Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9026 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by _BataZiv_0809 »

JoseMujica wrote: 07/10/2025 15:44 ne komentarišem te kao administratora već kao forumaša
Ne radi se o meni nego o tvom pisanju o postojanju nekakve cenzure na ovom forumu. Znas ti vec dobro sta si pisao i sta non stop ponavljas :wink:

JoseMujica wrote: 07/10/2025 15:44 a što se tiče opklade...našla ti je chloe....to što se sada ponašaš ko dijete i negiraš, to je do tebe...fino sam ti tada napisao da je Ramo najstabilniji dio ove koalicije jer je kupljena ruka i da ostaje do kraja...ti si tvrdio da će ga smijeniti
Ok, pa krenimo redom:

Image

Nadjem post u kojem si ti odbio da se kladis da ce Ramo ispasti iz koalicije ne prije kraja mandata nego prije imenovanja nove Vlade, i kazem nadji da smo se drukcije dogovorili.

Image

Nakon blaze razmjene diskvalifikacija u kojoj te jesam nazvao kukavicom i na tome se izvinjavam. Ti kreces sa uvredama i zoves me sendvicarem.

Image

Na moju ponovnu ponudu da nadjes gdje smo se tako opkladili nastavljas sa uvredama.

Image

Sada ja nalazim post gdje pise da opklada ostaje, ali nazalost ne pise o cemu smo se tacno opkladili, ti tvrdis da je opklada do kraja mandata.

Image

Ponavljam svoju ponudu da nadjes post i da pristajem na opkladu ako je stvarno tako bilo.

Image

Jos jedna ponuda sa moje strane.

Image

Chloe postavlja pocetak price o opkladi gdje opet nije vidljivo u sta smo se kladili.

1/2
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9027 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by _BataZiv_0809 »

2/2

Image

Na sta odgovaram.

Image

Chloe postavlja nastavak te diskusije iz koje je jasno vidljivo da sam se kladio da Ramo nece ostati do izglasavanja nove vlade.

Image

Zavrsavas diskusiju sa uvredama. Umjesto da iskoristis 3 pruzene sanse da zakucas svoju tvrdnju, ti se opredjeljujes za uvrede i etiketiranja.

Toliko.
sumirprimus

#9028 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by sumirprimus »

kakabanja213 wrote: 07/10/2025 16:05
drug_profi wrote: 07/10/2025 15:55
kakabanja213 wrote: 07/10/2025 15:53
Hdz je partner onima koji pod svaku cijenu zele vlast, fotelje i da malo kradu. Meni takodje ni na kraj pameti, kada sam glasao za NS (zadnje parlamentarne izbore), nije bilo da ce podncijenu vlasti, fotelja i malo kradje formirati koaliciju sa HDZ, Ramom Isakom Pirickom, i onim iz Zenice sto je odbio 3000000 u kesu. Da sam znao vec bi i te izbore preskocio.
Znaci za sljedece izbore, kralju, ti vec znas da glasas i za Ramu Isaka i za HDZ i za Piricku i za onogvsto je odbio 3000000 u kesu, a a mozda i za Facu ako se karte tako posloze.
A de mi reci za koga ćeš ti glasat?
Za one koji nece u vlast sa SDA, HDZ, DF, SBIH, Ramom Isakom i slicnom ekipom, SDP sa laznim socijademokratama na celu, NS sa laznim socijalliberalima na celu. Ako ko naleti dobice glas. Ili ako me ko prevari kao sto su ke varali SDP i NS.
Dakle imas 3 opcije trojka blok, sdfa blok i hdz u paketu koga god zaokruzis. Nema sta bit nejasno
Seawolf

