Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
Naslovnica

#9176 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

The 51st State wrote: 29/03/2020 22:12
Naslovnica wrote: 29/03/2020 21:56
sumirprimus wrote: 29/03/2020 21:48
Imali smo priliku gledat teferice prosle hefte . par stptina automobila na jednoj livadi .
Uzmi u obzir ovi s malom djecom nece ici na kozije staze i zahtjevnije uspone.
Omladinu boli krac svakako daj rostilj alkohol gandzu lajnu i jbo virus.
Penzija svoje otkucala svejedno im. Prilicno jasna slika planinske i izletisne idile hehe
Ja ne znam gdje si vidio stotine automobila na livadi na planini, ako je Veliko polje tamo stotina automobila nije ništa, najnormalnije se može napraviti razmak između ljudi.
Na stranu to što oni od 18, 19 i više godina itekako roštiljaju, duvaju, alkohol - oni i dalje mogu da rade to isto be problema.
I izleti na planinu nisu zabranjeni, dapače, bolje šetati na Velikom polju nego biti u stanu.
Kontate li vi te apsurde ili ne?!
Apsurd je da ti ne kontas da si kao osvjesten pojedinac nebitan i da je mjera uvedena zbog debila koliko god ti bio pametan.
Ali da li ti shvataš da debili i dalje rade to što rade i nije im zabranjeno?!
Ko god hoće (osim -18 +65) može i dalje raditi sve što je i do sada radio. Odemo nas 5 na Veliko polje, napravimo 1.5 metara razmaka međusobno i ožeži.
Ali majka ne može staviti dijete u kolica i izvesti je 30min na sunce.
Shvatate li apsurdnost mjera?!
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#9177 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mk ultra »

sumirprimus wrote: 29/03/2020 21:48
mk ultra wrote: 29/03/2020 21:45
sumirprimus wrote: 29/03/2020 21:41 Pa svi bi u setnju na planinu izlet.
A bog dao ko amerika smo veliki :lol:
Razmisljajte malo. To sto bi vi htjeli svi hoce. A to vodi guzvama a guzve masovnom izlaganju virusu.a izlaganje virusu ... Sta rade trenutno svi u svijetu koji su bili u opustenijoj vaRijanti?
Guzva na planini da se ljudi sudaraju ko u tramvaju?
Imali smo priliku gledat teferice prosle hefte . par stptina automobila na jednoj livadi .
Uzmi u obzir ovi s malom djecom nece ici na kozije staze i zahtjevnije uspone.
Omladinu boli krac svakako daj rostilj alkohol gandzu lajnu i jbo virus.
Penzija svoje otkucala svejedno im. Prilicno jasna slika planinske i izletisne idile hehe
Ti ljudi koji su rostiljali onda uglavnom su se vratili u istu kucu/stan...
Laertes

#9178 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Laertes »

Naslovnica wrote: 29/03/2020 22:15
Milenkov buraz wrote: 29/03/2020 22:10
Naslovnica wrote: 29/03/2020 22:08

Ako ćeš mi ti platiti 500 KM kazne, odmah sutra ih izvodim.
Onda ih drži u kući kao svi ostali i tačka.
Do kada?
Jebiga, care, do kad Solak i Sebija kažu...
Smori ti sa ovim... Imamo i mi drugi djecu, i snalazimo se kako najbolje znamo... Neće kuknjava po forumu ništa promijeniti.
Izvedi ih na balkon, terasu, prozor ako ništa... Pojačaj im vitamine, svježe voće i povrće, cijedite zajedno narandže, izduraće se.
JThomas

#9179 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by JThomas »

nije uopšte pitanje "može" li se. prežive ljudi i u logoru pet godina, a ne dvije sedmice. pitanje je je li potrebno i pametno. a koliko god da smo u prosjeku nikakvi, jasno je da mjere određuju brižljivo probrani najgori i od nas takvih...
Naslovnica

#9180 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Laertes wrote: 29/03/2020 22:21
Milenkov buraz wrote: 29/03/2020 22:10

