Ko zna sta ce se desiti u sljedecoj, kazu da je reziser rekao da mu je ona najbolja od svih. Mozda Jesse uzme pistolj koje je White bacio i pobije one sa leda ili samo pobjedgne, Mozda i Hank umre s obzirom na poziv kad je rekao "Volim te". Jednostavno ne mogu da cekam vise
Breaking Bad
Moderator: _BataZiv_0809
- dinooh
#901 Re: Breaking Bad
Zadnjih 7-8 dana sam poceo gledat ovu seriju. Prije su me nagovarali da je gledam i da je predobra ali nisam vjerovao ili nisam zelio vjerovati. Ali uz visak vremena i dosadu sam odlucio pogeldat par epizoda. Tih par epizoda se pretvorilo u to da sam pogledao 59 epizoda u zadnjih 7-8 dana. I sada ne mogu da docekam zadnje 3. Mozda bi bilo bolje da sam pricekao i da zadnje 3 izadu pa da polako gledam, jer sad ne znam sta da radim do ponedjeljka da pogledam i 60 epizodu. 
Ko zna sta ce se desiti u sljedecoj, kazu da je reziser rekao da mu je ona najbolja od svih. Mozda Jesse uzme pistolj koje je White bacio i pobije one sa leda ili samo pobjedgne, Mozda i Hank umre s obzirom na poziv kad je rekao "Volim te". Jednostavno ne mogu da cekam vise

- Industrialyzer
#902 Re: Breaking Bad
Sve je realnije od toga da nacisti poginu 
- Brkooo
#903 Re: Breaking Bad
dinooh wrote:Zadnjih 7-8 dana sam poceo gledat ovu seriju. Prije su me nagovarali da je gledam i da je predobra ali nisam vjerovao ili nisam zelio vjerovati. Ali uz visak vremena i dosadu sam odlucio pogeldat par epizoda. Tih par epizoda se pretvorilo u to da sam pogledao 59 epizoda u zadnjih 7-8 dana. I sada ne mogu da docekam zadnje 3. Mozda bi bilo bolje da sam pricekao i da zadnje 3 izadu pa da polako gledam, jer sad ne znam sta da radim do ponedjeljka da pogledam i 60 epizodu.
Ko zna sta ce se desiti u sljedecoj, kazu da je reziser rekao da mu je ona najbolja od svih. Mozda Jesse uzme pistolj koje je White bacio i pobije one sa leda ili samo pobjedgne, Mozda i Hank umre s obzirom na poziv kad je rekao "Volim te". Jednostavno ne mogu da cekam vise![]()
gledas seriju 7-8 dana i ne mozes docekat finale... sta mislis kako je nama sto je pratimo 3-4 godine
- insomnia78
#904 Re: Breaking Bad
Imam jako ruzan osjecaj da ce sjebati kraj a time i seriju.
Hank i Gomez su u onakvom odnosu snaga i polozaju (stoje na cistini a ljudi nisane u njih) vec morali poginuti
s' moje sokoćalo
Hank i Gomez su u onakvom odnosu snaga i polozaju (stoje na cistini a ljudi nisane u njih) vec morali poginuti
s' moje sokoćalo
-
kakavdanakneiskustvu
#905 Re: Breaking Bad
zbog eurobasketa i ženine trudnoće ne mogu dalje od 5 epizode 4 sezone
-
1Dante1
#906 Re: Breaking Bad
Ispaljeno 10000 metaka, i niko nikog nije pogodio, ono wtf ?!?!?!insomnia78 wrote:Imam jako ruzan osjecaj da ce sjebati kraj a time i seriju.
s' moje sokoćalo
- Brad Pitta
#907 Re: Breaking Bad
Plavo-bijeli wrote:Evo šta će biti i kako će završiti...
Gomez dies Hank is injured Jesse survives Walt negotiates to save Hank from the Nazis by revealing the location of the money for his and Hanks freedom. Walt will tell them to take Jesse. Hank will help Walt and family disappear (remember the photo with the man on the boat waving goodbye to his family?). After a month or two, Walt will feel guilty and go to save Jesse. During the shoot out Jesse will die in Walts arms. He will go back home to get the ricin and use it on Lydia/himself
ako smijem pitati,odakle ti ovo?
- Plavo-bijeli
#908 Re: Breaking Bad
Ma šalaBrad Pitta wrote:Plavo-bijeli wrote:Evo šta će biti i kako će završiti...
Gomez dies Hank is injured Jesse survives Walt negotiates to save Hank from the Nazis by revealing the location of the money for his and Hanks freedom. Walt will tell them to take Jesse. Hank will help Walt and family disappear (remember the photo with the man on the boat waving goodbye to his family?). After a month or two, Walt will feel guilty and go to save Jesse. During the shoot out Jesse will die in Walts arms. He will go back home to get the ricin and use it on Lydia/himself
ako smijem pitati,odakle ti ovo?
