Vidjeh, kakav narcis.
Neka ga je Klopp-u spustio.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
A mogao je reci i da su se u 6 godina igrala i 2 finala Lige prvaka, od cega se uzela jedna titula, jebem ga u usta ona supacka. Kako svoje guzove stiti i uzdize se malicioznim komentarima prema klupskom uspjehu!
3 finala valjdaBHF_Manijak wrote: ↑29/01/2026 00:47A mogao je reci i da su se u 6 godina igrala i 2 finala Lige prvaka, od cega se uzela jedna titula, jebem ga u usta ona supacka. Kako svoje guzove stiti i uzdize se malicioznim komentarima prema klupskom uspjehu!
Ma eto racunao sam od te uzete titule, iako je i to trece finale bilo samo godinu prije osvjanja LP.ultima_palabra wrote: ↑29/01/2026 01:473 finala valjdaBHF_Manijak wrote: ↑29/01/2026 00:47A mogao je reci i da su se u 6 godina igrala i 2 finala Lige prvaka, od cega se uzela jedna titula, jebem ga u usta ona supacka. Kako svoje guzove stiti i uzdize se malicioznim komentarima prema klupskom uspjehu!![]()
Pa ja mislim da taj narativ "ceka se pravi igrac" i nije bas validna prica, tacniji odnosno "istinitiji" je dio "ceka se za prave novce", jer pravog igraca su imali vec u januaru (Guehi, Semenyo), ali nisu posegli za mogucnoscu da ga dovedu.Pandakonda wrote: ↑30/01/2026 14:29 Ne kontam zasto su ljudi frustrirani kada je politika uvijek bila ista. Ganjamo igraca kojeg zelimo i necemo se krpiti dok ga ne uhvatimo. Tako je bilo i za Virgila i sve ostale
Jurgenu nisi mogao napraviti dinastiju jer ni on sam nije htio da se rijesi starih igraca.