Onda ih drži u kući kao svi ostali i tačka.
Do kada?
Smori ti sa ovim... Imamo i mi drugi djecu, i snalazimo se kako najbolje znamo... Neće kuknjava po forumu ništa promijeniti.
Izvedi ih na balkon, terasu, prozor ako ništa... Pojačaj im vitamine, svježe voće i povrće, cijedite zajedno narandže, izduraće se.
Znači ja smorih, vi se pomirili sa činjenicom da će biti kako Solak i Sebijak kažu (heeeej, SOLAK i SEBIJA), da djeci cijedim narandže i da duram.
Ne smije se više ni mater jebavati, osnivali su i neku specijalnu jedinicu za ovakve kao ja.
Oooo Alaše dragi!!!
palermo

#9181 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by palermo »

shalla wrote: 29/03/2020 21:36 Ono što mi je zanimljivo, ko god postavi pitanje koje sam i ja postavljao, pici i ostali kažu ma eto izvodite djecu boli me ćuna :lol: pa jebemu miša nemojmo biti tako isključivi ;-)
Evo, kod mene je isto kao kod @Naslovnica supruga i ja radimo, izloženi smo naravno full i 50x je veća mogućnost da nedaj Bože fasujemo virus na poslu i prenesemo ga djetetu. Pritom se snalazimo za malca kako znamo i umijemo, najčešće ga vodimo kod svastike koja ima svoje dvije curice, pa ako mi donesemo svome malcu virus i on će njima itd itd, evo ovu sedmicu sam ja sam dobio plaćeno odsustvo pa će mali sa mnom...
I pritom, ja ne spadam u ljude kojima je ova restrikcija problem jer živim u kući, imam hvala Bogu veliko dvorište koje je izolovano od svega, dijete je vani povazdan vikendom i sl... Niko ovdje ne zagovara raspašoj, parkiće, igrališta, i naravno da je to suludo. Ali jebemu mater, imamo dovoljno policije (bar mi se tako čini jer ih je uvijek na kafama po benzinskim pumpama pa 2-3 auta) a ne baš previše parkića, ta okupljanja bi se vrlo brzo neutralisala, čim bi legla prva kazna od 500 KM. Ovdje je riječ o tome da ljudi ne mogu odvesti djecu na vikendicu, na planinu, ne mogu izaci ispred zgrade pola sata, ljudi dragi o čemu mi pričamo. Pa FBiH je jedina u Evropi ovo uvela, suludo da ne može suludije (joj riječi) biti...

Baš ste isključivi, fkt ne kontam zašto vam je u objašnjenjima samo crno ili bijelo :roll:
Pa ja mislim da ovdje uopšte nema prostora za sivo, nego je upravo crno ili bijelo. Problem je što je ovo nevidljivi neprijatelj, ne puca, ne čuješ granate, niko od naših najbližih (govorim o većini) nije stradao, ne vidimo ni slike stradalih i onda nam se naravno prioriteti mijenjaju. Nevidljivi neprijatelj koji nas ne dira je daleko, ali blizu su djeca koja nešto traže, nešto zapomagaju, nešto kukaju.....i onda mi tražimo da nam se riješi naš prioritet, djeca.
A svako selektivni pristup ovom problemu, npr....možeš sat vremena biti vani i to dvjesta metara od kuće bi sasvim sigurno doveo do potpunog nepoštivanja ove odluke. Ja mislim da su toga svjesni i ovi što zagovaraju da se ova odluka izmijeni.
Ako se ovo produži jasno je da će doći do modifikacija ovih odluka, ali zar se zaista ne može dvadesetak dana ova odluka ispoštovati. Zbog svih nas. Bez roncanja.

