Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
- bogoljub
#926 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Sram i stid neka te je Dragane Coviću, Na rtrs-u pred Miletom si tako malen i opskuran, politički providan, kada govoriš u kamere da bi volio da imaš odnos sa Bošnjacima u Sarajevu kao što imaš sa Dodikom. Sram i stid nek te je jer dobro znaš položaj Hrvata u Sarajevu, a Položaj Bošnjaka u većinskim hrvatskim mjestima. Za kraj ću citirati Miroslava Krležu: „Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture.“
A Sejdić-Finci gospodo draga je usvojen u Kantonu Sarajevo, jedina razina vlasti BiH! Čao raja!
A Sejdić-Finci gospodo draga je usvojen u Kantonu Sarajevo, jedina razina vlasti BiH! Čao raja!
Last edited by bogoljub on 01/12/2014 21:57, edited 1 time in total.
- bh.tornjak
#927 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
... neki dan napisano...
Postby bh.tornjak » 28/11/2014 13:59
Covic je u velikoj dilemi.....prihvatiti ponudu ulaska u vlast....ili u opoziciju...
dilema je velika....uci u vlast i izdati "finansijera" stranke i kumasina bilo bi opasno.....kod kumasina su "umjetnici Kozaci" tj. utjerivaci ili istjerivaci dugova....po Covica mnogo opasno......
ako ne udje u vlast....opet isto....."finansijer" hoce pare a para nema ....plus SIPA kao extra Bonus
belaj da ne moze bit veci....
Raguz i "devedesetka" se ne oglasavaju a cekaju da ulete......i uletit ce...
Postby bh.tornjak » 28/11/2014 13:59
Covic je u velikoj dilemi.....prihvatiti ponudu ulaska u vlast....ili u opoziciju...
dilema je velika....uci u vlast i izdati "finansijera" stranke i kumasina bilo bi opasno.....kod kumasina su "umjetnici Kozaci" tj. utjerivaci ili istjerivaci dugova....po Covica mnogo opasno......
ako ne udje u vlast....opet isto....."finansijer" hoce pare a para nema ....plus SIPA kao extra Bonus
belaj da ne moze bit veci....
Raguz i "devedesetka" se ne oglasavaju a cekaju da ulete......i uletit ce...
- video
#928 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Eh eto Vam ga sad, pa kmeeecite do sutra i nemoj te se sutra pitati sta i kako
Kao sto sam i napisao prije mjesec - Borba za baju do posljednjeg Hrvata
Kao sto sam i napisao prije mjesec - Borba za baju do posljednjeg Hrvata
- Streptokok
#929 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
[q
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:41, edited 1 time in total.
-
dpjokala26
#930 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
kako nema eno ga sa miletom na rtrs-u.bh.tornjak wrote:nema nam Chove vec danima.....ni glasa ni p*da od njega![]()
da ga nije kakva viroza safatala.....
- video
#931 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Bravo dragance
samo tako, udri i pokazi pravo lice i onim ko je imalo polagao nade u tebe (obje strane) !!!
- SaraFina
#932 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Zao je meni hrvatskog naroda. Pogubno je za Hrvate jer se Čović nameračio da ih politički uništi
Očigledno ..
Očigledno ..
-
dpjokala26
#933 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
sve je jasno,kockice poslozene,vlast na nivou bih ce brzo biti formirana bez covica i dodika.sta ces ljepse.Danguba wrote:Eno ga kod Dodika na RTRS-u. Ne znam je li poslao avion ili hitnu da ga dovuce u B.Luku da lici da mu daje podrsku.
Nije mu lahko. Donji je sta god odluci.
- video
#934 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Ma ide on i na zescu opciju, radikalizira sve oko sebe do te mjere da ce ih natjerati na iseljavanje i svodjenje na manjinuSaraFina wrote:Zao je meni hrvatskog naroda. Pogubno je za Hrvate jer se Čović nameračio da ih politički uništi
Očigledno ..
Uzasss sta jedan shizofreni lik uradi. Doduse, stozerniku se sve dozvoljavalo, pravdalo pa i za ovo ce se naci opravdanje
- SaraFina
#935 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
video wrote:Ma ide on i na zescu opciju, radikalizira sve oko sebe do te mjere da ce ih natjerati na iseljavanje i svodjenje na manjinuSaraFina wrote:Zao je meni hrvatskog naroda. Pogubno je za Hrvate jer se Čović nameračio da ih politički uništi
Očigledno ..![]()
Uzasss sta jedan shizofreni lik uradi. Doduse, stozerniku se sve dozvoljavalo, pravdalo pa i za ce se naci opravdanje
Prvo je uništavao sistematski opoziciju i unosio razdor u medjunacionalne odnose..
