Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Bloo
Globalna šefica

#9051 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

Chmoljo wrote:a fino sam onoj vanilli rek'o da nabavlja od braće :roll: jok, ona po Lukavici kupuje C4... :roll: :roll: :roll: žensko, nedokazno alaselamet...

braća imaju iskustva :D ha ja
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9052 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

Bloo wrote:
Chmoljo wrote:a fino sam onoj vanilli rek'o da nabavlja od braće :roll: jok, ona po Lukavici kupuje C4... :roll: :roll: :roll: žensko, nedokazno alaselamet...

braća imaju iskustva :D ha ja
braća imaju sredstva, volju i način :mrgreen: iskustvo je nus pojava :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#9053 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

ma 'ta ce vanilla :D

Nego, mene zanima nesto drugo
Zastrašivanje Hrvata

Teroristički napad eksplozivnom napravom na dvojicu dužnosnika HDZ BiH u Zenici
Uzroci eksplozije na automobilu Ive Tadića bit će utvrđeni vještačenjem
Ko ce ispitivati uzroke eksplozije? Hoce li opet biti na rezultati vjestacenja nisu legalni i legitimni?
AliceInChains

#9054 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by AliceInChains »

Ozbiljna je ovo stvar. Treba evakuisati citavu Zenicu. Nesta kontam, sta se vrti u glavi Eufor-soldata: "Hebem ti, vise posla i nocne smijene zbog pukle gume"

Davno sam ja napisao.....titulu ljudske bijede valja zaraditi. :razz:
plain vanilla

#9055 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

AliceInChains wrote:Ozbiljna je ovo stvar. Treba evakuisati citavu Zenicu. Nesta kontam, sta se vrti u glavi Eufor-soldata: "Hebem ti, vise posla i nocne smijene zbog pukle gume"

Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#9056 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Toto »

nemam_ideje wrote:Moram priznati da je ovo neka zajebana eksplozivna naprava. Pukla guma i otvorio se gepek :D

Jebo Al Aksu šta se dešava u Zenici :-D
Kad ovu vijest prenese Rojters ni jedan citalac rojtersa nece doci u Hrvatsku na more, jer im je Ivo porucio da sa mudzehedinima dijeli vrijenosti i dinamit. Ni Ivo Josipovic nece smjeti u rodne Baske Vode, ni od 'rvata -kojima je precjednik, ni od "mudzehedina" koji ce da preplave kampove Alkaide u Baskom polju.
Chmoljo

#9057 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

plain vanilla wrote:
AliceInChains wrote:Ozbiljna je ovo stvar. Treba evakuisati citavu Zenicu. Nesta kontam, sta se vrti u glavi Eufor-soldata: "Hebem ti, vise posla i nocne smijene zbog pukle gume"

Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..
ma nek prenese i nek idu tri lijepe :roll: ko da budali treba povoda za nešto... sad trebamo svi ko po jajima hodati da se njihovo biće ne osjeti ugroženim... ne smiju osjetiti ni promjenu u Sili... jes aha...

zna šta je bilo onaj ko treba da zna... šta će kuja Čuljak-Šelebaj lajati da ne priča o dubiozama vlastite Vlade me plaho ne zanima. jer joj je uticaj srazmjeran mom interesu.
Bloo
Globalna šefica

#9058 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

neko spomenuo Silu :D?
plain vanilla

#9059 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

index.hr
Teroristički napad u BiH? U eksploziji oštećen automobil zastupnika HDZ-a BiH
dnevnik.hr
BiH: Zastupniku HDZ-a eksplodirala bomba u autu
tportal.hr
TERORIZAM
Eksploziv pod vozilom političara iz HDZ-a BiH
Bloo
Globalna šefica

#9060 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

plain vanilla wrote:

pa cekamo onda da odleti neki muslimanski politicar u zrak u Livnu, pa opucamo istu pricu :D
Chmoljo

#9061 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

Bloo wrote:neko spomenuo Silu :D?
ima onaj komičar Jeff Dunham, ventrikilist... kaže mu jedna od lutkica kako se posvađao sa ženom... kaže kad mu je lupila slušalicom - I felt disturbance in the Force :lol:
Bloo
Globalna šefica

