Ne radi se o meni nego o tvom pisanju o postojanju nekakve cenzure na ovom forumu. Znas ti vec dobro sta si pisao i sta non stop ponavljas
Ok, pa krenimo redom:JoseMujica wrote: ↑07/10/2025 15:44 a što se tiče opklade...našla ti je chloe....to što se sada ponašaš ko dijete i negiraš, to je do tebe...fino sam ti tada napisao da je Ramo najstabilniji dio ove koalicije jer je kupljena ruka i da ostaje do kraja...ti si tvrdio da će ga smijeniti

Nadjem post u kojem si ti odbio da se kladis da ce Ramo ispasti iz koalicije ne prije kraja mandata nego prije imenovanja nove Vlade, i kazem nadji da smo se drukcije dogovorili.

Nakon blaze razmjene diskvalifikacija u kojoj te jesam nazvao kukavicom i na tome se izvinjavam. Ti kreces sa uvredama i zoves me sendvicarem.

Na moju ponovnu ponudu da nadjes gdje smo se tako opkladili nastavljas sa uvredama.

Sada ja nalazim post gdje pise da opklada ostaje, ali nazalost ne pise o cemu smo se tacno opkladili, ti tvrdis da je opklada do kraja mandata.

Ponavljam svoju ponudu da nadjes post i da pristajem na opkladu ako je stvarno tako bilo.

Jos jedna ponuda sa moje strane.

Chloe postavlja pocetak price o opkladi gdje opet nije vidljivo u sta smo se kladili.
1/2