I ovo sam još hotio reći, dok ja tebe razumijem kao anonimnog forumaša da ovdje izlažeš svoju muku, nikako ne mogu razumjeti npr. Jasnu Duraković kao javnu ličnost da napiše onakav pamflet. Baš se pitam je li je imalo strah da se nađe netko lud i prihvati njeno mišljenje.
Naslovnica

#9182 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

kakotakonikako wrote: 29/03/2020 22:18 Najgore i najtuznije je kada drugi brane djecu od njihovih roditelja. Oni roditelji koji misle da ne treba da mu dijete bude vani, nece ni da nema zabrane svoju djecu izvoditi vani. Isto tako ( pouzdano znam ) da i pored ove zabrane neki roditelji izvode djecu vani. Ali ih drze na distanci i ne rijetko su sami na odredjenoj lokaciji ( najcesce njihova vikendica ili od nekog prijatelja ). Jer niko ne moze i ne voli djete vise od njegovog roditelja.
Ovom, kao i drugim zabranama, nesposobni politicari zele prikriti svoj nerad i nesposobnost, a i pojedini forumasi koji imaju dodira ili sa politicarima ili sa zdravstvenim sistemom zele to opravdati. Ovaj policijski sat - znacio bi da se korona prenosi samo nocu a to je jedna od mnogo gluposti kojoj u ovo vrijeme prisustvujemo.
Imamo jako los i nesposoban zdravstveni sistem i umjesto da se oko toga zabavimo i poboljsamo ga, mi ce mo i kada ovo prodje ( a mora proci ) na to brzo zaboraviti. Na zalost.
Pa nisam lud da pustim djecu vani sa horgaju, ne pada mi na pamet.
Ali, zaštk ne mogu roditelji provozati djecu u kolicima, zašto ne mogu ja voziti svoju djecu u automobilu, zašto ne mogu izaći djeca u pratnji roditelja, bez okupljanja?
Narkomani uredno mogu.
Nivelacija

#9183 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Nivelacija »

Opet ljudi nekontaju , ne mogu se UVODITI mjere mimo ustava i evropske konvencije o ljudskim pravima.
Ne mogu vjerovati da neko opravdava krsenje osnovnih ljudskih prava i u vanrednim situacijama i ratovima.
Pa jedini u svijetu smo sa takvom odlukom ispod 18 godina a i sa preko 65 jer u RS imaju dva dana po 3 sata za izaci.

Ako mislite da treba tako onda prvo mjenjajte ustav i evropsku konvenciju i suspendujte Strazbur pa onda uvodite.

Kada u ratu prekrsis ta prava zavrsis na sudu.
The 51st State

#9184 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by The 51st State »

Naslovnica wrote: 29/03/2020 22:19
The 51st State wrote: 29/03/2020 22:12
Naslovnica wrote: 29/03/2020 21:56

Ja ne znam gdje si vidio stotine automobila na livadi na planini, ako je Veliko polje tamo stotina automobila nije ništa, najnormalnije se može napraviti razmak između ljudi.
Na stranu to što oni od 18, 19 i više godina itekako roštiljaju, duvaju, alkohol - oni i dalje mogu da rade to isto be problema.
I izleti na planinu nisu zabranjeni, dapače, bolje šetati na Velikom polju nego biti u stanu.
Kontate li vi te apsurde ili ne?!
Apsurd je da ti ne kontas da si kao osvjesten pojedinac nebitan i da je mjera uvedena zbog debila koliko god ti bio pametan.
Ali da li ti shvataš da debili i dalje rade to što rade i nije im zabranjeno?!
Ko god hoće (osim -18 +65) može i dalje raditi sve što je i do sada radio. Odemo nas 5 na Veliko polje, napravimo 1.5 metara razmaka međusobno i ožeži.
Ali majka ne može staviti dijete u kolica i izvesti je 30min na sunce.
Shvatate li apsurdnost mjera?!
Tacno da ima i toga, ali je tacno i da mjere uveliko smanjuju rizicne kontakte prosto statisticki gledano, resursa nemamo, ni ljudskih ni materijalnih, mentalitet nula bodova stoga jedino sto nam preostaje da se poklopimo i nadamo se da ce ovo sto je poduzeto brzo neke rezultate donijeti ne bi li i restrikcije popustili,
Nije zgodno i puni komfor je cijena naseg opsteg javasluka, sigurno nesto sto se ne moze u ovoj krizi promijeniti i korigovati.
emigrazione