#9029 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by Seawolf »

kakabanja213 wrote: 07/10/2025 15:53
Hdz je partner onima koji pod svaku cijenu zele vlast, fotelje i da malo kradu. Meni takodje ni na kraj pameti, kada sam glasao za NS (zadnje parlamentarne izbore), nije bilo da ce podncijenu vlasti, fotelja i malo kradje formirati koaliciju sa HDZ, Ramom Isakom Pirickom, i onim iz Zenice sto je odbio 3000000 u kesu. Da sam znao vec bi i te izbore preskocio.
Znaci za sljedece izbore, kralju, ti vec znas da glasas i za Ramu Isaka i za HDZ i za Piricku i za onogvsto je odbio 3000000 u kesu, a a mozda i za Facu ako se karte tako posloze.
Za one koji nece u vlast sa SDA, HDZ, DF, SBIH, Ramom Isakom i slicnom ekipom, SDP sa laznim socijademokratama na celu, NS sa laznim socijalliberalima na celu. Ako ko naleti dobice glas. Ili ako me ko prevari kao sto su ke varali SDP i NS.
Evo glasača HRS-e.
sumirprimus

#9030 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by sumirprimus »

Ma jok , df klasika. Fokus je.na hdz bez popusta.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9031 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by JoseMujica »

_BataZiv_0809 wrote: 07/10/2025 16:08
JoseMujica wrote: 07/10/2025 15:44 ne komentarišem te kao administratora već kao forumaša
Ne radi se o meni nego o tvom pisanju o postojanju nekakve cenzure na ovom forumu. Znas ti vec dobro sta si pisao i sta non stop ponavljas :wink:

JoseMujica wrote: 07/10/2025 15:44 a što se tiče opklade...našla ti je chloe....to što se sada ponašaš ko dijete i negiraš, to je do tebe...fino sam ti tada napisao da je Ramo najstabilniji dio ove koalicije jer je kupljena ruka i da ostaje do kraja...ti si tvrdio da će ga smijeniti
Ok, pa krenimo redom:

Image

Nadjem post u kojem si ti odbio da se kladis da ce Ramo ispasti iz koalicije ne prije kraja mandata nego prije imenovanja nove Vlade, i kazem nadji da smo se drukcije dogovorili.

Image

Nakon blaze razmjene diskvalifikacija u kojoj te jesam nazvao kukavicom i na tome se izvinjavam. Ti kreces sa uvredama i zoves me sendvicarem.

Image

Na moju ponovnu ponudu da nadjes gdje smo se tako opkladili nastavljas sa uvredama.

Image

Sada ja nalazim post gdje pise da opklada ostaje, ali nazalost ne pise o cemu smo se tacno opkladili, ti tvrdis da je opklada do kraja mandata.

Image

Ponavljam svoju ponudu da nadjes post i da pristajem na opkladu ako je stvarno tako bilo.

Image

Jos jedna ponuda sa moje strane.

Image

Chloe postavlja pocetak price o opkladi gdje opet nije vidljivo u sta smo se kladili.

1/2

jel me to navlačiš sada da komentarišem rad moderacije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nisko, nisko, da niže nemre :-)

al ispuniću ti želju, tema samo jedne sranke je zaključana dok je spomenuta jedna firma iz Laktaša i tako stoji zaključana ima možda i godina...ako to nije cenzura onda ne znam šta je

i naravno da smo se kladili..... i ti to sada, kad je jasno da si fulio, negiraš...pri tome perfidno prijetiš i ucjenjuješ, koristeći položaj koji imaš...isto tako, tu povlaštenu poziciji koristiš na svakoj temi domaće politike da bi promovisao samo jednu političku opciju...to je čak i degutantno...doslovno isto kao kad fudbalski savez otvoreno šilji za jedan tim npr. kao Vico za Borac

jebga jarane, tako nikad niko nikome nije promjenio mišljenje, pa nećeš ni ti meni...štaviše, to je veoma kontraproduktivan metod

ja ću ti vazda napisati šta mislim...nekad i pogrješim, al me barem znaš da imam muda i obraza da priznam kada pogriješim
svesuper25

#9032 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by svesuper25 »

