X FACTOR Adria

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Averus

#876 Re: X FACTOR Adria

Post by Averus »

relativno84 wrote:Proradila ljubomora haman da je to :D
Sposobnost rasprave s argumentima: 0.

Havatar wrote:Primitivni su isto onoliko koliko i oni koji gledaju MTV.
Nema velike razlike između jedne i druge grupe :thumbup:

Helem, da razjasnim... Ja nikoga ne ubjeđujem da treba da misli isto što i ja. Samo sam napisao svoje mišljenje.
relativno84

#877 Re: X FACTOR Adria

Post by relativno84 »

Averus wrote:Maida ne poznajem lično, ali poznajem najmanje 50 onakvih likova - koji isto pričaju, oblače se, ponašaju, izgledaju, pa neki čak i pjevaju vrlo slično njemu. Iskreno, mene ne fascinira njegov "glasni" glas, jer mi graniči s deranjem.
Znaci nije problem u Maidu nego u tim likovima koje poznajes i koji su ti bas ono odbojni, al kad vidis njega na tv vidis njih :D to je ta logika :D Nisu ti likovi a ni Maid krivi ako curice vise gledaju njih :D
Averus wrote: Oliver Dragojević se nije ni jednom dreknuo tokom karijere, a jedan je od najinteresantnijih i upečatljivijih pjevača s ovih prostora.
Cudo od pjevaca ako cak spada u tu kategoriju vise mi naginje nekako na hunjavce al to je vec druga stvar :D Dvije eventualno tri pjesme u nizu mogu podnijeti na cetvrtu vec il gusim sebe il onog ko ga pusta :oops:
Averus wrote: To primitivan je proizašlo iz nastupanja na ZMBT. Izvinjavam se ako ikoga ovim uvrijedim, ali ja osobe koje učestvuju i one koji prate tu emisiju smatram niže inteligentnim bićima.

Sto ti je slucajnost :D zadnji kometnar sam poceo da mozda ovaj x faktor razumiju samo natprosjecno inteligentne osobe al ga obrisah da se neko ne nadje uvrijedjen :D Sto se tice ZMBT to je promasaj za sebe ali sad tako reci za sve one ljude koji su to gledali je malo previse narcisoidno skoro pa Maidovski :lol:
Averus wrote: Fuad Backović (samoprozvani Deen) je u nama izazvao mržnju, odbojnost i mnoge druge negativne emocije, a ipak je izazivao i pozitivnih - navijali smo za njega na evroviziji, pjevušimo pjesme 7Up-a i dan danas (ako ništa iz zajebancije). Da li to znači da Deen ima X-Factor? Ne.
Deen samo ima politički angažovanog tatu.
Nije problem znaci u Fuadu nego u Zaimu ocito il nije valjala proslo stranka il ova sad ostat ce tajna :D

Averus wrote: Dakle to što si nabrojao nema veze s X-Factorom. X-Factor je sposobnost osobe da privuče što veći broj slušatelja da kupe njen album, da posjećuju njene koncerte i da neko na tome debelo zaradi, dok se tom istom izvođaču daju mrvice hljeba koje će njemu biti dovoljne. Osobe trebaju da se nafuraju NAKON što osvoje ovo takmičenje, a ne da dođu već nafurane.
Kao sto gore rekoh to ipak razumiju oni koji i sami posjeduju taj x faktor :D
al_neri

#878 Re: X FACTOR Adria

Post by al_neri »

Valjda se gleda ko zna pjevat a ne sa kim bi na kafu :D
Averus

#879 Re: X FACTOR Adria

Post by Averus »

Joj s kim ja raspravljam...
Prelazim u Read-Only mod :facepalm:
relativno84

#880 Re: X FACTOR Adria

Post by relativno84 »

Zar se raspravljas :-) Valjda razmjena misljenja ok suprotnih ali i to je sastavni dio zivota :D

Opusteno :pasamoj: vratice se Maid samo da tebi uljepsa dan :D
VenomousV

#881 Re: X FACTOR Adria

Post by VenomousV »

:lol:
ćiribiribela

#882 Re: X FACTOR Adria

Post by ćiribiribela »

al_neri wrote:Valjda se gleda ko zna pjevat a ne sa kim bi na kafu :D
Naravno da se gleda ko zna pjevati, ali isto tako se i gledaju neke osobine kod takmicara, kao sto su karakter, izgled, ponasanje na sceni... Pratila sam malo us i uk x factor ove godine i nigdje nema vise nafuranog takmicara od Maida. Fino on pjeva ali da je toliko dobar koliko se ovdje tvrdi, nije. Onu noc i Danijel i Mladen i ona Luisova su bili bolji od njega. Sve i da ga publika vrati ne vjerujem da ce daleko dogurati bas zbog te nevjerovatne nafuranosti, ja pa ja. :D
shalla

#883 Re: X FACTOR Adria

Post by shalla »

Mlatite praznu slamu...

Maid zna pjevati i vladati glasom ali nije averus ništa pogriješio u njegovom opisu... Jbt svi nešto skromni, kao ok, nisu prošli, on se jedini ibreti i kao"ja ne mogu da vjerujem da JA nisam prošao, eto žao mi je gledalaca što će ostati uskraćeni za dalje gledanje i slušanje mene" :-) Napisao sam i nekidan, iz istog razloga je ispao i perčoli, pretjerana nadmenost i nafuranost, i perčoli je imao sličnu rečenicu, nešto kao "moje ispadanje je gubitak za show"... Jah eto, jebeš žiri, mi smo kompetentni da ocjenjujemo sebe i svoje pjevanje...