#9186 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by emigrazione »

JThomas wrote: 29/03/2020 22:23 nije uopšte pitanje "može" li se. prežive ljudi i u logoru pet godina, a ne dvije sedmice. pitanje je je li potrebno i pametno. a koliko god da smo u prosjeku nikakvi, jasno je da mjere određuju brižljivo probrani najgori i od nas takvih...
Pa to je to, lik koji ne zna zastitnu masku na lice da stavi, ekonomista iz Mostara, uhljebljena ojebina iz Rogatice i šizofrena iskompleksirana žena medicinar iz Podgorice vrlo upitnog znanja i morala igraju se City Island sa nama...šuti slušaj šta ti kažu i trpi...hoću kurac majku vam bolesnu, već sam nabavio ausweis iz jedne pekare možete za kurac da me povučete...
Laertes

#9187 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Laertes »

Naslovnica wrote: 29/03/2020 22:25
Do kada?
Znači ja smorih, vi se pomirili sa činjenicom da će biti kako Solak i Sebijak kažu (heeeej, SOLAK i SEBIJA), da djeci cijedim narandže i da duram.
Ne smije se više ni mater jebavati, osnivali su i neku specijalnu jedinicu za ovakve kao ja.
Oooo Alaše dragi!!!
Druže, mirili se mi ili ne, biće kako oni kažu. Šta predlažeš da se učini? Jebavanjem majke njima ovdje po forumu samo sebi nabijaš frustracije, a promijeniti nećeš ništa. Ja sam ti samo htio pomoći kakvim savjetom, ali eto nemoj cijediti narandže. Bogaraj ovdje po forumu, bogaraj po kući, jebiga, šta ću ti ja...
sumirprimus

#9188 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by sumirprimus »

Strahota :-) eto kakvi smo ljudi.
Sramota
Naslovnica

#9190 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

palermo wrote: 29/03/2020 22:29
shalla wrote: 29/03/2020 21:36 Ono što mi je zanimljivo, ko god postavi pitanje koje sam i ja postavljao, pici i ostali kažu ma eto izvodite djecu boli me ćuna :lol: pa jebemu miša nemojmo biti tako isključivi ;-)
Evo, kod mene je isto kao kod @Naslovnica supruga i ja radimo, izloženi smo naravno full i 50x je veća mogućnost da nedaj Bože fasujemo virus na poslu i prenesemo ga djetetu. Pritom se snalazimo za malca kako znamo i umijemo, najčešće ga vodimo kod svastike koja ima svoje dvije curice, pa ako mi donesemo svome malcu virus i on će njima itd itd, evo ovu sedmicu sam ja sam dobio plaćeno odsustvo pa će mali sa mnom...
I pritom, ja ne spadam u ljude kojima je ova restrikcija problem jer živim u kući, imam hvala Bogu veliko dvorište koje je izolovano od svega, dijete je vani povazdan vikendom i sl... Niko ovdje ne zagovara raspašoj, parkiće, igrališta, i naravno da je to suludo. Ali jebemu mater, imamo dovoljno policije (bar mi se tako čini jer ih je uvijek na kafama po benzinskim pumpama pa 2-3 auta) a ne baš previše parkića, ta okupljanja bi se vrlo brzo neutralisala, čim bi legla prva kazna od 500 KM. Ovdje je riječ o tome da ljudi ne mogu odvesti djecu na vikendicu, na planinu, ne mogu izaci ispred zgrade pola sata, ljudi dragi o čemu mi pričamo. Pa FBiH je jedina u Evropi ovo uvela, suludo da ne može suludije (joj riječi) biti...

