Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chloe wrote: ↑16/10/2024 09:41
A šta je to sad na "cijeni", šta to danas djevojke traže?
Ne znam. Da znam vjerovatno ne bi mjauko po forumu
kuglanje_ze wrote: ↑16/10/2024 09:42
Izvedi u kino, odvedi na vino i večeru, opali po guzovima i možda ti se svidi
Ako i dalje imaš problem, proslijedi je u pp. Ima ko ne bira. Hvala unaprijed.
Najiskrenije govoreći, da se sad skine preda mnom, ja bih je pokrio dekom i poslao kući. Džaba sve, ne sviđa mi se i Bog. I ne postoji ništa što može uraditi da promijenim mišljenje.
ShnjaZZZ wrote: ↑16/10/2024 09:48
Najiskrenije govoreći, da se sad skine preda mnom, ja bih je pokrio dekom i poslao kući. Džaba sve, ne sviđa mi se i Bog. I ne postoji ništa što može uraditi da promijenim mišljenje.
Zato ces i ostati sam cijeli zivot. Ja sam se zaljubio tek kad smo spavali skupa. Jbga kod mene emocije ne ulaze na usta
Chloe wrote: ↑16/10/2024 10:08 nisam kandidat za brak, a ionako sam od onih budala koje idu srcem i dušom.
Ne znam šta je to kod današnjih djevojki presudno kod izbora partnera?
Presudno je najkasnije do ranih 20ih, tada samo to gledaju i ne vide nista drugo, mozes raditi sta hoces ako je to to, ona te idealizira.
Ako ostane neudata 10 god. poslije onda izlasci izgledaju kao pogadjanje na pijaci.
Ljudska bica su oduvijek ista, samo su se sad dobne granice pomjerile, pa se nama cini da je drugacije.
Ozenices se ti ako Bog da.....tad se vrati i procitaj ovo boldirano......
kuglanje_ze wrote: ↑16/10/2024 10:26
Ako je u Sarajevu daj link na instagram i ćao
Nije, u Zenici je. Plus mlađa te je podosta jer sam te ja mlađi podosta, a ona je mlađa od mene podosta
Ništa onda... Vraćam se na tetke
Klimaktericne tetke su zakon.....sta se imas zajebavat sa balavicama.....kad te tetka zgomba butinama ti sav skicis a haismaga ko letva.....da se najezis.....
Nije, u Zenici je. Plus mlađa te je podosta jer sam te ja mlađi podosta, a ona je mlađa od mene podosta
Ništa onda... Vraćam se na tetke
Klimaktericne tetke su zakon.....sta se imas zajebavat sa balavicama.....kad te tetka zgomba butinama ti sav skicis a haismaga ko letva.....da se najezis.....
I što je najbitnije, nema puno priče. Par izlazaka i
Sad konačno shvatam kako je bilo svim onim curama što im se nisam sviđao
@nepass
Poslaću ti jarane sliku na pp kad mi već ne vjeruješ. Ja sam stvarno open minded i na skoro svakoj djevojci mogu naći nešto lijepo i simpatično ali ovdje ne ide pa ne ide. Vjeruj mi, prvi sam se pokušao ubijedit haha
Što je najgore ovakav smotan i kurčevog samopouzdanja Boga pitaj kad ću imat priliku za nešto. Ona iz teretane mrtva hladna, danas ušla nasmijana čim je mene vidjela smrknu se i odmah okrenu glavu
ovako i ona iz teretane salje tvoju sliku drugaricama i prica im kako si fin, ali dzaba kad joj se ne svidjas
Sad konačno shvatam kako je bilo svim onim curama što im se nisam sviđao
@nepass
Poslaću ti jarane sliku na pp kad mi već ne vjeruješ. Ja sam stvarno open minded i na skoro svakoj djevojci mogu naći nešto lijepo i simpatično ali ovdje ne ide pa ne ide. Vjeruj mi, prvi sam se pokušao ubijedit haha
Što je najgore ovakav smotan i kurčevog samopouzdanja Boga pitaj kad ću imat priliku za nešto. Ona iz teretane mrtva hladna, danas ušla nasmijana čim je mene vidjela smrknu se i odmah okrenu glavu
ovako i ona iz teretane salje tvoju sliku drugaricama i prica im kako si fin, ali dzaba kad joj se ne svidjas
Druze Shnjazz gdje ti zivis, na antarktiku? Pa su samo dvije u opticaju?