Sad mu treba " Baja" na drzavnoj razini kao poluga da raskrčmavaju drzavu u duetu.
Pa neće ići ...
Opet će na rezervnu klupu ili će odbaciti SNSD.
Neka izabere.
- Better Man
#936 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Dragan Čović predstavlja fašističku stranku, koja je srušila Stari most, otvarala konc. logore, silovala i ubijala nevine i koja sve ove godine pljačka državu i njene građane. Zato Dragana Čovića treba izbaciti iz vlasti i javno ga prozvati za sva ova zlodjela koja je HDZ učinio. Ne razlikuje se Dragan Čović i HDZ nimalo od Karadžića, Mladića, Šešelja i ostalih, čak šta više, isti su.
-
dalje
#937 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
http://rtrs.tv/av/pusti.php?id=43376dpjokala26 wrote:kako nema eno ga sa miletom na rtrs-u.bh.tornjak wrote:nema nam Chove vec danima.....ni glasa ni p*da od njega![]()
- video
#938 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Za ovo pljuvanje veceras ce mu trebati deset vjerskih sluzbenika da se mole bogu da ga dvojac Bakir-Zeljko prime i u Federalnu i u Drzavnu vlastSaraFina wrote:video wrote:Ma ide on i na zescu opciju, radikalizira sve oko sebe do te mjere da ce ih natjerati na iseljavanje i svodjenje na manjinuSaraFina wrote:Zao je meni hrvatskog naroda. Pogubno je za Hrvate jer se Čović nameračio da ih politički uništi
Očigledno ..![]()
Uzasss sta jedan shizofreni lik uradi. Doduse, stozerniku se sve dozvoljavalo, pravdalo pa i za ce se naci opravdanje
Prvo je uništavao sistematski opoziciju i unosio razdor u medjunacionalne odnose..
Sad mu treba " Baja" na drzavnoj razini kao poluga da raskrčmavaju drzavu u duetu.
Pa neće ići ...
Neka izabere.
Valjda je vec nakon ovoga svima jasno o cemu se ovdje radi !
i da se razumijemo - OVO NISU BEZVEZNE STVARI, OVDJE SU KARTE OTVORENE
- SaraFina
#939 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Koliko moraš biti ljigav da se bukvalno po@ereš na progananike iz redova svog naroda i bljuješ onakve gluposti poput poltrona. I to pred čovjekom koji je glavni za opstruiranje povratnika Hrvata na teritoriju RS.video wrote:Za ovo pljuvanje veceras ce mu trebati deset vjerskih sluzbenika da se mole bogu da ga dvojac Bakir-Zeljko prime i u Federalnu i u Drzavnu vlastSaraFina wrote:
Pa neće ići ...
Neka izabere.![]()
i da se razumijemo - OVO NISU BEZVEZNE STVARI, OVDJE SU KARTE OTVORENE![]()
Ovo večeras mu je bilo u rangu one dvadesetogodišnjice proslave kad je iz prvih redova gledao spektakl u B.L.
-
dpjokala26
#940 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
znaci bakir + zeljko ce formirati vlast na nivou federacije ,a na nivou bih ulazi jos sds?video wrote:
Za ovo pljuvanje veceras ce mu trebati deset vjerskih sluzbenika da se mole bogu da ga dvojac Bakir-Zeljko prime i u Federalnu i u Drzavnu vlast![]()
- Danguba
#941 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Ja neki dan napisah da je on najveci grobar Hrvata u BiH.SaraFina wrote:Zao je meni hrvatskog naroda. Pogubno je za Hrvate jer se Čović nameračio da ih politički uništi
Očigledno ..
- SaraFina
#942 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
dpjokala26 wrote:znaci bakir + zeljko ce formirati vlast na nivou federacije ,a na nivou bih ulazi jos sds?video wrote:
Za ovo pljuvanje veceras ce mu trebati deset vjerskih sluzbenika da se mole bogu da ga dvojac Bakir-Zeljko prime i u Federalnu i u Drzavnu vlast![]()
sve jasno a vlasti ni od korova.pitam se dal baratate cinjenicama?
