Građanski i urbano od tebe
SDA-All about
-
zippoo87
#91277 Re: SDA-All about
Ja mislim da SDA ovce ne bi vjerovale,ni kada bi im sam Bakir nedvosmisleno rekao i priznao,da je namjerno sabotirao tuzbu protiv Srbije.
Oni bi opet trazili nekke izgovore...to je takav mentalni sklop ljudi...osobe koje nemaju gram inteligencije i koji ne mogu razmisljati. Zato vecinski i jesu sve osobe sa dna drustvene margine,neuka sirotinja.
A njima svjesno manipulise ovih par oportunista/politicara u SDA,da bi oni lagodno zivjeli na racun ove neuke rulje.
Oni bi opet trazili nekke izgovore...to je takav mentalni sklop ljudi...osobe koje nemaju gram inteligencije i koji ne mogu razmisljati. Zato vecinski i jesu sve osobe sa dna drustvene margine,neuka sirotinja.
A njima svjesno manipulise ovih par oportunista/politicara u SDA,da bi oni lagodno zivjeli na racun ove neuke rulje.
- Sanjarko
#91278 Re: SDA-All about
USV ili ti ga usko-stranačka-veza, ne mislim da su neuki toliko još manje rulja.zippoo87 wrote: ↑31/08/2026 18:25 Ja mislim da SDA ovce ne bi vjerovale,ni kada bi im sam Bakir nedvosmisleno rekao i priznao,da je namjerno sabotirao tuzbu protiv Srbije.
-
Dr Arsla
#91279 Re: SDA-All about
Meni je davno jednom jedan sda-ovac kazao, mi imamo vjerno biračko tijelo da kad bi stavili konja za nosioca liste, prošao bi sigurno. Ja mu samo odgovorio, vjerujem tiSanjarko wrote: ↑31/08/2026 18:32USV ili ti ga usko-stranačka-veza, ne mislim da su neuki toliko još manje rulja.zippoo87 wrote: ↑31/08/2026 18:25 Ja mislim da SDA ovce ne bi vjerovale,ni kada bi im sam Bakir nedvosmisleno rekao i priznao,da je namjerno sabotirao tuzbu protiv Srbije.