Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post Reply
bogoljub

#926 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by bogoljub »

Sram i stid neka te je Dragane Coviću, Na rtrs-u pred Miletom si tako malen i opskuran, politički providan, kada govoriš u kamere da bi volio da imaš odnos sa Bošnjacima u Sarajevu kao što imaš sa Dodikom. Sram i stid nek te je jer dobro znaš položaj Hrvata u Sarajevu, a Položaj Bošnjaka u većinskim hrvatskim mjestima. Za kraj ću citirati Miroslava Krležu: „Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture.“

A Sejdić-Finci gospodo draga je usvojen u Kantonu Sarajevo, jedina razina vlasti BiH! Čao raja!
Last edited by bogoljub on 01/12/2014 21:57, edited 1 time in total.
bh.tornjak

#927 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by bh.tornjak »

... neki dan napisano... :izet: :izet: :izet:

Postby bh.tornjak » 28/11/2014 13:59

Covic je u velikoj dilemi.....prihvatiti ponudu ulaska u vlast....ili u opoziciju...
dilema je velika....uci u vlast i izdati "finansijera" stranke i kumasina bilo bi opasno.....kod kumasina su "umjetnici Kozaci" tj. utjerivaci ili istjerivaci dugova....po Covica mnogo opasno......
ako ne udje u vlast....opet isto....."finansijer" hoce pare a para nema ....plus SIPA kao extra Bonus
belaj da ne moze bit veci.... :izet:
Raguz i "devedesetka" se ne oglasavaju a cekaju da ulete......i uletit ce... :thumbup:
video

#928 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by video »

Eh eto Vam ga sad, pa kmeeecite do sutra i nemoj te se sutra pitati sta i kako :run:

Kao sto sam i napisao prije mjesec - Borba za baju do posljednjeg Hrvata :zzzz:
Streptokok

#929 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Streptokok »

[q
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:41, edited 1 time in total.
dpjokala26

#930 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by dpjokala26 »

bh.tornjak wrote:nema nam Chove vec danima.....ni glasa ni p*da od njega :shock:

da ga nije kakva viroza safatala..... :roll:
kako nema eno ga sa miletom na rtrs-u. :D
video

#931 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by video »

Bravo dragance :thumbup: samo tako, udri i pokazi pravo lice i onim ko je imalo polagao nade u tebe (obje strane) !!!
SaraFina

#932 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

Zao je meni hrvatskog naroda. Pogubno je za Hrvate jer se Čović nameračio da ih politički uništi

Očigledno ..
dpjokala26

#933 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by dpjokala26 »

Danguba wrote:Eno ga kod Dodika na RTRS-u. Ne znam je li poslao avion ili hitnu da ga dovuce u B.Luku da lici da mu daje podrsku.
Nije mu lahko. Donji je sta god odluci. :izet:
sve je jasno,kockice poslozene,vlast na nivou bih ce brzo biti formirana bez covica i dodika.sta ces ljepse. :)
video

#934 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by video »

SaraFina wrote:Zao je meni hrvatskog naroda. Pogubno je za Hrvate jer se Čović nameračio da ih politički uništi

Očigledno ..
Ma ide on i na zescu opciju, radikalizira sve oko sebe do te mjere da ce ih natjerati na iseljavanje i svodjenje na manjinu :-?

Uzasss sta jedan shizofreni lik uradi. Doduse, stozerniku se sve dozvoljavalo, pravdalo pa i za ovo ce se naci opravdanje :roll:
SaraFina

#935 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

video wrote:
SaraFina wrote:Zao je meni hrvatskog naroda. Pogubno je za Hrvate jer se Čović nameračio da ih politički uništi

Očigledno ..
Ma ide on i na zescu opciju, radikalizira sve oko sebe do te mjere da ce ih natjerati na iseljavanje i svodjenje na manjinu :-?

