fatamorgana wrote:nasa wrote:fatamorgana wrote:
Čuj radi se o nošnji , pa ne igraju folklor već obično propovijedaju džihad a baci se i pokoja bombica,

Eh sad pretjerujes i to debelo
Nigdje veze ali ne odustajes

Pa tvoj svaki drugi odgovor na ovakvim temama je "niđe veze", ti prilično nesuvislo promiješaš par fraza koje u suštini ne znače skoro ništa i onda to prezentiraš kao smislen odgovor, e, naso, naso ... ko te nezna skupo bi te p'latio ....
naravno, za razliku od mene ti odustaješ,

Odustajem od besmislenih rasprava koje za cilj nemaju ni istinu ni saznati nesto novo vec zezanciju s primjesama istine.
Objasnila sam ti vise nego dovoljno da je ono sto ti smatras vjerskom odjecom obicna nosnja karakteristicna za muslimane razlicitih zemalja i razlicita od zemlje do zemlje,recimo oni koji se pozivaju na sunet su vehabije,tako da je nesuvislo jedino tvoje neznanje vezano za temu u koju ulazis

cak i ne izgleda smisleno..znaci nigdje veze
Ne postoji nista sto se moze nazvati islamskom nosnjom jer islamska je svaka odjeca koja je u skladu s islamskim propisima!Beduini

nigdje veze,mislim kome su oni primjer radikalnih muslimana ili cak neki predstavnici istih...
E sad se ti mozes kao po obicaju naljutiti pa cemo nastaviti "smisleno" analizirati moje postove jer ti to uvijek radis