Baš ste isključivi, fkt ne kontam zašto vam je u objašnjenjima samo crno ili bijelo :roll:
Pa ja mislim da ovdje uopšte nema prostora za sivo, nego je upravo crno ili bijelo. Problem je što je ovo nevidljivi neprijatelj, ne puca, ne čuješ granate, niko od naših najbližih (govorim o većini) nije stradao, ne vidimo ni slike stradalih i onda nam se naravno prioriteti mijenjaju. Nevidljivi neprijatelj koji nas ne dira je daleko, ali blizu su djeca koja nešto traže, nešto zapomagaju, nešto kukaju.....i onda mi tražimo da nam se riješi naš prioritet, djeca.
A svako selektivni pristup ovom problemu, npr....možeš sat vremena biti vani i to dvjesta metara od kuće bi sasvim sigurno doveo do potpunog nepoštivanja ove odluke. Ja mislim da su toga svjesni i ovi što zagovaraju da se ova odluka izmijeni.
Ako se ovo produži jasno je da će doći do modifikacija ovih odluka, ali zar se zaista ne može dvadesetak dana ova odluka ispoštovati. Zbog svih nas. Bez roncanja.

I ovo sam još hotio reći, dok ja tebe razumijem kao anonimnog forumaša da ovdje izlažeš svoju muku, nikako ne mogu razumjeti npr. Jasnu Duraković kao javnu ličnost da napiše onakav pamflet. Baš se pitam je li je imalo strah da se nađe netko lud i prihvati njeno mišljenje.
Ova odluka će se morati ili ukinuti ili modifikovati.
Ti si rekao da se strpimo 2-3 mjeseca. Za 2 mjeseca će se desiti raspad sistema. Nema posla, nema plata, nema penzija, biće mrtvih ali ne od korone nego od besparice. Ove mjere mogu trajati još najviše 2 sedmice i život mora da se nastavi i da počne da se vrti kotač. Inače sve ode u 3 lijepe.
Moja mati je u skupini iznad 65. Misliš da je ko nazvao i pitao šta? Da joj nije mene do sada bi se ucrvala.
Pička li im materina nesposobna, krepali svi odreda dabogda!
Naslovnica

#9191 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Laertes wrote: 29/03/2020 22:34
Naslovnica wrote: 29/03/2020 22:25

Oooo Alaše dragi!!!
Druže, mirili se mi ili ne, biće kako oni kažu. Šta predlažeš da se učini? Jebavanjem majke njima ovdje po forumu samo sebi nabijaš frustracije, a promijeniti nećeš ništa. Ja sam ti samo htio pomoći kakvim savjetom, ali eto nemoj cijediti narandže. Bogaraj ovdje po forumu, bogaraj po kući, jebiga, šta ću ti ja...
Neka jedu govna.
Eto, lakše mi je, zaista.
:thumbup:
Ja imam para za narandže ali ima raje koja nemaju, a biće ih sve više. Fakat, niko ništa ne radi, nikakvih planova za budućnost...
sumirprimus

#9192 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by sumirprimus »

Evo vucic najavljuje zabramu za sve na 2 jefte ako se stanje ne popravi. Racunajte na prepis... :skoljka: :mrgreen:
emigrazione

#9193 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by emigrazione »

Vučić: Predložit ću policijski čas od 24 sata! Dođe mi da plačem šta sam uradio
Oni ovog konja kopiraju, ja se ne sjećam da je u ratu bilo ovakvo ludilo...
high_volume

#9194 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by high_volume »

Naslovnica wrote: 29/03/2020 22:38 Moja mati je u skupini iznad 65. Misliš da je ko nazvao i pitao šta? Da joj nije mene do sada bi se ucrvala.
Zašto bih ja pozivao tvoju majku s pitanjem potreba, ili sl, pored tebe živog i sposobnog da je skrbi?

