Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zastozato wrote: ↑24/06/2023 13:53
Jasno je kao dan da lgbt i ostala slova lobi radi na uništavanju porodice, ali osim nekolicine vjernika, niko ne smije, ne želi da digne glas protiv toga jer po svaku cijenu žele da budu dio zapadnog , 'naprednog', svijeta. Misle da su 'cool' ako prihvate sve zapadne vrijednosti, a ovi drugi papci. Stvar je u tome što ljudi ne smiju javno da izraze svoje mišljenje, a preko 90% ljudi ne želi parade na našim ulicama. Bošnjo, odnosno pro-bosanski orijentisani Bosanci, prihvataju šta god Evropa traži od njih međutim Evropa ih uvijek ostavi na cjedilu , a s druge strane oni koji ruše ovu zemlju, Dodik naprimjer, ne benda Evropu pa ni SAD, ali uglavnom dobiju naklonost tog istog zapada.
Da sam vlast u ovom dijelu države gdje su Bošnjaci većina, zabranio bih sve pro-evropske parade dok se ne ukine genocidni entitet, svi zločinci ne zatvore, i ne isplati sva ratna ošteta stradalim građanima.
Upravo to bi bile prave ljudske, pa i evropske vrijednosti.
Međutim mi Bošnjaci nažalost nemamo čovjeka sa stavom, svojim stavom.
jee, saka ljudi koji nemaju iste seksualne nagone kao ti su krivi za unistavanje porodice. U medjuvremenu: "Svaka treća žena u BiH žrtva nasilja u porodici, zakoni o njihovoj zaštiti 'mrtvo slovo' na papiru"
Findings indicate that the most frequent form of violence is psychological, with an overall prevalence of 41.9% during lifetime and 10.8% in the last year
Pogodi šta su kriteriji psihološkog, najzastupljenijeg nasilja? Uskraćivanje razgovora na duže od sat vremena i zastrašivanje pogledom. Na to se žali spol koji je izmislio silent treatment.
Trappist wrote: ↑24/06/2023 14:35
jee, saka ljudi koji nemaju iste seksualne nagone kao ti su krivi za unistavanje porodice. U medjuvremenu: "Svaka treća žena u BiH žrtva nasilja u porodici, zakoni o njihovoj zaštiti 'mrtvo slovo' na papiru"
Findings indicate that the most frequent form of violence is psychological, with an overall prevalence of 41.9% during lifetime and 10.8% in the last year
Pogodi šta su kriteriji psihološkog, najzastupljenijeg nasilja? Uskraćivanje razgovora na duže od sat vremena i zastrašivanje pogledom. Na to se žali spol koji je izmislio silent treatment.
Tebi je garant andrew tate zivotni idol, ali on ima tetovaže, ni njega ne bi zaposlio ipak...
Znamo da definiramo ženu, isto kao sto znamo da definiramo pećinskog čovjeka vehabiju.
Ok, koja je definicija žene?
Ljudsko bice sa dvadesettrecim XX hromosomom. A sad definicija bosanskog vehabije: mentalno zaostala osoba koja živi u Bosni, ima dugu bradu i kratku pamet. Smeta mu sve sto nije kao kod talibana.
rage_guy wrote: ↑24/06/2023 14:16
Interesantno je vidjeti da se diskurs pomjerio sa LGB na T. Sad mrznju najvise fokusirate na transvestite. Homoseksualci se slabije spominju. Vidi se napredak. Izgleda da parada ima efekta.
Zastozato wrote: ↑24/06/2023 13:53
Jasno je kao dan da lgbt i ostala slova lobi radi na uništavanju porodice, ali osim nekolicine vjernika, niko ne smije, ne želi da digne glas protiv toga jer po svaku cijenu žele da budu dio zapadnog , 'naprednog', svijeta. Misle da su 'cool' ako prihvate sve zapadne vrijednosti, a ovi drugi papci. Stvar je u tome što ljudi ne smiju javno da izraze svoje mišljenje, a preko 90% ljudi ne želi parade na našim ulicama. Bošnjo, odnosno pro-bosanski orijentisani Bosanci, prihvataju šta god Evropa traži od njih međutim Evropa ih uvijek ostavi na cjedilu , a s druge strane oni koji ruše ovu zemlju, Dodik naprimjer, ne benda Evropu pa ni SAD, ali uglavnom dobiju naklonost tog istog zapada.
