Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post Reply
alijagoro

#9001 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by alijagoro »

Okupirani ljudi a ne znaju ,to je najgora okupacija :D
alijagoro

#9002 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by alijagoro »

Opet neki incident,drugi po redu
Danguba

#9003 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by Danguba »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /250820194

Ja da sam Hamas jasno bi rekao da zaborave na taoce ako nastave ofanzivu. To bi izazvalo jos vece pobune unutar Izraela.

Oni ih cuvaju da im dlaka ne fali a ovi desetine hiljada ubili.
Imam osjecaj da to Izrael i ocekuje i zato mu nisu vazni zivi taoci.

Sve sto je Trump rekao na pocetku, sve ce biti sruseno, pobijeno i raseljeno da se grade resorti.
Boze, ima li te?
dr_Evil

#9004 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by dr_Evil »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/nevj ... /250821021

Kazu rezim je, ljudi su dobri, i tako...
dr_Evil

#9005 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by dr_Evil »

alijagoro wrote: 20/08/2025 23:01
Okupirani ljudi a ne znaju ,to je najgora okupacija :D
Jos da HarTar to skuzi za Tursku :D
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#9006 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by arman1 »

dr_Evil wrote: 20/08/2025 16:33
arman1 wrote: 20/08/2025 16:30
dr_Evil wrote: 04/08/2025 13:42

Aferim braca! Bio sam u slicnoj situaciji davno prije svih ovih sranja kad su htjeli da me stave na projekat dizajna brodica za IDF. Zahvalio sam se ljudski i rekao da sam pacifista.
Sehr geehrter Herr S......,

In der vergangenen Zeit kam es aufgrund einiger Meinungsverschiedenheiten, die nicht in direktem Zusammenhang mit dem Gegenstand unserer Zusammenarbeit standen, zu Missverständnissen, die in der Unterbrechung der Zusammenarbeit und dem Austausch, wie ich glaube, harter Worte resultierten.

Ich halte es in beiderseitigem Interesse für sinnvoll, einen kühlen Kopf zu bewahren und die Möglichkeit einer Fortsetzung unserer Zusammenarbeit zu prüfen.

Gleichzeitig möchte ich die Gelegenheit nutzen, mich für das unkorrekte Verhalten meiner Kollegen zu entschuldigen, das sowohl Ihnen als auch uns Probleme bereitet hat.

Mit freundlichen Grüßen
:thumbup: Samo jako i ne daj ispred sebe. Prosao taj vakat kad su mogli!
Ja sam s njima završio, potpisao nove ugovore i nemam više prostora za njih. Treba odvojiti vrijeme i za života.
emigrazione

#9007 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by emigrazione »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /250821050
Ovi realno mogu za 48 sati uci u Meku, a sa druge strane izbiti na obale Nila...danasnji arapi nisu ništa bolje ni zaslužili ko ih yebe kolektivno i bolje da ovakvi nestanu
AleksoMKD

#9008 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by AleksoMKD »

Mislim jebiga.

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... stead.html

A group of Jewish tourists were filmed dismantling a landmark cross on a Welsh hillside and using the stones to create a giant Star of David in its place.

The 60ft long cross made from loose stones is believed to have been in place for at least 50 years on the hill below the Great Orme summit in Llandudno, north Wales, a popular tourist spot that is widely known in the local area.

So when footage emerged that appeared to show a group of young people, some apparently wearing traditional kippah headcaps, removing stones from a long-standing Christian symbol, many were furious.
mishic

#9009 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by mishic »

KABIRI LJUT NA ZEMALJSKI MUZEJ: "Ovo neće biti oprošteno, niti zaboravljeno"

- Vaš čin antisemitizma je mrlja baštine jevrejskog naroda. Ovo neće biti oprošteno, niti zaboravljeno - navodi Kabiri.-

MISLIM DA TREBA PROGLASITI NAJMANJE TRODNEVNU ŽALOST U ZEMLJI ZBOG LJUTNJE OVOG SVJETSKOG SMEĆA!

Neće biti oprošteno niti zaboravljeno antigenocidno raspoloženje jer se radi o Izraelu koji ima pravo na sve pa i genocid.
Semite koji nisu genocidaši niko ne napada niti mrzi za razliku od onih koji to jesu. I kao pojedinci i kao kolektivitet.
HarTar

#9010 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by HarTar »

Gaza: Djeca bez roditelja održala su improviziranu matursku svečanost u selu za siročad, al-Wafaa.

97% škola u enklavi oštećeno je u izraelskim napadima. 💔
alijagoro

#9011 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by alijagoro »

HarTar wrote: 21/08/2025 15:20 Gaza: Djeca bez roditelja održala su improviziranu matursku svečanost u selu za siročad, al-Wafaa.

