Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Locked
dustaban

#901 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by dustaban »

Zenite dragi....

Pa i ja sam kao nebosnjak "ratovao" (u navodnicima jer fakat nisam vidio linije ali sam s ponosom bio pripadnik ARBiH) pod ljiljanima. Sta hoces da dokazes sa Divjakom Vikicem i ostalima?

Shvati bozji covjece - LJILJANI VISE NISU SIMBOL ni multietnicke niti bilo kakve drzave, postali su samo simbol Bosnjaka.

KONTAS LI ?!
Naslovnica

#902 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

Na Svjetskom Bošnjačkom Saboru održanom u decembru 2012 u Sarajevu, za zastavu bošnjačkog naroda je izabrana bijela zastava sa ljiljanima. Ista ona kojom mašete i mislite da je bosanska.
Bila je bosanska, ali od kada su je Cerić, Zukorlić, Ganić, Filipović&co. proglasili za zastavu bošnjačkog naroda, ona više nije bosanska. Niti može biti.
GeeTnT

#903 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

Naslovnica wrote:Na Svjetskom Bošnjačkom Saboru održanom u decembru 2012 u Sarajevu, za zastavu bošnjačkog naroda je izabrana bijela zastava sa ljiljanima. Ista ona kojom mašete i mislite da je bosanska.
Bila je bosanska, ali od kada su je Cerić, Zukorlić, Ganić, Filipović&co. proglasili za zastavu bošnjačkog naroda, ona više nije bosanska. Niti može biti.
Pa i BiH je zemlja i Bosnjaka... u cemu je problem?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#904 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by hrasno38 »

Naslovnica wrote:Na Svjetskom Bošnjačkom Saboru održanom u decembru 2012 u Sarajevu, za zastavu bošnjačkog naroda je izabrana bijela zastava sa ljiljanima. Ista ona kojom mašete i mislite da je bosanska.
I samim tim svi oni nebosnjaci koji su se borili pod tom zastavom nemaju sta da traze u njenim zlatnim ljiljanima.
Naslovnica

#905 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

GeeTnT wrote:
Pa i BiH je zemlja i Bosnjaka... u cemu je problem?
BiH je zemlja svih ljudi koji u njoj žive, ne samo Bošnjaka, s tim se slažem.
Ali su Bošnjaci zastavu sa ljiljanima prisvojili za sebe, kao svoju - bošnjačku zastavu.
I kako onda misliš da se neko ko je nebošnjak identifikuje sa tom zastavom kao zastavom koja bi trebala da predstavlja Bosance i Hercegovce?
Naslovnica

#906 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

hrasno38 wrote:
I samim tim svi oni nebosnjaci koji su se borili pod tom zastavom nemaju sta da traze u njenim zlatnim ljiljanima.
Očigledno.
Ali to uber patriote na baterije ne žele da vide, čuju, shvate.
Ili ipak mogu, ali ih zaboli za ostale.
A to ne vodi ničemu dobrom i pozitivnom.
zenit dozic

#907 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

hrasno38 wrote:
zenit dozic wrote:
emmir1 wrote:Ljiljanima nije mjesto na utakmicama reprezentacije.

Nije to stvar sporta i reprezentacije, nego stvar Bosne i Hercegovine.
Mi se kunemo u BIH a postali smo najveći radikali i guramo druge narode iz BIH, ovo sve naravno odgovara Dodiku i dušmanima.Mi ćemo svojom glupošću da razbijemo BiH.Ljiljani zauziimaju svoje mjesto u prošlosti i našim srcima i tu treba da ostanu.

Ja volim ljiljane, kompletna familija mi je bila u armiji BIH, bilo je ranjenih, poginulih, dva generala imam u familiji.

Ali ljiljane ostavim kući i ponesem zastavu BiH.

