ipak se mora priznati da smo protiv španije gledali italiju različitu od one na koju smo navikli.LSD wrote:Nisam to pisao, vec da se mogu nadati bodu protiv kockastih i onda ici na tri boda protiv iraca....ali to nije ni bitno.ganjeta wrote:IdoliLSD wrote:Ocm, necemo više pominjati idole Markisija, Kjelinija i Nocerina...greška je bila u startu što se dirnulo u toteme, ali necemo više.
Od sad, o Italiji sve najbolje...pa i na silu ako treba..
Ma nema potrebe, nastavi da pišeš kako si i navikao ironično.
Hajd oca ti realno. Je li realno napisati da Italijani neće više boda osvojiti, tačnije možda bod protiv Irske. Da su na jednoj strani space shuttlovi a na drugoj kurci-palci i šta već ne.
Ako povučeš paralelu vidjećeš da ti imaš imaginarne idole kojim daješ razne pridjeve a ne je. I onda se nešto čudiš, načinu pisanja, i taj stil.
I šta ako sam pisao namjerno da su ovi space shuttleovi, a ovi krompiraši bez talenta....jesam li se tebi obracao?? nisam.
Ne znam što si se ti licno našao uvrijđenimto mi nije jasno....niti mi je cilj bio da tebe uznemiravam tim pisanjem....ali necu više pošto vidim, da su odmah 4 lika skocila na moj post i svi ko vrane zagraktali, svi na mene da vade oci....ne može svako cijeniti odvratni talijanski stil fudbala, ali ipak odsad sve najbolje od talijanima.
Jbg, promjena taktike....necu da se zamjeram juventinima, milanistima i ostalim žabarima.
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- and
#901 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
- ganjeta
#902 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nisam ni rekao da si ti pisao, prepoznaće se onaj ko je to pisao. Tako da se onaj post koji si ti citirao nije odnosio na tebe, a ti se prepoznao, zašto? Pojma nemam.
Sva priča je krenula od Toresa i ostalih napadača, gdje sam ja rekao da je moje mišljenje da je on najbolji napadač kojeg imaju. Niti sam se uznemirio, ono baš me boli karina šta će ko napisati za neke igrače, nisu mi djeca da se primam.
Nego, jesam li ja tebi pisao da zvocač? Čuj ne može svako cijeniti odvratni Talijanski stil fudbala. Mora li? Ne mora. Ne može svako cijeniti ni odvratni Španski fudbal. Tebi su oni space shuttlovi, a ovi krompiraši. Gledaj sad čuda, tvoji specijalni nisu bili bolji od mojih krompiraša. I još veće čudo, nisu ih dobili gotovo 100. godina. Kako to kad su ovamo krompiraši?
Sva priča je krenula od Toresa i ostalih napadača, gdje sam ja rekao da je moje mišljenje da je on najbolji napadač kojeg imaju. Niti sam se uznemirio, ono baš me boli karina šta će ko napisati za neke igrače, nisu mi djeca da se primam.
Nego, jesam li ja tebi pisao da zvocač? Čuj ne može svako cijeniti odvratni Talijanski stil fudbala. Mora li? Ne mora. Ne može svako cijeniti ni odvratni Španski fudbal. Tebi su oni space shuttlovi, a ovi krompiraši. Gledaj sad čuda, tvoji specijalni nisu bili bolji od mojih krompiraša. I još veće čudo, nisu ih dobili gotovo 100. godina. Kako to kad su ovamo krompiraši?
- and
#903 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
ma talijani su s 10xgorom igrom igrali finala i osvajali prvenstva.njih nikad ne treba podcjenjivati505sCrtom wrote:ja sam napisao da ce italija mozda osvojiti jos jedan bod (protiv irske). to naravno zavisi od utakmice s hrvatskom ponajvise. i naravno sve je moguce. moguce je i da spanija izgubi od irske. ali meni je vise vjerovatno da ce hrvatska pobijediti italiju. nije mi jasno na osnovu cega toliki optimizam prema italiji. (ja ne poznajem njihov fudbal niti ga pratim, ali ono sto sam vidio nisam bas ocaran. znam da je moja prognoza "ortodoksna" ali u ovom trenutku jednako vrijedi kao bilo koja druga. (italija zadnja sa 1 bodom, ili 3. sa 2)
-
noke_
#904 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
http://alexistips1x2.blogspot.com/2012/ ... -i-vi.html
Prognozirajte parove EP-a i osvjite vrijedne nagrade
Prognozirajte parove EP-a i osvjite vrijedne nagrade
-
5 0 5
#905 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
ma samo nek' je veselo
-
LSD
#906 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pa koga to španci izbaciše prošli Euro u 1/4 finaluganjeta wrote:Nisam ni rekao da si ti pisao, prepoznaće se onaj ko je to pisao. Tako da se onaj post koji si ti citirao nije odnosio na tebe, a ti se prepoznao, zašto? Pojma nemam.
