Ah, čudilo bi me da ti ne udariš kontrucyprus wrote:Valjda ću biti jedini koji će reći da mi Bega ne djeluje kao materijal za kapitena
Asmir Begović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vicious
#926 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
- cyprus
#927 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timuvicious wrote:Ah, čudilo bi me da ti ne udariš kontrucyprus wrote:Valjda ću biti jedini koji će reći da mi Bega ne djeluje kao materijal za kapitena
- BadCopy
#928 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Asmir 100% jedan od rijetkih koji nema u sebi onog balkanskog peksimluka
Od zla oca od gore matere
-
sumirprimus
#929 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
pa jebte po tima je rodjeno vani,il otisli ko bebe...cyprus wrote:Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timuvicious wrote:Ah, čudilo bi me da ti ne udariš kontrucyprus wrote:Valjda ću biti jedini koji će reći da mi Bega ne djeluje kao materijal za kapitena
- cyprus
#930 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Ne brinem se ja da će i on dočekat da mu se obilato spominje mater... Apsolutno nemam nikakve sumnje u to...BadCopy wrote:Asmir 100% jedan od rijetkih koji nema u sebi onog balkanskog peksimluka
- burek_in_space
#931 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Ne mogu da se sjetim ko je od igracha nakon Zhiline izjavio da im je Bega skrshio sve na kamaru na pauzi izmedju dva poluvremena.cyprus wrote: Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timu
Sudeci po tome, mislim da ima dovoljan fond rijechi koje su neophodne za fudbalere, da bi bio kapiten. Nece doktorsku disertaciju pisati.
- edo_79
#932 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Tvoj post nikako neće biti dočekan na nož, to je tvoje mišljenje i poštuje se. Ali hajmo bit realni jel bitnije kako se ponaša na terenu ili da najbolje govori jezik? Jel ti misliš da su ostali toliko elokventni da Bega nema šanse?cyprus wrote:Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timuvicious wrote:Ah, čudilo bi me da ti ne udariš kontrucyprus wrote:Valjda ću biti jedini koji će reći da mi Bega ne djeluje kao materijal za kapitena
- O'zone
- Globalni moderator
- alanx
#934 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Spaha nek reklamira Sberbank - a traku dati Ibisevicu ili Begovicu.
- vicious
#935 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Toburek_in_space wrote:Ne mogu da se sjetim ko je od igracha nakon Zhiline izjavio da im je Bega skrshio sve na kamaru na pauzi izmedju dva poluvremena.cyprus wrote: Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timu
Sudeci po tome, mislim da ima dovoljan fond rijechi koje su neophodne za fudbalere, da bi bio kapiten. Nece doktorsku disertaciju pisati.
- cyprus
#936 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Jebem ga... nisam bio toliko ozbiljanedo_79 wrote:Tvoj post nikako neće biti dočekan na nož, to je tvoje mišljenje i poštuje se. Ali hajmo bit realni jel bitnije kako se ponaša na terenu ili da najbolje govori jezik? Jel ti misliš da su ostali toliko elokventni da Bega nema šanse?
Znam da momentalno on nije najpopularniji igrač u ekipi, ali kad se realno pogleda (reprezentativni staž, međunarodni ugled, broj golova, iskustvo), nekako mi je logično da on bude Spahin nasljednik... S tim što Spaha po meni nikad nije trebo bit kapiten... Traku je dosad trebao nositi Misimović...
- edo_79
#937 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Uz svo dužno poštovanje ja NEBIH .... iz jednog prostog razlogacyprus wrote:Jebem ga... nisam bio toliko ozbiljanedo_79 wrote:Tvoj post nikako neće biti dočekan na nož, to je tvoje mišljenje i poštuje se. Ali hajmo bit realni jel bitnije kako se ponaša na terenu ili da najbolje govori jezik? Jel ti misliš da su ostali toliko elokventni da Bega nema šanse?Što se mene tiče nek bude... Na kraju krajeva ko da je to i bitno... Samo eto, ja bih tu traku ipak radije dao Džeki...
Znam da momentalno on nije najpopularniji igrač u ekipi, ali kad se realno pogleda (reprezentativni staž, međunarodni ugled, broj golova, iskustvo), nekako mi je logično da on bude Spahin nasljednik... S tim što Spaha po meni nikad nije trebo bit kapiten... Traku je dosad trebao nositi Misimović...

Džeko nema muda ovo da uradi, nema tu karizmu da galami na saigrače, da ih motiviše, da ih dozove nazad u utakmicu, osim kad se radi o finalu Premiershipa protiv QPR kad je iz sveg glasa vrištao na igrače MC.....
Staž ima, ugled ima, broj golova stoji, iskustvo i to stoji ali zalaganje na terenu i bacanje samog sebe pod noge žalopojkama po fb NULA BODOVA.
Treba imat MUDA za kapitena a to Bega ima .... taman da nezna beknut naš jezik.
- Logovan
#938 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Begović
Mogao bi on biti dobar kapiten.
- Dr. Kuca
#939 Re: Asmir Begović
Bega me je kupio do kraja zivota.
- It_is_a_Leclerc
#940 Re: Asmir Begović
Eehehe..
