Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#8976 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Uh, teške li utakmice, drugo poluvrijeme sam prehod'o po kući k'o i Brendo, noge me bole od hodanja u krug, WH bi se trebao prijaviti u rukometnu ligu prvaka, danas su imali jedno 112 igranja rukom, s onakvim skakačima, laktašima i guračima, polufinale rukometne LP bi im bilo zagarantovano.

Suarez TITO fudbala, dvije jebene prečke spriječiše dva eurogola :cry: , naročito onaj drugi :twisted: - Kapiten ima živce od neke legure titanijuma i adamantija, Raheem strašan, momak se stvori pred golom u kontri u roku sekunde + strašna kontrola lopte, Kutinjo mi sa SSS-om u napadu nekako ostane skroz donji - Lucasa prodati čim prije za neku siću Trabzonsporu, Bournemouthu, Guingampu ili nekom sličnom velikanu.

Još 5 utakmica...............
vaučer

#8977 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

E moj Gandalfe, pa Lucas nas je spasio danas kad je ušao.
Zacementirao sredinu, odigrao pas za Flanagana iz kojeg smo izvukli drugi penal, pomagao odbrani.
Strašna zamjena Rodgersa i strašno poluvrijeme Lucasa.
LSD

#8978 Re: Liverpool FC

Post by LSD »

Naredno kolo je kljucno za Liverpool, prakticno utakmica sezone :!: ...mlatnu li City (a igraju na svom terenu) - titula je vec u jednoj ruci 8-)
Moaju pobjediti, nema im druge opcije
Last edited by LSD on 06/04/2014 19:14, edited 1 time in total.
Madrid

#8979 Re: Liverpool FC

Post by Madrid »

Cini mi se da je Toure opet pokusao utrpat u svoju mrezu :lol:
Covjek nesto sam sa sobom prica, komedija lik :D
King_Kenny

#8980 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Lucas je bio los sve do povratne lopte Luisu kad je fulio loptu... On i Gerrard u jednom trunutku nisu znali kp gdje igra, vazda jedan uz drugog. Poslije je stvarno dobro odigrao. Raheem je odlican bio na krilu ali je fantastican kao ofanzivni veznjak, dijeli lopte bolje od Coutinha.
Gerrardu titulu treba dati samo zbog koncentracije kod penala.
I ovako, kad pogledas dvije zadnje Liverpoolove tekme, pitas se kako je moguce da je Tottenham bolja ekipa od West Hama :D
hadzaj

#8981 Re: Liverpool FC

Post by hadzaj »

ImageImage
ImageImage
ImageImage
Gandalf

#8982 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Svaka u zadnjih 15 utakmica im je bila ključna, 'bem ti ligu ovakvu nenormalnu, svaki vikend strepim ko će im pomrsiti račune, 9 pobjeda u nizu i opet MORAJU pobijediti sve do kraja ako hoće titulu :-)

Postali su ko naša reprezentacija, sve utakmice su im istorijske, a protivnici naloženi i puni nekih bivših enfieldskih majstora željnih dokazivanja:D

Lucasa prvog prodat', na ljeto, treba nam neko ko odigra malo više od 30% utakmica sezone i malo više od jednog dobrog poluvremena u sezoni, radije bih gur'o Allena iako ni o njemu nemam neko sjajno mišljenje, ali Letvu želim vidjeti čim prije van Liverpoola, mislim da je on najenetalentovaniji Brazilac u istoriji ove igre, još veznjak :roll:, očekujem jednom i njegovu ispovijest "godinama sam lagao da sam fudbaler" :lol:možda sam malo subjektivan po pitanju Leive, ali za većinu panjeva koje su navlačili proteklih godina u klub i za koje sam tvrdio da su panjevi, bili su panjevi, fulo sam jedino sa Hendersonom, zbog čega me ove sezone konstantno peckaju dvojica zagorjelih redsa iz raje.
BHF_Manijak

#8983 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Izgurati sa ovima do kraja sezone, a onda dovesti kvalitetnog zadnjeg veznog, ponavljam i sam sebi sam postao dosadan, halalite! :mrgreen: :mrgreen:

Teska tekma k'o olovo! :roll:

Sta se desava ba sa Coutinhom? Taj decko je maestralno igrao do povrede, a sad ga nigdje, ofalio totalno! :roll:

Inace, kada dovedes igraca za 20 miliona funti, posebno u zadnjoj liniji, onda ja ocekujem da taj igrac "jede malu djecu", ali Sakho nije ni s od sigurnosti nazad. :roll: :-) KAd god primi loptu, kroz mene trnci prodju, jer jebenom desnom nogom se samo oslanja na zemlju i drzi ravnotezu i nista vise sa njom nije u stanju uradit! :-?