Mislim, o glupostima raspravljamo...boli me neka stvar za tim reprezentacijama.
-
zlajapravaraja
#907 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
U ovoj grupi je redoslijed snaga jasan kao dan, ne znam sta se dzaba raspravljate
Zao mi je komsija, ali ce im Cassano, Balo i di Natale rastaviti odbranu na proste faktore, kao uostalom i Spanci, koji bi im mogli (i trebali) uvalit' petardu. I ruku na srce, italijanska, odnosno spanska odbrana su izasli na kraj sa mnogo strasnijim napadackim redovima od Jelavica i Mandzukica. Jedino ga Perisic ili Kranjcar mogu zabiti s 30 metara, nesto vise je cista utopija. Nazalost.
Irci ce takodjer obje preostale tekme popusit s 5 komada u mrezi. Sve ispod toga je ogroman uspjeh.
Zao mi je komsija, ali ce im Cassano, Balo i di Natale rastaviti odbranu na proste faktore, kao uostalom i Spanci, koji bi im mogli (i trebali) uvalit' petardu. I ruku na srce, italijanska, odnosno spanska odbrana su izasli na kraj sa mnogo strasnijim napadackim redovima od Jelavica i Mandzukica. Jedino ga Perisic ili Kranjcar mogu zabiti s 30 metara, nesto vise je cista utopija. Nazalost.
Irci ce takodjer obje preostale tekme popusit s 5 komada u mrezi. Sve ispod toga je ogroman uspjeh.
-
Mustang1
#908 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
A sta ako Hrvati i Italijani prodju i Spanci ostanu u grupi ? 
-
LSD
#909 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Mogli bi se i to desiti, vrlo lako...španci su vec kiksali, još jedan kiks i to im je povratak kuci još iz grupne faze.Bubalo1 wrote:A sta ako Hrvati i Italijani prodju i Spanci ostanu u grupi ?
Sad su pod imperativom pobjede.
- ganjeta
#910 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Valjda nisi ironičan, ali je bold tačan svakako.LSD wrote:Pa koga to španci izbaciše prošli Euro u 1/4 finaluganjeta wrote:Nisam ni rekao da si ti pisao, prepoznaće se onaj ko je to pisao. Tako da se onaj post koji si ti citirao nije odnosio na tebe, a ti se prepoznao, zašto? Pojma nemam.
Nego, jesam li ja tebi pisao da zvocač? Čuj ne može svako cijeniti odvratni Talijanski stil fudbala. Mora li? Ne mora. Ne može svako cijeniti ni odvratni Španski fudbal. Tebi su oni space shuttlovi, a ovi krompiraši. Gledaj sad čuda, tvoji specijalni nisu bili bolji od mojih krompiraša. I još veće čudo, nisu ih dobili gotovo 100. godina. Kako to kad su ovamo krompiraši?![]()
Bosnu nisu sigurno
....de ti to malo provjeri prvo, informiši se, pa onda poteži takva hvalisanja
Mislim, o glupostima raspravljamo...boli me neka stvar za tim reprezentacijama.
Penale ne računam to je lutrija
- Comrad
#911 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pravilna recenica je mozda ce Hrvatska osvojiti bod.
Dajte malo budite realni. Hrvati igrali protiv smijesne Irske, a talijani protiv svjetskih i evropskih prvaka i to totalno ravnopravno, ako ne i bolje.
Dajte malo budite realni. Hrvati igrali protiv smijesne Irske, a talijani protiv svjetskih i evropskih prvaka i to totalno ravnopravno, ako ne i bolje.
- Meho Kodro
- Mračajski proto
#913 Re: Dame iz skupine
Ova slika je stara 4-5 godina. Pamy kraljica.Meho Kodro wrote:![]()
-
LSD
#914 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nevjerovatno kako se uvijek sportske teme pretvore u politiku i nacionalnu netrpeljivost
uvijek se jedan pojavi, baci kost, nastupi belaj i uvijek se na isto svede - na vrijeđanje, ujedanje, i kasnije banovi naravno.
