tačno je da nemamo dovoljno kvalitetnih ljudi....druga je stvar što smo nezreli...i mislim da treba kapitalizam da pregazi jedno 4-5 generacija da se dohavizamo i izbirikamo, a iz historije možemo vidjeti da smo u tome vazda bili tromi i neupućenisumirprimus wrote: ↑07/10/2025 15:22daj ba a sta je alternativa? nema je ionako nemamo bas napretek nekog kvalitetnog kadra i sve stranke se popunjavaju svim i svacim. i razni su to kompromisi i to kontam, ali imas dvije sada odbvojene opcije,sdfa i trojka. nema trece alternative.JoseMujica wrote: ↑07/10/2025 15:14i jedni i drugi su promašen izbor....i jedni i drugi bili i vidjeli smo koliko mogu...khurchinesumirprimus wrote: ↑07/10/2025 15:11 demokratija, uvijek biras manje od dva tri zla.
eov ubijedite me da je za sdrzavu bolja sdfa vlast od trojke i glasamo moze?
jer koliko se ja razumijem, najgora opcija je ne glasati.
samo Faćko
ps
a levati nek se tješe samoobmanom da Ramo a.s. nije njihov.....onaj botić sad izvrdava ko zadnja čoka da se nismo kladili da će Ramo ostati do krajajebeš čovjeka koji nije u stanju ni da prizna da je pogriješio
alternativa je samo nikako ne glasati
zato vazda samo zaokruživat imena ljudi koje znaš, nikad sranke...ovim što ih znaš barem možeš reći da su šupci
i druga stvar, vazda glasati protiv vlasti koja sere...što se više mijenjaju, prije će se opametiti...jer je najgora stvar u naših čobana kad umisle da su bogom dani