Najvece ublehe u svijetu fudbala

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#876 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by ultima_palabra »

kisni indijanac wrote:gareth bale
Sad neko drugi može reći Neymar :mrgreen: Za obojicu mislim da su blago precijenjeni, ali pustimo ih da se probaju dokazati u novim timovima.

On topic, Lamela, Gervinho i naravno Hulk :)
Havatar

#877 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Havatar »

TRENT wrote: Torres.Ne znam zasto ga Chelsea cuva i dalje.Mustafa Kucukovic - sjecate se njega? Velika nada evropskog fudbala,momcina nije htio za nas da igra,htio Nijemce :lol: ,zadnje sto sam cuo za njega da je trebao doci u FK Sarajevo.Pa onda Sead Zilic - bosanski Ronaldo :lol: .Mozda grijesim,ali na listu bih stavio i Alena Halilovica ali vidjecemo sta ce biti sa njim.Alan Smith ,igrao za Newcastle i Man Utd sad je negdje u 3.ligi,
:lol: Bio jedan od najboljih igraca Evrope i svijeta dok je igrao za Atletiko i Liverpul i jedan od najznacajnih igraca kad je Spanija osvojila Evropsko i on ubleha.
kisni indijanac

#878 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by kisni indijanac »

pa nije neymar plaćen 100 miliona ....
ultima_palabra

#879 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by ultima_palabra »

Nije nego 60... što se zna :mrgreen:
kisni indijanac

#880 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

i bale je 100, što se zna :mrgreen: neymar 57
ultima_palabra

#881 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by ultima_palabra »

Pa dobro, ali kako je ubleha? Odigrao jednu utakmicu nakon što nije trenirao par mjeseci i odmah dao gol.
kisni indijanac

#882 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

ultima_palabra wrote:Pa dobro, ali kako je ubleha? Odigrao jednu utakmicu nakon što nije trenirao par mjeseci i odmah dao gol.
možda nije ubleha, ali ubleharenje je plaćati bilo koga 100 miliona, zvao se taj bale ili neymar...svejedno, ok to je tema druge emisije...
Zatamnjena stakla

#883 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Zatamnjena stakla »

Pola Braunšvajga!
TRENT

#884 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by TRENT »

Havatar wrote:
TRENT wrote: Torres.Ne znam zasto ga Chelsea cuva i dalje.Mustafa Kucukovic - sjecate se njega? Velika nada evropskog fudbala,momcina nije htio za nas da igra,htio Nijemce :lol: ,zadnje sto sam cuo za njega da je trebao doci u FK Sarajevo.Pa onda Sead Zilic - bosanski Ronaldo :lol: .Mozda grijesim,ali na listu bih stavio i Alena Halilovica ali vidjecemo sta ce biti sa njim.Alan Smith ,igrao za Newcastle i Man Utd sad je negdje u 3.ligi,
:lol: Bio jedan od najboljih igraca Evrope i svijeta dok je igrao za Atletiko i Liverpul i jedan od najznacajnih igraca kad je Spanija osvojila Evropsko i on ubleha.
Jasta je bio :lol: :lol: :lol: :roll: .I gdje je zadnjih godina taj jedan od najboljih igraca ?
Havatar

#885 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Havatar »

TRENT wrote:
Havatar wrote:
Jasta je bio :lol: :lol: :lol: :roll: .I gdje je zadnjih godina taj jedan od najboljih igraca ?
Bio je . A sad je onamo gdje je bio i Shevcenko kad je presao u Chelsea.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#886 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by JoseMujica »

TRENT wrote:Torres.Ne znam zasto ga Chelsea cuva i dalje.Mustafa Kucukovic - sjecate se njega? Velika nada evropskog fudbala,momcina nije htio za nas da igra,htio Nijemce :lol: ,zadnje sto sam cuo za njega da je trebao doci u FK Sarajevo.Pa onda Sead Zilic - bosanski Ronaldo :lol: .Mozda grijesim,ali na listu bih stavio i Alena Halilovica ali vidjecemo sta ce biti sa njim.Alan Smith ,igrao za Newcastle i Man Utd sad je negdje u 3.ligi,
Alan Smith je barem bio dobar u leedsu, a sve nakon toga ubleha
JThomas

