SDA-All about

Skijaš

#91276 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

SuperHans wrote: 31/08/2026 17:13 Emela jako bitna kao i njeno misljenje. Vejrovatno se guzila s cetom nesicem
Građanski i urbano od tebe :-D FGR
zippoo87

#91277 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

Ja mislim da SDA ovce ne bi vjerovale,ni kada bi im sam Bakir nedvosmisleno rekao i priznao,da je namjerno sabotirao tuzbu protiv Srbije.
Oni bi opet trazili nekke izgovore...to je takav mentalni sklop ljudi...osobe koje nemaju gram inteligencije i koji ne mogu razmisljati. Zato vecinski i jesu sve osobe sa dna drustvene margine,neuka sirotinja.
A njima svjesno manipulise ovih par oportunista/politicara u SDA,da bi oni lagodno zivjeli na racun ove neuke rulje.
Sanjarko

#91278 Re: SDA-All about

Post by Sanjarko »

zippoo87 wrote: 31/08/2026 18:25 Ja mislim da SDA ovce ne bi vjerovale,ni kada bi im sam Bakir nedvosmisleno rekao i priznao,da je namjerno sabotirao tuzbu protiv Srbije.
Oni bi opet trazili nekke izgovore...to je takav mentalni sklop ljudi...osobe koje nemaju gram inteligencije i koji ne mogu razmisljati. Zato vecinski i jesu sve osobe sa dna drustvene margine,neuka sirotinja.
A njima svjesno manipulise ovih par oportunista/politicara u SDA,da bi oni lagodno zivjeli na racun ove neuke rulje.
USV ili ti ga usko-stranačka-veza, ne mislim da su neuki toliko još manje rulja.
Dr Arsla

#91279 Re: SDA-All about

Post by Dr Arsla »

Sanjarko wrote: 31/08/2026 18:32
zippoo87 wrote: 31/08/2026 18:25 Ja mislim da SDA ovce ne bi vjerovale,ni kada bi im sam Bakir nedvosmisleno rekao i priznao,da je namjerno sabotirao tuzbu protiv Srbije.
USV ili ti ga usko-stranačka-veza, ne mislim da su neuki toliko još manje rulja.
Meni je davno jednom jedan sda-ovac kazao, mi imamo vjerno biračko tijelo da kad bi stavili konja za nosioca liste, prošao bi sigurno. Ja mu samo odgovorio, vjerujem ti :D
Post Reply