MAha wrote: ↑31/07/2023 23:21
Ljudi de se malo saberite. Svuda vidite SDA bojovnike. Malo ohanite, stvarate kontraefekat zaista. Mada evo se sam preispitujem zar zaista djelujem kao SDA bojovnik?? Da, ,zamisli sjetio se da sam nekada davno i ja ucestvovao u forumskim raspravama i reko de da malo "zahebajem" trojku,mos mislit. Nit kad bio, nit cu kad biti SDAovac, ali ni nipovac niti sdpovac, vjerovao ti ili ne tako ti je.
Ma po pisanju se vidi da nisi.
SDA je toliko zagadila eter lažima da dosta ljudi koji se ne bave politikom podlegnu toj ruskoj metodi izazivanja nepovjerenja.
Samo prati šta rade a ne šta pričaju. Svi na političkoj sceni. I vidjećeš razlike
SDA diže priču o najtežim danima od rata, koji jesu njima najteži jer su skinuti sa budžeta.
Samo obrati pažnju na to i sve će biti OK
Evo, danas Željko i Željka preglasali Denisa po dvije jako bitne tačke.
Željko i njegov DF koji je glavni saveznik SDA potpisali finansijske izvještaje državnih institucija. Dakle, npr. aminovali Biserine izlete za koje revizori kažu da nisu uredu. Jedan dan posla plaćala 15 hiljada i ostajala 7 dana na Baliju. Tzv. Baliluk
Naravno, morali su dati nešto zauzvrat a to je konzulat Srbije u Bijeljini. Željka njima izvještaj, on Željki konzulat.
E ako ih slušaš šta pričaju, to je nešto što bi uradila Trojka. Ako pogledaš šta rade, vidiš da oni trguju državom, optužuju Trojku da to radi, a Trojka nije popustila milimetra.