#9062 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bloo »

Chmoljo wrote:
ima onaj komičar Jeff Dunham, ventrikilist... kaže mu jedna od lutkica kako se posvađao sa ženom... kaže kad mu je lupila slušalicom - I felt disturbance in the Force :lol:
:lol: :lol: :lol:
ja sam to znala osjetit kad nesto sjebem i kasnim kuci

stara bude ko Darth Vader...samo dise i nista ne prica :roll:
AliceInChains

#9063 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by AliceInChains »

Hebes epicentar, hebes Tsunami i zemljotres....ma zahebi stanje u Fokusimi..i koga to boli briga u Libiji...pukla ba guma u Zenici :mrgreen:

Hebes ti ovaj "historijski" (nazadni) prostor i ovo ("napredno") susjedstvo :dance:
Chmoljo

#9064 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

Bloo wrote:
Chmoljo wrote:
ja sam to znala osjetit kad nesto sjebem i kasnim kuci

stara bude ko Darth Vader...samo dise i nista ne prica :roll:
spiking abaut terorizm...

plain vanilla

#9065 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

joj, kako se sjeti achmeda :-) :lol: :lol:
Chmoljo

#9066 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

plain vanilla wrote:joj, kako se sjeti achmeda :-) :lol: :lol:
what did you learn in the suicide bomber's camp?

location, location, location :oops: :oops: :oops:
AliceInChains

#9067 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by AliceInChains »

plain vanilla wrote:

Eh, ja imam misljenje, da njegova izjava nije bila samo neko talasanje, nego da je bila smisljenja. Zbog toga i mislim, da je ovo bilo sve u nekom kontekstu isplanirano, ili predvideno, dok ti, predpostavljam, mislis, da je ljudska bijeda, tj. HDZ iskoristila nesmisljenjo talasanje Josipovica. Jel' tacno? :mrgreen:
plain vanilla

#9068 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

AliceInChains wrote:
plain vanilla wrote: Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..

Eh, ja imam misljenje, da njegova izjava nije bila samo neko talasanje, nego da je bila smisljenja. Zbog toga i mislim, da je ovo bilo sve u nekom kontekstu isplanirano, ili predvideno, dok ti, predpostavljam, mislis, da je ljudska bijeda, tj. HDZ iskoristila nesmisljenjo talasanje Josipovica. Jel' tacno? :mrgreen:
HDZ je rekao da se nece predati..i vjerujem da su sad ove izjave u skladu s tom borbom, tj dokazivanjem da su jadni ugrozeni ovdje..ne mislim da to ima veze s Josipovicem..
Komrad

#9069 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Komrad »

plain vanilla wrote:
AliceInChains wrote:
plain vanilla wrote: Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..

HDZ je rekao da se nece predati..i vjerujem da su sad ove izjave u skladu s tom borbom, tj dokazivanjem da su jadni ugrozeni ovdje..ne mislim da to ima veze s Josipovicem..

Nece sigurno... nastavit ce kupovati delegate evo sad i u kantonu 10
AliceInChains

#9070 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by AliceInChains »

plain vanilla wrote:
AliceInChains wrote:
Nebih rekao, da Josipovic nema veze sa ovim, jer je precesto izjavljivao, kako je zabrinut za politicku situaciju u BIH i za polozaj Hrvata(i to, cudno, uvjek kad se cinilo, da platformasi dtoje na boljoj poziciji. i kad se je vlada fbih pocela formirati....ivo zabrinut)....i prije date izjave za reuters. Tvoja tvrdnja, da njega boli briga za Hrvate i HDZ u BIH, s toga ne stoji.
plain vanilla

