SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#88551 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
lezi ljebe da te jedem
-
suspect_zero
-
suspect_zero
#88553 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo mi je promaklo, mislila sam da čitavo vrijeme pricate o nekoj grupi iz Srbije
- DaysleepeR
#88554 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kao da je kakva referenca biti kod Senada u studiju.
-
Dimu1927
#88555 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa rade (donekle) ima formiran registar pedofila, kamaru ih je evidentirano, problem je sto se sve zavrsi na saslusanju, nema sankcija nema zatvora
nema cak ni gubljenja posla, sjetimo se zeta keme ademovica nastavnika u osnovnoj skoli grbavica, halo ministarstvo ga pokrilo, direktor ili direkorica skole ga pokrila... zataskalo se
sta je sa glumcem kasumovicem, godinu dana otkupio, da nije taj registar pedofila formiran pa neko vidio njegovo ime i pustio informaciju medijima niko ne bi ni saznao da je pedofil
pa sad skontaj koliko ih takvih jos ima...
-
suspect_zero
-
BadBoy
#88557 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da mu ne odgovaram i ja pojedinačno, sve si mu dobro odgovorio.Naslovnica wrote: ↑29/01/2025 11:34Ne razumijem, ti bi kao otac ženske djece potpisao da ti ovakvi zaštite dijete?last mohicans wrote: ↑29/01/2025 11:25Neka se institucije koje se ne bave kriminalcima brinu o tome i donesu sud je li zakonski ili ne. Ja bih kao otac zenske djece uvijek potpisao da mi ovakvi zaštite dijete, a ne drzava koja riješava samo posljedice i to neuspješno i neadekvatno.Naslovnica wrote: ↑29/01/2025 11:20
Ne očekujem ništa od te skupine, dapače, takve skupine su van zakona i kao takve ne bi smjele postojati.
Ovo što oni rade, u većini slučajeva, je mimo zakona.
Trebali bi biti sankcionisani u paketu sa pedofilčinama.
Kako misliš da će ti ovi zaštititi dijete?
A šta ti radiš?
I ja govorim kao otac ženskog djeteta, daleko im kuća od moje.
Koliko su pedofilčine bolesni i opasni, toliko su i ove spodobe, na svoj način.
Ko su ba oni, kakva ovlaštenja i kvalifikacije imaju da mi oni "štite dijete" ili da vrše nekakvu provedbu zakona i pravde, u čije ime?
Nikako ne podržavam ovakvu vrstu samoorganizovanja, veoma opasno.
Uostalo, šta su oni, udruženje građana, NGO, doo, djl, obr, WTF?!
Još frajer misli da branim ovog Benjamina. Kod nas baš ima visoko procenat funkcionalno nepismenih ljudi.
- dragma
- Vozim: Pješe
#88558 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
last mohicans wrote: ↑29/01/2025 11:09 9Ključna rečenica u svemu. Znalo se da je bio tiper za ukradena auta, veza otkup,jagugu wrote: ↑29/01/2025 10:29https://radiosarajevo.ba/vijesti/crna-h ... ske/576926Saznajemo: U Sarajevu pronađeno tijelo Nijaza Karkelje Niske
Muškarac čije je tijelo pronađeno jutros, 29. januara, na Teheranskom trgu u naselju Saraj-Polje je kontroverzni sarajevski ugostitelj Nijaz Karkelja Nisko, saznaje portal Radiosarajevo.ba.
Karkelja iza sebe ima podeblji policijski dosije, premda nikada nije sudski osuđivan.itd. Nikad ga nisu procesuirali. Bravo pravna država. Penzioneru sa dugovanjima za neki račun ćete se naklatiti na kosti.
Kod nas biti novinar podrazumjeva umjece kreativnog pisanja tekstova zanimljivih za čitanje dok se tajne zanata mogu vremenom naučiti, a i ne moraju.
Svako iole upucen u desavanja u sarajevskom podzemlju se sjeca video priloga snimljenog prije desetak godina u kazneno-popravnom zavodu poluotvorenog tipa u Ustikolini u kojem borave osobe (naglasavam) osuđene zbog pokusaja ubistava, organizovanog kriminala, teskih razbojnistava, proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga...
Boravak pomenutog hairlije u navedenom zavodu je u to vrijeme pokrenuo mnoga pitanja i čuđenje javnosti kako to (i zahvaljujući čijem uticaju) da kriminalac poput njega bude nagrađen edukativnim tecajem hortikulture umjesto dugogodisnjom robijom.
