Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Korisničkoime

#8801 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

yoda82 wrote:
Korisničkoime wrote:Black Sails ne znam da li e već neko navodio ali serija je zaista dobre, gluma, scenario itd, meni pravo legla
MR Robot sudeći po prvoj epizodi mogla bi biti dobra nisam veliki ljubitelj glavnog glumca ali je lik u seriji kao za njega napisan
Waywood Pines ili kako već nakon dobre prve dvije epizode popušta.
Elem ako neko ima dobro krim policajsku da preporuči bujrmu, da gledao sam The Wire jebote kao da nema druge serije na tu temu :-D
The Shield.

http://www.imdb.com/title/tt0286486/?ref_=nv_sr_3
Gledao ali ipak hvala
Korisničkoime

#8802 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

Buckethead wrote:
Korisničkoime wrote:Black Sails ne znam da li e već neko navodio ali serija je zaista dobre, gluma, scenario itd, meni pravo legla
Black sails mi je vrhunska serija, pogotovo druga sezona, baš se zakuha
Ekstra ja malo kasnim pa sam tek jučer zapravo skužio zašto glavi lik radi sve što radi vazda mislio da je ona žena u pitanju kad ono
:nevjerujem: :nevjerujem: :nevjerujem: :nevjerujem: :nevjerujem: :nevjerujem: :nevjerujem: :nevjerujem:
Korisničkoime

#8803 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

sta valja ovaj shield? :)
nemam sad nista osim true detectiva, pa bi mogao nesto pocet...kontam il shield il luther
Dobar je shield, kod njega je malo više naglašena akcija, radnja se brže odvija, sve je malo življe dok je luther malo sporiji u razvoju ali i jedna i druga su zanimljive
Korisničkoime

#8804 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

Njanjavi wrote:
MR Robot sudeći po prvoj epizodi mogla bi biti dobra nisam veliki ljubitelj glavnog glumca ali je lik u seriji kao za njega napisan
Elem ako neko ima dobro krim policajsku da preporuči bujrmu, da gledao sam The Wire jebote kao da nema druge serije na tu temu :-D
Meni lichno te serije ne pashu, kliseaste, al mi se prije par godina jako svidjela golden boy sa theo james-om.
Doduse samo jedna sezona serije je uradjena al je predobra i vrjedi pogledat.
Nisam tu gledao pokušat ću, jest vala znaju biti takve zato je i malo teško naći nešto kvalitetno ako voliš taj žanr.
Rijetki su NYPD Blue, Wire, True D, Shield itd da ne ispustim neku
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#8805 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by I am Happy »

Six Feet Under
Smijem se kladiti da ste pricali o ovoj seriji ranije na forumu... klixov search je beskoristan i naravno nista ne mogu naci.
Ja je svakako namjervam skinuti i poceti gledati u narednih para dana, ali eto, interesuje me je li jos neko gledao i kakva su misljenja.
duboka_misao

#8806 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by duboka_misao »

zna li neko gdje ima sedma epizoda wayward pines, pogledati online ili down, na pp zafaljujem unaprijed.
nema me tamo

#8807 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by nema me tamo »

duboka_misao wrote:zna li neko gdje ima sedma epizoda wayward pines, pogledati online ili down, na pp zafaljujem unaprijed.
http://www.imdb.com/title/tt3514326/?ref_=tt_eps_rhs_0

2 jul piše
duboka_misao

#8808 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by duboka_misao »

nema me tamo wrote:
duboka_misao wrote:zna li neko gdje ima sedma epizoda wayward pines, pogledati online ili down, na pp zafaljujem unaprijed.

2 jul piše
sta je mene prenjelo, hvala.
nema me tamo

#8809 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by nema me tamo »

I mene je prenjelo pisalo je do juce da je 27 il' 8 ova Betrayal epizoda..
Provjerio na ovoj stranici dje uvijek bude fresh update, al' je nije bilo.. :thumbup:
yoda82

#8810 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by yoda82 »

I am Happy wrote:Six Feet Under
Smijem se kladiti da ste pricali o ovoj seriji ranije na forumu... klixov search je beskoristan i naravno nista ne mogu naci.
Ja je svakako namjervam skinuti i poceti gledati u narednih para dana, ali eto, interesuje me je li jos neko gledao i kakva su misljenja.
Joj, ja sam nekad davno, kada je i igrala. Koliko se sjećam dobra serija. Ništa ono vau, ali sasvim gledljiva.
brown.sugar

#8811 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by brown.sugar »

duboka_misao wrote:
nema me tamo wrote:

