FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bicakcic_solomon
#89577 Re: FK Željezničar
Badzak sam sebi skace u stomak. Prica nekakvu priču koja nije realna. Kasnije ce mu/nam se smijati ljudi.
- kakotakonikako
#89578 Re: FK Željezničar
Badzak je uradio pravu stvarbicakcic_solomon wrote: ↑06/09/2024 14:47 Badzak sam sebi skace u stomak. Prica nekakvu priču koja nije realna. Kasnije ce mu/nam se smijati ljudi.
A ko je.be te ljude koji nam/mu se smiju. To je olos i neprijatelji naseg kluba. Takve treba samo ignorisati, jer to zasluzuju.
-
Bambino Blu
#89579 Re: FK Željezničar
jel moro bas on, dobar jeste, ali kad je najvise trebo glumio je budalu. plus staa je sa stoperimaaa
- ultima_palabra
#89580 Re: FK Željezničar
Jebe se njega, kad zagusti samo ce razguliti kao i prosli put.bicakcic_solomon wrote: ↑06/09/2024 14:47 Badzak sam sebi skace u stomak. Prica nekakvu priču koja nije realna. Kasnije ce mu/nam se smijati ljudi.
- UnKnownBA
#89581 Re: FK Željezničar
Shvatam na šta čovjek aludira, treba malo spustiti loptu. Badžak malo žuri sa izjavama dok realnost pokazuje skroz drugu sliku, a realnost je da mu ekipa za koju on kaže da će osvojiti titulu ne može za poluvrijeme, na svom stadionu, da stvori pritisak, da ne kažemo neku priliku a kamoli da pobjedi nekakvu Slogu iz Doboja, seosku ekipu bez ambicija. Realno, da smo se u par drugih pobjeda provukli, gdje su utakmice mogle i drugačije završiti.kakotakonikako wrote: ↑06/09/2024 14:51Badzak je uradio pravu stvarbicakcic_solomon wrote: ↑06/09/2024 14:47 Badzak sam sebi skace u stomak. Prica nekakvu priču koja nije realna. Kasnije ce mu/nam se smijati ljudi.![]()
A ko je.be te ljude koji nam/mu se smiju. To je olos i neprijatelji naseg kluba. Takve treba samo ignorisati, jer to zasluzuju.
Pored toga ni nikad gori, truhli Široki, isto na svom stadionu, ne mogu da pobjede bez obzira što su bolji bili, bodova nemamo na saldu … dok će konkurenti protiv tih ekipa uredno uzeti bodove. I sad gdje on konta nadoknaditi izgubljene bodove, u Mostaru, Banja luci (sa savezom iza) … treba realan biti. Nećemo Mesija i Ronalda dovesti!
Šampionska ekipa se gradi par godina, tek tada, kada to, u sezonama ispred, igrom na terenu dokažu onda možemo maršalati nekim izjavama a i tada je upitno jer se ne pitamo samo mi već 12 klubova. Mi zaboravili da smo prošle godine strepili za opstanak.
Bez kvalitetnog sistema kojim ćemo graditi ekipu, stručnog kadra koji će znati izabrati i sastaviti kvalitetan tim te stručnjaka koji će ih znati voditi nama titule nema!
Ovo što sada imamo je samo kvalitetan temelj, a vrijeme će pokazati u kojem smijeru će se razviti i da li ćemo pametno raditi.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#89582 Re: FK Željezničar
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... odu-982157
Dzaba vjernost, dzaba pune tribine kad samo radi jedne Zeljo iz kola u kolo placa kazne savezu a tek ce sad da dodje ona drakonska zbog ulaska onog IDIOTA u stadion i gadjanja flasama.
I sta je onda tu dobro...ko krava koja citav dan daje mijeko i onda na kraju zvekne u posudu i sve prolije. Nikada Zeljo nece izaci na zelenu granu ako ovako bude nastavio da placa kazne. Ovo je jedna odlicna plata za nase uslove i otprilike Zeljo u toku sezone plati toliko kazni da bi se dva odlicna igraca mogli izfinansirati platama. Cisto izdrkavanje nadobudnih klinaca koji ne idu na utakmice da gledaju Zelju nego da zapale baklje ili naprave neko sranje. Naravno ovo prije svega se vecinom odnosi na navijace sa juga mada je ova debilcina uskocila sa Istoka i flase su frcale sa istoka. Kako je krenulo i nas istok ce postati pogan kao i onaj na Kosevu.
