Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moonlight7 wrote:ej jel može neko da mi preporuči neki dobar eye liner ...ove dosada što sam koristila, ili brzo spadnu, ili se razmazuju
eFo oFaj...
Uvijek s divljenjem gledam djevojke koje ga znaju pravilno i precizno nanjeti...ja to nikad nisam uspjela...pokusavala,pokusavala,pokusavala...i odustala...
jos se samo umeljam,pa cijelu sminku moram skidati i ponovo se sminkati
nije da se hvalim, ali pravo sam se izbirikala i sad ga stavljam kao profi,
eye liner i maskara je jedino što koristim samo rijetko potrefim na neki dobar, onda i oni kistovi, neki su deblji neki tanji, pa i od njih zavisi...
@Michun hvala ti, samo ne vidim koja marka je u pitanju, pa ako ti nije problem da napišeš ?
Uvijek s divljenjem gledam djevojke koje ga znaju pravilno i precizno nanjeti...ja to nikad nisam uspjela...pokusavala,pokusavala,pokusavala...i odustala...
jos se samo umeljam,pa cijelu sminku moram skidati i ponovo se sminkati
nije da se hvalim, ali pravo sam se izbirikala i sad ga stavljam kao profi,
eye liner i maskara je jedino što koristim samo rijetko potrefim na neki dobar, onda i oni kistovi, neki su deblji neki tanji, pa i od njih zavisi...
@Michun hvala ti, samo ne vidim koja marka je u pitanju, pa ako ti nije problem da napišeš ?
oh sori - loreal je ovo i ima black i carbon black. to je bilo od boja kod nas.
moonlight7 wrote:ej jel može neko da mi preporuči neki dobar eye liner ...ove dosada što sam koristila, ili brzo spadnu, ili se razmazuju
meni je najbolji rimelov onaj obicni od 5 km nit spada nit se razmazuje i cijeli dan mi normalno izgleda kao da sam tek stavila
I od Essence ima onaj novi, baš je super, nije kao prošli što su bili poput flomastera, ovaj je odličan
joj meni ti sto su kao flomaster nikako ne valjaju nekako su previse suhi :S kupila nedavno maxfactor neki smedj/crni kao flomaster ona cetkica zao mi para bolje da sam 4 rimelova uzela.. bukvalno bacila odmah suho skroz
alica.k wrote:izgleda ona tema o noktima otisla u zaborav, pa cu ovdje da pitam.
jel se nekome desi da mu opadne kvalitet noktiju (nokata? wtf, koja je ispravna rijec ovdje?) od lakova za nokte i acetona? odma da kazem, aceton je uljni, tak da nije pravi aceton u pitanju. koristila sam i onaj od essence, i afrodita, i dikla...to je jedan od razloga sto i ne koristim lakove :S jer mi uniste nokte.
OVo a ima i roza bocica..meni se nokti listaju i pucaju a skroz su kratki..Kad koristim ovo, ocvrsnu i budu bas zdravi..
Ozbiljno sis, zar sumnjas u me
Nemam nokte, mislim ne pustam ih ni milimetar, al' cim mrvu narastu, ja to nekako slomim, pa se otkine, ode visoko, sa ovim cudom, tj. kad mackam ovim Rimmel lakicima za ojacavanje, imam normalne nokte. A nisu ni skupi..
kad vec pricate o lakovima i noktima znal ko kako da natjeram ove moje nokte da rastu .. prije grickala tako da je to sad piff tesko izvest al eto xD koristila ovaj eveline lak kao za brzi rast noktiju pif vala nikakve koristi od njega imal ko neke druge ideje ... zelim nokte duze od 1mm xD
Meni je za nokte najbolji bio alessandro lak za jacanje noktiju, to ljeto su mi bas bili diiivni Cak sam stavljala sliku na onu temu najljepse ruke il kako vec Ali sad mi uvijek zao dati 15KM cini mi se, pa nikako da uzmem opet
ne vjeruj bonicko dok ti ne pokaze raspadnute nokte cuj raspali jo se nokti to ljubomorna ba sto si htjela kupiti
meni je alessandro malo bio skup pa sam nakon dva odustala od kupovine ... jer kao i obicno brzo spadne pa ja lakiram cesto .... ali mogla bi ih staviti u frizz da ozive malo su mi oba postala pregusta
Zoya wrote:Ja ne smijem imati duge nokte, ali ipak malo kad narastu, to procveta i lomi se uzas jedan
Ozbiljno sis, zar sumnjas u me
Nemam nokte, mislim ne pustam ih ni milimetar, al' cim mrvu narastu, ja to nekako slomim, pa se otkine, ode visoko, sa ovim cudom, tj. kad mackam ovim Rimmel lakicima za ojacavanje, imam normalne nokte. A nisu ni skupi..
Proguglaj malo Rimmel nail rescue http://www.katsbeautyreviews.co.uk/2011 ... lenge.html ev' jedna tinejdzerka koja gricka nokte, ako je njoj pomoglo i tebi ce
alica.k wrote:mene je isprepadala neka cura s tim alessandrom, pricala je da su joj se nokti raspali od neceg njihovog sto je koristila...
Ma vala... ne vjerujem Ja znam samo da su mi tad nokti najbolji bili... A posljednjih mjesec su uzas, samo ih rezem, tako da cu kupiti vjerovatno opet taj alessandro pa eto javit cu jesu li nokti bolji il su se raspali