97% škola u enklavi oštećeno je u izraelskim napadima. 💔
Osjecaj tuge i ponosa :(
swanfilter

#9012 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by swanfilter »

emigrazione wrote: 21/08/2025 12:32 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /250821050
Ovi realno mogu za 48 sati uci u Meku, a sa druge strane izbiti na obale Nila...danasnji arapi nisu ništa bolje ni zaslužili ko ih yebe kolektivno i bolje da ovakvi nestanu
Moraju pasti poltronski rezimi u Jordanu i SA da bi doslo do desavanja zbog kojih bi Izrael povukao rucnu. Ili USA da im konacno stanu u kraj.

Kakva podvala su proljeca u Arapa u ono vrijeme. Drzave unistene, a na vlast postavljeni takvi da bilo kada i lakse nego ikada prije dođe to potpunog preuzimanja teritorija. Zna se koga.
dr_Evil

#9013 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by dr_Evil »

https://stolac.gov.ba/grob-moshe-danona/

Eh da... tako to bjase onomad!
HarTar

#9014 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by HarTar »

Sve po starom....
Spoiler
Show
HarTar

#9015 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by HarTar »

225 jevrejskih doseljenika iz Kanade i SAD-a stiglo je danas na okupirane palestinske teritorije, useljavajući se u domove i zemlju oduzetu od Palestinaca. 😡😡😡
anelsol

#9016 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by anelsol »

swanfilter wrote: 21/08/2025 21:55
emigrazione wrote: 21/08/2025 12:32 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /250821050
Moraju pasti poltronski rezimi u Jordanu i SA da bi doslo do desavanja zbog kojih bi Izrael povukao rucnu. Ili USA da im konacno stanu u kraj.

Kakva podvala su proljeca u Arapa u ono vrijeme. Drzave unistene, a na vlast postavljeni takvi da bilo kada i lakse nego ikada prije dođe to potpunog preuzimanja teritorija. Zna se koga.
Ljudi su naivno nasjeli na propagandu, pa sada imamo uništena društva i države. Čim se proljeće nije pojavilo u SA, Jordanu i UAE bilo je više-manje jasno o čemu se tu radi.
emigrazione

#9017 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by emigrazione »

Jebi ga kume onda će nestati kao što su nestali mnogi narodi u istoriji, to što mi imam priliku da gledamo ovakve slike pa nam je muka zbog toga ne znači da toga u istoriji nije bilo, bilo je mnogo gorih pa pa im se danas i ne zna za trag... To da je neko postavio nekakve režime mislim to je meni smiješno zaista, to dijete ne bi moglo progutati, par miliona jednih jebu 500 miliona drugih, pa to i nek nastanu jebem im mater svima kolektivno... A bošjo ovdje traži nekakvu pravdu glumi napeo se ko žaba, šuti klošaru i tebe ovo čeka jer si isto glup ko i ovi, zapravo isto ne znaš... Neka se neko zapita odakle pezići i ostale pičke materine tumači knjige i kako su oni došli uopšte u poziciju da to rade, znači da ih je doveo onaj ko hoće da budeš glup ko kurac i da te nema... Od onog momenta kada su se muslimani počeli baviti tim da li islam dozvoljava ženama da voze biciklo sve se raspalo, uzmite autobus Jevreja i autobus muslimana koji idu na hadž pa uporedite obrazovanja tih Jevreja i ovih muslimana isto će vam sve biti jasno, suština smisao temelj klica svega je znanje znanje znanje znanje i samo znanje i prva riječ u knjizi piše ikre uči uči majku ti jebem kroz majku obrazuj se, jok neće da se obrazuje nego sluša ekipu koju mu je mosad doveo tu da ga zaglupljuje.... Pa i trebaš da nestaneš trebamo svi da nestanemo kad smo takvi
SmokingMan

#9018 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by SmokingMan »

arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#9019 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by arman1 »