Forumaši ne samo da su uzeli traku Emiru Spahiću, već živo raspravljaju kome je dodijeliti. Šta vam je ? Emir Spahić neće nikud nakon SP-a.
Forumaši ne samo da su uzeli traku Emiru Spahiću, već živo raspravljaju kome je dodijeliti. Šta vam je ? Emir Spahić neće nikud nakon SP-a.
-
sumirprimus
#941 Re: Asmir Begović
spaha je osoba koja definitivno dijeli i javnost i repku(kako na terenu tako i van terena)...It_is_a_Leclerc wrote:Eehehe..
vrijeme je da mu se zahvalimo, i da prodisemo ko francuzi poslje nasrija...
- It_is_a_Leclerc
#942 Re: Asmir Begović
Ja mislim da bi Emiru trebalo ponuditi da bude na klupi, ako hoće.sumirprimus wrote:spaha je osoba koja definitivno dijeli i javnost i repku(kako na terenu tako i van terena)...It_is_a_Leclerc wrote:Eehehe..
Ali tek pošto nađemo odgvarajuću zamjenu.
- edo_79
#943 Re: Asmir Begović
Najbolji post dosad ....It_is_a_Leclerc wrote:Ja mislim da bi Emiru trebalo ponuditi da bude na klupi, ako hoće.sumirprimus wrote:spaha je osoba koja definitivno dijeli i javnost i repku(kako na terenu tako i van terena)...It_is_a_Leclerc wrote:Eehehe..
Ali tek pošto nađemo odgvarajuću zamjenu.
- van Basten
#944 Re: Asmir Begović - Kapiten fudbalske reprezentacije BIH
Medunjanin. Još je dodao da su se svi sjebali tad, jer od Bege to kao nisu očekivali. A on kaže da je pomislio - imamo lidera za idućih deset godina, kad Spaha odeburek_in_space wrote:Ne mogu da se sjetim ko je od igracha nakon Zhiline izjavio da im je Bega skrshio sve na kamaru na pauzi izmedju dva poluvremena.cyprus wrote: Možda će moj post bit dočekan na nož, al jbg nekako mi čudno da kapiten bude neko ko ne govori najbolje jezik ostalih igrača u timu
- MOSALJOZE
#945 Re: Asmir Begović
Na poluvremenu,se počeo derat ko nikad.Istreso se momak,i onda opet nakon pola minute hladan ko špricer,kazu tad su svi šutili ko zaliveni.
- _mufljuz_
#946 Re: Asmir Begović
ma Beguna je kralj - prepo bi se i ja kad bi se 'vako drekn'o na mene
covjek koji da s gola go na go je sposoban cojek
uglavnom - mislim da imamo novog heroja - koji to nije zato sto glumi nego zato sto jeste
covjek koji da s gola go na go je sposoban cojek
uglavnom - mislim da imamo novog heroja - koji to nije zato sto glumi nego zato sto jeste
-
todd_smith
#947 Re: Asmir Begović
Koje gluposti od postova ovdje neces sve procitati.
Sta ja imam odredjivati ko ce Pjanica ili Lulica ili treceg nekog naseg voditi na terenu?
Valjda oni medjusobno to neka odrede
Sta ja imam odredjivati ko ce Pjanica ili Lulica ili treceg nekog naseg voditi na terenu?
-
5 0 5
#948 Re: Asmir Begović
znaci, i pored svega, brazil nam je donio nekoliko dobrih stvari. novog kapitena, novog selektora, koji ce, nadamo se, podmladiti tim, pa cemo onda imati i nove igrace.
mislim da edin nije kapitenski tip igraca. njemu se cesto desi da padne pod uticaj navijaca. emocije ga prenose. podsjeca me na ramosa, koji se isto pogubi kada gubi, i onda napravi neku glupost. asmir je nas iker i puyol u jednom. prirodni vodja. dobar decko, inteligentan igrac. SEO isto izgleda kao momak sa autoritetom na terenu. ne znam kakav je, ali mogu ga zamisliti sa kapitenskom trakom u buducnosti. ne znam ko bi drugi mogao. mozda pjanic? u svakom slucaju, treba gledati u buducnost i dati sansu mladjima, koji su se svakako dokazali.
mislim da edin nije kapitenski tip igraca. njemu se cesto desi da padne pod uticaj navijaca. emocije ga prenose. podsjeca me na ramosa, koji se isto pogubi kada gubi, i onda napravi neku glupost. asmir je nas iker i puyol u jednom. prirodni vodja. dobar decko, inteligentan igrac. SEO isto izgleda kao momak sa autoritetom na terenu. ne znam kakav je, ali mogu ga zamisliti sa kapitenskom trakom u buducnosti. ne znam ko bi drugi mogao. mozda pjanic? u svakom slucaju, treba gledati u buducnost i dati sansu mladjima, koji su se svakako dokazali.
-
sumirprimus
#949 Re: Asmir Begović
samo da ne bude ko sa spahom,nacin kako je on dobio kapitensku traku 
- It_is_a_Leclerc
#950 Re: Asmir Begović
To se ovdje ne smije reći.Zna se da su pravi vladari repke klixovi forumaši. I ako oni kažu da će Begović biti kapiten, on će to i biti.todd_smith wrote:Koje gluposti od postova ovdje neces sve procitati.