#9071 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

AliceInChains wrote:
plain vanilla wrote:
AliceInChains wrote:
Nebih rekao, da Josipovic nema veze sa ovim, jer je precesto izjavljivao, kako je zabrinut za politicku situaciju u BIH i za polozaj Hrvata....i prije date izjave za reuters. Tvoja tvrdnja, da njega boli briga za Hrvate u BIH, s toga ne stoji.
Joj, bogati sta treba reci kad mu probise glavu o vlasti u BiH? Nabijem ih?
Prije dva dana je rekoa da ga HDZ ne zanima..halo bolan, on je politicar, predsjednik Hrvatske :-) Ti vala bas pretjerujes
ajd eto, najgori nam je to neprijatelj, da nam se Ive rijesiti, i zavladao bi mir u svijetu :-) :-) :-) :-)
nemam_ideje

#9072 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by nemam_ideje »

Toto wrote:
nemam_ideje wrote:Moram priznati da je ovo neka zajebana eksplozivna naprava. Pukla guma i otvorio se gepek :D

Kad ovu vijest prenese Rojters ni jedan citalac rojtersa nece doci u Hrvatsku na more, jer im je Ivo porucio da sa mudzehedinima dijeli vrijenosti i dinamit. Ni Ivo Josipovic nece smjeti u rodne Baske Vode, ni od 'rvata -kojima je precjednik, ni od "mudzehedina" koji ce da preplave kampove Alkaide u Baskom polju.
:D

Vidim da je neko spomenuo naslov na indexu. Pogledam index jer ima forumaša U tom fazonu :D Khm, čak ni tema nije otvorena a objavljena je prije 4 sata. Ni oni ne vjeruju u tu nebulozu :D
plain vanilla

#9073 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

nemam_ideje wrote:
Toto wrote:

:D

Vidim da je neko spomenuo naslov na indexu. Pogledam index jer ima forumaša U tom fazonu :D Khm, čak ni tema nije otvorena a objavljena je prije 4 sata. Ni oni ne vjeruju u tu nebulozu :D
:lol: :lol:
jel fakat ono slucajno U ili je..namjerno?
AliceInChains

#9074 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by AliceInChains »

@vanilla

Ma znas sta, jako si ti tvrdoglava. Taj predsjednik je slucajno i predsjednik susjedne zemlje, kojoj Bosna ekonomski vrlo puno znaci. Sta ti, bogati, mislis, da privrednici Hrvatske nemaju nikakve koristi od Hrvatskoj podanickih HDZ-vlastodrzaca u Bosni? A ivu sigorno boli ona stvar za Hrvaske privrednike, ciji interes lezi u Bosni i Bosanskom HDZ-u?

Imas vrlo naivno razmisljanje. Trebam li ti crtati kartu, da nemam nista protiv Hrvatske, ali da mi je nadosla muka tvoje price o naivnom talasanjem Ive, koji fin i nevin nevidi nikakvu korist ili potrebu, da se mijesa u Bosansku politiku?

ma daj, uozbilji se malo
plain vanilla

#9075 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

AliceInChains wrote:@vanilla

Ma znas sta, jako si ti tvrdoglava. Taj predsjednik je slucajno i predsjednik susjedne zemlje, kojoj Bosna ekonomski vrlo puno znaci. Sta ti, bogati, mislis, da privrednici Hrvatske nemaju nikakve koristi od Hrvatskoj podanickih HDZ-vlastodrzaca u Bosni? A ivu sigorno boli ona stvar za Hrvaske privrednike, ciji interes lezi u Bosni i Bosanskom HDZ-u?

Imas vrlo naivno razmisljanje. Trebam li ti crtati kartu, da nemam nista protiv Hrvatske, ali da mi je nadosla muka tvoje price o naivnom talasanjem Ive, koji fin i nevin nevidi nikakvu korist ili potrebu, da se mijesa u Bosansku politiku?

ma daj, uozbilji se malo
sad vec nisi fer
nadji gdje sam rekla kako je on fin i nevin!
svasta sam vala napisala, ali to nisam..ja jednostavno na stvari gledam drugacije nego ti i to je to
mi ismijavamo cinjenicu sto se danas spominje terorizam u Zenici, a o Ivi odmah otvorena tema

a Ivina briga o Hrvatima u BiH :-) Pa sto mislis zasto ga bh Hrvati ne vole? Vjerujem ja da on brine o interesima Hrvatske u BiH, ali o Hrvatima kao ljudima sigurna sam da ne brine.
Locked