Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vicious

#926 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by vicious »

cyprus wrote:Valjda ću biti jedini koji će reći da mi Bega ne djeluje kao materijal za kapitena :mrgreen:
Ah, čudilo bi me da ti ne udariš kontru :D
cyprus

#927 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by cyprus »

vicious wrote:
cyprus wrote:Valjda ću biti jedini koji će reći da mi Bega ne djeluje kao materijal za kapitena :mrgreen:
Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timu :mrgreen:
BadCopy

#928 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by BadCopy »

Asmir 100% jedan od rijetkih koji nema u sebi onog balkanskog peksimluka

Od zla oca od gore matere
sumirprimus

#929 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by sumirprimus »

cyprus wrote:
vicious wrote:
Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timu :mrgreen:
pa jebte po tima je rodjeno vani,il otisli ko bebe... :D
cyprus

#930 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by cyprus »

BadCopy wrote:Asmir 100% jedan od rijetkih koji nema u sebi onog balkanskog peksimluka

Od zla oca od gore matere
Ne brinem se ja da će i on dočekat da mu se obilato spominje mater... Apsolutno nemam nikakve sumnje u to...
burek_in_space

#931 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by burek_in_space »

cyprus wrote: Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timu :mrgreen:
Ne mogu da se sjetim ko je od igracha nakon Zhiline izjavio da im je Bega skrshio sve na kamaru na pauzi izmedju dva poluvremena.

Sudeci po tome, mislim da ima dovoljan fond rijechi koje su neophodne za fudbalere, da bi bio kapiten. Nece doktorsku disertaciju pisati. :mrgreen:
edo_79

#932 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by edo_79 »

cyprus wrote:
vicious wrote:
Tvoj post nikako neće biti dočekan na nož, to je tvoje mišljenje i poštuje se. Ali hajmo bit realni jel bitnije kako se ponaša na terenu ili da najbolje govori jezik? Jel ti misliš da su ostali toliko elokventni da Bega nema šanse?
O'zone
Globalni moderator

#933 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by O'zone »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
alanx

#934 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by alanx »

Spaha nek reklamira Sberbank - a traku dati Ibisevicu ili Begovicu.
vicious

#935 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by vicious »

burek_in_space wrote:
cyprus wrote: Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timu :mrgreen:
Ne mogu da se sjetim ko je od igracha nakon Zhiline izjavio da im je Bega skrshio sve na kamaru na pauzi izmedju dva poluvremena.

Sudeci po tome, mislim da ima dovoljan fond rijechi koje su neophodne za fudbalere, da bi bio kapiten. Nece doktorsku disertaciju pisati. :mrgreen:
To :thumbup:
cyprus

#936 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by cyprus »

edo_79 wrote:Tvoj post nikako neće biti dočekan na nož, to je tvoje mišljenje i poštuje se. Ali hajmo bit realni jel bitnije kako se ponaša na terenu ili da najbolje govori jezik? Jel ti misliš da su ostali toliko elokventni da Bega nema šanse?
Jebem ga... nisam bio toliko ozbiljan :mrgreen: Što se mene tiče nek bude... Na kraju krajeva ko da je to i bitno... Samo eto, ja bih tu traku ipak radije dao Džeki...

Znam da momentalno on nije najpopularniji igrač u ekipi, ali kad se realno pogleda (reprezentativni staž, međunarodni ugled, broj golova, iskustvo), nekako mi je logično da on bude Spahin nasljednik... S tim što Spaha po meni nikad nije trebo bit kapiten... Traku je dosad trebao nositi Misimović...
edo_79

#937 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by edo_79 »

cyprus wrote:
edo_79 wrote:Tvoj post nikako neće biti dočekan na nož, to je tvoje mišljenje i poštuje se. Ali hajmo bit realni jel bitnije kako se ponaša na terenu ili da najbolje govori jezik? Jel ti misliš da su ostali toliko elokventni da Bega nema šanse?
Jebem ga... nisam bio toliko ozbiljan :mrgreen: Što se mene tiče nek bude... Na kraju krajeva ko da je to i bitno... Samo eto, ja bih tu traku ipak radije dao Džeki...
Znam da momentalno on nije najpopularniji igrač u ekipi, ali kad se realno pogleda (reprezentativni staž, međunarodni ugled, broj golova, iskustvo), nekako mi je logično da on bude Spahin nasljednik... S tim što Spaha po meni nikad nije trebo bit kapiten... Traku je dosad trebao nositi Misimović...
Uz svo dužno poštovanje ja NEBIH .... iz jednog prostog razloga

Image

Džeko nema muda ovo da uradi, nema tu karizmu da galami na saigrače, da ih motiviše, da ih dozove nazad u utakmicu, osim kad se radi o finalu Premiershipa protiv QPR kad je iz sveg glasa vrištao na igrače MC.....
Staž ima, ugled ima, broj golova stoji, iskustvo i to stoji ali zalaganje na terenu i bacanje samog sebe pod noge žalopojkama po fb NULA BODOVA.
Treba imat MUDA za kapitena a to Bega ima .... taman da nezna beknut naš jezik.
Logovan

#938 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by Logovan »

Begović :thumbup: Mogao bi on biti dobar kapiten.
Dr. Kuca

#939 Re: Asmir Begović

Post by Dr. Kuca »

Bega me je kupio do kraja zivota.
It_is_a_Leclerc

#940 Re: Asmir Begović

Post by It_is_a_Leclerc »

Eehehe..

