Ma vidi se iz prilozenog,ofirni su do bola.Sdp zasticen ko polarni medjed.Zato i govorim ,da oni nisu nista bolji od sda.Čak sta vise,gori su,poceli su uveliko koristit vuciceve metode manipulacije.JoseMujica wrote: ↑08/10/2025 11:07svaki sendvićar će životom braniti ruku koja ga hrani...šta god da se dešavasvesuper25 wrote: ↑08/10/2025 09:36JoseMujica wrote: ↑08/10/2025 08:37
hajde bolan, za utjehu, Ramo a. s. vam je najtransparentniji dio ove kleptomanske koalicije....iduće godine se jedino za njega može glasati a da znaš 100% za šta glasaš![]()
Ramo ih provalio,kaze mene niko nije zvao kad se odlucivala ona nakaradna odluka o minimalcu,gdje samo par ljudi znalo za nju.
Ali fakat mi je fascinantno kako idalje ovde neki na forumu brane trojku,odnosno najvise brane sdp.Pa ovako branjene nisam vidio ni kod jedne stranke.Kao da sam damir masic ovde pise,ili vojin![]()
Pa dajte budite dostojanstveni,prestanite biti fanatici svojih stranaka ili partija.Zar ne vidite da im je bitna samo fotelja a ne narod.
npr. tema SDP je zaključana dok sam tamo spomenuo Vojina, Štetu i firmu iz Laktaša koju su ubacili da održava stajališta po Sarajevu...i nikad je ne otključaše od tada![]()
neko izofira neki dan da je Cmoljo dobar sa našim vrlim srednjoškolcem iz Starog Grada, tako da me i ne čudi što je SDP pod ključem
SDP je time jedina sranka o kojoj se ovdje ne piše, a uredno se likovi rastaljuju i to naveliko, dok su ko mete istureni NiP i Naša sranka...i tu je u milimetar kopiran SDA model, u kome navuku manjih levata oko sebe i koriste ih kao živi štit, da kupe metke![]()
tema sdp ce se sigurno otkljucat kad budu u opoziciji