- insomnia78
#909 Re: Breaking Bad
Ja mislim takodje da ce Gomez zaginuti, Hank ce ili zaginuti ili biti tesko ranjen, pare ostaju gdje jesu.
Nacisti ce zarobiti i Dzesija i WW i natjerati ih da kuhaju za njih.
WW ce ucjeniti Dzesijevim zivotom...
Samo da scenaristi nesto ne sjebu na kraju, mada vec ovo sto su Gomez i Hank prezivili prvi val, vuce na sjebavanje serije
s' moje sokoćalo
Nacisti ce zarobiti i Dzesija i WW i natjerati ih da kuhaju za njih.
WW ce ucjeniti Dzesijevim zivotom...
Samo da scenaristi nesto ne sjebu na kraju, mada vec ovo sto su Gomez i Hank prezivili prvi val, vuce na sjebavanje serije
s' moje sokoćalo
-
Cybernetic
- Brkooo
#911 Re: Breaking Bad
1Dante1 wrote:
Ispaljeno 10000 metaka, i niko nikog nije pogodio, ono wtf ?!?!?!
- Industrialyzer
#912 Re: Breaking Bad
Mislim da su pucnjavu razvukli da zadnja scena ne bi trajala prekratko. Treba zaintrigirati budale poput nas o razvoju dogadjaja
Siguran sam da se pucnjava desila u pola epizode, ne bi bila ovako nerealna, ovako.... Oprosticemo samo ako bude zrtava 
- Brad Pitta
#913 Re: Breaking Bad
aha,pretpostavio sam da si od nekog blogera procitaoPlavo-bijeli wrote:Ma šalaBrad Pitta wrote:Plavo-bijeli wrote:Evo šta će biti i kako će završiti...
ako smijem pitati,odakle ti ovo?tačnije, pročitao komentar od jednog momka koji smatra da može ovako sve da se završi. Tako je on dobro to sve skontao, da mi je nekako i najrealnije da se sve ovako završi, mada ne bi volio.
- Jack Be Nimble
#914 Re: Breaking Bad
Jebiga, zao mi ga ali sta se moze tu je.
Walt v Nazis i Jesse.
Scena preko telefona izmedju Walt i Skyler
, trenutak kada skonta da preuzima svu krivicu da bi njoj olaksao zivot i samim tim pozdravlja. 
Walt v Nazis i Jesse.
Scena preko telefona izmedju Walt i Skyler
- ioannes
#915 Re: Breaking Bad
morao sam malo odahnuti....pravo napeta epizoda
-
1Dante1
#916 Re: Breaking Bad
Jedna on najjacih epizoda definitivno, prosla za sekunduJack Be Nimble wrote:Jebiga, zao mi ga ali sta se moze tu je.
Walt v Nazis i Jesse.
Scena preko telefona izmedju Walt i Skyler, trenutak kada skonta da preuzima svu krivicu da bi njoj olaksao zivot i samim tim pozdravlja.
- dinooh
#917 Re: Breaking Bad
Ali nisu je zavrsili kao proslu da jedva cekas sljedecu jer nismo znali ko je ubijen a ko nije. Ja mislim da ce spasit Jesse-a jer kako i sam kaze, on mu je kao familija, ne vjerujem da hoce jos jednog iz "familije" izgubit
- TRENT
#919 Re: Breaking Bad
Ode sve u 10000000 p materina.I to sve zbog one knjige iz wc-a i posvete "to my WW"
- TRENT
#920 Re: Breaking Bad
Walteru svejedno pogotovo zbog one recenice "gledao sam Jane kako umire".dinooh wrote:Ali nisu je zavrsili kao proslu da jedva cekas sljedecu jer nismo znali ko je ubijen a ko nije. Ja mislim da ce spasit Jesse-a jer kako i sam kaze, on mu je kao familija, ne vjerujem da hoce jos jednog iz "familije" izgubit
- Jack Be Nimble
#921 Re: Breaking Bad
Neka nisu, neka i mi odahnemo. Ove prve epizode mozes sagledati ko mini seriju Walt v Hank i njegov kraj. Zavrsili pricu sa Hankom, veoma napeta epizoda i sada malo odmora pred zadnju burudinooh wrote:Ali nisu je zavrsili kao proslu da jedva cekas sljedecu jer nismo znali ko je ubijen a ko nije. Ja mislim da ce spasit Jesse-a jer kako i sam kaze, on mu je kao familija, ne vjerujem da hoce jos jednog iz "familije" izgubit
Walt iskopao Hankov grob i prije je mogao da bjezi od cinjenice da ima "blood money" ali sada vise ne.
- Brkooo
#923 Re: Breaking Bad
a jebooo te belajjjjj....
sav sam se najezio
najbolja epizoda BB ikada !!!!!!!!
sav sam se najezio
najbolja epizoda BB ikada !!!!!!!!