Chmoljo wrote:a fino sam onoj vanilli rek'o da nabavlja od braćejok, ona po Lukavici kupuje C4...
![]()
![]()
žensko, nedokazno alaselamet...
braća imaju iskustva
Chmoljo wrote:a fino sam onoj vanilli rek'o da nabavlja od braćejok, ona po Lukavici kupuje C4...
![]()
![]()
braća imaju sredstva, volju i načinBloo wrote:Chmoljo wrote:a fino sam onoj vanilli rek'o da nabavlja od braćejok, ona po Lukavici kupuje C4...
![]()
![]()
braća imaju iskustvaha ja
ma 'ta ce vanillaChmoljo wrote:a fino sam onoj vanilli rek'o da nabavlja od braćejok, ona po Lukavici kupuje C4...
![]()
![]()
Zastrašivanje Hrvata
Teroristički napad eksplozivnom napravom na dvojicu dužnosnika HDZ BiH u Zenici
Ko ce ispitivati uzroke eksplozije? Hoce li opet biti na rezultati vjestacenja nisu legalni i legitimni?Uzroci eksplozije na automobilu Ive Tadića bit će utvrđeni vještačenjem
Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..AliceInChains wrote:Ozbiljna je ovo stvar. Treba evakuisati citavu Zenicu. Nesta kontam, sta se vrti u glavi Eufor-soldata: "Hebem ti, vise posla i nocne smijene zbog pukle gume"
Davno sam ja napisao.....titulu ljudske bijede valja zaraditi.
Kad ovu vijest prenese Rojters ni jedan citalac rojtersa nece doci u Hrvatsku na more, jer im je Ivo porucio da sa mudzehedinima dijeli vrijenosti i dinamit. Ni Ivo Josipovic nece smjeti u rodne Baske Vode, ni od 'rvata -kojima je precjednik, ni od "mudzehedina" koji ce da preplave kampove Alkaide u Baskom polju.nemam_ideje wrote:Moram priznati da je ovo neka zajebana eksplozivna naprava. Pukla guma i otvorio se gepek![]()
Jebo Al Aksu šta se dešava u Zenici
ma nek prenese i nek idu tri lijepeplain vanilla wrote:Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..AliceInChains wrote:Ozbiljna je ovo stvar. Treba evakuisati citavu Zenicu. Nesta kontam, sta se vrti u glavi Eufor-soldata: "Hebem ti, vise posla i nocne smijene zbog pukle gume"
dnevnik.hrTeroristički napad u BiH? U eksploziji oštećen automobil zastupnika HDZ-a BiH
tportal.hrBiH: Zastupniku HDZ-a eksplodirala bomba u autu
TERORIZAM
Eksploziv pod vozilom političara iz HDZ-a BiH
plain vanilla wrote:Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..AliceInChains wrote:Ozbiljna je ovo stvar. Treba evakuisati citavu Zenicu. Nesta kontam, sta se vrti u glavi Eufor-soldata: "Hebem ti, vise posla i nocne smijene zbog pukle gume"
ima onaj komičar Jeff Dunham, ventrikilist... kaže mu jedna od lutkica kako se posvađao sa ženom... kaže kad mu je lupila slušalicom - I felt disturbance in the ForceBloo wrote:neko spomenuo Silu?
Chmoljo wrote:ima onaj komičar Jeff Dunham, ventrikilist... kaže mu jedna od lutkica kako se posvađao sa ženom... kaže kad mu je lupila slušalicom - I felt disturbance in the ForceBloo wrote:neko spomenuo Silu?
Hebes epicentar, hebes Tsunami i zemljotres....ma zahebi stanje u Fokusimi..i koga to boli briga u Libiji...pukla ba guma u ZeniciBloo wrote:neko spomenuo Silu?
spiking abaut terorizm...Bloo wrote:Chmoljo wrote:ima onaj komičar Jeff Dunham, ventrikilist... kaže mu jedna od lutkica kako se posvađao sa ženom... kaže kad mu je lupila slušalicom - I felt disturbance in the ForceBloo wrote:neko spomenuo Silu?
![]()
![]()
![]()
ja sam to znala osjetit kad nesto sjebem i kasnim kuci
stara bude ko Darth Vader...samo dise i nista ne prica
what did you learn in the suicide bomber's camp?plain vanilla wrote:joj, kako se sjeti achmeda![]()
![]()
plain vanilla wrote:Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..AliceInChains wrote:Ozbiljna je ovo stvar. Treba evakuisati citavu Zenicu. Nesta kontam, sta se vrti u glavi Eufor-soldata: "Hebem ti, vise posla i nocne smijene zbog pukle gume"
HDZ je rekao da se nece predati..i vjerujem da su sad ove izjave u skladu s tom borbom, tj dokazivanjem da su jadni ugrozeni ovdje..ne mislim da to ima veze s Josipovicem..AliceInChains wrote:plain vanilla wrote: Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..