Postoji poziv, poslan u javnost svim osobama starijim od 65 godina, da se jave, ukoliko im treba pomoć.
vjeshalica

#9195 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by vjeshalica »

sumirprimus wrote: 29/03/2020 22:35
Strahota :-) eto kakvi smo ljudi.
Sramota
Vakve idiote nazovi ppstenjavine
Je sevap kugom zaraziti pa ih ismijavati
Obicna ljudska šuga i vaš
Bar se cura ponasala odgovorno sklonila se i nikome nije nametna bila
Last edited by vjeshalica on 29/03/2020 22:54, edited 1 time in total.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#9196 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Domaci izdajnik »

sumirprimus wrote: 29/03/2020 22:44 Evo vucic najavljuje zabramu za sve na 2 jefte ako se stanje ne popravi. Racunajte na prepis... :skoljka: :mrgreen:
U BL produžili ovo stanje još dvije sedmice... :roll:
Naslovnica

#9197 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

high_volume wrote: 29/03/2020 22:45
Naslovnica wrote: 29/03/2020 22:38 Moja mati je u skupini iznad 65. Misliš da je ko nazvao i pitao šta? Da joj nije mene do sada bi se ucrvala.
Zašto bih ja pozivao tvoju majku s pitanjem potreba, ili sl, pored tebe živog i sposobnog da je skrbi?

Postoji poziv, poslan u javnost svim osobama starijim od 65 godina, da se jave, ukoliko im treba pomoć.
Ko je rekao da ti treba da je zoveš?!
Trebali su je nazvati iz MZ, iz Crvenog krsta, iz nekog penzionerskog udruženja, iz civilne zaštite, bar su rekli da će tako biti.
Pun mi FB pomozi onom dedi, pomozi onoj nani, nemaju nikoga, ucrvali se.
Veliki je broj osoba iznad 65 koje veze nemaju ni šta se dešava a pogotovo da treba da se nekome jave.
Raapad sistema.
palermo

#9198 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by palermo »

Naslovnica wrote: 29/03/2020 22:38
palermo wrote: 29/03/2020 22:29

Ova odluka će se morati ili ukinuti ili modifikovati.
Ti si rekao da se strpimo 2-3 mjeseca. Za 2 mjeseca će se desiti raspad sistema. Nema posla, nema plata, nema penzija, biće mrtvih ali ne od korone nego od besparice. Ove mjere mogu trajati još najviše 2 sedmice i život mora da se nastavi i da počne da se vrti kotač. Inače sve ode u 3 lijepe.
Moja mati je u skupini iznad 65. Misliš da je ko nazvao i pitao šta? Da joj nije mene do sada bi se ucrvala.
pa da si pažljivije čitao vidio bih da sam napisao ovo [ ali zar se zaista ne može dvadesetak dana ova odluka ispoštovati to nije dva-tri mjeseca, toliko matematike još uvijek znam.
Uostalom, vidiš da se stvari ovdje mijenjaju iz dana u dan.......dvadeset dana je dugo, prije dvadeset dana sam ja bio na utakmici Velež-Borac nisam ni sanjao da ću danas biti pod policijskim satom. A reci mi koliko dugo važi ova odluka za djecu, četiri-pet dana i već se nadigla prašina....daj....

Što se tiče majke tvoje.....naravno, da se trebalo to bolje organizovati i da država snosi svoj dio odgovornosti....ali reci mi, zar ne misliš da smo i mi kao socijalna zajednica zakazali....gdje je ona pomoć komšiji, gdje je onaj čuveni mit o tome da bosanac/hercegovac je uvijek tu kad se treba pomoći..
sumirprimus

#9199 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by sumirprimus »

Zvuci crno cak i za njegov standard.
Ko da ne govore sve da ne sire paniku otud i ovakve mjere. Vjerovatno imaju procjene i analize koje ne izlaze javno.
Neki ne vjeruju dok se ne opeku. Tako mi zvuci i izgleda sve ovo.
Naravno ako se pokaze suprotno super niko sretniji idemo rostiljat vec u aprilu :mrgreen:
Naslovnica

#9200 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Lajavikrelac wrote: 29/03/2020 22:53
sumirprimus wrote: 29/03/2020 22:44 Evo vucic najavljuje zabramu za sve na 2 jefte ako se stanje ne popravi. Racunajte na prepis... :skoljka: :mrgreen:
U BL produžili ovo stanje još dvije sedmice... :roll:
Još samo 2-3 mjeseca, strpite se, cijedite narandže i saburajte.
Biće bolje, dobro je da ne puca.
Locked