Breaking Bad

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
dinooh

#901 Re: Breaking Bad

Post by dinooh »

Zadnjih 7-8 dana sam poceo gledat ovu seriju. Prije su me nagovarali da je gledam i da je predobra ali nisam vjerovao ili nisam zelio vjerovati. Ali uz visak vremena i dosadu sam odlucio pogeldat par epizoda. Tih par epizoda se pretvorilo u to da sam pogledao 59 epizoda u zadnjih 7-8 dana. I sada ne mogu da docekam zadnje 3. Mozda bi bilo bolje da sam pricekao i da zadnje 3 izadu pa da polako gledam, jer sad ne znam sta da radim do ponedjeljka da pogledam i 60 epizodu. :D

Ko zna sta ce se desiti u sljedecoj, kazu da je reziser rekao da mu je ona najbolja od svih. Mozda Jesse uzme pistolj koje je White bacio i pobije one sa leda ili samo pobjedgne, Mozda i Hank umre s obzirom na poziv kad je rekao "Volim te". Jednostavno ne mogu da cekam vise :-) :-)
Industrialyzer

#902 Re: Breaking Bad

Post by Industrialyzer »

Sve je realnije od toga da nacisti poginu :mrgreen:
Brkooo

#903 Re: Breaking Bad

Post by Brkooo »

dinooh wrote:Zadnjih 7-8 dana sam poceo gledat ovu seriju. Prije su me nagovarali da je gledam i da je predobra ali nisam vjerovao ili nisam zelio vjerovati. Ali uz visak vremena i dosadu sam odlucio pogeldat par epizoda. Tih par epizoda se pretvorilo u to da sam pogledao 59 epizoda u zadnjih 7-8 dana. I sada ne mogu da docekam zadnje 3. Mozda bi bilo bolje da sam pricekao i da zadnje 3 izadu pa da polako gledam, jer sad ne znam sta da radim do ponedjeljka da pogledam i 60 epizodu. :D

Ko zna sta ce se desiti u sljedecoj, kazu da je reziser rekao da mu je ona najbolja od svih. Mozda Jesse uzme pistolj koje je White bacio i pobije one sa leda ili samo pobjedgne, Mozda i Hank umre s obzirom na poziv kad je rekao "Volim te". Jednostavno ne mogu da cekam vise :-) :-)

gledas seriju 7-8 dana i ne mozes docekat finale... sta mislis kako je nama sto je pratimo 3-4 godine :oops: :skoljka:

:D :D
insomnia78

#904 Re: Breaking Bad

Post by insomnia78 »

Imam jako ruzan osjecaj da ce sjebati kraj a time i seriju.
Hank i Gomez su u onakvom odnosu snaga i polozaju (stoje na cistini a ljudi nisane u njih) vec morali poginuti

s' moje sokoćalo
kakavdanakneiskustvu

#905 Re: Breaking Bad

Post by kakavdanakneiskustvu »

zbog eurobasketa i ženine trudnoće ne mogu dalje od 5 epizode 4 sezone
1Dante1

#906 Re: Breaking Bad

Post by 1Dante1 »

insomnia78 wrote:Imam jako ruzan osjecaj da ce sjebati kraj a time i seriju.
Hank i Gomez su u onakvom odnosu snaga i polozaju (stoje na cistini a ljudi nisane u njih) vec morali poginuti

s' moje sokoćalo
Ispaljeno 10000 metaka, i niko nikog nije pogodio, ono wtf ?!?!?!
Brad Pitta

#907 Re: Breaking Bad

Post by Brad Pitta »

Plavo-bijeli wrote:Evo šta će biti i kako će završiti...
Gomez dies Hank is injured Jesse survives Walt negotiates to save Hank from the Nazis by revealing the location of the money for his and Hanks freedom. Walt will tell them to take Jesse. Hank will help Walt and family disappear (remember the photo with the man on the boat waving goodbye to his family?). After a month or two, Walt will feel guilty and go to save Jesse. During the shoot out Jesse will die in Walts arms. He will go back home to get the ricin and use it on Lydia/himself

ako smijem pitati,odakle ti ovo? :mrgreen:
Plavo-bijeli

#908 Re: Breaking Bad

Post by Plavo-bijeli »

Brad Pitta wrote:
Gomez dies Hank is injured Jesse survives Walt negotiates to save Hank from the Nazis by revealing the location of the money for his and Hanks freedom. Walt will tell them to take Jesse. Hank will help Walt and family disappear (remember the photo with the man on the boat waving goodbye to his family?). After a month or two, Walt will feel guilty and go to save Jesse. During the shoot out Jesse will die in Walts arms. He will go back home to get the ricin and use it on Lydia/himself

Ma šala :) tačnije, pročitao komentar od jednog momka koji smatra da može ovako sve da se završi. Tako je on dobro to sve skontao, da mi je nekako i najrealnije da se sve ovako završi, mada ne bi volio.
insomnia78

#909 Re: Breaking Bad

Post by insomnia78 »