Da sam vlast u ovom dijelu države gdje su Bošnjaci većina, zabranio bih sve pro-evropske parade dok se ne ukine genocidni entitet, svi zločinci ne zatvore, i ne isplati sva ratna ošteta stradalim građanima.
Upravo to bi bile prave ljudske, pa i evropske vrijednosti.
Međutim mi Bošnjaci nažalost nemamo čovjeka sa stavom, svojim stavom.
Imamo najgori prirodni priraštaj u Evropi. Ne sklapaju se brakovi, sve je više neženja i neudatih u poznim godinama, ili se kasno odlučuju za brak, pa onda često ne bude djece. Pored toga, ogroman broj mladih odlazi iz naše zemlje. Samo na osnovu tih činjenica zabranio bih promociju netradicionalnih porodica, jer ako se trend nastavi nestaćemo kao narod. A bez naroda, šta će ti zemlja i država.
Trebamo da što više promovišemo sklapanje normalnih porodica, rađanju djece. I nas je neko rodio, ili smo to možda zaboravili, prije da smo sebični. Sebičnost je jedan od znakova kukavičluka.
Slažem se da zakoni o zaštiti žene u porodici treba maksimalno provoditi.
Last edited by Zastozato on 24/06/2023 14:57, edited 1 time in total.
Ljudsko bice sa dvadesettrecim XX hromosomom. A sad definicija bosanskog vehabije: mentalno zaostala osoba koja živi u Bosni, ima dugu bradu i kratku pamet. Smeta mu sve sto nije kao kod talibana.
Sto mentalno zaostala?
To znas neke, pricao s njima?
Zasto se neosnovano razbacivati terminima i vrijedjati ljude?
konami666 wrote: ↑24/06/2023 12:40
Joj ovih vehabija bolesnih sto su se skupili. Ovima treba liječenje.
Jebiga i oni imaju pravo na slobodu izražavanja i javnog okupljanja, štagod mi mislili o tome.
Naravno, ali mi je smiješno da kažu “nama ne smetaju lgbt osobe” a drži transparent na kojem piše “lgbt osobama nije mjesto u Bosni” likovi ne znaju jesu li posli ili došli. I oni nekakve lažne moralne vertikale. A da ovoj grupi pogledas browsing history na telefonima, gore stvari gledaju od bilo koga na planeti.
Sto mentalno zaostala?
Nemam ja šta pričati sa njima, dovoljno ih je pogledati i vidjeti o kakvim profilima se radi. I još djecu doveli da drže nekakve niđe veze transparente, svima drže moralne lekcije a djetetu ispiru mozak da je nekakav lik iz pustinje pričao sa bogom. Gdje ćeš dalje…
Sto mentalno zaostala?
Nemam ja šta pričati sa njima, dovoljno ih je pogledati i vidjeti o kakvim profilima se radi. I još djecu doveli da drže nekakve niđe veze transparente, svima drže moralne lekcije a djetetu ispiru mozak da je nekakav lik iz pustinje pričao sa bogom. Gdje ćeš dalje…
Vidim da si jako tolerantna osoba.
Otvoreno, doduše na forumu, iskazuješ mržnju prema Islamu.
Možeš komotno pod ruku s onima što su rušili džamije po Bosni.
Vidim da si jako tolerantna osoba.
Otvoreno, doduše na forumu, iskazuješ mržnju prema Islamu.
Možeš komotno pod ruku s onima što su rušili džamije po Bosni.
isto imam mišljenje o ostalim religijama, ne mislim da je Isus sin boziji nego da je bio najobičniji čovjek kojeg nije Bog poslao na zemlju. I ne, nije uskrsnuo nakon tri dana. Jel ti sad lakše?
Sto mentalno zaostala?
Trappist wrote: ↑24/06/2023 14:35
To su te "porodične vrijednosti".
Dakle - dok je tradicionalnih metoda njenog ocuvanja, nema zime za Porodicu
Jasta je,..tako sto otvoreno vrijedjas religije, vjernike a kad neka druga grupa, nesto prica protiv pedera, e to je nedopustivo....haj se umij hladnom vodom.