nego vrijedi li ovo 1500KM
http://www.olx.ba/artikal/20923156/ford ... -original/
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Vrijedi da valja, al je ova mutna ko nivcanica od 7 KM. Ja sam 10 god imao ovaj model sa istim motorom pa ih dobro poznajem.
Ma ja, prvo tvrdis da nema nikakvih dokaza pa onda se vadis na socijalisticku najavu i propagandu, a po pitanju nepotpisanih tekstova neko ko se zove 530i nema sta da se javlja...530i wrote:Socijalistička najava i propaganda, nepotpisani tekstovi - uvjeren sam, priznajem. Zanima me još samo šta se proizvodilo u Slavnoskom Brodu i Splitu? Avioni, gliseri, formule 1?
Gdje je tebi flor preko avatara, zivojinovicu?_BataZiv_0809 wrote:Decki mnogo ste beskompromisni i sujetni.
Žitnjak jeste industrijska zona Zagreba i koliko vidim prica nema bas previse rupa.
Joj da vidis juce u Zenici jednog Comfortabitanga_sa_otesa wrote:zadnji branik confort,a auto izgleda bas lijepo,umro sam na 4cifrenu tablicu
bitanga_sa_otesa wrote:zadnji branik confort,a auto izgleda bas lijepo,umro sam na 4cifrenu tablicu
Mah pusti, lik sebe kontriranjem dovede do paradoksa. Na drugoj temi se ibreti otkud biciklisti pokusava dokazati kako je to pogresno, a ljudi pojedinacno ili grupno svijet obilaze tako. Jos od kad sam dijete, a mislim da nas ima jos, vidjam bicikliste kako pedalaju po magistrali, a on se ibreti kad ih vidi u Bosni?!_BataZiv_0809 wrote:Decki mnogo ste beskompromisni i sujetni.
Žitnjak jeste industrijska zona Zagreba i koliko vidim prica nema bas previse rupa.
ako zelis kupuj ,nije skup uopste...citroen xm wrote:[
![]()
![]()
Zanimalo me tvoje mišljenje jer znam da ih imaš u malom prstu.![]()
Inače identičan ovome je moj pokojni deda kupio novog. Boja, model, godište, sve... Tačno kada bih imao garažu, gledao bih da ga kupim.
Malo mu se i nadigla hauba pod sajbom, da nije ipak bilo malo kuc-kuc po nosu?!bitanga_sa_otesa wrote:zadnji branik confort,a auto izgleda bas lijepo,umro sam na 4cifrenu tablicu
Drago mi je da si konačno uvidio ono što i ja tvrdim. Nikakve proizvodnje tu nije bilo, nego malo veći servis gdje se zanitovala pločica sa dvije nitne i ubacivalo prevedeno uputstvo.tempuser wrote: Ja sam ti iz 1. ruke i licno na svom autu dao primjer da na njemu ni gume nisu dopuhane u BiH, a prodat je kao domaci proizvod i na samom pocetku povukao paralelu izmedju ove 2 proizvodnje.
mislim da je otvorena hauba,pa zato tako izgledatempuser wrote: Malo mu se i nadigla hauba pod sajbom, da nije ipak bilo malo kuc-kuc po nosu?!![]()
Da se sjaji i da lijepo izleda - jest, nema govora!
Ma ako je dobar, tj. ako nije grob, cijena za nekoga ko želi to je skroz povoljna.bitanga_sa_otesa wrote: ako zelis kupuj ,nije skup uopste...
Sad se lijepo vrati na pocetak i procitaj moj 1. komentar o zavrsnoj montazi sitnica i poredjednju sa VW-om posliej rata. Na kraju krajeva nije to sve bitno, pola auta ili plicica sa dvije nitne, ja sam dokazao da je sve suprotno svemu sto tvrdis. To nije forumski mit, to se nije radilo po carinskim retminalima, o tome jesu pisale novine koje su ozbiljnije od kineskih igracaka, i formalna i/ili prakticna montaza je bila Zagrebu. E sad, to sto nisi ocekivao da ja necu biti forumski anonimus i da necu cimnuti covjeka koji o tome zna puno vise da mi posalje sta ima na tu temu, pa se vadis na komunisticku propagandu - je tvoj problem! Sa druge strane ti nemas nijedan dokaz da to nije bilo puno vise od 2 nitne i plocice, palamudis bez pokrica.530i wrote:Drago mi je da si konačno uvidio ono što i ja tvrdim. Nikakve proizvodnje tu nije bilo, nego malo veći servis gdje se zanitovala pločica sa dvije nitne i ubacivalo prevedeno uputstvo.tempuser wrote: Ja sam ti iz 1. ruke i licno na svom autu dao primjer da na njemu ni gume nisu dopuhane u BiH, a prodat je kao domaci proizvod i na samom pocetku povukao paralelu izmedju ove 2 proizvodnje.
A što se tiče tvog prozivanja mene da nešto na nacionalnoj osnovi tvrdim, sjeti se samo tvojih tvrdnji u kojima si vatreno branio autoklub koji je sipao nacionalističko drvlje i kamenje po zastavinim automobilima. Mrsko mi sad tražiti te stare autoklubove po vikendici pa da ti uslikam ta njihova nacionalistička sranja, ali svako ko je pratio te novine iz tog perioda sigurno će se sjetiti. Bijelog Yugu prekrstili na katoličanstvo i postaje dobar auto, a do tada je valjda bio pravoslavni auto i najgori na svijetu...i to mrtvi-hladni objave.