Ja mislim takodje da ce Gomez zaginuti, Hank ce ili zaginuti ili biti tesko ranjen, pare ostaju gdje jesu.
Nacisti ce zarobiti i Dzesija i WW i natjerati ih da kuhaju za njih.
WW ce ucjeniti Dzesijevim zivotom...
Samo da scenaristi nesto ne sjebu na kraju, mada vec ovo sto su Gomez i Hank prezivili prvi val, vuce na sjebavanje serije

s' moje sokoćalo
Cybernetic

#910 Re: Breaking Bad

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 21:42, edited 1 time in total.
Brkooo

#911 Re: Breaking Bad

Post by Brkooo »

1Dante1 wrote:
Ispaljeno 10000 metaka, i niko nikog nije pogodio, ono wtf ?!?!?!
:thumbup: pa i ramba bi vala okrznuo jedan metak :roll:
Industrialyzer

#912 Re: Breaking Bad

Post by Industrialyzer »

Mislim da su pucnjavu razvukli da zadnja scena ne bi trajala prekratko. Treba zaintrigirati budale poput nas o razvoju dogadjaja :mrgreen: Siguran sam da se pucnjava desila u pola epizode, ne bi bila ovako nerealna, ovako.... Oprosticemo samo ako bude zrtava :mrgreen:
Brad Pitta

#913 Re: Breaking Bad

Post by Brad Pitta »

Plavo-bijeli wrote:
Brad Pitta wrote:

Ma šala :) tačnije, pročitao komentar od jednog momka koji smatra da može ovako sve da se završi. Tako je on dobro to sve skontao, da mi je nekako i najrealnije da se sve ovako završi, mada ne bi volio.
aha,pretpostavio sam da si od nekog blogera procitao :) mada,ne vjerujem da bi naciste trazile od Walt-a da im otkrije gdje je novac kad su vec s njim dogovorili kuhanje gdje ce i oni debelo zaraditi.btw ovog covjeka na brodu koji pozdravlja porodicu se ne sjecam :mrgreen:
Jack Be Nimble

#914 Re: Breaking Bad

Post by Jack Be Nimble »

Jebiga, zao mi ga ali sta se moze tu je.

Walt v Nazis i Jesse.

Scena preko telefona izmedju Walt i Skyler :thumbup:, trenutak kada skonta da preuzima svu krivicu da bi njoj olaksao zivot i samim tim pozdravlja. :kiss:
ioannes

#915 Re: Breaking Bad

Post by ioannes »

morao sam malo odahnuti....pravo napeta epizoda
1Dante1

#916 Re: Breaking Bad

Post by 1Dante1 »

Jack Be Nimble wrote:Jebiga, zao mi ga ali sta se moze tu je.

Walt v Nazis i Jesse.

Scena preko telefona izmedju Walt i Skyler :thumbup:, trenutak kada skonta da preuzima svu krivicu da bi njoj olaksao zivot i samim tim pozdravlja. :kiss:
Jedna on najjacih epizoda definitivno, prosla za sekundu :D.
dinooh

#917 Re: Breaking Bad

Post by dinooh »

Ali nisu je zavrsili kao proslu da jedva cekas sljedecu jer nismo znali ko je ubijen a ko nije. Ja mislim da ce spasit Jesse-a jer kako i sam kaze, on mu je kao familija, ne vjerujem da hoce jos jednog iz "familije" izgubit
zoza

#918 Re: Breaking Bad

Post by zoza »

.
TRENT

#919 Re: Breaking Bad

Post by TRENT »

Ode sve u 10000000 p materina.I to sve zbog one knjige iz wc-a i posvete "to my WW"
TRENT

#920 Re: Breaking Bad

Post by TRENT »

dinooh wrote:Ali nisu je zavrsili kao proslu da jedva cekas sljedecu jer nismo znali ko je ubijen a ko nije. Ja mislim da ce spasit Jesse-a jer kako i sam kaze, on mu je kao familija, ne vjerujem da hoce jos jednog iz "familije" izgubit
Walteru svejedno pogotovo zbog one recenice "gledao sam Jane kako umire".
Jack Be Nimble

#921 Re: Breaking Bad

Post by Jack Be Nimble »

dinooh wrote:Ali nisu je zavrsili kao proslu da jedva cekas sljedecu jer nismo znali ko je ubijen a ko nije. Ja mislim da ce spasit Jesse-a jer kako i sam kaze, on mu je kao familija, ne vjerujem da hoce jos jednog iz "familije" izgubit
Neka nisu, neka i mi odahnemo. Ove prve epizode mozes sagledati ko mini seriju Walt v Hank i njegov kraj. Zavrsili pricu sa Hankom, veoma napeta epizoda i sada malo odmora pred zadnju buru :)

Walt iskopao Hankov grob i prije je mogao da bjezi od cinjenice da ima "blood money" ali sada vise ne.
registrovana onako

#922 Re: Breaking Bad

Post by registrovana onako »

kako je dobra
Brkooo

#923 Re: Breaking Bad

Post by Brkooo »

a jebooo te belajjjjj....

sav sam se najezio

najbolja epizoda BB ikada !!!!!!!!
House

#924 Re: Breaking Bad