GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko je vaš favorit u grupi C?

Hrvatska
73
24%
Irska
22
7%
Italija
81
27%
Španija
127
42%

Total votes: 303

and

#901 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by and »

LSD wrote:
ganjeta wrote:
LSD wrote:Ocm, necemo više pominjati idole Markisija, Kjelinija i Nocerina...greška je bila u startu što se dirnulo u toteme, ali necemo više.
Od sad, o Italiji sve najbolje...pa i na silu ako treba.
Idoli :zzzz: .
Ma nema potrebe, nastavi da pišeš kako si i navikao ironično :lol:.

Hajd oca ti realno. Je li realno napisati da Italijani neće više boda osvojiti, tačnije možda bod protiv Irske :-) . Da su na jednoj strani space shuttlovi a na drugoj kurci-palci i šta već ne.
Ako povučeš paralelu vidjećeš da ti imaš imaginarne idole kojim daješ razne pridjeve a ne je. I onda se nešto čudiš, načinu pisanja, i taj stil.
Nisam to pisao, vec da se mogu nadati bodu protiv kockastih i onda ici na tri boda protiv iraca....ali to nije ni bitno.
I šta ako sam pisao namjerno da su ovi space shuttleovi, a ovi krompiraši bez talenta....jesam li se tebi obracao?? nisam.
Ne znam što si se ti licno našao uvrijđenim :shock: to mi nije jasno....niti mi je cilj bio da tebe uznemiravam tim pisanjem....ali necu više pošto vidim, da su odmah 4 lika skocila na moj post i svi ko vrane zagraktali, svi na mene da vade oci....ne može svako cijeniti odvratni talijanski stil fudbala, ali ipak odsad sve najbolje od talijanima.
Jbg, promjena taktike....necu da se zamjeram juventinima, milanistima i ostalim žabarima.
ipak se mora priznati da smo protiv španije gledali italiju različitu od one na koju smo navikli.
ganjeta

#902 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by ganjeta »

Nisam ni rekao da si ti pisao, prepoznaće se onaj ko je to pisao. Tako da se onaj post koji si ti citirao nije odnosio na tebe, a ti se prepoznao, zašto? Pojma nemam.
Sva priča je krenula od Toresa i ostalih napadača, gdje sam ja rekao da je moje mišljenje da je on najbolji napadač kojeg imaju. Niti sam se uznemirio, ono baš me boli karina šta će ko napisati za neke igrače, nisu mi djeca da se primam.

Nego, jesam li ja tebi pisao da zvocač? Čuj ne može svako cijeniti odvratni Talijanski stil fudbala. Mora li? Ne mora. Ne može svako cijeniti ni odvratni Španski fudbal. Tebi su oni space shuttlovi, a ovi krompiraši. Gledaj sad čuda, tvoji specijalni nisu bili bolji od mojih krompiraša. I još veće čudo, nisu ih dobili gotovo 100. godina. Kako to kad su ovamo krompiraši?
and

#903 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by and »

505sCrtom wrote:ja sam napisao da ce italija mozda osvojiti jos jedan bod (protiv irske). to naravno zavisi od utakmice s hrvatskom ponajvise. i naravno sve je moguce. moguce je i da spanija izgubi od irske. ali meni je vise vjerovatno da ce hrvatska pobijediti italiju. nije mi jasno na osnovu cega toliki optimizam prema italiji. (ja ne poznajem njihov fudbal niti ga pratim, ali ono sto sam vidio nisam bas ocaran. znam da je moja prognoza "ortodoksna" ali u ovom trenutku jednako vrijedi kao bilo koja druga. (italija zadnja sa 1 bodom, ili 3. sa 2)
ma talijani su s 10xgorom igrom igrali finala i osvajali prvenstva.njih nikad ne treba podcjenjivati
noke_

