Meni ako može u nekoliko rečenica.Lopov-eliminator wrote: @skupljac_zeljeza, @mirza_15 i jos neki ostali, ne bojte se, nisam vas zaboravio, vi cete svi pojedinacno dobiti nesto duze odgovore.
Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
- skupljac_zeljeza
#8876 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
-
Lopov-eliminator
#8877 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Najlakse se vaditi na duzinu kad ne mozes nesto pobiti. Nisam ti ja kriv sto po defaultu bjezis od svega sto ti se ne svidja.skupljac_zeljeza wrote:Meni ako može u nekoliko rečenica.Lopov-eliminator wrote: @skupljac_zeljeza, @mirza_15 i jos neki ostali, ne bojte se, nisam vas zaboravio, vi cete svi pojedinacno dobiti nesto duze odgovore.Napišeš studiju u kojoj je preformulisano patetično prethodno kazivanje i kada odustanem od čitanja onda ne uvažavam 'argumente'. Imam gomilu knjiga koje sam odustao čitati na 20. stranici. Nisam mazohista.
Ja mislim da su tvoji postovi uvreda za covjecanstvo pa ih uprkos tome ipak procitam jer za razliku od tebe imam barem osnovno postovanje prema sagovorniku, sta god ja mislio o njemu i o onome sto napise.
Dobices duzi odgovor jer hronologija tvoje mrznje ne moze stati u nekoliko redova.
- MyTao
#8878 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Staljin je imao brkove... mislim da je logicno zakljuciti kako su ljudi sa brkovima pobili najvise ljudi na svijetu, i da su brkovi jedno zlo. Svako sa brkovima je isti kao i Staljin.S4mpion wrote:Pa dobro, Staljin se smatrao ateistom, dakle ateizam je kriv za smrt preko 50 miliona ljudi. Ateisti su kroz historiju mnogo, mnogo ubijali.5 0 5 wrote:neko ko se naziva islamskim, vjerovatno jeste islamski....S4mpion wrote:U tom slučaju, nećemo ni ateističke države smatrati deklarativno ateističkim, već pravim ateističkim državama koje ubijaju desetine miliona ljudi i šalju ih u ropstvo.
- Idemedosumom
#8879 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Eh tooo. Nije ateizam kriv, brkovi su 
- skupljac_zeljeza
#8880 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Fulate poentu većina ovdje. Mislim da je @harač najbolje shvatio, ali je njegovim subjektivnim komentarom ta poenta izblijedila.MyTao wrote: Staljin je imao brkove... mislim da je logicno zakljuciti kako su ljudi sa brkovima pobili najvise ljudi na svijetu, i da su brkovi jedno zlo. Svako sa brkovima je isti kao i Staljin.
Ako može ilustrovano mojim citatima, a ne tvojim shvatanjem istih.Lopov-eliminator wrote: Dobices duzi odgovor jer hronologija tvoje mrznje ne moze stati u nekoliko redova.
-
Lopov-eliminator
#8881 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ne trebaju ti se gace toliko tresti da trebas traziti muzicke.Nisam ti ja kriv sto ne mozes osporiti ono sto iznesem pa moras pobjeci u misju rupu.skupljac_zeljeza wrote: Ako može ilustrovano mojim citatima, a ne tvojim shvatanjem istih.
Tvojih citata ima, samo nemoj probavati da prepravljas svoje prethodne postove.
Last edited by Lopov-eliminator on 05/04/2015 15:09, edited 1 time in total.
- Idemedosumom
#8882 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Nekoć pravi vjernik, danas utjerivač straha 
- skupljac_zeljeza
#8883 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
E moj @lopove, ko je u takwaluku njemu su ovakve prijetnje smiješne. Nemaš to iskustvo pa ti je teško razumjeti.Lopov-eliminator wrote:Ne trebaju ti se gace toliko tresti da trebas traziti muzicke. Nisam ti ja kriv sto ne mozes osporiti ono sto iznesem pa moras pobjeci u misju rupu.skupljac_zeljeza wrote: Ako može ilustrovano mojim citatima, a ne tvojim shvatanjem istih.
Tvojih citata ima, samo nemoj probavati da prepravljas svoje prethodne postove.
Svako editovanje bilježi forum pa se ne brini.
-
Lopov-eliminator
#8885 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Evo, opet lazes, kakve prijetnje sad? Samo sam rekao da ne treba da ti se gace toliko tresu, gdje je prijetnja tu? A sto se tice takwaluka, opet si pokazao kakav si. Unaprijed si bez pokrica ispalio da nemam to iskustvo, i naravno promasio.skupljac_zeljeza wrote:E moj @lopove, ko je u takwaluku njemu su ovakve prijetnje smiješne. Nemaš to iskustvo pa ti je teško razumjeti.Lopov-eliminator wrote:
Ne trebaju ti se gace toliko tresti da trebas traziti muzicke. Nisam ti ja kriv sto ne mozes osporiti ono sto iznesem pa moras pobjeci u misju rupu.
Tvojih citata ima, samo nemoj probavati da prepravljas svoje prethodne postove.![]()
Svako editovanje bilježi forum pa se ne brini.
Kao sto rekoh vec (ali ti ne zelis vidjeti nista sto ti ne odgovara), nekada sam i ja bio vjernik.
Sto se tice editovanja, ako mislis na biljesku na dnu "edited xy times", na to se ne treba mnogo oslanjati jer sam vise puta vidio da na postovima cesto ne napise da su editovani iako jesu.
Na nekim od mojih postova ne pise da su editovani iako sam ih editovao. Tehnicki propust valjda.
- skupljac_zeljeza
#8886 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Mogao si bar od vjere ahlak zadržati, ali možda si ga imao u 'vjeri' kao i takvaluk.Lopov-eliminator wrote:
Evo, opet lazes...
- fatamorgana
#8887 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ma ovdje na forumu vjernici se ubiše od ahlaka, sve štipa za oĆi. ...skupljac_zeljeza wrote:Mogao si bar od vjere ahlak zadržati, ali možda si ga imao u 'vjeri' kao i takvaluk.Lopov-eliminator wrote:
Evo, opet lazes...
- skupljac_zeljeza
#8888 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Pa zar vi ne tvrdite da nam možete biti primjer kao viši nivo inteligencije i morala?fatamorgana wrote:Ma ovdje na forumu vjernici se ubiše od ahlaka, sve štipa za oĆi. ...skupljac_zeljeza wrote:Mogao si bar od vjere ahlak zadržati, ali možda si ga imao u 'vjeri' kao i takvaluk.Lopov-eliminator wrote:
Evo, opet lazes...
-
5 0 5
#8889 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
i jesmo. zato se ti i motas ovuda.skupljac_zeljeza wrote: Pa zar vi ne tvrdite da nam možete biti primjer kao viši nivo inteligencije i morala?
- skupljac_zeljeza
#8890 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ma jah. Ne bih li i ja šta pametno čuo.5 0 5 wrote:i jesmo. zato se ti i motas ovuda.skupljac_zeljeza wrote: Pa zar vi ne tvrdite da nam možete biti primjer kao viši nivo inteligencije i morala?
- GAU8
#8891 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ko to kaze, ko to laze...
nemojmo dalje off-topic...

