Mislila sam konkurentan ovoj dvojici-trojici iz vrha, konkurentan za najvece naslove.Leopold_IV wrote:Konkurentan se moze reci za npr Monfilsa, Cilica, Raonica, Wawrinku i sl igrace koji su uvijek tu negdje ali ne u top 10 dok je Roger jos uvijek igrač TOP klase (ne na nivou broja 1 ali jos uvijek bolji od bilo koga van top 4) unatoc ova dva posljednja poraza...Emilly5 wrote:
Nije najbolji, al' je konkurentan
Nije prvi favorit, ali unatoc godinama i ocitom padu forme, jos uvijek je tu negdje.
Ovi nabrojani su konkurentni na Miki Maus turnirima.
Pa ako se oglasio uredjaj za nec onda nije bio cist as.Leopold_IV wrote: U tom istom gameu koji spominjes Rogeru nije sudjen cisti as prvi poen jer se oglasio onaj uredjaj za nec...koji cesto pobudali...
I da je greska, nije veca od te spomenute.
Ne vjerujem u to. Berdo ce uzeti 4-5 gemova, ali ni ovakav rastima Roger ne bi bolje prosao protiv onakvog Djovaka.Leopold_IV wrote: Ovim porazom je mislim samo upropasteno kvalitetnije finale jer mislim da raspoloženi Roger moze ozbiljnije ugroziti pa i dobiti Djokovica dok po meni Berdych nema nikakve šanese.
Nisam Federerov fan, ali mi je, zbog takvih istinskih navijaca kao sto si ti, zao sto je izgubio.