Forumaši ne samo da su uzeli traku Emiru Spahiću, već živo raspravljaju kome je dodijeliti. Šta vam je ? Emir Spahić neće nikud nakon SP-a.
sumirprimus

#941 Re: Asmir Begović

Post by sumirprimus »

It_is_a_Leclerc wrote:Eehehe..

Forumaši ne samo da su uzeli traku Emiru Spahiću, već živo raspravljaju kome je dodijeliti. Šta vam je ? Emir Spahić neće nikud nakon SP-a.
spaha je osoba koja definitivno dijeli i javnost i repku(kako na terenu tako i van terena)...
vrijeme je da mu se zahvalimo, i da prodisemo ko francuzi poslje nasrija... :D
It_is_a_Leclerc

#942 Re: Asmir Begović

sumirprimus wrote:

spaha je osoba koja definitivno dijeli i javnost i repku(kako na terenu tako i van terena)...
Ja mislim da bi Emiru trebalo ponuditi da bude na klupi, ako hoće.
Ali tek pošto nađemo odgvarajuću zamjenu.
edo_79

#943 Re: Asmir Begović

Post by edo_79 »

It_is_a_Leclerc wrote:
sumirprimus wrote:

Ja mislim da bi Emiru trebalo ponuditi da bude na klupi, ako hoće.
Ali tek pošto nađemo odgvarajuću zamjenu.
Najbolji post dosad .... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
van Basten

#944 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH

Post by van Basten »

burek_in_space wrote:

Medunjanin. Još je dodao da su se svi sjebali tad, jer od Bege to kao nisu očekivali. A on kaže da je pomislio - imamo lidera za idućih deset godina, kad Spaha ode
MOSALJOZE

#945 Re: Asmir Begović

Post by MOSALJOZE »

Na poluvremenu,se počeo derat ko nikad.Istreso se momak,i onda opet nakon pola minute hladan ko špricer,kazu tad su svi šutili ko zaliveni.
_mufljuz_

#946 Re: Asmir Begović

Post by _mufljuz_ »

ma Beguna je kralj - prepo bi se i ja kad bi se 'vako drekn'o na mene :lol:

covjek koji da s gola go na go je sposoban cojek :mrgreen:

uglavnom - mislim da imamo novog heroja - koji to nije zato sto glumi nego zato sto jeste 8-)
todd_smith

#947 Re: Asmir Begović

Post by todd_smith »

Koje gluposti od postova ovdje neces sve procitati.

Sta ja imam odredjivati ko ce Pjanica ili Lulica ili treceg nekog naseg voditi na terenu?

Valjda oni medjusobno to neka odrede
5 0 5

#948 Re: Asmir Begović

Post by 5 0 5 »

znaci, i pored svega, brazil nam je donio nekoliko dobrih stvari. novog kapitena, novog selektora, koji ce, nadamo se, podmladiti tim, pa cemo onda imati i nove igrace.

mislim da edin nije kapitenski tip igraca. njemu se cesto desi da padne pod uticaj navijaca. emocije ga prenose. podsjeca me na ramosa, koji se isto pogubi kada gubi, i onda napravi neku glupost. asmir je nas iker i puyol u jednom. prirodni vodja. dobar decko, inteligentan igrac. SEO isto izgleda kao momak sa autoritetom na terenu. ne znam kakav je, ali mogu ga zamisliti sa kapitenskom trakom u buducnosti. ne znam ko bi drugi mogao. mozda pjanic? u svakom slucaju, treba gledati u buducnost i dati sansu mladjima, koji su se svakako dokazali.
sumirprimus

#949 Re: Asmir Begović

Post by sumirprimus »

samo da ne bude ko sa spahom,nacin kako je on dobio kapitensku traku :D
It_is_a_Leclerc

#950 Re: Asmir Begović

todd_smith wrote:Koje gluposti od postova ovdje neces sve procitati.

Sta ja imam odredjivati ko ce Pjanica ili Lulica ili treceg nekog naseg voditi na terenu?

Valjda oni medjusobno to neka odrede
To se ovdje ne smije reći.Zna se da su pravi vladari repke klixovi forumaši. I ako oni kažu da će Begović biti kapiten, on će to i biti.
:oops:
Post Reply