Po njegovom ucinku, isto je ha njega ha Jadranka Bogicevica da smo doveli...
hrastov žižak

#8984 Re: Liverpool FC

Post by hrastov žižak »

zarad napretka svijeta, zarad ljubavi l ljepote, zarad pobjede dobra nad zlom, liverpul mora osvojit titulu!
and

#8985 Re: Liverpool FC

Post by and »

ovi kontaju titulu na penale uzeti :lol:
vaučer

#8986 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Evo ga dakle.
Sad je do penala.
Kao ono, nisu zaslužili ništa nego im iz čista mira sviraju penale a golmani okrenu leđa i čekaju da ga prime.
5 0 5

#8987 Re: Liverpool FC

Post by 5 0 5 »

Sa današnjom l'pool-ovom pobjedom, United je izgubio i teoretsku šansu da postane šampion. :D :D
MyTao

#8988 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

505sCrtom wrote:Sa današnjom l'pool-ovom pobjedom, United je izgubio i teoretsku šansu da postane šampion. :D :D

To ti nece zaustaviti navijace United-a da i dalje sanjaju kako ce zavrsiti iznad Liverpoola :)
King_Kenny

#8989 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

United who?
horion_bosona

#8990 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

guzovača, al' ovako se dobijaju titule... pobjednički mentalitet i to je to... kad se sjetim da su u Dalglishovoj punoj sezoni, od 6 dosuđenih penala 5 promašili :-) ... sad samo ona Gerrardova stativa na Old Traffordu

ovi što se upinju da "diskredituju" Liverpoolov bodovni saldo sa brojem dosuđenih penala, trebali bi se zapitati otkud toliko situacija pred protivničkim golom... je li do "padavičara" ili do super ofanzivne igre koju Liverpool permanentno pokazuju

u oba meča sa direktnim konkurentima za titulu Liverpool je oštećen... protiv Chelsea 2 nesuđena penala, te 2 crvena koja su Eto i Oscar morali dobiti... protiv Citya onaj smiješni ofsajd pri 0:1 za Liverpool

mislim da čak iako ne dobiju City u narednoj utakmici, već ostanu samo neporaženi, imaju najveće šanse za titulu... ne mogu ni oni sve dobiti do kraja, naročito što gostuju Evertonu i Palaceu
BHF_Manijak

#8991 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

I Liverpool ide Palaceu, ali oni su pobjedom protiv Cardiffa 80% obezbjedili opstanak, tako da ni Liverpoolu ni Cityu ne bi trebalo dole biti gutavo.

Kljucne ce biti dvije Cityeve gostujuce kod Evertona i Crystala, jer ce ove utakmice na svom terenu dobiti k'o iz picke! (Sunderland, WBA, Villa, West Ham)

Liverpool s druge strane ima jebeniju situaciju jer pored Citya, dolazi im mrtvi Mourinho sa Chelseaem. Zatvorit ce se supak, pa ti nadji prolaz kroz bedem. :roll: :-)
MyTao

#8992 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Gerrard: “Today was even tougher than we expected. A hot dressing room, a dry pitch, the bus had to park a mile away. They tried everything"

Ovi supci su sve pokusali kako bi zaustavili Liverpool.
horion_bosona

#8993 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

BHF_Manijak wrote:I Liverpool ide Palaceu, ali oni su pobjedom protiv Cardiffa 80% obezbjedili opstanak, tako da ni Liverpoolu ni Cityu ne bi trebalo dole biti gutavo.

Kljucne ce biti dvije Cityeve gostujuce kod Evertona i Crystala, jer ce ove utakmice na svom terenu dobiti k'o iz picke! (Sunderland, WBA, Villa, West Ham)

Liverpool s druge strane ima jebeniju situaciju jer pored Citya, dolazi im mrtvi Mourinho sa Chelseaem. Zatvorit ce se supak, pa ti nadji prolaz kroz bedem. :roll: :-)
Everton je sad blizu LP i u odličnoj formi, neće Cityu biti lako uzeti tamo 3 boda... čak sam siguran da će kiksati

ako Chelsea ostane u zaostaku do utakmice sa Liverpoolom, ne može smrad ići sa takvom taktikom, a nije ni Rodgers sisao vesla da mu ostavi tek tako prostora za kontre... Mourinhu se često obio o glavu taj ziheraški pristup ove sezone ... npr. svi su karali United na OT sem Chelsea, isključivo njegovom krivicom

vjerujem u Brandona, njegova psihološka priprema igrača pred utakmicu, način komunikacije sa medijima - potpuni opozit od prgavog Portugalca... jako bitan faktor u ovako tijesnoj završnici

kakva će to utakmica biti u nedjelju... Pellegrini će početi sa Aguerom, pitanje koliko je on fit, u onih par utakmica između dvije povrede, nije nešto briljirao... Suarez na Demichelisa :D , ne možeš da ne budeš optimista
Gandalf

#8994 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

horion_bosona wrote:Suarez na Demichelisa :D , ne možeš da ne budeš optimista
:mrgreen: na ovaj sam duel zaboravio :D
Mustang1

#8995 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ljepota da ne moze ljepse :D Gdje slavimo titulu ? 8-)
vaučer

#8996 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Mustang1 wrote:Ljepota da ne moze ljepse :D Gdje slavimo titulu ? 8-)
Osvoje li ja idem u Liverpool na paradu. :thumbup:
Kemal Malovčić

#8997 Re: Liverpool FC

Post by Kemal Malovčić »

Još 15 bodova i nema šanse da je ne osvoje. :-D
MOSALJOZE

#8998 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

Gandalf wrote:
Nije da nemate raznih bukvi u odbrani,a i hrastova ne fali

cmon city :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#8999 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

MOSALJOZE wrote:
Gandalf wrote:
Nije da nemate raznih bukvi u odbrani,a i hrastova ne fali

cmon city :mrgreen:
Ko je još u našoj odbrani drvo osim Tourea ?

A mi ako osvojimo titulu (mada rijetko o tome pričam) ima da organizujemo paradu ovdje u SA :D :izet:
AmiĐa_Idriz

#9000 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Navodno ovo su dresovi za iduću sezonu,a zvanično će predstaviti sutra ili prekosutra..nadam se da gostujuća garnitura neće biti opet neko sranje u vidu letećeg ćilima :D
Post Reply