Suarez TITO fudbala, dvije jebene prečke spriječiše dva eurogola
Još 5 utakmica...............
Moderators: Charuga, Tomahawk11
505sCrtom wrote:Sa današnjom l'pool-ovom pobjedom, United je izgubio i teoretsku šansu da postane šampion.![]()
Everton je sad blizu LP i u odličnoj formi, neće Cityu biti lako uzeti tamo 3 boda... čak sam siguran da će kiksatiBHF_Manijak wrote:I Liverpool ide Palaceu, ali oni su pobjedom protiv Cardiffa 80% obezbjedili opstanak, tako da ni Liverpoolu ni Cityu ne bi trebalo dole biti gutavo.
Kljucne ce biti dvije Cityeve gostujuce kod Evertona i Crystala, jer ce ove utakmice na svom terenu dobiti k'o iz picke! (Sunderland, WBA, Villa, West Ham)
Liverpool s druge strane ima jebeniju situaciju jer pored Citya, dolazi im mrtvi Mourinho sa Chelseaem. Zatvorit ce se supak, pa ti nadji prolaz kroz bedem.![]()
horion_bosona wrote:Suarez na Demichelisa, ne možeš da ne budeš optimista
Osvoje li ja idem u Liverpool na paradu.Mustang1 wrote:Ljepota da ne moze ljepseGdje slavimo titulu ?
Nije da nemate raznih bukvi u odbrani,a i hrastova ne faliGandalf wrote:horion_bosona wrote:Suarez na Demichelisa, ne možeš da ne budeš optimista
na ovaj sam duel zaboravio
Ko je još u našoj odbrani drvo osim Tourea ?MOSALJOZE wrote:Nije da nemate raznih bukvi u odbrani,a i hrastova ne faliGandalf wrote:horion_bosona wrote:Suarez na Demichelisa, ne možeš da ne budeš optimista
na ovaj sam duel zaboravio
cmon city