Dzaba vjernost, dzaba pune tribine kad samo radi jedne Zeljo iz kola u kolo placa kazne savezu a tek ce sad da dodje ona drakonska zbog ulaska onog IDIOTA u stadion i gadjanja flasama.
I sta je onda tu dobro...ko krava koja citav dan daje mijeko i onda na kraju zvekne u posudu i sve prolije. Nikada Zeljo nece izaci na zelenu granu ako ovako bude nastavio da placa kazne. Ovo je jedna odlicna plata za nase uslove i otprilike Zeljo u toku sezone plati toliko kazni da bi se dva odlicna igraca mogli izfinansirati platama. Cisto izdrkavanje nadobudnih klinaca koji ne idu na utakmice da gledaju Zelju nego da zapale baklje ili naprave neko sranje. Naravno ovo prije svega se vecinom odnosi na navijace sa juga mada je ova debilcina uskocila sa Istoka i flase su frcale sa istoka. Kako je krenulo i nas istok ce postati pogan kao i onaj na Kosevu.
- Tvrtko II Kotromanić
#89583 Re: FK Željezničar
bacanje flasa, upaljaca i ulazak debila na teren je jedna stvar
baklje i bakljade sasvim druga
- hrasno38
#89584 Re: FK Željezničar
Sve dok ovao siromasan Zeljo to mora da placa to je meni potpuno isto. Koja je logiga da nastetis klubu za kojeg navijas. Cissto provodjenje vlastitih frustracija.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑06/09/2024 17:00 bacanje flasa, upaljaca i ulazak debila na teren je jedna stvar
- ultima_palabra
#89585 Re: FK Željezničar
Ako je "moderni napadacki fudbal" kod onih anamo u klubu, oni idu na mutljaze i kupovine, i pripremaju se za izbore u savezu. Ako oni tamo zasjednu nema nas nigdje naredne 4 godine. Nasima je bolje da planiraju i lobiraju nego da se kurce izjavama.
- Tvrtko II Kotromanić
#89586 Re: FK Željezničar
tebi jesthrasno38 wrote: ↑06/09/2024 18:03Sve dok ovao siromasan Zeljo to mora da placa to je meni potpuno isto. Koja je logiga da nastetis klubu za kojeg navijas. Cissto provodjenje vlastitih frustracija.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑06/09/2024 17:00 bacanje flasa, upaljaca i ulazak debila na teren je jedna stvar
nama nije
- Didier
#89587 Re: FK Željezničar
Isti kurac. I zbog jednog i zbog drugog Klub ispašta, a oni koji to rade jedva plate ulaz pet maraka. Nikakve više koristi nema od tog juga, onog momenta kad se Klub odrekne tih debila, prodisaćemo. A doći će i taj dan.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑06/09/2024 17:00 bacanje flasa, upaljaca i ulazak debila na teren je jedna stvar
- kakotakonikako
#89588 Re: FK Željezničar
Nikada !!!!!Didier wrote: ↑06/09/2024 21:51Isti kurac. I zbog jednog i zbog drugog Klub ispašta, a oni koji to rade jedva plate ulaz pet maraka. Nikakve više koristi nema od tog juga, onog momenta kad se Klub odrekne tih debila, prodisaćemo. A doći će i taj dan.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑06/09/2024 17:00 bacanje flasa, upaljaca i ulazak debila na teren je jedna stvar
- hrasno38
#89589 Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem da se u necemu slazemoDidier wrote: ↑06/09/2024 21:51Isti kurac. I zbog jednog i zbog drugog Klub ispašta, a oni koji to rade jedva plate ulaz pet maraka. Nikakve više koristi nema od tog juga, onog momenta kad se Klub odrekne tih debila, prodisaćemo. A doći će i taj dan.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑06/09/2024 17:00 bacanje flasa, upaljaca i ulazak debila na teren je jedna stvar
- Didier
#89590 Re: FK Željezničar