Uzasss sta jedan shizofreni lik uradi. Doduse, stozerniku se sve dozvoljavalo, pravdalo pa i za ce se naci opravdanje :roll:

Prvo je uništavao sistematski opoziciju i unosio razdor u medjunacionalne odnose..

Sad mu treba " Baja" na drzavnoj razini kao poluga da raskrčmavaju drzavu u duetu.

Pa neće ići ...

Opet će na rezervnu klupu ili će odbaciti SNSD.
Neka izabere.
Better Man

#936 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Better Man »

Dragan Čović predstavlja fašističku stranku, koja je srušila Stari most, otvarala konc. logore, silovala i ubijala nevine i koja sve ove godine pljačka državu i njene građane. Zato Dragana Čovića treba izbaciti iz vlasti i javno ga prozvati za sva ova zlodjela koja je HDZ učinio. Ne razlikuje se Dragan Čović i HDZ nimalo od Karadžića, Mladića, Šešelja i ostalih, čak šta više, isti su.
dalje

#937 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by dalje »

dpjokala26 wrote:
bh.tornjak wrote:nema nam Chove vec danima.....ni glasa ni p*da od njega :shock:

http://rtrs.tv/av/pusti.php?id=43376
video

#938 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by video »

SaraFina wrote:
video wrote:

Očigledno ..

Uzasss sta jedan shizofreni lik uradi. Doduse, stozerniku se sve dozvoljavalo, pravdalo pa i za ce se naci opravdanje :roll:

Prvo je uništavao sistematski opoziciju i unosio razdor u medjunacionalne odnose..

Sad mu treba " Baja" na drzavnoj razini kao poluga da raskrčmavaju drzavu u duetu.

Pa neće ići ...

Neka izabere.
Za ovo pljuvanje veceras ce mu trebati deset vjerskih sluzbenika da se mole bogu da ga dvojac Bakir-Zeljko prime i u Federalnu i u Drzavnu vlast 8)

Valjda je vec nakon ovoga svima jasno o cemu se ovdje radi !

i da se razumijemo - OVO NISU BEZVEZNE STVARI, OVDJE SU KARTE OTVORENE ;-) :bih:
SaraFina

#939 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

video wrote:
SaraFina wrote:

Pa neće ići ...

Neka izabere.
Za ovo pljuvanje veceras ce mu trebati deset vjerskih sluzbenika da se mole bogu da ga dvojac Bakir-Zeljko prime i u Federalnu i u Drzavnu vlast 8)

i da se razumijemo - OVO NISU BEZVEZNE STVARI, OVDJE SU KARTE OTVORENE ;-) :bih:
Koliko moraš biti ljigav da se bukvalno po@ereš na progananike iz redova svog naroda i bljuješ onakve gluposti poput poltrona. I to pred čovjekom koji je glavni za opstruiranje povratnika Hrvata na teritoriju RS.

Ovo večeras mu je bilo u rangu one dvadesetogodišnjice proslave kad je iz prvih redova gledao spektakl u B.L.
dpjokala26

#940 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by dpjokala26 »

video wrote:

znaci bakir + zeljko ce formirati vlast na nivou federacije ,a na nivou bih ulazi jos sds?

:sabur: sve jasno a vlasti ni od korova.pitam se dal baratate cinjenicama?
Danguba

#941 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Danguba »

Očigledno ..
Ja neki dan napisah da je on najveci grobar Hrvata u BiH. :(
SaraFina

#942 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

dpjokala26 wrote:
video wrote:

znaci bakir + zeljko ce formirati vlast na nivou federacije ,a na nivou bih ulazi jos sds?

:sabur: sve jasno a vlasti ni od korova.pitam se dal baratate cinjenicama?