JoseMujica wrote: 07/10/2025 15:34
sumirprimus wrote: 07/10/2025 15:32 iskreno, meni su se i ljudi ogadli, kamol stranke, do mene je vjerovatno, meni vise ne stane.
kad viidm svo uliznistvo i licemjerluk i na sta su ljudi spremni zarad interesa sve mi se ogadilo, tacno ko u grahinoj komunist plus.
treba izaci iz ideoloških matrica i glasati iz interesa

pa šta misliš što Cmoljo, Bata, izvršni, tramvaj ovuda šilje trojkaške spinove...jel što su položili pionirsku zakletvu? al u kurcu

šilje jer su na sisi

isto ko što su sadaovci šiljili jer su na sisi

poenta je da u kapitalizmu moraš stvorit svoju sisu il te nema...nebitan si
:thumbup: sve si tacno rekao,ali uzalud je takvim pricat,oni samo svoje navijacki gledaju.nemaju predstavu kako je nesto svoje stvarat,bez ikakvih stranka.zato i jesmo tu gdje jesmo,jer navijacki sve gledaju.Nema kriticne mase koja ce kritikovat svakog ko lose radi bez obzira o kojoj stranci je rjec.
Maliodmene

#9033 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by Maliodmene »

Nastavit cete kmecat i poslije ovih izbora zeleni uhljupi
kakabanja213

#9034 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by kakabanja213 »

Seawolf wrote: 07/10/2025 16:22

Evo glasača HRS-e.
Pa da nisu ober ustase vjerovatno. Prilicno dobru pricu imaju.
svesuper25

#9035 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by svesuper25 »

Da je sda napravila koaliciju sa ramom isakom i da mu je dala ministarstvo mup-a ,te da ramin sin bude direktor zatvora,pa prvi sdp bi svaki dan pravio nekakve proteste,svirala bi dubioza,senad bi pravio vanredne emisije .sam klix bi stalno to kritikovao,a tek sta bi forum radio takvoj koaliciji.
Ovako sad nam je sve super,pravimo se da je sve pet.Licemjerni su do bola.
Seawolf

#9036 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by Seawolf »

kakabanja213 wrote: 07/10/2025 16:37
Seawolf wrote: 07/10/2025 16:22
Evo glasača HRS-e.
Pa da nisu ober ustase vjerovatno. Prilicno dobru pricu imaju.
Eh, i tebi sve smeta.
kakabanja213

#9037 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by kakabanja213 »

sumirprimus wrote: 07/10/2025 16:25 Ma jok , df klasika. Fokus je.na hdz bez popusta.
Sta ima preko Drine?? Je li sada Milica zavernica sa vama? Hoce li biti sankcija NiS? Kako vam braca Rusi napreduju? Jesu li ovi iz "opozicije" srusili onu nadstresnicu u NS?
zippoo87

#9038 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by zippoo87 »

Pa zar ima ijedna druga stranka i 10% botova u odnosu na SDA?
To su stvorene cijele brigade neukih botova,koje sire propagandu i lazi,sto po facebooku,sto po forumu. Samo je puno laksi posao na FBu,jer tamo su sada svi ovi 50+ godina,neobrazovani i neuki,njima sto god podvalis,oni vjeruju u to 🤣🤣🤣
Evo ja to pratim malo na FBu...koja god vijest bila na nekom portalu,idu komentari tih neukih "izdajnici,nametnuti,trojkaneri,nasisti,..." 🤣
Udjes u profil ili je neki dedica od 55+ godina ili klasicni bot,10 prijatelja,profil bez slike 🤣
I to tako po cijele dane vergla,na svaku vijest na fb. Ja udjem i oostavim pitanje,konkretno neko...niko nikada nije odgovorio,nego obrisu i svoj i moj komentar 🤣🤣🤣

Samo istinom protiv tih pajsera nepismenih,nogama ih zatuci.
Last edited by zippoo87 on 09/10/2025 21:39, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9039 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by _BataZiv_0809 »