Ima boljih nacina potrositi vrijeme nego pricati sa imaginarnim bicima....
nemojmo dalje off-topic...

Ima boljih nacina potrositi vrijeme nego pricati sa imaginarnim bicima....
-
Deda Kurcoje
#8892 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Baziraju na pameti i emotivnoj zrelosti. Ne pricaju sa imaginarnim likovima. Zna se ko prica sa imaginarnim prijateljima. Religija je poligon za skupljanje slabih ljudi kojima je potrebna ocinska figura, a u krajnoj liniji regrutuje sizofrenicare i pishopate.
- skupljac_zeljeza
#8893 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Nemoj prepisivati...Deda Kurcoje wrote:Baziraju na pameti i emotivnoj zrelosti. Ne pricaju sa imaginarnim likovima. Zna se ko prica sa imaginarnim prijateljima. Religija je poligon za skupljanje slabih ljudi kojima je potrebna ocinska figura, a u krajnoj liniji regrutuje sizofrenicare i pishopate.
- GAU8
#8894 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Nova doza bisera...

- GAU8
#8895 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Ti si debelo polupao lončiće, i ne kontam kakve veze ima Adolf sa temom.skupljac_zeljeza wrote:Nemoj prepisivati...Deda Kurcoje wrote:Baziraju na pameti i emotivnoj zrelosti. Ne pricaju sa imaginarnim likovima. Zna se ko prica sa imaginarnim prijateljima. Religija je poligon za skupljanje slabih ljudi kojima je potrebna ocinska figura, a u krajnoj liniji regrutuje sizofrenicare i pishopate.
Staljin i nekako
- harač
#8896 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
čitam da je al-shabab uredno razdvojio muslimane i kršćane prilikom masakriranja. haman da bude halal 
- GAU8
#8897 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Opet će se naći dovoljan broj onih koji će pokušati opravdati navedeni čin:harač wrote:čitam da je al-shabab uredno razdvojio muslimane i kršćane prilikom masakriranja. haman da bude halal
false flag, podmetnuto, to nisu "PRAVI" muslimani - ne bi oni nikad tako nešto činili...
Zar uopće postoji "krivi" vjernik. Kako se može nepravilno tj. krivo vjerovati?
Jedino ako je informacija, tj. verzija u koju se vjeruje, "pogrešna"
- skupljac_zeljeza
#8898 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Nisam. A priča o višim i nižim rasama? Pogledaj boldirano.GAU8 wrote: Ti si debelo polupao lončiće, i ne kontam kakve veze ima Adolf sa temom.
Staljin i nekakoali ovaj.....
- GAU8
#8899 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Znači po tebi je ateizam = rasizam? Interesantno viđenje svijeta (da ne kažem svjetonazorskupljac_zeljeza wrote:Nisam. A priča o višim i nižim rasama? Pogledaj boldirano.GAU8 wrote: Ti si debelo polupao lončiće, i ne kontam kakve veze ima Adolf sa temom.
Staljin i nekakoali ovaj.....
- S4mpion
#8900 Re: Na cemu ateisti baziraju svoj svjetonazor?
Uozbiljite se, ne možete govoriti kako svoje svjetonazore bazirate na pameti, čistoj logici, zdravom razmišljanju kad pojma nemate šta to znači.
Za sebe isto kaže i Hitler i Staljin i majka Tereza.
Za sebe isto kaže i Hitler i Staljin i majka Tereza.