#904 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by noke_ »

http://alexistips1x2.blogspot.com/2012/ ... -i-vi.html

Prognozirajte parove EP-a i osvjite vrijedne nagrade :)
5 0 5

#905 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by 5 0 5 »

ma samo nek' je veselo
LSD

#906 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by LSD »

ganjeta wrote:Nisam ni rekao da si ti pisao, prepoznaće se onaj ko je to pisao. Tako da se onaj post koji si ti citirao nije odnosio na tebe, a ti se prepoznao, zašto? Pojma nemam.
Sva priča je krenula od Toresa i ostalih napadača, gdje sam ja rekao da je moje mišljenje da je on najbolji napadač kojeg imaju. Niti sam se uznemirio, ono baš me boli karina šta će ko napisati za neke igrače, nisu mi djeca da se primam.

Nego, jesam li ja tebi pisao da zvocač? Čuj ne može svako cijeniti odvratni Talijanski stil fudbala. Mora li? Ne mora. Ne može svako cijeniti ni odvratni Španski fudbal. Tebi su oni space shuttlovi, a ovi krompiraši. Gledaj sad čuda, tvoji specijalni nisu bili bolji od mojih krompiraša. I još veće čudo, nisu ih dobili gotovo 100. godina. Kako to kad su ovamo krompiraši?
Pa koga to španci izbaciše prošli Euro u 1/4 finalu :? :mrgreen: Bosnu nisu sigurno :-) ....de ti to malo provjeri prvo, informiši se, pa onda poteži takva hvalisanja

Mislim, o glupostima raspravljamo...boli me neka stvar za tim reprezentacijama.
zlajapravaraja

#907 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by zlajapravaraja »

U ovoj grupi je redoslijed snaga jasan kao dan, ne znam sta se dzaba raspravljate :-)

Zao mi je komsija, ali ce im Cassano, Balo i di Natale rastaviti odbranu na proste faktore, kao uostalom i Spanci, koji bi im mogli (i trebali) uvalit' petardu. I ruku na srce, italijanska, odnosno spanska odbrana su izasli na kraj sa mnogo strasnijim napadackim redovima od Jelavica i Mandzukica. Jedino ga Perisic ili Kranjcar mogu zabiti s 30 metara, nesto vise je cista utopija. Nazalost.

Irci ce takodjer obje preostale tekme popusit s 5 komada u mrezi. Sve ispod toga je ogroman uspjeh.
Mustang1

#908 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Mustang1 »

A sta ako Hrvati i Italijani prodju i Spanci ostanu u grupi ? :D
LSD

#909 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by LSD »

Bubalo1 wrote:A sta ako Hrvati i Italijani prodju i Spanci ostanu u grupi ? :D
Mogli bi se i to desiti, vrlo lako...španci su vec kiksali, još jedan kiks i to im je povratak kuci još iz grupne faze.
Sad su pod imperativom pobjede.
ganjeta

#910 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by ganjeta »

LSD wrote:
ganjeta wrote:Nisam ni rekao da si ti pisao, prepoznaće se onaj ko je to pisao. Tako da se onaj post koji si ti citirao nije odnosio na tebe, a ti se prepoznao, zašto? Pojma nemam.

Pa koga to španci izbaciše prošli Euro u 1/4 finalu :? :mrgreen: Bosnu nisu sigurno :-) ....de ti to malo provjeri prvo, informiši se, pa onda poteži takva hvalisanja

Mislim, o glupostima raspravljamo...boli me neka stvar za tim reprezentacijama.
Valjda nisi ironičan, ali je bold tačan svakako. 8-)
Penale ne računam to je lutrija :mrgreen:.
Comrad

#911 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Comrad »

Pravilna recenica je mozda ce Hrvatska osvojiti bod.