2 jul piše
sta je mene prenjelo, hvala.
Nije te nista prenijelo. :wink: 6. epizoda je emitirana u Australiji prije one na Foxu 25.06. Tako da je 7. epizoda, po nekoj logici, trebala 25.06. izaci u Australiji, ali nije pa moramo cekati regularnu na Foxu 02.07. :thumbup:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#8812 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by I am Happy »

yoda82 wrote:
Joj, ja sam nekad davno, kada je i igrala. Koliko se sjećam dobra serija. Ništa ono vau, ali sasvim gledljiva.
Hvala :-D
zomri

#8813 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

ko voli klasične drame, znaće cijeniti. meni lično jedna od najdražih.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#8814 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jimmy McNulty »

Korisničkoime wrote: Elem ako neko ima dobro krim policajsku da preporuči bujrmu, da gledao sam The Wire jebote kao da nema druge serije na tu temu :-D
Homicide: Life on the street

Uradjenja prema knjizi Davida Simona, tvorca zice. Neki likovi iz Zice se ovdje pojavljuju itd... msm sve to mozes izguglat za 2 min, radnja se isto desava u Baltimoreu a po meni ako nista vrijedi je pregledati radi genijalnog lika Franka Pembletona.
Korisničkoime

#8815 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

Jimmy McNulty wrote:
Korisničkoime wrote: Elem ako neko ima dobro krim policajsku da preporuči bujrmu, da gledao sam The Wire jebote kao da nema druge serije na tu temu :-D
Homicide: Life on the street

Uradjenja prema knjizi Davida Simona, tvorca zice. Neki likovi iz Zice se ovdje pojavljuju itd... msm sve to mozes izguglat za 2 min, radnja se isto desava u Baltimoreu a po meni ako nista vrijedi je pregledati radi genijalnog lika Franka Pembletona.
Gledao, slažem se u potpunosti. Ipak hvala
Jack Be Nimble

#8816 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jack Be Nimble »

Odlicna. Jedna od onih koja se stalno zaboravi kada se prica o TOP 5.
Tyke

#8817 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Tyke »

The Last Ship - zestoko krenula 2. sezona, tek 3 epizode izasle. Klasicno americko velicanje svoje vojske i njihovih sposobnosti, ali eto valja gledati do izlaska ostalih sezona i epizoda serija koje pratim.
Dosadno mii

#8818 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Dosadno mii »

Joj to je ona sa gay Dexterom.
zanzakpizdolizije

#8819 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zanzakpizdolizije »

Korisničkoime wrote:
Njanjavi wrote:
Meni lichno te serije ne pashu, kliseaste, al mi se prije par godina jako svidjela golden boy sa theo james-om.
Doduse samo jedna sezona serije je uradjena al je predobra i vrjedi pogledat.
Nisam tu gledao pokušat ću, jest vala znaju biti takve zato je i malo teško naći nešto kvalitetno ako voliš taj žanr.
Rijetki su NYPD Blue, Wire, True D, Shield itd da ne ispustim neku
Pogledaj Chicago pd.
kakavdanakneiskustvu

#8820 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

gledao davno,solidna serija
kakavdanakneiskustvu

#8821 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

[quote="Jimmy McNulty"][quote="Korisničkoime"]
Elem ako neko ima dobro krim policajsku da preporuči bujrmu, da gledao sam The Wire jebote kao da nema druge serije na tu temu :-D[/quote]

:mrgreen:
Jack Be Nimble

#8822 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jack Be Nimble »

Poceo gledati Penny Dreadful i dobra je serija. Nisam ljubitelj takvih prica ali svidjaju mi se likovi u seriju. Nisam ocekivao npr VF ili DG. Samo da se ovo ne pretvori nesto ala true blood bice dobro.
Tabhana

#8823 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Tabhana »

Jack Be Nimble wrote:Poceo gledati Penny Dreadful i dobra je serija. Nisam ljubitelj takvih prica ali svidjaju mi se likovi u seriju. Nisam ocekivao npr VF ili DG. Samo da se ovo ne pretvori nesto ala true blood bice dobro.
http://forum.klix.ba/penny-dreadful-2014-t134313.html

Welcome :thumbup:
Korisničkoime

#8824 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

Ovaj wayward pines uopste nije toliki ocaj, nije los moze se gledati mada ja volim te serije na temu apokalipsa tako da mozda meni lakse pada da gledam
racionalista

#8825 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by racionalista »

Prva sezona je bila puno bolja od ove. Razvukli su je pravo, i to sve zbog četiri vještice. Mada je moguće da je ovo "prelazna" sezona jer je dosta stvari nedorečeno.
Post Reply