Osim što zaslužuješ ban za ovaj post, prije nego što te banuju, hajde objasni argumentima koja je realna korist od narkomana i dilera s juga?liyf wrote: ↑06/09/2024 22:11ne seriDidier wrote: ↑06/09/2024 21:51Isti kurac. I zbog jednog i zbog drugog Klub ispašta, a oni koji to rade jedva plate ulaz pet maraka. Nikakve više koristi nema od tog juga, onog momenta kad se Klub odrekne tih debila, prodisaćemo. A doći će i taj dan.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑06/09/2024 17:00 bacanje flasa, upaljaca i ulazak debila na teren je jedna stvar
- hrasno38
#89591 Re: FK Željezničar
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ara-982172
E ovo ce biti Jack pot aako se desi i PRAVO POJACANJE! Ako ovo uspiju upravi kapu skidam i 100% vjerujem onome sto su rekli da idu na titulu
E ovo ce biti Jack pot aako se desi i PRAVO POJACANJE! Ako ovo uspiju upravi kapu skidam i 100% vjerujem onome sto su rekli da idu na titulu
- Didier
#89592 Re: FK Željezničar
Složili bismo se mi češće kad bi vama bumerska generacija konačno prihvatila da ljudi od 30+ više nisu djeca, i da su vjerovatno pametniji od vas. Ali nisi ti jedini, u familiji su mi mnogi takvi.hrasno38 wrote: ↑06/09/2024 22:48Ne mogu da vjerujem da se u necemu slazemoDidier wrote: ↑06/09/2024 21:51Isti kurac. I zbog jednog i zbog drugog Klub ispašta, a oni koji to rade jedva plate ulaz pet maraka. Nikakve više koristi nema od tog juga, onog momenta kad se Klub odrekne tih debila, prodisaćemo. A doći će i taj dan.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑06/09/2024 17:00 bacanje flasa, upaljaca i ulazak debila na teren je jedna stvar
baklje i bakljade sasvim druga![]()
- hrasno38
#89593 Re: FK Željezničar
Jebi ga rijetki su slucajevi kada je jaje pametnije od kokosiDidier wrote: ↑06/09/2024 22:52Složili bismo se mi češće kad bi vama bumerska generacija konačno prihvatila da ljudi od 30+ više nisu djeca, i da su vjerovatno pametniji od vas. Ali nisi ti jedini, u familiji su mi mnogi takvi.
-
Bambino Blu
#89594 Re: FK Željezničar
Didier wrote: ↑06/09/2024 22:52Složili bismo se mi češće kad bi vama bumerska generacija konačno prihvatila da ljudi od 30+ više nisu djeca, i da su vjerovatno pametniji od vas. Ali nisi ti jedini, u familiji su mi mnogi takvi.
Slozili ste se ko metar drva....a kad su The Maniacs bili generalni sponzori i kad su manijaci odradjivali evropska gostovanja bez ijedne mrlje i dobivali pohvale tada nisu bili debili i narkomani, ili prosle sezone kad smo se gasili ko je nafuravo raju da dolazi vas dvojica slozenih panjeva sigurno niste. O tim bakljama i ostalim stvarima da se diskutovati rijesiti npr sa derbiji i tipa zrinja borac da bude bakljada ove manje utakmice nema potrebe, ali vi da nazivste kompletnu tribinu debilima itd...pa vas treba banovati samo rqdi takvih izjava. Momci ostave nekad sate i dane i noci da naprave neku koreografiju da se bas vas dvojica panjeva mozete kur.... po instagramima i fbu objavama sa utakmice i raspravljat. Svima vam je bilo drago vidjeti onu bakljadu za 100 godina, a jd l znate kako se to pokrenulo odradilo kupilo? jeste vas dvojica to sredili slucajno ovdje na forumu itd itd....
Nazivati kompletnu tribinu takvom i pricati da pravi klubu stetu je ravno pitarskom mentalitetu. Vidjeli smo Gospodu sa istoka gdje nema narkomana kao i debila sa bakljama, al ima sa flasama itd...kad je neko debil, onda je.debil ja bio on na jugu, istoku ili ovdje na forumu, jednostavno papak je gori od atomske bombe.