JoseMujica wrote: 07/10/2025 16:29 jel me to navlačiš sada da komentarišem rad moderacije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

al ispuniću ti želju, tema samo jedne sranke je zaključana dok je spomenuta jedna firma iz Laktaša i tako stoji zaključana ima možda i godina...ako to nije cenzura onda ne znam šta je

i naravno da smo se kladili..... i ti to sada, kad je jasno da si fulio, negiraš...pri tome perfidno prijetiš i ucjenjuješ, koristeći položaj koji imaš...isto tako, tu povlaštenu poziciji koristiš na svakoj temi domaće politike da bi promovisao samo jednu političku opciju...to je čak i degutantno...doslovno isto kao kad fudbalski savez otvoreno šilji za jedan tim npr. kao Vico za Borac

jebga jarane, tako nikad niko nikome nije promjenio mišljenje, pa nećeš ni ti meni...štaviše, to je veoma kontraproduktivan metod

ja ću ti vazda napisati šta mislim...nekad i pogrješim, al me barem znaš da imam muda i obraza da priznam kada pogriješim
Ne, ne navlacim te. Vec si to radio dovoljan broj puta i do sada, a forumska pravila su vrlo jasna.

Sto se tice opklade, mislim da je sve jasno, crno na bijelo, postavio sam slike da ne bi bilo da je neko nesto editovao ili doradio. Svako ko cita ovu temu moze da izvaga sta je ko rekao i donese sud.

Iz istih je vrlo jasno da jesmo imali namjeru da se opkladimo, ali da se nismo dogovorili oko sadrzaja opklade. Takodjer je vrlo jasno da sam od nas dvojice jedini ja taj koji je nudio priliku da se dokaze suprotno, unaprijed se izvinjavajuci ako sam pogrijesio i prihvatajuci posljedice i da sam jedini ja taj koji je pruzio dokaze za svoje tvrdnje. Ti si taj koji je sve vrijeme vrijedjao.

A vrijedjanje drugih forumasa je takodjer kaznjivo po pravilima foruma, pa opet nisi bio sankcionisan.

Samim tim pada ti u vodu ta prica da ja koristim povlastenu poziciju, ali itekako iscitavam zelju da od sebe pravis disidenta.
A to nisi.

Prema tome, ljubazno bih te zamolio da svoje forumanje uskladis sa imperativnim normama koje ovaj forum ima vrlo jasno definisano:

app.php/rules
xoklix

#9040 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by xoklix »

Ja bacio malo statistike i ova dvojica se pojaviše sa kilometarskim postovima, ko da će neko to čitati :mrgreen:
zippoo87

#9041 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by zippoo87 »

Nebitno...istina je uvijek najbolji lijek protiv botova.
Crno na bijelo samo.
Tu ako lazes,odmah se dokaze.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9042 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by _BataZiv_0809 »

svesuper25 wrote: 07/10/2025 16:38 Da je sda napravila koaliciju sa ramom isakom i da mu je dala ministarstvo mup-a ,te da ramin sin bude direktor zatvora,pa prvi sdp bi svaki dan pravio nekakve proteste,svirala bi dubioza,senad bi pravio vanredne emisije .sam klix bi stalno to kritikovao,a tek sta bi forum radio takvoj koaliciji.
Bili u koaliciji u ZDK.
Toliko je kritikovano da ni ti ne znas za to.
jasko_ba

#9043 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by jasko_ba »

zippoo87 wrote: 07/10/2025 16:43 Udjes u orofil ili je neki dedica od 55+ godina🤣
ovaj rad :D
Image
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#9044 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by izvrsni direktor »

svesuper25 wrote: 07/10/2025 16:38 Da je sda napravila koaliciju sa ramom isakom i da mu je dala ministarstvo mup-a ,te da ramin sin bude direktor zatvora,pa prvi sdp bi svaki dan pravio nekakve proteste,svirala bi dubioza,senad bi pravio vanredne emisije .sam klix bi stalno to kritikovao,a tek sta bi forum radio takvoj koaliciji.
pa sda je bila u koaliciji sa ramom isakom :?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9045 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by JoseMujica »

_BataZiv_0809 wrote: 07/10/2025 17:19
JoseMujica wrote: 07/10/2025 16:29 jel me to navlačiš sada da komentarišem rad moderacije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne, ne navlacim te. Vec si to radio dovoljan broj puta i do sada, a forumska pravila su vrlo jasna.

