+ mesari + ovi na balkonima + cijeli park.
Uuuu, kakav ce ovo biti krah 07.10., nece oni ni dobaciti do 2014. nikako
+ mesari + ovi na balkonima + cijeli park.
Vama smeta svako,ko je uspješan,a naš predsjednik je i moralan i vrlo uspješan .Tiger 033 wrote:@alco jarane haj' ba prestani vise tako ti preCednika
![]()
![]()
Tita mi jarane da ne bi ovog foruma ja za vas nikad NE bi cuoFOČANSKI PROPISI wrote:Vama smeta svako,ko je uspješan,a naš predsjednik je i moralan i vrlo uspješan .Tiger 033 wrote:@alco jarane haj' ba prestani vise tako ti preCednika
![]()
![]()
Ja sam od komšija čuo da je bilo oko 100 ljudi i to dok je ona pjevala čim se pjesma zaršila raja se počela razilaziti.
Nemoj ovo ovako javno tvrditi. Imate u Srednjoj Bosni lidera koji je odležao 2 godine Zenice radi davanja koverte za nesvjedočenje.mi smo sačinjenji od BH patriota
poštenih grđana koji žele sve najbolje ovoj napačenoj zemlji
Izvini, ja kad sam na A.polju i na Ilidzi vidio puknute cijevi vode, sam sam zvao Vodovod, i sutradan na tim mjestima u oba slucaja su bili zavrseni radovi, curenje sanirano...Sarajmen wrote: Objavio sam i fotografiju iz Dobrinje, pukla vodovodna cijev, voda ističe okolo...i danas sam onako u prolazu vidio isto stanje![]()

Ipak se tajno prati naš rad,a ko radi taj i griješi.branimir stulic wrote:Ko su ti? Jel to klempo koji je po svim rezonima trebao zavrsiti na robiji i koji nas je u crno zavio???Onaj kome je rujan oktobar, a sijecanj august????
E boze dragi... ZAr neko i njega moze podrzavati..
Srbin neki, tobejarabidragonz wrote:Da pitam ove iz SBB-a ko vam je ovaj ŽIVKOVIĆ DRAGAN.
Naravno da jeste,otpad spreman za reciklazu...kemosimic wrote:
Ovo je onaj hadžija Ušto Hajrudin broj 9 na listi SBB-a za Novi Grad (inače pojačanje koje je došlo iz SDA). Vidi li neko ovdje na ovim drvima šumarski štembilj. jel ovo hadžo ćutucima kupuje glaasove?!
Ostao je upamćen po svojoj izjavi " JA ĆU IZ SDA SAM NA GROBLJE". da li ovo znači da je SBB groblje propalih političara?

Sta cemo sad SDA-ovci ??Med i Mlijeko wrote:[/img]