Eh, ja imam misljenje, da njegova izjava nije bila samo neko talasanje, nego da je bila smisljenja. Zbog toga i mislim, da je ovo bilo sve u nekom kontekstu isplanirano, ili predvideno, dok ti, predpostavljam, mislis, da je ljudska bijeda, tj. HDZ iskoristila nesmisljenjo talasanje Josipovica. Jel' tacno?
plain vanilla wrote:HDZ je rekao da se nece predati..i vjerujem da su sad ove izjave u skladu s tom borbom, tj dokazivanjem da su jadni ugrozeni ovdje..ne mislim da to ima veze s Josipovicem..AliceInChains wrote:plain vanilla wrote: Zanimljivo je da ovo ismijavas..pa ovo ce sutra prenijeti i susjedni mediji, i eto nas terorista kako dizemo Hrvate u zrak..i onda ce potapsati Ivu po ledjima i reci-ma u pravu si ti Ivo..
Eh, ja imam misljenje, da njegova izjava nije bila samo neko talasanje, nego da je bila smisljenja. Zbog toga i mislim, da je ovo bilo sve u nekom kontekstu isplanirano, ili predvideno, dok ti, predpostavljam, mislis, da je ljudska bijeda, tj. HDZ iskoristila nesmisljenjo talasanje Josipovica. Jel' tacno?
Nebih rekao, da Josipovic nema veze sa ovim, jer je precesto izjavljivao, kako je zabrinut za politicku situaciju u BIH i za polozaj Hrvata(i to, cudno, uvjek kad se cinilo, da platformasi dtoje na boljoj poziciji. i kad se je vlada fbih pocela formirati....ivo zabrinut)....i prije date izjave za reuters. Tvoja tvrdnja, da njega boli briga za Hrvate i HDZ u BIH, s toga ne stoji.plain vanilla wrote:HDZ je rekao da se nece predati..i vjerujem da su sad ove izjave u skladu s tom borbom, tj dokazivanjem da su jadni ugrozeni ovdje..ne mislim da to ima veze s Josipovicem..AliceInChains wrote:
Joj, bogati sta treba reci kad mu probise glavu o vlasti u BiH? Nabijem ih?AliceInChains wrote:Nebih rekao, da Josipovic nema veze sa ovim, jer je precesto izjavljivao, kako je zabrinut za politicku situaciju u BIH i za polozaj Hrvata....i prije date izjave za reuters. Tvoja tvrdnja, da njega boli briga za Hrvate u BIH, s toga ne stoji.plain vanilla wrote:HDZ je rekao da se nece predati..i vjerujem da su sad ove izjave u skladu s tom borbom, tj dokazivanjem da su jadni ugrozeni ovdje..ne mislim da to ima veze s Josipovicem..AliceInChains wrote:
Toto wrote:Kad ovu vijest prenese Rojters ni jedan citalac rojtersa nece doci u Hrvatsku na more, jer im je Ivo porucio da sa mudzehedinima dijeli vrijenosti i dinamit. Ni Ivo Josipovic nece smjeti u rodne Baske Vode, ni od 'rvata -kojima je precjednik, ni od "mudzehedina" koji ce da preplave kampove Alkaide u Baskom polju.nemam_ideje wrote:Moram priznati da je ovo neka zajebana eksplozivna naprava. Pukla guma i otvorio se gepek![]()
Jebo Al Aksu šta se dešava u Zenici
nemam_ideje wrote:Toto wrote:Kad ovu vijest prenese Rojters ni jedan citalac rojtersa nece doci u Hrvatsku na more, jer im je Ivo porucio da sa mudzehedinima dijeli vrijenosti i dinamit. Ni Ivo Josipovic nece smjeti u rodne Baske Vode, ni od 'rvata -kojima je precjednik, ni od "mudzehedina" koji ce da preplave kampove Alkaide u Baskom polju.nemam_ideje wrote:Moram priznati da je ovo neka zajebana eksplozivna naprava. Pukla guma i otvorio se gepek![]()
Jebo Al Aksu šta se dešava u Zenici![]()
Vidim da je neko spomenuo naslov na indexu. Pogledam index jer ima forumaša U tom fazonuKhm, čak ni tema nije otvorena a objavljena je prije 4 sata. Ni oni ne vjeruju u tu nebulozu
sad vec nisi ferAliceInChains wrote:@vanilla
Ma znas sta, jako si ti tvrdoglava. Taj predsjednik je slucajno i predsjednik susjedne zemlje, kojoj Bosna ekonomski vrlo puno znaci. Sta ti, bogati, mislis, da privrednici Hrvatske nemaju nikakve koristi od Hrvatskoj podanickih HDZ-vlastodrzaca u Bosni? A ivu sigorno boli ona stvar za Hrvaske privrednike, ciji interes lezi u Bosni i Bosanskom HDZ-u?
Imas vrlo naivno razmisljanje. Trebam li ti crtati kartu, da nemam nista protiv Hrvatske, ali da mi je nadosla muka tvoje price o naivnom talasanjem Ive, koji fin i nevin nevidi nikakvu korist ili potrebu, da se mijesa u Bosansku politiku?
ma daj, uozbilji se malo