Sto se tice opklade, mislim da je sve jasno, crno na bijelo, postavio sam slike da ne bi bilo da je neko nesto editovao ili doradio. Svako ko cita ovu temu moze da izvaga sta je ko rekao i donese sud.

Iz istih je vrlo jasno da jesmo imali namjeru da se opkladimo, ali da se nismo dogovorili oko sadrzaja opklade. Takodjer je vrlo jasno da sam od nas dvojice jedini ja taj koji je nudio priliku da se dokaze suprotno, unaprijed se izvinjavajuci ako sam pogrijesio i prihvatajuci posljedice i da sam jedini ja taj koji je pruzio dokaze za svoje tvrdnje. Ti si taj koji je sve vrijeme vrijedjao.

A vrijedjanje drugih forumasa je takodjer kaznjivo po pravilima foruma, pa opet nisi bio sankcionisan.

Samim tim pada ti u vodu ta prica da ja koristim povlastenu poziciju, ali itekako iscitavam zelju da od sebe pravis disidenta.
A to nisi.

Prema tome, ljubazno bih te zamolio da svoje forumanje uskladis sa imperativnim normama koje ovaj forum ima vrlo jasno definisano:

app.php/rules
hajde bolan, za utjehu, Ramo a. s. vam je najtransparentniji dio ove kleptomanske koalicije....iduće godine se jedino za njega može glasati a da znaš 100% za šta glasaš :D
svesuper25

#9046 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by svesuper25 »

izvrsni direktor wrote: 08/10/2025 07:54
pa sda je bila u koaliciji sa ramom isakom :?
mani me se kantona,pricamo o pravoj vladi koja kroji nasim zivotima.pricamo o ministru mup-a fbih,tako nesto sigurno ne bi dobio od sda,jer dobro znaju kako bi trojka na to skocila.odmah bi bili protesti pred vladom sa dubiozom kolektiv.
svesuper25

#9047 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by svesuper25 »

JoseMujica wrote: 08/10/2025 08:37
_BataZiv_0809 wrote: 07/10/2025 17:19

A to nisi.

app.php/rules
hajde bolan, za utjehu, Ramo a. s. vam je najtransparentniji dio ove kleptomanske koalicije....iduće godine se jedino za njega može glasati a da znaš 100% za šta glasaš :D
:thumbup: Ramo ih provalio,kaze mene niko nije zvao kad se odlucivala ona nakaradna odluka o minimalcu,gdje samo par ljudi znalo za nju.
Ali fakat mi je fascinantno kako idalje ovde neki na forumu brane trojku,odnosno najvise brane sdp.Pa ovako branjene nisam vidio ni kod jedne stranke.Kao da sam damir masic ovde pise,ili vojin :?
Pa dajte budite dostojanstveni,prestanite biti fanatici svojih stranaka ili partija.Zar ne vidite da im je bitna samo fotelja a ne narod.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9048 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by _BataZiv_0809 »

svesuper25 wrote: 08/10/2025 09:36
Pa dajte budite dostojanstveni,prestanite biti fanatici svojih stranaka ili partija.Zar ne vidite da im je bitna samo fotelja a ne narod.
I kamen bi zaplakao ali ne i nas @Chmoljo :(

:lol:
svesuper25

#9049 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by svesuper25 »

_BataZiv_0809 wrote: 08/10/2025 09:38
svesuper25 wrote: 08/10/2025 09:36
I kamen bi zaplakao ali ne i nas @Chmoljo :(

:lol:
bezveze se smijes,ocito si se sam pronasao u tome
Prpa.ba

#9050 Re: Nova Vlada FBiH 2023-2026

Post by Prpa.ba »

Nikad se nije bolje zivjelo, to se mora braniti :mrgreen:
Post Reply