emigrazione wrote: 22/08/2025 10:12 Jebi ga kume onda će nestati kao što su nestali mnogi narodi u istoriji, to što mi imam priliku da gledamo ovakve slike pa nam je muka zbog toga ne znači da toga u istoriji nije bilo, bilo je mnogo gorih pa pa im se danas i ne zna za trag... To da je neko postavio nekakve režime mislim to je meni smiješno zaista, to dijete ne bi moglo progutati, par miliona jednih jebu 500 miliona drugih, pa to i nek nastanu jebem im mater svima kolektivno... A bošjo ovdje traži nekakvu pravdu glumi napeo se ko žaba, šuti klošaru i tebe ovo čeka jer si isto glup ko i ovi, zapravo isto ne znaš... Neka se neko zapita odakle pezići i ostale pičke materine tumači knjige i kako su oni došli uopšte u poziciju da to rade, znači da ih je doveo onaj ko hoće da budeš glup ko kurac i da te nema... Od onog momenta kada su se muslimani počeli baviti tim da li islam dozvoljava ženama da voze biciklo sve se raspalo, uzmite autobus Jevreja i autobus muslimana koji idu na hadž pa uporedite obrazovanja tih Jevreja i ovih muslimana isto će vam sve biti jasno, suština smisao temelj klica svega je znanje znanje znanje znanje i samo znanje i prva riječ u knjizi piše ikre uči uči majku ti jebem kroz majku obrazuj se, jok neće da se obrazuje nego sluša ekipu koju mu je mosad doveo tu da ga zaglupljuje.... Pa i trebaš da nestaneš trebamo svi da nestanemo kad smo takvi
Opušteno. Uči mumine, uči. Prvi dan mejtefa i to sam pročitao na zide. Efenfija nekom bojom da nam bode oči. Musliman mora svaki dan da bude na putu Đihada, da se sukobi s najgorim neprijateljem, koji živi unutar njega, a to su neznanje i predrasude.
armin071

#9020 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by armin071 »

HarTar wrote: 22/08/2025 09:33 225 jevrejskih doseljenika iz Kanade i SAD-a stiglo je danas na okupirane palestinske teritorije, useljavajući se u domove i zemlju oduzetu od Palestinaca. 😡😡😡
Koji su ovo umobolnici to možak teško može da svari…. Ove spodobe, ovi osmjesi, i kada skontaš da je to zlo odgajano u “demokratskim društvima” shvatiš da je svijet u debelom k.rcu…
dr_Evil

#9021 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by dr_Evil »

anelsol wrote: 22/08/2025 09:34
swanfilter wrote: 21/08/2025 21:55

Ljudi su naivno nasjeli na propagandu, pa sada imamo uništena društva i države. Čim se proljeće nije pojavilo u SA, Jordanu i UAE bilo je više-manje jasno o čemu se tu radi.
:thumbup:

Pametnom dosta :)
SmokingMan

#9022 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by SmokingMan »

Buđenje kulta Moloha, izgleda da počinje priprema za "okupljanje".

emigrazione

#9023 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by emigrazione »

arman1 wrote: 22/08/2025 11:45
emigrazione wrote: 22/08/2025 10:12 Jebi ga kume onda će nestati kao što su nestali mnogi narodi u istoriji, to što mi imam priliku da gledamo ovakve slike pa nam je muka zbog toga ne znači da toga u istoriji nije bilo, bilo je mnogo gorih pa pa im se danas i ne zna za trag... To da je neko postavio nekakve režime mislim to je meni smiješno zaista, to dijete ne bi moglo progutati, par miliona jednih jebu 500 miliona drugih, pa to i nek nastanu jebem im mater svima kolektivno... A bošjo ovdje traži nekakvu pravdu glumi napeo se ko žaba, šuti klošaru i tebe ovo čeka jer si isto glup ko i ovi, zapravo isto ne znaš... Neka se neko zapita odakle pezići i ostale pičke materine tumači knjige i kako su oni došli uopšte u poziciju da to rade, znači da ih je doveo onaj ko hoće da budeš glup ko kurac i da te nema... Od onog momenta kada su se muslimani počeli baviti tim da li islam dozvoljava ženama da voze biciklo sve se raspalo, uzmite autobus Jevreja i autobus muslimana koji idu na hadž pa uporedite obrazovanja tih Jevreja i ovih muslimana isto će vam sve biti jasno, suština smisao temelj klica svega je znanje znanje znanje znanje i samo znanje i prva riječ u knjizi piše ikre uči uči majku ti jebem kroz majku obrazuj se, jok neće da se obrazuje nego sluša ekipu koju mu je mosad doveo tu da ga zaglupljuje.... Pa i trebaš da nestaneš trebamo svi da nestanemo kad smo takvi
Opušteno. Uči mumine, uči. Prvi dan mejtefa i to sam pročitao na zide. Efenfija nekom bojom da nam bode oči. Musliman mora svaki dan da bude na putu Đihada, da se sukobi s najgorim neprijateljem, koji živi unutar njega, a to su neznanje i predrasude.
Kako opusteno, muslimani nisu danas ono sto su nekada bili jevreji, nego ono sto su cigani i gori od toga, a nekada su vladali svim znanjem ove planete, kako se doslo do toga to je pitanje...nesto je jebeno degradiralo muslimane, a nije Islam, jer svi znamo da su ti narodi dotakli nebo tek nakon pojave Islama...
aratet

#9024 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by aratet »

Degradiralo ih je to što je Zapad progledao.
SmokingMan

#9025 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2

Post by SmokingMan »

Post Reply