Ima Zeljko Hrvatskih pozicija a i devedesetka :D
Kat

#943 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Kat »

dalje wrote:
dpjokala26 wrote:

http://rtrs.tv/av/pusti.php?id=43376
Deja vu iz devedesetih,
Slobo i Franjo vaskrsli :kiss:
res publica

#944 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by res publica »

SaraFino i Videu (ili Videoe :D ),
ne čini li vam se da malo naopako nekog diskvalificirate kao kandidata za vlast.
Donesete proizvoljno zaključak da će taj rušiti državu, i otpišete ga, umjesto da vidite kako je taj prošao na izborima, tj. da li ga je njegov narod podržao, pa na osnovu toga da se utvrđuje je li za vlast ili nije. :)
SaraFina

#945 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

Danguba wrote:

Očigledno ..
Ja neki dan napisah da je on najveci grobar Hrvata u BiH. :(

Pa i jeste.

Poltron. Nije da se i mi ne bi mogli pohvaliti da imamo sličnih ali Čho je poltronstvo izgleda patentirao.

A onoj laktaški mamlaz samo što nije zapjenio. Poput dobermana da otrese zvalje.
Danguba

#946 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Danguba »

dpjokala26 wrote:
Danguba wrote:Eno ga kod Dodika na RTRS-u. Ne znam je li poslao avion ili hitnu da ga dovuce u B.Luku da lici da mu daje podrsku.
sve je jasno,kockice poslozene,vlast na nivou bih ce brzo biti formirana bez covica i dodika.sta ces ljepse. :)
...to nam porucio Dragance sa prve crte bojisnice iz B.Luke?

nisam ih mogao gledati. prejeo se pa ne znam dal' bi povracao i gasove pustao(da oproste dame).
SaraFina

#947 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

res publica wrote:SaraFino i Videu (ili Videoe :D ),
ne čini li vam se da malo naopako nekog diskvalificirate kao kandidata za vlast.
Donesete proizvoljno zaključak da će taj rušiti državu, i otpišete ga, umjesto da vidite kako je taj prošao na izborima, tj. da li ga je njegov narod podržao, pa na osnovu toga da se utvrđuje je li za vlast ili nije. :)

Ništa ti ne brini.

Jesi vidio Muhameda Besića? Iz lijevog madjarskog kluba direktno u repku.

To neka Čoviću bude nauk :D

A i tebi haveru.
SaraFina

#948 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

Danguba wrote:
dpjokala26 wrote:
...to nam porucio Dragance sa prve crte bojisnice iz B.Luke?

nisam ih mogao gledati. prejeo se pa ne znam dal' bi povracao i gasove pustao(da oproste dame).
Tresemo se od Ćirila i Metodija i njihovih politickih driblinga.

Treba Kirba duplu madjorizaciju napraviti!

Kad je bal neka je Maskenball :)
video

#949 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by video »

res publica wrote:SaraFino i Videu (ili Videoe :D ),
Covjece dragi, sto se slijepi od ociju :sad:

Bosnjaci su sve one sto nisu radili u interesu svog naroda i drzave KAZNJAVALI do te mjere da su neke i BUKVALNO "satrali" sa politicke scene (citaj prvo SDA pa SBiH pa sad SDP)!

Vi cete izgleda sa ovim cirilicarem i u pakao ako treba - e to mi nikako nije jasno, jebo te, cisti mazohizam :run:

Ustvari, vas izbor sto kaze Djole - jebes ga sam je iskO sto je navraco u Disko :-)
res publica

#950 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by res publica »

SaraFina wrote: Ništa ti ne brini.

Jesi vidio Muhameda Besića? Iz lijevog madjarskog kluba direktno u repku.

To neka Čoviću bude nauk :D

A i tebi haveru.
zato će repka biti briljantna... :mrgreen:

najveći utisak večerašnje emisije bio mi je kad Dodik kaže "mi relaksirano gledamo na forimiranje vlasti, možda bi nam čak bilo rasterećenje da ne budemo u njoj, imaćemo manje odgovornosti". A onda Čović kaže "lako je Mili tako da gleda, ali mi u Federaciji moramo naći načina da ga uvučemo u vlast na nivou BiH".

Koji carevi. :lol:
Post Reply