Ima Zeljko Hrvatskih pozicija a i devedesetka
-
Kat
#943 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Deja vu iz devedesetih,dalje wrote:http://rtrs.tv/av/pusti.php?id=43376dpjokala26 wrote:kako nema eno ga sa miletom na rtrs-u.bh.tornjak wrote:nema nam Chove vec danima.....ni glasa ni p*da od njega![]()
Slobo i Franjo vaskrsli
- res publica
#944 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
SaraFino i Videu (ili Videoe
),
ne čini li vam se da malo naopako nekog diskvalificirate kao kandidata za vlast.
Donesete proizvoljno zaključak da će taj rušiti državu, i otpišete ga, umjesto da vidite kako je taj prošao na izborima, tj. da li ga je njegov narod podržao, pa na osnovu toga da se utvrđuje je li za vlast ili nije.
ne čini li vam se da malo naopako nekog diskvalificirate kao kandidata za vlast.
Donesete proizvoljno zaključak da će taj rušiti državu, i otpišete ga, umjesto da vidite kako je taj prošao na izborima, tj. da li ga je njegov narod podržao, pa na osnovu toga da se utvrđuje je li za vlast ili nije.
- SaraFina
#945 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Danguba wrote:Ja neki dan napisah da je on najveci grobar Hrvata u BiH.SaraFina wrote:Zao je meni hrvatskog naroda. Pogubno je za Hrvate jer se Čović nameračio da ih politički uništi
Očigledno ..
Pa i jeste.
Poltron. Nije da se i mi ne bi mogli pohvaliti da imamo sličnih ali Čho je poltronstvo izgleda patentirao.
A onoj laktaški mamlaz samo što nije zapjenio. Poput dobermana da otrese zvalje.
- Danguba
#946 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
...to nam porucio Dragance sa prve crte bojisnice iz B.Luke?dpjokala26 wrote:sve je jasno,kockice poslozene,vlast na nivou bih ce brzo biti formirana bez covica i dodika.sta ces ljepse.Danguba wrote:Eno ga kod Dodika na RTRS-u. Ne znam je li poslao avion ili hitnu da ga dovuce u B.Luku da lici da mu daje podrsku.
nisam ih mogao gledati. prejeo se pa ne znam dal' bi povracao i gasove pustao(da oproste dame).
- SaraFina
#947 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
res publica wrote:SaraFino i Videu (ili Videoe),
Ništa ti ne brini.
Jesi vidio Muhameda Besića? Iz lijevog madjarskog kluba direktno u repku.
To neka Čoviću bude nauk
A i tebi haveru.
- SaraFina
#948 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Tresemo se od Ćirila i Metodija i njihovih politickih driblinga.Danguba wrote:...to nam porucio Dragance sa prve crte bojisnice iz B.Luke?dpjokala26 wrote:sve je jasno,kockice poslozene,vlast na nivou bih ce brzo biti formirana bez covica i dodika.sta ces ljepse.Danguba wrote:Eno ga kod Dodika na RTRS-u. Ne znam je li poslao avion ili hitnu da ga dovuce u B.Luku da lici da mu daje podrsku.
nisam ih mogao gledati. prejeo se pa ne znam dal' bi povracao i gasove pustao(da oproste dame).
Treba Kirba duplu madjorizaciju napraviti!
Kad je bal neka je Maskenball
- video
#949 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Covjece dragi, sto se slijepi od ocijures publica wrote:SaraFino i Videu (ili Videoe),
Bosnjaci su sve one sto nisu radili u interesu svog naroda i drzave KAZNJAVALI do te mjere da su neke i BUKVALNO "satrali" sa politicke scene (citaj prvo SDA pa SBiH pa sad SDP)!
Vi cete izgleda sa ovim cirilicarem i u pakao ako treba - e to mi nikako nije jasno, jebo te, cisti mazohizam
Ustvari, vas izbor sto kaze Djole - jebes ga sam je iskO sto je navraco u Disko
- res publica
#950 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
zato će repka biti briljantna...SaraFina wrote: Ništa ti ne brini.
Jesi vidio Muhameda Besića? Iz lijevog madjarskog kluba direktno u repku.
To neka Čoviću bude nauk
A i tebi haveru.
najveći utisak večerašnje emisije bio mi je kad Dodik kaže "mi relaksirano gledamo na forimiranje vlasti, možda bi nam čak bilo rasterećenje da ne budemo u njoj, imaćemo manje odgovornosti". A onda Čović kaže "lako je Mili tako da gleda, ali mi u Federaciji moramo naći načina da ga uvučemo u vlast na nivou BiH".
Koji carevi.