- hrasno38
#89595 Re: FK Željezničar
E najvise mrzim kad se napise "kad su bili generalni sponzori"....pa vecina Istoka su bili generalni sponozri pa ne prave bakljade osim pojedinaca. To sto si dao pare za Zelju ne znaci sad da ga mozes jebat sljedecih 5 ggodina i praviti mu troskove. Saberi koliko su zadnjih godina placeene kazne i sa koliko su para navijaci sponzorisali klub pa ces vidjeti da ce se vrlo brzo ta cifra izravnati. Ja znam i siguran sam 100% da vecina navijaca koja su dala pare za klub nikada ne bi nista radila na njegovu stetu. Nikada nije cijeli jug "narkomani" ali je cinjenica da radi njih Zeljo placa kazne. I kazne se placaju radi DEBILA ne radi PRAVIH NAVIJACA.Bambino Blu wrote: ↑07/09/2024 12:04
Slozili ste se ko metar drva....a kad su The Maniacs bili generalni sponzori i kad su manijaci odradjivali evropska gostovanja bez ijedne mrlje i dobivali pohvale tada nisu bili debili i narkomani, ili prosle sezone kad smo se gasili ko je nafuravo raju da dolazi vas dvojica slozenih panjeva sigurno niste. O tim bakljama i ostalim stvarima da se diskutovati rijesiti npr sa derbiji i tipa zrinja borac da bude bakljada ove manje utakmice nema potrebe, ali vi da nazivste kompletnu tribinu debilima itd...pa vas treba banovati samo rqdi takvih izjava. Momci ostave nekad sate i dane i noci da naprave neku koreografiju da se bas vas dvojica panjeva mozete kur.... po instagramima i fbu objavama sa utakmice i raspravljat. Svima vam je bilo drago vidjeti onu bakljadu za 100 godina, a jd l znate kako se to pokrenulo odradilo kupilo? jeste vas dvojica to sredili slucajno ovdje na forumu itd itd....
Nazivati kompletnu tribinu takvom i pricati da pravi klubu stetu je ravno pitarskom mentalitetu. Vidjeli smo Gospodu sa istoka gdje nema narkomana kao i debila sa bakljama, al ima sa flasama itd...kad je neko debil, onda je.debil ja bio on na jugu, istoku ili ovdje na forumu, jednostavno papak je gori od atomske bombe.![]()
![]()
I pises nebuloze niko aposlutno ne prica o tim bakljadama na raznoraznim proslavama pa ni na derbijma ali placati kaznu od 4000 radi utakmice protiv Igmana je debilizam. I kad napravis svoj privatni forum onda banuj a dotle ces citati razlicita misljenja.
Zamisli sad kada bi ja sa svojom rajom poceeo da pisem sta smo sve uradili za svoj stadion pa i zivotr gubili.....zato i ne zelimo da naseg Zelju guramo u provaliju. Ti divni Manijaci su issarali pola zgrada koje su bile od podruma do krova obnovljene i to je DEBILIZAM I TO TESKI DEBILIZAM.
I ima DEBILA na svim tribinama i ja radi jednog sa sjevera vise ne idem na utakmice jer mi se ne isplati da opet idem u policiju radi DEBILA!
- Didier
#89596 Re: FK Željezničar
I da se zna, i tada su pare sakupljali svi, a ne samo bagra s juga. Vjerovatno oni nisu dali ni 10%.
- tramvajtrojka
#89597 Re: FK Željezničar
Bagra sa juga i ti se nazivas navijacem zeljeznicara hrak pljuc
A bagra su ti jer su amaru javno udarili tarabu
- Didier
#89598 Re: FK Željezničar
Kao da su se oni ikad pitali. Amar ih postrojio na treningu, pa sad ne valja. To je za hrak pljuc.tramvajtrojka wrote: ↑07/09/2024 13:31Bagra sa juga i ti se nazivas navijacem zeljeznicara hrak pljucsta se dozvoljava na ovoj temi da se ovako pise prema manijacima ni oni sa kobilje glave ne bi ovako pisali o manijacima fuj svega mi
A bagra su ti jer su amaru javno udarili tarabu![]()
-
daario naharis
#89599 Re: FK Željezničar
Nista od Santosa.
Bice odlazaka u UO kao i SD i trener.
Nažalost, nikad na zelenu granu.
-
SuperHans
#89600 Re: FK Željezničar
daario naharis wrote: ↑07/09/2024 14:47 Nista od Santosa.