Sad neko drugi može reći Neymarkisni indijanac wrote:gareth bale
On topic, Lamela, Gervinho i naravno Hulk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sad neko drugi može reći Neymarkisni indijanac wrote:gareth bale
TRENT wrote: Torres.Ne znam zasto ga Chelsea cuva i dalje.Mustafa Kucukovic - sjecate se njega? Velika nada evropskog fudbala,momcina nije htio za nas da igra,htio Nijemce,zadnje sto sam cuo za njega da je trebao doci u FK Sarajevo.Pa onda Sead Zilic - bosanski Ronaldo
.Mozda grijesim,ali na listu bih stavio i Alena Halilovica ali vidjecemo sta ce biti sa njim.Alan Smith ,igrao za Newcastle i Man Utd sad je negdje u 3.ligi,
možda nije ubleha, ali ubleharenje je plaćati bilo koga 100 miliona, zvao se taj bale ili neymar...svejedno, ok to je tema druge emisije...ultima_palabra wrote:Pa dobro, ali kako je ubleha? Odigrao jednu utakmicu nakon što nije trenirao par mjeseci i odmah dao gol.
Jasta je bioHavatar wrote:TRENT wrote: Torres.Ne znam zasto ga Chelsea cuva i dalje.Mustafa Kucukovic - sjecate se njega? Velika nada evropskog fudbala,momcina nije htio za nas da igra,htio Nijemce,zadnje sto sam cuo za njega da je trebao doci u FK Sarajevo.Pa onda Sead Zilic - bosanski Ronaldo
.Mozda grijesim,ali na listu bih stavio i Alena Halilovica ali vidjecemo sta ce biti sa njim.Alan Smith ,igrao za Newcastle i Man Utd sad je negdje u 3.ligi,
Bio jedan od najboljih igraca Evrope i svijeta dok je igrao za Atletiko i Liverpul i jedan od najznacajnih igraca kad je Spanija osvojila Evropsko i on ubleha.
Bio je . A sad je onamo gdje je bio i Shevcenko kad je presao u Chelsea.TRENT wrote:Jasta je bioHavatar wrote:TRENT wrote: Torres.Ne znam zasto ga Chelsea cuva i dalje.Mustafa Kucukovic - sjecate se njega? Velika nada evropskog fudbala,momcina nije htio za nas da igra,htio Nijemce,zadnje sto sam cuo za njega da je trebao doci u FK Sarajevo.Pa onda Sead Zilic - bosanski Ronaldo
Bio jedan od najboljih igraca Evrope i svijeta dok je igrao za Atletiko i Liverpul i jedan od najznacajnih igraca kad je Spanija osvojila Evropsko i on ubleha.
![]()
![]()
![]()
.I gdje je zadnjih godina taj jedan od najboljih igraca ?
Alan Smith je barem bio dobar u leedsu, a sve nakon toga ublehaTRENT wrote:Torres.Ne znam zasto ga Chelsea cuva i dalje.Mustafa Kucukovic - sjecate se njega? Velika nada evropskog fudbala,momcina nije htio za nas da igra,htio Nijemce,zadnje sto sam cuo za njega da je trebao doci u FK Sarajevo.Pa onda Sead Zilic - bosanski Ronaldo
jok eto nije. krucijalni igrač za osvajanje evropskog prvenstva. ne volim ni njega ni čelzi ni liverpul ali hajmo malo aterirati.TRENT wrote:Jasta je bioHavatar wrote:TRENT wrote: Torres.Ne znam zasto ga Chelsea cuva i dalje.Mustafa Kucukovic - sjecate se njega? Velika nada evropskog fudbala,momcina nije htio za nas da igra,htio Nijemce,zadnje sto sam cuo za njega da je trebao doci u FK Sarajevo.Pa onda Sead Zilic - bosanski Ronaldo
![]()
![]()
![]()
.I gdje je zadnjih godina taj jedan od najboljih igraca ?
ma torres je daleko od ublehe, par godina je bio jedan od najboljih napadaca svijeta, a i sada on nije toliko los samo su ocekivanja vel,ika od njega , ljudi ocekuju da ce zabiti 2 komada po utakmici ali reprezentativac aktuelnog evropskog i svjetskog prvaka ne moze biti ublehakisni indijanac wrote:torres je dovoljno važnih golova dao, da se ne može zvati ublehom......
Jel i njima poslao CV kao i BarceloniJoseMujica wrote:napokon je otkriveno što je Gospa sviejtlila u Međugorju ovih dana...kažu Roby od Gospe novi trener Galatasaraya
Zanimljivo. Zanima me sta bi naveo kao razlogam2804 wrote:Ubleha ? Jedan i neponovljivi Bajro Župić
Dovoljno je reći da mu nije bilo mjesto na zelenoj površini, ali svojim anti-fudbalom je u to vrijeme odgovarao strategijama pojedinih trenera. Meni kao ljubitelju fudbala to nije niti će ikada odgovarati, i za takve uvijek tvrdim da su zalutali u nogomet.Havatar wrote:Zanimljivo. Zanima me sta bi naveo kao razlogam2804 wrote:Ubleha ? Jedan i neponovljivi Bajro Župić