Gledao ali ipak hvalayoda82 wrote:The Shield.Korisničkoime wrote:Black Sails ne znam da li e već neko navodio ali serija je zaista dobre, gluma, scenario itd, meni pravo legla
MR Robot sudeći po prvoj epizodi mogla bi biti dobra nisam veliki ljubitelj glavnog glumca ali je lik u seriji kao za njega napisan
Waywood Pines ili kako već nakon dobre prve dvije epizode popušta.
Elem ako neko ima dobro krim policajsku da preporuči bujrmu, da gledao sam The Wire jebote kao da nema druge serije na tu temu
http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=nv_sr_3
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
Korisničkoime
#8801 Re: Gledate seriju - preporucite je
-
Korisničkoime
#8802 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ekstra ja malo kasnim pa sam tek jučer zapravo skužio zašto glavi lik radi sve što radi vazda mislio da je ona žena u pitanju kad onoBuckethead wrote:Black sails mi je vrhunska serija, pogotovo druga sezona, baš se zakuhaKorisničkoime wrote:Black Sails ne znam da li e već neko navodio ali serija je zaista dobre, gluma, scenario itd, meni pravo legla
-
Korisničkoime
#8803 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dobar je shield, kod njega je malo više naglašena akcija, radnja se brže odvija, sve je malo življe dok je luther malo sporiji u razvoju ali i jedna i druga su zanimljivesta valja ovaj shield?![]()
nemam sad nista osim true detectiva, pa bi mogao nesto pocet...kontam il shield il luther
-
Korisničkoime
#8804 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nisam tu gledao pokušat ću, jest vala znaju biti takve zato je i malo teško naći nešto kvalitetno ako voliš taj žanr.Njanjavi wrote:Meni lichno te serije ne pashu, kliseaste, al mi se prije par godina jako svidjela golden boy sa theo james-om.Korisničkoime wrote:Black Sails ne znam da li e već neko navodio ali serija je zaista dobre, gluma, scenario itd, meni pravo legla
MR Robot sudeći po prvoj epizodi mogla bi biti dobra nisam veliki ljubitelj glavnog glumca ali je lik u seriji kao za njega napisan
Elem ako neko ima dobro krim policajsku da preporuči bujrmu, da gledao sam The Wire jebote kao da nema druge serije na tu temu
Doduse samo jedna sezona serije je uradjena al je predobra i vrjedi pogledat.
Rijetki su NYPD Blue, Wire, True D, Shield itd da ne ispustim neku
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8805 Re: Gledate seriju - preporucite je
Six Feet Under
Smijem se kladiti da ste pricali o ovoj seriji ranije na forumu... klixov search je beskoristan i naravno nista ne mogu naci.
Ja je svakako namjervam skinuti i poceti gledati u narednih para dana, ali eto, interesuje me je li jos neko gledao i kakva su misljenja.
Smijem se kladiti da ste pricali o ovoj seriji ranije na forumu... klixov search je beskoristan i naravno nista ne mogu naci.
Ja je svakako namjervam skinuti i poceti gledati u narednih para dana, ali eto, interesuje me je li jos neko gledao i kakva su misljenja.
-
duboka_misao
#8806 Re: Gledate seriju - preporucite je
zna li neko gdje ima sedma epizoda wayward pines, pogledati online ili down, na pp zafaljujem unaprijed.
-
nema me tamo
#8807 Re: Gledate seriju - preporucite je
http://www.imdb.com/title/tt3514326/?ref_=tt_eps_rhs_0duboka_misao wrote:zna li neko gdje ima sedma epizoda wayward pines, pogledati online ili down, na pp zafaljujem unaprijed.
2 jul piše
-
duboka_misao
#8808 Re: Gledate seriju - preporucite je
sta je mene prenjelo, hvala.nema me tamo wrote:http://www.imdb.com/title/tt3514326/?ref_=tt_eps_rhs_0duboka_misao wrote:zna li neko gdje ima sedma epizoda wayward pines, pogledati online ili down, na pp zafaljujem unaprijed.
2 jul piše
-
nema me tamo
#8809 Re: Gledate seriju - preporucite je
I mene je prenjelo pisalo je do juce da je 27 il' 8 ova Betrayal epizoda..
Provjerio na ovoj stranici dje uvijek bude fresh update, al' je nije bilo..
Provjerio na ovoj stranici dje uvijek bude fresh update, al' je nije bilo..
- yoda82
#8810 Re: Gledate seriju - preporucite je
Joj, ja sam nekad davno, kada je i igrala. Koliko se sjećam dobra serija. Ništa ono vau, ali sasvim gledljiva.I am Happy wrote:Six Feet Under
- brown.sugar
#8811 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nije te nista prenijelo.duboka_misao wrote:sta je mene prenjelo, hvala.nema me tamo wrote:http://www.imdb.com/title/tt3514326/?ref_=tt_eps_rhs_0duboka_misao wrote:zna li neko gdje ima sedma epizoda wayward pines, pogledati online ili down, na pp zafaljujem unaprijed.