I da se razumijemo, ja sam apsolutno bio ZA sve predstavnike iz BiH, drago mi je bilo i zbog Ilme i zbog Ćate i zbog Lukijana ali mi je isto tako drago što je Mr. Me, me and only me ispao... Kada se nauči da bude malo skromniji i skrušeniji, navijaću za njega u bilo kojem takmičenju...
Afanasi_94

#884 Re: X FACTOR Adria

Post by Afanasi_94 »

Maid ne zna vladati glasom samim tim što ne zna kako da pjeva koristeći mikrofon. Dere se bezveze. :lol:
Skyfox

#885 Re: X FACTOR Adria

Post by Skyfox »

Koga je skromnonost bilo gdje dovela? Zvijezde u ovom poslu i ne trebaju biti skromne, samo sto je duboko u nasem mentalitetu da spustamo sve koji podignu glavu...

Sent from my Lumia using Tapatalk
Havatar

#886 Re: X FACTOR Adria

Post by Havatar »

Skyfox wrote:Koga je skromnonost bilo gdje dovela? Zvijezde u ovom poslu i ne trebaju biti skromne, samo sto je duboko u nasem mentalitetu da spustamo sve koji podignu glavu...

:thumbup:
_nevermind_

#887 Re: X FACTOR Adria

Post by _nevermind_ »

Havatar wrote:
Skyfox wrote:Koga je skromnonost bilo gdje dovela? Zvijezde u ovom poslu i ne trebaju biti skromne, samo sto je duboko u nasem mentalitetu da spustamo sve koji podignu glavu...

:thumbup:
Dobro receno, sta dobro, odlicno :D :thumbup: :thumbup:
WildRedRose

#888 Re: X FACTOR Adria

Post by WildRedRose »

ma ne treba biti ni skroman kao mali Haris, ali treba da stoji na zemlji, a ne onako prepotentan da bude. To ljudima smeta . :roll:
MedenoSrce

#889 Re: X FACTOR Adria

Post by MedenoSrce »

ako si tako dobar sta ces na takmicenju :D
vratit ce publika Maida, zato i nije prosao kao sto ce vjerovatno vratiti Perchu, Hristinu i onog rokera
a sto se tice one patetike i gledanje sa neba, svi su mi nesto bili kenjkavi - vjerovatno im je instruirano
VenomousV

#890 Re: X FACTOR Adria

Post by VenomousV »

MedenoSrce wrote:ako si tako dobar sta ces na takmicenju :D
vratit ce publika Maida, zato i nije prosao kao sto ce vjerovatno vratiti Perchu, Hristinu i onog rokera
a sto se tice one patetike i gledanje sa neba, svi su mi nesto bili kenjkavi - vjerovatno im je instruirano

ne mogu Percolija i rokera vratit', ili jedan ili drugi :D
DaffyDuck

#891 Re: X FACTOR Adria

Post by DaffyDuck »

VenomousV wrote:
MedenoSrce wrote:ako si tako dobar sta ces na takmicenju :D

ne mogu Percolija i rokera vratit', ili jedan ili drugi :D
Percoli i izgleda kao da ga je Cola negdje pjan napravio :lol:
MedenoSrce

#892 Re: X FACTOR Adria

Post by MedenoSrce »

VenomousV wrote: ne mogu Percolija i rokera vratit', ili jedan ili drugi :D
ja dobro si, u istoj su grupi :skoljka:

prije da ce onda Perchu vratiti da cuju jos detalja oko kupovine knjiga

mene je najvise iznenadio prolazak onog Fifija :oops:
VenomousV

#893 Re: X FACTOR Adria

Post by VenomousV »

mislim da nas je sviju to iznenadilo :D
nece oni dugo :D
Skyfox

#894 Re: X FACTOR Adria

Post by Skyfox »

Fifi je prosla samo zbog gledanosti i balkanskog mentaliteta tipa kako je Zeljko reagovao prvi put kad ju je vidio. Definitivno strateska odluka, talent nazalost 0 bodova.

__Phoenix__

#895 Re: X FACTOR Adria

Post by __Phoenix__ »

Fifi je divna, LGBT osobe trebaju dobiti šansu više da pokažu svoje talente....
Kal El

#896 Re: X FACTOR Adria

Post by Kal El »

Fifi ima gušćiju bradu od mene ne može biti "divna", jedino divan :mrgreen:
kritichar

#897 Re: X FACTOR Adria

Post by kritichar »

__Phoenix__ wrote:Fifi je divna, LGBT osobe trebaju dobiti šansu više da pokažu svoje talente....
nicu više homoseksualci, sad su lgbt
al je dobra skraćenica, ovakve imaju neki poremećaji i bolesti
Mustang1

#898 Re: X FACTOR Adria

Post by Mustang1 »

Kad na kraju Tranosformers pobjedi i sljedece godine ce svi mijenjati spol i prijavljivati se na showove :D
VenomousV

#899 Re: X FACTOR Adria

Post by VenomousV »

__Phoenix__ wrote:Fifi je divna, LGBT osobe trebaju dobiti šansu više da pokažu svoje talente....

...i dobila je sansu, i sve je to uredu ali se nije pokazala na judges' houses nastupu i nezasluzeno su prosle dalje :-)
It_is_a_Leclerc

#900 Re: X FACTOR Adria

Post by It_is_a_Leclerc »

"Bijesni Perčoli pretukao vlastitu majku"...

Rokerska neka familija.
Post Reply