Ono sto znam, jeste zakon velikih brojeva. Kao i u svemu. To znaci, ako imas 20 njih, da si akrep kakav god il da si fin, dobrica jednu ces vala utrefit. To je cinjenica. Neke ce biti zauzete, neke ce te odmah odbiti, jednoj ce se nesto dopasti.
Ako budes samo tu jednu ganjao...jbg. Ode vrijeme. A ustvari koliko kontam ni nju nisi "zaganjao". Pa jbt ne vole ni one creepere koji bulje u njih u teretani. Pridji, nek te odbije i zavrsi s tim. A i ko zna. Mozda te ne odbije. Al ako je tako budes sa strane gledao kao kakav manijak, naravno da ces joj biti odbojan. A nemoj misliti da ne zna da je gledas.
Chloe wrote: ↑16/10/2024 10:08 nisam kandidat za brak, a ionako sam od onih budala koje idu srcem i dušom.
Ne znam šta je to kod današnjih djevojki presudno kod izbora partnera?
Chloe treci put pitas isto.
Odgovor je nemamo to sto pali inace ne bismo ovdje tracili vrijeme.
Hahahhaa, baaaaš pa dobro 3x je 3x
Nego, šta vi to nudite kad ne prolazi?
Ah ... od slucaja do slucaja.
Doslo vrijeme da je lakse povalit nego odrzat vezu. Dodije to.
Uci u vezu sa nekim sad dodje kao neka borba, moras razmisljati tri poteza unaprijed, ocekivat niske udarce, napad iz sigurne pozadine, nijedan ti polozaj nije dovoljno utvrdjen. Neprijatelji na svakom uglu, moras reagovat brzo i mudro a nikakve garancije da mozes odrzati polozaj.
Thorgerson wrote: ↑17/10/2024 12:36
Druze Shnjazz gdje ti zivis, na antarktiku? Pa su samo dvije u opticaju?
Ono sto znam, jeste zakon velikih brojeva. Kao i u svemu. To znaci, ako imas 20 njih, da si akrep kakav god il da si fin, dobrica jednu ces vala utrefit. To je cinjenica. Neke ce biti zauzete, neke ce te odmah odbiti, jednoj ce se nesto dopasti.
Ako budes samo tu jednu ganjao...jbg. Ode vrijeme. A ustvari koliko kontam ni nju nisi "zaganjao". Pa jbt ne vole ni one creepere koji bulje u njih u teretani. Pridji, nek te odbije i zavrsi s tim. A i ko zna. Mozda te ne odbije. Al ako je tako budes sa strane gledao kao kakav manijak, naravno da ces joj biti odbojan. A nemoj misliti da ne zna da je gledas.
Ma ko da živim na Antarktiku vala nakav smotan, stidljiv, prokleto introvertan, nikad neću naći. Plus još ne izlazim puno, nemam puno društva, jednostavno taj "bazen" potencijalnih poznanstava mi je, da izvinu dame i gospoda, obična kurčina. A nemam muda da priđem.
Odustao sam od ove iz teretane, em slabije dolazi, em kuliram je tj ne gledam kad dođe. Neki dan su nam se putevi mimoišli, značajno me pogledala u oči dok sam je zaobilazio
Elem nejse ako kad bude suđeno desiće se. Moj jaran je oženio doktoricu koju je upoznao na operaciji svojoj operaciji