Dajte malo budite realni. Hrvati igrali protiv smijesne Irske, a talijani protiv svjetskih i evropskih prvaka i to totalno ravnopravno, ako ne i bolje.
Meho Kodro

#912 Dame iz skupine

Post by Meho Kodro »

Image
Image
Image
Image
Last edited by Meho Kodro on 13/06/2012 16:50, edited 1 time in total.
Mračajski proto

#913 Re: Dame iz skupine

Post by Mračajski proto »

Meho Kodro wrote: Image
Ova slika je stara 4-5 godina. Pamy kraljica. :D
LSD

#914 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by LSD »

Nevjerovatno kako se uvijek sportske teme pretvore u politiku i nacionalnu netrpeljivost :shock: :shock: uvijek se jedan pojavi, baci kost, nastupi belaj i uvijek se na isto svede - na vrijeđanje, ujedanje, i kasnije banovi naravno.
I ovo nije prvi put, vec stoti :x tema je otišla u helač i izgubila svaki smisao zbog par likova koji i ne žele pricati o sportu uopšte....pa kako se raja uvijek prima na to :? to je poseban fenomen :shock:

I nema kukanja kad kasnije Burek ili Plavi pocnu slati na eskurzije.
and

#915 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by and »

svako ima pravo da navija za koga hoće i slavi pobjede čije hoće.ako neko navija za tursku ima pravo da slavi isto kao i ovaj za hrvatsku.ako neko navija za italiju,sad ne bi trebao slaviti ako nakantaju hrvatsku?
2407

#916 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by 2407 »

Trla baba lan... :zzzz:

Italija sutra uzima Hrvatsku, hladno 8-)

Forza Italia!!!
Bosanski_kralj

#917 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Bosanski_kralj »

2407 wrote:Trla baba lan... :zzzz:

Forza Italia!!!
Ako Bog da! :D
Edin H.

#918 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Edin H. »

leet wrote:Ne POSTOJI multi kulti sa poskocima i slicnim.

Da ne budi totalni offtopic, Spanci uzimaju Irsku, Italija Kroate :D

Obadvije nerijeseno, premda postoji sansa da Hrvati okrenu Italijane :oops:
touch brain

#919 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by touch brain »

Forza Italia!!!
pingvini ciao,italija ciao :mrgreen:
bice to teska utakmnica...i rezultatski i za gledat ali ja se nadam bilo kakvoj pobjedi
bachje

#920 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by bachje »

:dance: :thumbup:
Image
Zatamnjena stakla

#921 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Zatamnjena stakla »

bachje wrote::dance: :thumbup:
Image
Navijam za Italiju. Nadam se da će pobijedit'.
A ovi što se svađaju jedva čekam da banove dobiju :lol:
Charuga
Globalni moderator

#922 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by Charuga »

Izgleda da ne vrijedi pricati i upozoravati. Kad je vec tako hajmo onda okrenuti plocu ...

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “nepostivanje upozorenja moderatora i trolanje”

» touch brain
» zlajapravaraja
» TheWatcher
» bachje
» Sarajevo1946
» stalaktit
» erik2
» zahvalan

7 dana

» Sarajevo_Grad
» Sandokan Schiavone
» gidora

14 dana

» Pajser01
» deki_1

Trajno

Kombi je napunjen ali ako treba rezervisat cemo novi. Gluposti su izbrisane i sad mozemo dalje temom!
LSD wrote:I nema kukanja kad kasnije Burek ili Plavi pocnu slati na eskurzije.
I poslusajte covjeka ...
motorola01

#923 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by motorola01 »

Bosanski_kralj wrote:

Forza Italia!!!
Ako Bog da! :D
Maloprije citam po HR stranicama i ne mogu da vjerujem koliko su se susjedi digli :-? . Toliko daleko su otisli da su sigurni ne da ce pobijediti, nego razvaliti talijane :roll: . Vrlo lako bi ih talijani mogli oprat, ali sacekat cemo kraj tekme :D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#924 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by I am Happy »

Ko visoko leti, nisko pada ;-)
todd_smith

#925 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post by todd_smith »

sa one tamo teme:

2 cinjenice

Hrvati nikada nisu izgubili drugu utakmicu u grupi, niti su ikada izgubili od Italije na velikim takmicenjima

sutra mislim da ce Spanci 2 max 3 zabiti Ircima i oni ce autobus drzati cijelu utakmicu

Hrvati imaju dobre sanse, mogu X izvuci
Locked