Ako ćemo ljiljane onda samo da bošnjaci igraju za reprezentaciju i da pravimo država od Tuzle do Sarajeva
How yes no.
Nisu ljiljani nekakva islamska ili bošnjačka zastava, pa da pripada samo Bošnjama, oni su zastava pod kojom se BiH branila od agresije susjeda, i pod kojom je ratovao i nebošnjak i Bošnjak da ne nabrajam opet Srbe i Hrvate koji su branili BiH pod ljiljanima.
IZ tog i još 100 drugih raloga ljiljani će uvijek biti na utakmicama, sviđalo se to neprijateljima BiH ili ne Image
Džaba vam mokri snovi BiH je u svojim avnojevskim granicama, a ti bujrum u susjedne zemlje pa pravi svoju državu, ovdje nećeš Image
Tako je ali dok je komandant bio Sefer Halilovic (koji me je uzgred neki dan strasno razocarao). To je tada bila prava multietnicka armija dok nije dosao Delic i od A BiH poceo praviti sto cistokrvniju Bosnjacku. Na komandnim pozicijama je to i uspio sto je osjetio odlicno i nas veliki covjek Jovo Divjak a u samom vojsci polovicno jer ljudi nisu imali izbora. nemoj pricati os tvarima o kojima ne znas. I dan danas nacelnik opcine Novo Sarajevo dijeli po 50 kM samo penzionerima Bosnjacima ikao ih na tom podrucju ima bruka koji su svoje sinove dali i kojima su sinovi ostali invalidi a nisu Bosnjaci. Medjutim to mene uopste ne cudi s obzirom kakav je odnos globalni prema borackoj populaciji i dok jedan gradi kule i gradove po Poljinama a metka u ratu nije opalio onaj sto je 4 godine palio danas zivi u rupi.

http://forum.klix.ba/politicari-borac-a ... 60557.html

Dakle tu se sva prica zavrsava izmedju nas kojimo smo svoje zivote stavili ispod ljiljana i vas koji bi da nas ucite sta ljiljani u stvari znace!!!
Znam brate to sve, ne moraš mi pričat i moj stari kao povratnik nije dobio marku od države, sve smo obnovili iz vlastitog džepa, ali ljiljani su svetinja i neće par salonaca ma koliko bili glasni na forumu da nam odlučuju o ljiljanima.

Oni su isti ko ovi Baketovi, ko nije u SDA nije musliman, nije Bošnjak... ma ko im ebe mamu profitersku ljiljani su naši ne mogu ih privatizovati ma koliko se trudili Image
GeeTnT

#908 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

Nisu Bosnjaci nista prisvojili nego im je ostavljena...bacena..skinuta sa revera svih onih koji su izabrali svoje... Bilo je tu naravno gresaka i od strane vodstva, ali cini mi se da je vise do onih koji su mislili da ce rat trajat 6 mjeseci...Kao sto su ljiljani ostavljeni Bosnjacima tako je i odbrana ostavljena iskljucivo Bosnjacima gledajuci u PROCENTE ( da me ne bi sad neko napadao zbog Vikica, Jove itd)..

Znaci ako se neko necega zajednickog odrekne, jeli trebas i ti da se automatski odreknes istog...
zenit dozic

#909 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

dustaban wrote:Zenite dragi....

Pa i ja sam kao nebosnjak "ratovao" (u navodnicima jer fakat nisam vidio linije ali sam s ponosom bio pripadnik ARBiH) pod ljiljanima. Sta hoces da dokazes sa Divjakom Vikicem i ostalima?

Shvati bozji covjece - LJILJANI VISE NISU SIMBOL ni multietnicke niti bilo kakve drzave, postali su samo simbol Bosnjaka.

KONTAS LI ?!
Pričaš kako ljiljani nisu više simbol nebošnjaka, a ja ti stavio slike nebošnjaka 20 god od rata sa ljiljanima :izet:

KONTAŠ LI?! :D
Naslovnica

#910 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

Već sam napisao...
Naslovnica wrote:Ja se ne identifikujem sa ljiljanima odavno.
Sa varta zastavom pogotovu, niđe veze.
Sve za šta se borilo i ginulo pod zastavom ljiljana je izdano, prodano, svaka ideja je iznevjerena.
Sve ono što su ti ljiljani nekada značili, sva ta borba, vjera u bolju budućnost, sve je to bilo i prošlo. Više ne postoji.
Možda ja i jesam previše razočaran onim gdje smo (a gdje sam mislio da ćemo biti one 1996 kada sam osjetio šta znači sloboda), ali je to jednostavno tako - moje subjektivno mišljenje.
Znam da zastava i država nisu ništa krive, ali ti ljiljani na zastavi, i ta država koju su predstavljali, ideja, sve je to izdano.
Ja sam jednostavno razočaran, i, nakon 20 godina od kraja rata imam samo jednu želju - da mi djeca odrastaju negdje vani.
Nažalost.
A vi nastavite mahati zastavam, nastavite likovati, nastavite etiketirati sve one koji se ne slažu sa vama da su salonci, jednostavno nastavite voditi politiku koju i do sada vodite...
Bošnjački narod nikada nije bio na nižim granama nego danas, nikada toliko nemoćan, nikada toliko neuk i unazađen.
I svakim danom ide sve više unazad.
Samo mašite zastavama, i sve će biti OK.
zenit dozic

