Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobri glumci,fini scenski efekti,ali sama priča nejasna ,svašta nešto nabacano pa ne znaš jel priča o pedofiliji,vampirima,vukodlacima,egipatskim mumijama,Frankeštajnu,iskonskom zlu ili nečem sedamnaestom ostaje nejasno.
Kako je bolesna scena u prvoj sezoni kada je zaručnik od sestre (mislim da je sestra ili najbolja frendica, davno sam gledao) na stolu pregleda, if you know what i mean
Tabhana wrote:Kako je bolesna scena u prvoj sezoni kada je zaručnik od sestre (mislim da je sestra ili najbolja frendica, davno sam gledao) na stolu pregleda, if you know what i mean
Scena je beton.Eva Grin je uh,mnogo dobra,bas onako slutty
Teško je ostati ravnodušan na estetiku ove serije (ovo su kadrovi iz samo jedne od epizoda, svaka epizoda ima svoju vizuelnu temu vezanu za viktorijansku gotiku)
Vrlo dobra serija. Fino su ukomponovali u radnju Viktorijansko doba u Engleskoj sa "čudovištima" i "junacima" koji se pojavljuju u seriji. Prva sezona je bila jasno polarizovana na "dobre" i "loše" momke, a u drugoj sezoni to već nije slučaj. Ova druga sezona mi je izgledala više kao neka uvertira za konačni obračun koji bi trebao biti u trećoj(ili nekoj sledećoj) sezoni. Još samo fali da ubace Šerloka Holmsa u ekipu i to bi bilo to
racionalista wrote:Vrlo dobra serija. Fino su ukomponovali u radnju Viktorijansko doba u Engleskoj sa "čudovištima" i "junacima" koji se pojavljuju u seriji. Prva sezona je bila jasno polarizovana na "dobre" i "loše" momke, a u drugoj sezoni to već nije slučaj. Ova druga sezona mi je izgledala više kao neka uvertira za konačni obračun koji bi trebao biti u trećoj(ili nekoj sledećoj) sezoni. Još samo fali da ubace Šerloka Holmsa u ekipu i to bi bilo to