2 jul piše
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8812 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hvalayoda82 wrote:Joj, ja sam nekad davno, kada je i igrala. Koliko se sjećam dobra serija. Ništa ono vau, ali sasvim gledljiva.I am Happy wrote:Six Feet Under
- zomri
#8813 Re: Gledate seriju - preporucite je
ko voli klasične drame, znaće cijeniti. meni lično jedna od najdražih.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#8814 Re: Gledate seriju - preporucite je
Homicide: Life on the streetKorisničkoime wrote: Elem ako neko ima dobro krim policajsku da preporuči bujrmu, da gledao sam The Wire jebote kao da nema druge serije na tu temu
Uradjenja prema knjizi Davida Simona, tvorca zice. Neki likovi iz Zice se ovdje pojavljuju itd... msm sve to mozes izguglat za 2 min, radnja se isto desava u Baltimoreu a po meni ako nista vrijedi je pregledati radi genijalnog lika Franka Pembletona.
-
Korisničkoime
#8815 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gledao, slažem se u potpunosti. Ipak hvalaJimmy McNulty wrote:Homicide: Life on the streetKorisničkoime wrote: Elem ako neko ima dobro krim policajsku da preporuči bujrmu, da gledao sam The Wire jebote kao da nema druge serije na tu temu
Uradjenja prema knjizi Davida Simona, tvorca zice. Neki likovi iz Zice se ovdje pojavljuju itd... msm sve to mozes izguglat za 2 min, radnja se isto desava u Baltimoreu a po meni ako nista vrijedi je pregledati radi genijalnog lika Franka Pembletona.
- Jack Be Nimble
#8816 Re: Gledate seriju - preporucite je
Odlicna. Jedna od onih koja se stalno zaboravi kada se prica o TOP 5.I am Happy wrote:Six Feet Under
-
Tyke
#8817 Re: Gledate seriju - preporucite je
The Last Ship - zestoko krenula 2. sezona, tek 3 epizode izasle. Klasicno americko velicanje svoje vojske i njihovih sposobnosti, ali eto valja gledati do izlaska ostalih sezona i epizoda serija koje pratim.
- Dosadno mii
#8818 Re: Gledate seriju - preporucite je
Joj to je ona sa gay Dexterom.I am Happy wrote:Six Feet Under
- zanzakpizdolizije
#8819 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pogledaj Chicago pd.Korisničkoime wrote:Nisam tu gledao pokušat ću, jest vala znaju biti takve zato je i malo teško naći nešto kvalitetno ako voliš taj žanr.Njanjavi wrote:Meni lichno te serije ne pashu, kliseaste, al mi se prije par godina jako svidjela golden boy sa theo james-om.Korisničkoime wrote:Black Sails ne znam da li e već neko navodio ali serija je zaista dobre, gluma, scenario itd, meni pravo legla
Doduse samo jedna sezona serije je uradjena al je predobra i vrjedi pogledat.
Rijetki su NYPD Blue, Wire, True D, Shield itd da ne ispustim neku
-
kakavdanakneiskustvu
#8820 Re: Gledate seriju - preporucite je
I am Happy wrote:Six Feet Under
gledao davno,solidna serija
-
kakavdanakneiskustvu
#8821 Re: Gledate seriju - preporucite je
[quote="Jimmy McNulty"][quote="Korisničkoime"]
[/quote]

- Jack Be Nimble
#8822 Re: Gledate seriju - preporucite je
Poceo gledati Penny Dreadful i dobra je serija. Nisam ljubitelj takvih prica ali svidjaju mi se likovi u seriju. Nisam ocekivao npr VF ili DG. Samo da se ovo ne pretvori nesto ala true blood bice dobro.
- Tabhana
#8823 Re: Gledate seriju - preporucite je
http://forum.klix.ba/penny-dreadful-2014-t134313.htmlJack Be Nimble wrote:Poceo gledati Penny Dreadful i dobra je serija. Nisam ljubitelj takvih prica ali svidjaju mi se likovi u seriju. Nisam ocekivao npr VF ili DG. Samo da se ovo ne pretvori nesto ala true blood bice dobro.
Welcome
-
Korisničkoime
#8824 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovaj wayward pines uopste nije toliki ocaj, nije los moze se gledati mada ja volim te serije na temu apokalipsa tako da mozda meni lakse pada da gledam
-
racionalista
#8825 Re: Gledate seriju - preporucite je
Prva sezona je bila puno bolja od ove. Razvukli su je pravo, i to sve zbog četiri vještice. Mada je moguće da je ovo "prelazna" sezona jer je dosta stvari nedorečeno.