#911 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

Naslovnica wrote:Već sam napisao...
Sve za šta se borilo i ginulo pod zastavom ljiljana je izdano, prodano, svaka ideja je iznevjerena.
Sve ono što su ti ljiljani nekada značili, sva ta borba, vjera u bolju budućnost, sve je to bilo i prošlo. Više ne postoji.
Možda ja i jesam previše razočaran onim gdje smo (a gdje sam mislio da ćemo biti one 1996 kada sam osjetio šta znači sloboda), ali je to jednostavno tako - moje subjektivno mišljenje.
Znam da zastava i država nisu ništa krive, ali ti ljiljani na zastavi, i ta država koju su predstavljali, ideja, sve je to izdano.
Ja sam jednostavno razočaran, i, nakon 20 godina od kraja rata imam samo jednu želju - da mi djeca odrastaju negdje vani.
Nažalost.
A vi nastavite mahati zastavam, nastavite likovati, nastavite etiketirati sve one koji se ne slažu sa vama da su salonci, jednostavno nastavite voditi politiku koju i do sada vodite...
Bošnjački narod nikada nije bio na nižim granama nego danas, nikada toliko nemoćan, nikada toliko neuk i unazađen.
Image
Mister Yes

#912 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Mister Yes »

dustaban wrote: Shvati bozji covjece - LJILJANI VISE NISU SIMBOL ni multietnicke niti bilo kakve drzave, postali su samo simbol Bosnjaka.
Ovdje nisi u pravu. Ljiljani su simbol svih onih koji smatraju da je u prošlom ratu Armija BiH bila njihova vojska. Dakle i Divjaka i Vikića i Tife i Duške Jurišić itd.

Stalno upadamo u istu zamku zato što želimo da pojednostavimo stvari. Tačno je da ovdje imaju 3 tora. Ali ta 3 tora nisu Bošnjaci, Srbi i Hrvati. Naša tri tora su:
-oni koji smatraju da je Armija BiH bila njihova vojska (uglavnom Bošnjaci ali ima i Srba i Hrvata i Ostalih)
-oni koji smatraju da je VRS bila njihova vojska (uglavnom Srbi ali ima i Bošnjaka i Hrvata i Ostalih)
-oni koji smatraju da je HVO bila njihova vojska (uglavnom Hrvati ali ima i Bošnjaka i Srba i Ostalih)

Zastava sa ljiljanima je simbol samo jednog od ta 3 tora. Današnja zastava BiH je simbol za sva 3 tora zajedno.
burger_pasa

#913 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by burger_pasa »

emmir1 wrote:
zenit dozic wrote:
emmir1 wrote: Dva naroda u BIH je doživljavaju kao ratnu zastavu i to je činjenica.
Znači BiH možemo gradit na poštovanju i razumjevanju, ili možemo pravit samo državu Bošnjaka.

Glupo je da se bunimo kada masa sportista neće da nastupa za BiH, nemamo se šta bunit jer im mašemo zastavama koje oni vide kao nesreću svog naroda.

Evo i ovu djecu sada tjeramo iz reprezentacije, iskreno ni ja ne bih nastupao da sam na njihovom mjestu.

A ja neprijatelj Bosne nisam, kako rekoh komplet moja familija se borila za BiH od Drine do Une, davali živote i dijelove tijela, i da sutra zatreba opet bi je branili.
Uh, sta je ovde pokrivenih i otkrivenih cetnika. Ratne zastave su danasnja zastava republike Srbije i danasnja zastava republike Hrvatske. Pod danasjnom srpskom himnom "boze pravde" su ispracani cetnici da naprave genocid u Srebrenici i BiH. Jugoslovenska trobojnica je ratna i zlocinacka zastava pod kojom su "jugosloveni" klali neduzne.
Nikoga netreba moliti da igra za BIH. Ko zeli u srbiju nek ide. Ova djeca srbi sto igraju u ovoj reprezentaciji ce zavrsit u reprezentaciji srbije kad za to dodje vrijeme. Nazalost ili nasrecu... Vrijeme ce pokazati svoje
Naslovnica

#914 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

GeeTnT wrote:Nisu Bosnjaci nista prisvojili nego im je ostavljena...bacena..skinuta sa revera svih onih koji su izabrali svoje... Bilo je tu naravno gresaka i od strane vodstva, ali cini mi se da je vise do onih koji su mislili da ce rat trajat 6 mjeseci...Kao sto su ljiljani ostavljeni Bosnjacima tako je i odbrana ostavljena iskljucivo Bosnjacima gledajuci u PROCENTE ( da me ne bi sad neko napadao zbog Vikica, Jove itd)..

