakše?
Iskazujes mrznju prema krscanstvu... Srami se
Ako jos napises i da Ganeša nije stvaran, to je zadnja kap, pocecu i ja pravedno histerisati kao ovaj gore
Nije napisao da sam kriscanofob, valjda će se uskoro javiti da mi to kaže
Ti nekome pricas o vrijedjanju...haj se opet hladnom vodom pospi
Konektuj se sa mozgom vlastitim pa se javi a ja sam se maloprije istusirao, jako osvježavajuće za vrijeme ovih vrelih dana
Unistavanje uloge muskarca i zene u drustvu
Unistavanje znacaja porodice u drustvu
Podrzavanje nekontrolirane imigracije
Unistavanje etnickih skupina
Potenciranje da postoji vise spolova
Iza svega ovoga stoji jedna politicka ljevicarska agenda, koja je jako mocna i ima pipke u svim evropskim drzavama.
U federaciji direktno finansiraju Nasu Stranku, u Rep. Srpskoj nemaju nikakvu ispostavu, djeluju samo pojedinacno
Bazinga1234 wrote: ↑24/06/2023 17:45
Na portalu izadje vijest o paradi, i kao svi komentari tipa koga briga za ove, ne zanima nas, a ono za 20 minuta skoro 200 kometara
Bazinga1234 wrote: ↑24/06/2023 17:45
Na portalu izadje vijest o paradi, i kao svi komentari tipa koga briga za ove, ne zanima nas, a ono za 20 minuta skoro 200 kometara
Klasika. Svaki put je tako. Onda ce neko ubaciti i komentar o pedifilima i izjednaciti ih sa LGBT i onda krece novi val.
Uvijek isto. Ni da bi se RS odcijepila ne bi tako brzo bilo toliko komentara...
Toliko policije, specijalaca, inspektora, sve da bi zaštitili pedere...
Ovi pederi su nas itekako koštali, sva ova silna policija je plaćena oz našeg džepa.
Čega se pametan stidi, time se budala ponosi, zato se i zove parada ponosa.
ali zashto ..klince na paradu... jel mu objashnjneo o chemu se radi.. . i da li je, klinac pristao ..... razmishljaju li o vrshnjachkom 'nasilju'.. nakon vrachanja u stvarnost