TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jameka

#8801 Re: TENIS

Post by Jameka »

Leopold_IV wrote:
Emilly5 wrote:
Nije najbolji, al' je konkurentan
Konkurentan se moze reci za npr Monfilsa, Cilica, Raonica, Wawrinku i sl igrace koji su uvijek tu negdje ali ne u top 10 dok je Roger jos uvijek igrač TOP klase (ne na nivou broja 1 ali jos uvijek bolji od bilo koga van top 4) unatoc ova dva posljednja poraza...
Mislila sam konkurentan ovoj dvojici-trojici iz vrha, konkurentan za najvece naslove.
Nije prvi favorit, ali unatoc godinama i ocitom padu forme, jos uvijek je tu negdje.

Ovi nabrojani su konkurentni na Miki Maus turnirima. :run:
Leopold_IV wrote: U tom istom gameu koji spominjes Rogeru nije sudjen cisti as prvi poen jer se oglasio onaj uredjaj za nec...koji cesto pobudali...
Pa ako se oglasio uredjaj za nec onda nije bio cist as. :D
I da je greska, nije veca od te spomenute.
Leopold_IV wrote: Ovim porazom je mislim samo upropasteno kvalitetnije finale jer mislim da raspoloženi Roger moze ozbiljnije ugroziti pa i dobiti Djokovica dok po meni Berdych nema nikakve šanese.
Ne vjerujem u to. Berdo ce uzeti 4-5 gemova, ali ni ovakav rastima Roger ne bi bolje prosao protiv onakvog Djovaka.

Nisam Federerov fan, ali mi je, zbog takvih istinskih navijaca kao sto si ti, zao sto je izgubio.
radostan dan

#8802 Re: TENIS

Post by radostan dan »

jurim neka kola, skroz zaboravio da su danas polufinala. vidim pizdite zbog fedexa. šta ćeš, vrijeme čini svoje.
kakav je bio meč novaka i potra?
red evil

#8803 Re: TENIS

Post by red evil »

Federer ima velikih problema sa servisom. Zbog toga gubi meceve, kad bi servis popravio bio bi za 30% opasniji. Ima udarce ali nekad treba osvojit neke lagane poene sa servisom sto jenprije radio. To mora pod hitno popravit, ako on nemoze popravit sta onda od Dzumhura ocekivat? A Federer to moze popravit a i mora. Nista Fedex, glavu gore i idemo po nove radne pobjede :D :D
necko_hz

#8804 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Haasu i Dodigu bi pozavidjele 'prime' Radwanska i Hantuchova. 10 gejmova = 5 brejkova. :-)
BHF_Manijak

#8805 Re: TENIS

Post by BHF_Manijak »

leet wrote:Švicarski levat :lol:
Levat ti u gacama, nedig'o ti se a dobra treba pored tebe bila! :mrgreen: :mrgreen: :skoljka:
red evil

#8806 Re: TENIS

Post by red evil »

Nesto razmisljam :D , mozda Federer ima neku ozljedu a samo nece da govori o tome. Mozda su problem ledja, jer mu je1. servis slab a i uzima sad dva mjeseca pauze. Mozda ima neka ozljeda :D

Danas Berdych nema nikakvih sansi proiv Novaka, samo je upropasteno veliko finale. Volio bih da nisam u pravu i da Berdych iznenadi Novaka.... U Acapulcu sajno ce finale biti Nadal vs Ferrer. Da vidimo gdje stoji Rafa. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8807 Re: TENIS

Post by Velkoski »

BHF_Manijak wrote:
leet wrote:Švicarski levat :lol:
Levat ti u gacama, nedig'o ti se a dobra treba pored tebe bila! :mrgreen: :mrgreen: :skoljka:
Desi l' se to, ima da te ganjam po Grbavici 8-) :lol: :mrgreen:
shake69

#8808 Re: TENIS

Post by shake69 »

red evil wrote:Nesto razmisljam :D , mozda Federer ima neku ozljedu a samo nece da govori o tome. Mozda su problem ledja, jer mu je1. servis slab a i uzima sad dva mjeseca pauze. Mozda ima neka ozljeda :D