Znaci ako se neko necega zajednickog odrekne, jeli trebas i ti da se automatski odreknes istog...
Odbrana nije bila ostavljena isključivo Bošnjacima, dapače.
Zna se vrlo dobro ko je branio Bosnu i Hercegovinu kada je bilo najgore. Neće te niko napasti zbog Vikića, Jove, Šibera...napast će te zbog hrasno28, dozera, pam72 (nebitno, Bošnjaka, Srba, Hrvata, Roma, Indijanaca...) koji su stali da brane BiH ne zbog Bošnjaka nego zbog Bosne i Hercegovine, zbog svoje familije i svojih komšija, bez obzira na vjeru i naciju.
A onda je počelo selamanje, tekbiranje, šehidi (neka se niko ne uvrijedi), smjene kadrova nebošnjaka, Caco i kojekakve cace, mudžahedini, da ne nabrajam...
I šta tu ima da traži neko ko se zove Boris, Goran, Ivan, Marko...
Naslovnica

#915 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

zenit dozic wrote:
Naslovnica wrote:Već sam napisao...
Nažalost.
Image
Ja sam Željin navijač, trudim se da kad god mogu da odem na tekmu, ponekad povedem i malca.
Žao mi omladine, gledam ih na jugu...gdje im prođe mladost, speed, vutra, utoke, furke na "Rane", navijanje na utakmicama, tuče, niko škole nikakve nema, besperspektivnost opšta, stvarno mi je žao do čega su ih doveli.
Ali je važno mahati zastavama.
:roll:
GeeTnT

#916 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

Naslovnica wrote:
GeeTnT wrote:Nisu Bosnjaci nista prisvojili nego im je ostavljena...bacena..skinuta sa revera svih onih koji su izabrali svoje... Bilo je tu naravno gresaka i od strane vodstva, ali cini mi se da je vise do onih koji su mislili da ce rat trajat 6 mjeseci...Kao sto su ljiljani ostavljeni Bosnjacima tako je i odbrana ostavljena iskljucivo Bosnjacima gledajuci u PROCENTE ( da me ne bi sad neko napadao zbog Vikica, Jove itd)..

Zna se vrlo dobro ko je branio Bosnu i Hercegovinu kada je bilo najgore. Neće te niko napasti zbog Vikića, Jove, Šibera...napast će te zbog hrasno28, dozera, pam72 (nebitno, Bošnjaka, Srba, Hrvata, Roma, Indijanaca...) koji su stali da brane BiH ne zbog Bošnjaka nego zbog Bosne i Hercegovine, zbog svoje familije i svojih komšija, bez obzira na vjeru i naciju.
A onda je počelo selamanje, tekbiranje, šehidi (neka se niko ne uvrijedi), smjene kadrova nebošnjaka, Caco i kojekakve cace, mudžahedini, da ne nabrajam...
To o cemu ti danas razmisljas je vec davno rijeseno na mnogim okruglim stolovima. KOnkretno u tu tvoju pricu se ne moze strpati zastava sa ljiljanima.
Ti govoris o ratu, a rat nije normalno stanje... kao sto nije normalno stanje kad ti neko pokusava sjebati slavlje radi jednog koji nosi zastavu ABiH.

Pa zar nisi nikad vidio kad party, slavu, rodjendan ili sta vec dodje neko pa pokusava da skrene paznju na sebe...ako ti je to tesko skontat onda pogledaj koliko je puta dozer stavio sliku sa imenima djece i uprave...ali KOLIKO je to bitno i kakave veze ima cijela prica kad niko od njih nije nista rekao da mu je zasmetalo....
zenit dozic

#917 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

Naslovnica wrote: Ja sam Željin navijač, trudim se da kad god mogu da odem na tekmu, ponekad povedem i malca.
Žao mi omladine, gledam ih na jugu...gdje im prođe mladost, speed, vutra, utoke, furke na "Rane", navijanje na utakmicama, tuče, niko škole nikakve nema, besperspektivnost opšta, stvarno mi je žao do čega su ih doveli.
Greška važno je mahati
Image
GeeTnT

#918 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

Dozer wrote:@GeeTnT

Haveru... kopiram sam sebe, cisto ne bi li ti shvatio ponesto... Neces shvatiti, znam ja to, ali eto...za svaki slucaj da pokusam jos jednom...

.
Osobe koje cesto kopiraju sami sebe su iscrpile kapacitet. Nisam ti ja "haver" jer ti si daleko ispod prosjeka moje interesne skupine.
Naslovnica

#919 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

GeeTnT wrote:
Naslovnica wrote:

To o cemu ti danas razmisljas je vec davno rijeseno na mnogim okruglim stolovima. KOnkretno u tu tvoju pricu se ne moze strpati zastava sa ljiljanima.
Ti govoris o ratu, a rat nije normalno stanje... kao sto nije normalno stanje kad ti neko pokusava sjebati slavlje radi jednog koji nosi zastavu ABiH.