-
last mohicans
#88559 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta ima pismeni, nismo te poznali. Prvo, badboy, ti si napisao iako je nevin? Ko, neki xy tip ili ovaj Aganović? Moraš biti jasan u svojim upisima, ne čitamo ti mi misli. Pitanje za tebe, kako će biti nevina matora drtina od 40-50-60 godina koja se predstavlja kao dečko od 17 i doći na dogovoreni sastanak sa maloljetnom djevojkom? Prvo to, jer ovi panteri takve fataju, koji se lažno predstavljaju. Naslovnica, zaštitili bi onako kako to oni rade, spriječili nekog predatora da dođe do mog dijeteta, eto kako. Konkretno za moje dijete bi morali biti involvirani u cijelu priču, ali nadam se da mi nekad neće zatrebati. Misliš da bi ti vlastito dijete reklo da ide na dejt sa nekim dečkom koji joj se takav predstavio? Ako tvoje dijete bi, svaka čast za tvoj odgoj, povjerenje i razumijavanje. Baš sam imao skoro situaciju sa uzrastom moje starije. Bolje da ne pričam. Niste svijesni u kakvom okruženju djeca danas žive. Ako vjerujete svojoj djeci, a i oni vama, pročešljajte im malo naloge na društvenim kanalima. Svako dijete ima po dva naloga, pogledajte kako se obraćaju jedni drugima, kako komuniciraju. Ko im se sve obraća i na koji način, itd. Svijet oko nas nimalo niie ružičast, dapače.BadBoy wrote: ↑29/01/2025 12:38Da mu ne odgovaram i ja pojedinačno, sve si mu dobro odgovorio.Naslovnica wrote: ↑29/01/2025 11:34Ne razumijem, ti bi kao otac ženske djece potpisao da ti ovakvi zaštite dijete?last mohicans wrote: ↑29/01/2025 11:25
Neka se institucije koje se ne bave kriminalcima brinu o tome i donesu sud je li zakonski ili ne. Ja bih kao otac zenske djece uvijek potpisao da mi ovakvi zaštite dijete, a ne drzava koja riješava samo posljedice i to neuspješno i neadekvatno.
A šta ti radiš?
Ko su ba oni, kakva ovlaštenja i kvalifikacije imaju da mi oni "štite dijete" ili da vrše nekakvu provedbu zakona i pravde, u čije ime?
Još frajer misli da branim ovog Benjamina. Kod nas baš ima visoko procenat funkcionalno nepismenih ljudi.
-
BadBoy
#88560 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel ti shvataš koliko su ti slučajevi kompleksni a ponajviše zbog efekta koji imaju na žrtve? Ne može se tako "obračunavati" sa tim vrstama djela, jednostavno ne može.last mohicans wrote: ↑29/01/2025 12:51Šta ima pismeni, nismo te poznali. Prvo, badboy, ti si napisao iako je nevin? Ko, neki xy tip ili ovaj Aganović? Moraš biti jasan u svojim upisima, ne čitamo ti mi misli. Pitanje za tebe, kako će biti nevina matora drtina od 40-50-60 godina koja se predstavlja kao dečko od 17 i doći na dogovoreni sastanak sa maloljetnom djevojkom? Prvo to, jer ovi panteri takve fataju, koji se lažno predstavljaju. Naslovnica, zaštitili bi onako kako to oni rade, spriječili nekog predatora da dođe do mog dijeteta, eto kako. Konkretno za moje dijete bi morali biti involvirani u cijelu priču, ali nadam se da mi nekad neće zatrebati. Misliš da bi ti vlastito dijete reklo da ide na dejt sa nekim dečkom koji joj se takav predstavio? Ako tvoje dijete bi, svaka čast za tvoj odgoj, povjerenje i razumijavanje. Baš sam imao skoro situaciju sa uzrastom moje starije. Bolje da ne pričam. Niste svijesni u kakvom okruženju djeca danas žive. Ako vjerujete svojoj djeci, a i oni vama, pročešljajte im malo naloge na društvenim kanalima. Svako dijete ima po dva naloga, pogledajte kako se obraćaju jedni drugima, kako komuniciraju. Ko im se sve obraća i na koji način, itd. Svijet oko nas nimalo niie ružičast, dapače.BadBoy wrote: ↑29/01/2025 12:38Da mu ne odgovaram i ja pojedinačno, sve si mu dobro odgovorio.Naslovnica wrote: ↑29/01/2025 11:34
Ne razumijem, ti bi kao otac ženske djece potpisao da ti ovakvi zaštite dijete?
