Radije ulazu u Trampa i u njegove deluzije
Ma dolaze i oni pameti druze. Jeftinije i atraktivnije im je dovesti nekakva finala kupova, prvenstva, nego godinama placati preskupe uhljebe.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislim da ce se to znati na ovom narednom izvlacenju krajem februara na koju "stranu" idemo.BHF_Manijak wrote: ↑30/01/2026 16:50 Je li moze neko izlistat Liverpoolov potencijalni put u Ligi prvaka, je li izvuceno uopste, ja ovo nista ne kontam.
Ma sve jasno, tzv. amortizacijaconvict wrote: ↑30/01/2026 16:52 Ali to je trosak poslovanja kluba. Ne mozes ocekivati da kupis igraca za X miliona, da ti igra 5-6 godina i da ga prodas za isto ili vise. Mislim, desava se (Coutinho), ali to je vise izuzetak nego pravilo. I kad se desi, obicno je rijec o kljucnim igracima tima koje nije lako zamijeniti.
Cesto zaboravimo da je i Jones scouserPandakonda wrote: ↑30/01/2026 18:07 Dodao bi samo jos nesto, a to je da nam je akademija u ozbiljnom ponoru. Prije smo iz tog bazena vadili buduce igrace ali vec dugi niz godina nema nekog kvalitetnog prospekta. Neka me neko ispravi ali TAA je zadnji kako treba izasao. Tome se treba posebno posvetiti jer u ovakvim momentima akademija zlata vrijedi. Barcelona da nema La Masiju propala bi usljed ovih finansijskih problema
Redovno nas gaze drugi akademci i ne pamtim kad su LFC omladinci u zadnje vrijeme uzeli bitan trofej.
Ma nisam ga zaboravio, ali ga ne smatram sad nekom klasom i krucijalnim igracem iz akademije kao sto je recimo bio TAA, Sterling itd.no_sekirli wrote: ↑30/01/2026 18:32Cesto zaboravimo da je i Jones scouserPandakonda wrote: ↑30/01/2026 18:07 Dodao bi samo jos nesto, a to je da nam je akademija u ozbiljnom ponoru. Prije smo iz tog bazena vadili buduce igrace ali vec dugi niz godina nema nekog kvalitetnog prospekta. Neka me neko ispravi ali TAA je zadnji kako treba izasao. Tome se treba posebno posvetiti jer u ovakvim momentima akademija zlata vrijedi. Barcelona da nema La Masiju propala bi usljed ovih finansijskih problema
Redovno nas gaze drugi akademci i ne pamtim kad su LFC omladinci u zadnje vrijeme uzeli bitan trofej.![]()
A za sta su tacno krivi? Ne kontam nikako ovo pljuvanje po njima. Ok, mozda jesu mogli dovesti Guehija na ljeto. Ali brate dragi, doveli su sve sto valja na trzistu jbt. Pa nisu bogovi da ne naprave nijednu gresku.
Slot je head coach, nije manager kao što je bio Klopp.