Danas Berdych nema nikakvih sansi proiv Novaka, samo je upropasteno veliko finale. Volio bih da nisam u pravu i da Berdych iznenadi Novaka.... U Acapulcu sajno ce finale biti Nadal vs Ferrer. Da vidimo gdje stoji Rafa. :D
Roger je vise puta ponovio da je 'problem i bol u ledjima uvijek prisutan, ali da se navikao' tako da o tome ne treba govoriti u ovom kontekstu losijeg ulaska u sezonu, mislim drugog najlosijeg u posljednjih deset godina! Federer i takav ima samo jednu predaju, i to pred izlazak na teren Tsongi, prosle godine, mislim. Sta bi na ovo rekao Tipsarevic!? :D
radostan dan

#8809 Re: TENIS

Post by radostan dan »

da se ne treba igrati sa zdravljem. :mrgreen:

Image
Last edited by radostan dan on 02/03/2013 15:26, edited 1 time in total.
red evil

#8810 Re: TENIS

Post by red evil »

shake69 wrote:
red evil wrote:Nesto razmisljam :D , mozda Federer ima neku ozljedu a samo nece da govori o tome. Mozda su problem ledja, jer mu je1. servis slab a i uzima sad dva mjeseca pauze. Mozda ima neka ozljeda :D

Roger je vise puta ponovio da je 'problem i bol u ledjima uvijek prisutan, ali da se navikao' tako da o tome ne treba govoriti u ovom kontekstu losijeg ulaska u sezonu, mislim drugog najlosijeg u posljednjih deset godina! Federer i takav ima samo jednu predaju, i to pred izlazak na teren Tsongi, prosle godine, mislim. Sta bi na ovo rekao Tipsarevic!? :D
Zar se racuna ona predaja? Je li to taj mec kad nije ni izasao teren? Povukao se sa turnira? :D
Vjerovatno sad malo vise smeta, ali vjerujem da ce Roger ovo prebrodit i izaci jos jaci :D
Tipsa treba ucit od Tursunova :D
tabija

#8811 Re: TENIS

Post by tabija »

Ima li ikakav klip sa meca Rafa Almagro sinoc ? hajlajts ili ist ?
Blek Stena

#8812 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

Koji parmak ovaj Berdih jbte, i Troicki bi mu pozavidio
radostan dan

#8813 Re: TENIS

Post by radostan dan »

budi diplomata.
kaži - interesantan igrač... :mrgreen:
shake69

#8814 Re: TENIS

Post by shake69 »

Tomas umije jedino protiv Rogera da pronadje i igru i udarce, nekad i iznad mogucnosti a protiv ostalih se raspadne!
radostan dan

#8815 Re: TENIS

Post by radostan dan »

koja mu je ovo pobjeda u nizu?
obzirom na rođin radni staž , rafino zdr. stanje i činjenicu da je maricu opet klepio u vugla, otvaraju mu se karte da obori neke rekorde iz 2011.
Blek Stena

#8816 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

radostan dan wrote:budi diplomata.
kaži - interesantan igrač... :mrgreen:
interesantan parmak :lol:
shake69

#8817 Re: TENIS

Post by shake69 »

radostan dan wrote:koja mu je ovo pobjeda u nizu?
obzirom na rođin radni staž , rafino zdr. stanje i činjenicu da je maricu opet klepio u vugla, otvaraju mu se karte da obori neke rekorde iz 2011.
Niko , bre, nema sto Srbin imade! Djoko 400 sedmica kao No.1, za cetri godine!! :-D
Salu na stranu, ali kakva je konkurencija, njemu samo neki novi 'Punisha Racic' moze stati na put da osvoji ove godine sve sto vrijedi , a i dogodine bar najveci dio!
radostan dan

#8818 Re: TENIS

Post by radostan dan »

pa kažem, baš mu se namjestilo da ostvari nešto po čemu će biti jedinstven, kao rođo i rafa.
Jameka

#8819 Re: TENIS

Post by Jameka »