I ovo nije prvi put, vec stoti
tema je otišla u helač i izgubila svaki smisao zbog par likova koji i ne žele pricati o sportu uopšte....pa kako se raja uvijek prima na to
to je poseban fenomen 
I nema kukanja kad kasnije Burek ili Plavi pocnu slati na eskurzije.
I ovo nije prvi put, vec stoti
I nema kukanja kad kasnije Burek ili Plavi pocnu slati na eskurzije.
- and
#915 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
svako ima pravo da navija za koga hoće i slavi pobjede čije hoće.ako neko navija za tursku ima pravo da slavi isto kao i ovaj za hrvatsku.ako neko navija za italiju,sad ne bi trebao slaviti ako nakantaju hrvatsku?
- 2407
#916 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Trla baba lan...
Italija sutra uzima Hrvatsku, hladno
Forza Italia!!!
Italija sutra uzima Hrvatsku, hladno
Forza Italia!!!
- Bosanski_kralj
#917 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ako Bog da!2407 wrote:Trla baba lan...![]()
Italija sutra uzima Hrvatsku, hladno![]()
Forza Italia!!!
- Edin H.
#918 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
leet wrote:Ne POSTOJI multi kulti sa poskocima i slicnim.
Da ne budi totalni offtopic, Spanci uzimaju Irsku, Italija Kroate
Obadvije nerijeseno, premda postoji sansa da Hrvati okrenu Italijane
- touch brain
#919 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
pingvini ciao,italija ciao2407 wrote:Trla baba lan...![]()
Forza Italia!!!
bice to teska utakmnica...i rezultatski i za gledat ali ja se nadam bilo kakvoj pobjedi
- Zatamnjena stakla
#921 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Navijam za Italiju. Nadam se da će pobijedit'.bachje wrote:![]()
![]()
A ovi što se svađaju jedva čekam da banove dobiju
- Charuga
- Globalni moderator
#922 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Izgleda da ne vrijedi pricati i upozoravati. Kad je vec tako hajmo onda okrenuti plocu ...
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “nepostivanje upozorenja moderatora i trolanje”
» touch brain
» zlajapravaraja
» TheWatcher
» bachje
» Sarajevo1946
» stalaktit
» erik2
» zahvalan
7 dana
» Sarajevo_Grad
» Sandokan Schiavone
» gidora
14 dana
» Pajser01
» deki_1
Trajno
Kombi je napunjen ali ako treba rezervisat cemo novi. Gluposti su izbrisane i sad mozemo dalje temom!
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “nepostivanje upozorenja moderatora i trolanje”
» touch brain
» zlajapravaraja
» TheWatcher
» bachje
» Sarajevo1946
» stalaktit
» erik2
» zahvalan
7 dana
» Sarajevo_Grad
» Sandokan Schiavone
» gidora
14 dana
» Pajser01
» deki_1
Trajno
Kombi je napunjen ali ako treba rezervisat cemo novi. Gluposti su izbrisane i sad mozemo dalje temom!
I poslusajte covjeka ...LSD wrote:I nema kukanja kad kasnije Burek ili Plavi pocnu slati na eskurzije.
-
motorola01
#923 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Maloprije citam po HR stranicama i ne mogu da vjerujem koliko su se susjedi digliBosanski_kralj wrote:Ako Bog da!2407 wrote:Trla baba lan...![]()
Forza Italia!!!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#924 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ko visoko leti, nisko pada 
-
todd_smith
#925 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
sa one tamo teme:
2 cinjenice
Hrvati nikada nisu izgubili drugu utakmicu u grupi, niti su ikada izgubili od Italije na velikim takmicenjima
sutra mislim da ce Spanci 2 max 3 zabiti Ircima i oni ce autobus drzati cijelu utakmicu
Hrvati imaju dobre sanse, mogu X izvuci
2 cinjenice
Hrvati nikada nisu izgubili drugu utakmicu u grupi, niti su ikada izgubili od Italije na velikim takmicenjima
sutra mislim da ce Spanci 2 max 3 zabiti Ircima i oni ce autobus drzati cijelu utakmicu
Hrvati imaju dobre sanse, mogu X izvuci