Pa zar nisi nikad vidio kad party, slavu, rodjendan ili sta vec dodje neko pa pokusava da skrene paznju na sebe...ako ti je to tesko skontat onda pogledaj koliko je puta dozer stavio sliku sa imenima djece i uprave...ali KOLIKO je to bitno i kakave veze ima cijela prica kad niko od njih nije nista rekao da mu je zasmetalo....
Kako se ne može strpati zastava u tu priču?!
Pa je li dozvoljena islamizacija ARBiH, vojske koja se borila pod zastavom ljiljana?!
Da li je zastava sa ljiljanima na Bošnjačkom svjetskom saboru uzeta za zastavu bošnjačkog naroda?
Šteta, BiH je pod ljiljanima imala priliku, sve do sabora u Holideju. Od tada je sve krenulo nizbrdo.
Mislim, šta još treba reći?
Pametnom je dovoljno.
Dozer

#920 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Dozer »

GeeTnT wrote:....pogledaj koliko je puta dozer stavio sliku sa imenima djece i uprave..
Ti si fakat toliki trol da je to za ne povjerovati... Budi ljubazan i pokazi mi tu sliku koju spominjes, a koju sam ja "toliko puta postavio"...

Btw, jesi skontao ista iz ovog mog gornjeg posta s dvije slike (na kojima nema ni jednog jedinog imena)? :D

Takodjer, vidim da nisi skontao ni ovu na kojima stoje ta neka etnicka obiljezja, uokvirena u nesto malo vece :D
Last edited by Dozer on 20/08/2015 13:57, edited 1 time in total.
Naslovnica

#921 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Naslovnica »

zenit dozic wrote:
Naslovnica wrote: Ja sam Željin navijač, trudim se da kad god mogu da odem na tekmu, ponekad povedem i malca.
Greška važno je mahati
Image
Pa eto, maši ti jarane kojom god zastavom hoćeš, ako misliš će ti biti bolje i lakše i tebi i meni, ili bilo kome, i da će to šta promijeniti u tvom ili mom životu. Sretno ti bilo.
Samo, nemoj se onda iznenaditi ako na kraju ne bude baš onako kako si mislio da će biti.
GeeTnT

#922 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by GeeTnT »

Dozer wrote:
GeeTnT wrote:....pogledaj koliko je puta dozer stavio sliku sa imenima djece i uprave..
Ti si fakat toliki trol da je to za ne povjerovati... Budi ljubazan i pokazi mi tu sliku koju spominjes, a koju sam ja "toliko puta postavio"...

Btw, jesi skontao ista iz ovog mog gornjeg posta s dvije slike (ne kojima nema ni jendog jeidnog imena)? :D
Smatram stavljanje imena ispod djece i uprave idiotskim, valjda ovde ko je pratio zna kako se koji od sampiona zove...

Jos jedan dokaz tvog stanja.. (crven vrat, staklast pogled)

Meni se tvoji postovi ne razlikuju od postova bradatih kratkopantolasa...
Dozer

#923 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Dozer »

GeeTnT wrote: Smatram stavljanje imena ispod djece i uprave idiotskim, valjda ovde ko je pratio zna kako se koji od sampiona zove...

Jos jedan dokaz tvog stanja.. (crven vrat, staklast pogled)

Meni se tvoji postovi ne razlikuju od postova bradatih kratkopantolasa...
Pacijent ba... pokazi mi tu sliku s imenima... Znas ono - Quote...
Last edited by Dozer on 20/08/2015 14:05, edited 2 times in total.
piupiu

#924 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by piupiu »

Muškadijo, muškadijoooooooooo ... STOOOOOOOOOP!!!!! :srce: :srce: :srce:

zenit dozic

#925 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

Naslovnica wrote:
zenit dozic wrote:
Greška važno je mahati
Image
Pa eto, maši ti jarane kojom god zastavom hoćeš, ako misliš će ti biti bolje i lakše i tebi i meni, ili bilo kome, i da će to šta promijeniti u tvom ili mom životu. Sretno ti bilo.
Samo, nemoj se onda iznenaditi ako na kraju ne bude baš onako kako si mislio da će biti.
Vidi doček 50.000 ljudi maše, svi koji volimo ovu zemlju mašemo i mahat ćemo, pa bilo nam bolje ili ne :thumbup:
Locked