A šta ti radiš?
Kažem ti da ne branim Aganovića, znam dobro ko je i šta je i vazda je konj bio ali reći da nekoga treba ubiti tj "govno ne treba da hoda po zemlji" je pogrešno.
- Laplace
#88561 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To bi bila antireferenca. Čini mi se da nema budale ili prevaranta iole poznatijeg van mjesta rođenja kog Senad nije ugostio u svojoj emisiji.
- dječak sa šibicama
#88562 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zbog Niske svojevremeno pala cijela interventna jer su "bili pregrubi", slucaj Zujevina, lik nikad robije nije dobio, krimos od glave do pete.
S obzirom da se uslikavao sa Svrakicima na famoznim protestima ZB, rekao bih da je imao debelu politicku zaledjinu.
Nista novo, kod nas se podobnima sve zataska, recimo za jednog estradnog umjetnika nikada se nije u javnosti saznalo da je bio sa ljubavnicom u trenutku stanovite nesrece. Nije ni bitno uostalom jer je samo sebi naudio, ali kako se stvari zataskaju kad se hoce. I ko zna sta se jos ispod tepiha pomete.
S obzirom da se uslikavao sa Svrakicima na famoznim protestima ZB, rekao bih da je imao debelu politicku zaledjinu.
Nista novo, kod nas se podobnima sve zataska, recimo za jednog estradnog umjetnika nikada se nije u javnosti saznalo da je bio sa ljubavnicom u trenutku stanovite nesrece. Nije ni bitno uostalom jer je samo sebi naudio, ali kako se stvari zataskaju kad se hoce. I ko zna sta se jos ispod tepiha pomete.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#88563 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne prozivaj halida

-
noviclan
#88564 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ode masinski tehnicardragma wrote: ↑29/01/2025 12:42last mohicans wrote: ↑29/01/2025 11:09 9Ključna rečenica u svemu. Znalo se da je bio tiper za ukradena auta, veza otkup,itd. Nikad ga nisu procesuirali. Bravo pravna država. Penzioneru sa dugovanjima za neki račun ćete se naklatiti na kosti.
![]()
Kod nas biti novinar podrazumjeva umjece kreativnog pisanja tekstova zanimljivih za čitanje dok se tajne zanata mogu vremenom naučiti, a i ne moraju.
Svako iole upucen u desavanja u sarajevskom podzemlju se sjeca video priloga snimljenog prije desetak godina u kazneno-popravnom zavodu poluotvorenog tipa u Ustikolini u kojem borave osobe (naglasavam) osuđene zbog pokusaja ubistava, organizovanog kriminala, teskih razbojnistava, proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga...
Boravak pomenutog hairlije u navedenom zavodu je u to vrijeme pokrenuo mnoga pitanja i čuđenje javnosti kako to (i zahvaljujući čijem uticaju) da kriminalac poput njega bude nagrađen edukativnim tecajem hortikulture umjesto dugogodisnjom robijom.
-
noviclan
#88565 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Predložen pritvor monstrumima Aganoviću i Hajdareviću: Silovali djevojku na Ilidži i sve snimali, https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/95 ... e-snimali
Ovi ako ne dobiju maksimalnu i kastraciju, jeb'o nase pravosudje
Ovi ako ne dobiju maksimalnu i kastraciju, jeb'o nase pravosudje
-
suspect_zero
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#88567 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bio đukela, živio ko đukela, krepo ko đukela.dječak sa šibicama wrote: ↑29/01/2025 16:20 Zbog Niske svojevremeno pala cijela interventna jer su "bili pregrubi", slucaj Zujevina, lik nikad robije nije dobio, krimos od glave do pete.
- karanana
#88568 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
snimali? bojao sam se da nece biti njihova rijec protiv njene, tipa: sama je htjela. ali ako ima inkrminirajuci video, nadam se da ce sudjenje biti kratko a presuda zestoka.