Berdi treba psihijatar.
radostan dan

#8820 Re: TENIS

Post by radostan dan »

opet puče barsa :shock:
pa šta da radimo, igramo li na prolaz milana ili ne?
drugo, jesi li ti ono jurio da promjeniš auto?
treće, čestitke na srebrnoj medalji u atletici bh navijačima.
četvrto, što se ne pogura inicijativa za formiranje bh vaterpolo reprezentacije?
KENJAC

#8821 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Bedrih je odlicno odigro mec! Na momente fenomenalno! Nikakav mu psihijatar ne treba nego je jednostavno danas imao preko mreze nekoga ko nerado gubi! Sa mnogo slabijom igrom je juce otreso Svajcarca !!! Kad smo vec kod Svajcarca primam opklade 1:2 da ce ga Spanac prestic do kraja godine... sto bi jasno reklo da je pomenuti zreo za penzije!
Poslije Mastersa u Decembru
1. Zna se
2 Andy
3.Rafa
4.Federer
5.Bedrich
Ima li ko da se kladi ???
Jameka

#8822 Re: TENIS

Post by Jameka »

KENJAC wrote:Bedrih je odlicno odigro mec! Na momente fenomenalno! Nikakav mu psihijatar ne treba nego je jednostavno danas imao preko mreze nekoga ko nerado gubi! Sa mnogo slabijom igrom je juce otreso Svajcarca !!!
Taj preko mreze nije imao nikakav utjecaj kod rezultata *4:3 u prvom setu za Berdu, kada je na svoju prednost i Djovakovu brejk loptu dva cista zicera zakucao u mrezu. Igrac koji je i kroz igru parova specijalizirao voleje da pravi takve pocetnicke greske... Treba mu psiholoska pomoc.
Igra odlicno, ali kad treba potegnuti, napravit razliku, stegne se.

Nista slabije nije ni jucer odigrao, jedina razlika sto je pucao od samopouzdanja.
KENJAC

#8823 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Emilly5 wrote:
KENJAC wrote:Bedrih je odlicno odigro mec! Na momente fenomenalno! Nikakav mu psihijatar ne treba nego je jednostavno danas imao preko mreze nekoga ko nerado gubi! Sa mnogo slabijom igrom je juce otreso Svajcarca !!!
Taj preko mreze nije imao nikakav utjecaj kod rezultata *4:3 u prvom setu za Berdu, kada je na svoju prednost i Djovakovu brejk loptu dva cista zicera zakucao u mrezu. Igrac koji je i kroz igru parova specijalizirao voleje da pravi takve pocetnicke greske... Treba mu psiholoska pomoc.

Nista slabije nije ni jucer odigrao, jedina razlika sto je pucao od samopouzdanja.
Jeste li primjetili da skoro svako Novakovo finale se zavrsava komentarima ovdje tipa "Federer je samog sebe dobio" Murray je sam sebe dobio" "Bedrich je sam sebe dobio" .... Tacno cu se i ja prijavit na Wimbldon , pa kad oni sami sebe izdobijaju ....
CSKA

#8824 Re: TENIS

Post by CSKA »

Sta ti je covjek,36 puta protivnici samog sebe dobili,i ko zna jos koliko puta u polufinalima,itd...Jedva cekam RG da pocne,bice zurka samo tako.
Jameka

#8825 Re: TENIS

Post by Jameka »

KENJAC wrote:
Emilly5 wrote:

Jeste li primjetili da skoro svako Novakovo finale se zavrsava komentarima ovdje tipa "Federer je samog sebe dobio" Murray je sam sebe dobio" "Bedrich je sam sebe dobio" .... Tacno cu se i ja prijavit na Wimbldon , pa kad oni sami sebe izdobijaju ....
Bezveze karikiras. Niko nije rekao da je Berdo sam sebe dobio, vec da je neke vazne poene morao i trebao odigrati puno bolje.

Jbte, ovdje ako se ko usudi, pa Djovaka uzme u tastaturu, odmah se podvaljuje da se htjelo reci nesto izmedju redova. :run:
Post Reply