#887 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by JThomas »

TRENT wrote:
Havatar wrote:
jok eto nije. krucijalni igrač za osvajanje evropskog prvenstva. ne volim ni njega ni čelzi ni liverpul ali hajmo malo aterirati.
ultima_palabra

#888 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by ultima_palabra »

Dobro, ali Torres nije na tom nivou od 2009... znači može se već sa sigurnošću tvrditi da neće nikad biti što je bio.
JThomas

#889 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by JThomas »

ali ga se ne može nazvati ublehom. oni koji tako dugo održe taj nivo, oni su u diskusijama za najbolje ikad.
kisni indijanac

#890 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

torres je dovoljno važnih golova dao, da se ne može zvati ublehom......
johnny_blazze

#891 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by johnny_blazze »

kisni indijanac wrote:torres je dovoljno važnih golova dao, da se ne može zvati ublehom......
ma torres je daleko od ublehe, par godina je bio jedan od najboljih napadaca svijeta, a i sada on nije toliko los samo su ocekivanja vel,ika od njega , ljudi ocekuju da ce zabiti 2 komada po utakmici ali reprezentativac aktuelnog evropskog i svjetskog prvaka ne moze biti ubleha
BHF_Manijak

#892 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by BHF_Manijak »

Pa onda je i Kaka ubleha, u Realu meda nije mogao... Mislim ovdje se standardno pretjeruje i valjaju gluposti. Torres je svojevremeno bio jedan od najboljih napadaca svijeta, top 3 ili top5, kako hocete i takav igrac se nikad za nikad ne moze nazvati ublehom.
U Chelseau je zestoko grohnuo, iz kojeg razloga ne znam, da li naruseno samopuzdanje, da li okruzenje, sta li vec, o opet ne moze ni blizu kategorije ublehe.

Pa i Casillas je postoa rezerva u Madridu, je li i on ubleha?
Point.

#893 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Point. »

Cuj Torres ubleha, svasta ces procitati. Neki izgleda i ne znaju da je Torres prije Chelsea igrao i u Atleticu i Liverpoolu.
cyprus

#894 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by cyprus »

Samo da ponovim: čuj Torres... e svašta :-)
Katcha_Vendy

#895 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Katcha_Vendy »

Safet Susic
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#896 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by JoseMujica »

napokon je otkriveno što je Gospa sviejtlila u Međugorju ovih dana...kažu Roby od Gospe novi trener Galatasaraya :lol:
ultima_palabra

#897 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by ultima_palabra »

JoseMujica wrote:napokon je otkriveno što je Gospa sviejtlila u Međugorju ovih dana...kažu Roby od Gospe novi trener Galatasaraya :lol:
Jel i njima poslao CV kao i Barceloni :lol:
am2804

#898 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by am2804 »

Ubleha ? Jedan i neponovljivi Bajro Župić
Havatar

#899 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by Havatar »

am2804 wrote:Ubleha ? Jedan i neponovljivi Bajro Župić
Zanimljivo. Zanima me sta bi naveo kao razlog :?:
am2804

#900 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Post by am2804 »

Havatar wrote:
am2804 wrote:Ubleha ? Jedan i neponovljivi Bajro Župić
Zanimljivo. Zanima me sta bi naveo kao razlog :?:
Dovoljno je reći da mu nije bilo mjesto na zelenoj površini, ali svojim anti-fudbalom je u to vrijeme odgovarao strategijama pojedinih trenera. Meni kao ljubitelju fudbala to nije niti će ikada odgovarati, i za takve uvijek tvrdim da su zalutali u nogomet.
Post Reply