-
caseytron
#88569 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba ubit silovatelje.BadBoy wrote: ↑29/01/2025 12:55Jel ti shvataš koliko su ti slučajevi kompleksni a ponajviše zbog efekta koji imaju na žrtve? Ne može se tako "obračunavati" sa tim vrstama djela, jednostavno ne može.last mohicans wrote: ↑29/01/2025 12:51Šta ima pismeni, nismo te poznali. Prvo, badboy, ti si napisao iako je nevin? Ko, neki xy tip ili ovaj Aganović? Moraš biti jasan u svojim upisima, ne čitamo ti mi misli. Pitanje za tebe, kako će biti nevina matora drtina od 40-50-60 godina koja se predstavlja kao dečko od 17 i doći na dogovoreni sastanak sa maloljetnom djevojkom? Prvo to, jer ovi panteri takve fataju, koji se lažno predstavljaju. Naslovnica, zaštitili bi onako kako to oni rade, spriječili nekog predatora da dođe do mog dijeteta, eto kako. Konkretno za moje dijete bi morali biti involvirani u cijelu priču, ali nadam se da mi nekad neće zatrebati. Misliš da bi ti vlastito dijete reklo da ide na dejt sa nekim dečkom koji joj se takav predstavio? Ako tvoje dijete bi, svaka čast za tvoj odgoj, povjerenje i razumijavanje. Baš sam imao skoro situaciju sa uzrastom moje starije. Bolje da ne pričam. Niste svijesni u kakvom okruženju djeca danas žive. Ako vjerujete svojoj djeci, a i oni vama, pročešljajte im malo naloge na društvenim kanalima. Svako dijete ima po dva naloga, pogledajte kako se obraćaju jedni drugima, kako komuniciraju. Ko im se sve obraća i na koji način, itd. Svijet oko nas nimalo niie ružičast, dapače.
Kažem ti da ne branim Aganovića, znam dobro ko je i šta je i vazda je konj bio ali reći da nekoga treba ubiti tj "govno ne treba da hoda po zemlji" je pogrešno.
- Tananarive
#88570 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
džhilmija frlj wrote: ↑29/01/2025 17:02Bio đukela, živio ko đukela, krepo ko đukela.dječak sa šibicama wrote: ↑29/01/2025 16:20 Zbog Niske svojevremeno pala cijela interventna jer su "bili pregrubi", slucaj Zujevina, lik nikad robije nije dobio, krimos od glave do pete.
-
noviclan
#88571 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je himlija garibovic onda je ĐTananarive wrote: ↑29/01/2025 17:19džhilmija frlj wrote: ↑29/01/2025 17:02Bio đukela, živio ko đukela, krepo ko đukela.dječak sa šibicama wrote: ↑29/01/2025 16:20 Zbog Niske svojevremeno pala cijela interventna jer su "bili pregrubi", slucaj Zujevina, lik nikad robije nije dobio, krimos od glave do pete.
Nista novo, kod nas se podobnima sve zataska, recimo za jednog estradnog umjetnika nikada se nije u javnosti saznalo da je bio sa ljubavnicom u trenutku stanovite nesrece. Nije ni bitno uostalom jer je samo sebi naudio, ali kako se stvari zataskaju kad se hoce. I ko zna sta se jos ispod tepiha pomete.![]()
-
Dimu1927
#88572 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dvije djevojke prije mjesec prijavljivale Benjamina Aganovića za prijetnje silovanjem, niko nije reagirao
Vijesti
Benjamin Aganović, uhapšen je pod sumnjom da je počinio silovanje na Ilidži, a prije mjesec dana pokušao je napastvovati druge dvije ženske osobe, piše Avaz.
Jedna od njih je sve to prijavila policiji Kantona Sarajevo, a Aganović nije pozvan ni na informativni razgovor.
panteri su problem eeeee
joj jebem li vam
- zla_kraljica
#88573 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Problem tako neki Panteri, kao ko su oni da zakon uzimaju u svoje ruke. Treba pustiti policiji da to rijesi. Da nije mozda ovoj policiji? Mogli su spasiti ovu djevojku traumi, ponizenja i svega sto je dozivjela samo da su htjeli.
https://www.facebook.com/share/p/1FVLakGGJL/
https://www.facebook.com/share/p/1FVLakGGJL/
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#88574 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kad vec tako razmisljamo onda je i alija mogao spasiti mnoge zrtve da je potpisao kutiljerov plan

-
Hakiz
#88575 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Problemi se međusobno ne isključuju.Dimu1927 wrote: ↑29/01/2025 18:01Dvije djevojke prije mjesec prijavljivale Benjamina Aganovića za prijetnje silovanjem, niko nije reagirao
Vijesti
Benjamin Aganović, uhapšen je pod sumnjom da je počinio silovanje na Ilidži, a prije mjesec dana pokušao je napastvovati druge dvije ženske osobe, piše Avaz.
Jedna od njih je sve to prijavila policiji Kantona Sarajevo, a Aganović nije pozvan ni na informativni razgovor.
panteri su problem eeeee
joj jebem li vam