Šta ću kad mi se nije podudarao ovaj par. Samo sam 2 para pogodio, a to su Brazil - Chile, i Portugal - Španija.
Samo što sam se sad malo izofiro, Englezi su trebali igrati finale
Čekam sad 3 boda na prolaz Argentine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pape je kult!ratata wrote:
Pape ovo fenomenalno radi
ovdje bi jedan x dobro dosaopape wrote: Par Argentina - Mexico je ispravno prognoziralo 24 ucesnika, a kako slijedi:
@tatoo ......................... 4:1
@Ave Nijaz! ................... 2:3
@Zux ........................... 2:1
@felipe kajetano ............. 2:1
@Tvrtko II Kotromanic ....... 2:1
@BSn ........................... 2:1
@todd_smith .................. 2:1
@KPNCTNJAN ................. 2:0
@EdoI .......................... 1:0
@Patron of Formello ......... 3:1
@avenged_sevenfil .......... 3:1
@oldschool .................... 3:1
@emirchata ................... 3:1
@Baby Jane ................... 2:1
@pape ......................... 3:2
@Brisbane ..................... 3:1
@Nuke ......................... 2:1
@janje_ ....................... 3:1
@OnirX ........................ 3:1
@dizZaster .................... 2:1
@darius_maximus ............ 2:1
@Globus ....................... 3:0
@LSD ........................... 3:2
@zlo87 ......................... 2:1
pirmin wrote:Pape je kult!ratata wrote:
Pape ovo fenomenalno radi![]()
Nego je li iko predvidio ovaj par Eng-Ger i ovaj rezultat?
i njega je sudija zajeb`opape wrote:Blagodarim, ...
Jedini ucesnik koji je imao ispravno prognoziran par Njemacka - Engleska je:
@srpanj ....... 2:2, ..... ali ... nema osvojenih bodova za ovu utakmicu, ... ima samo za prolaz Njemacke.
....sta sam ja rekao !!todd_smith wrote:stavio sam 2-1, ali kako me krenulo evo cijelo prvenstvo, promasit cu peticu za jedan gol...znaci bit`ce 2-0 ili 3-1![]()
janje s. kojotowski - genijalac..52 ......27/06 .. 20:30 ... Johannesburg ..................... Argentina - Mexico ..... 3:1

... @Patron of Formello
@Meho Kodro
...... 72
...........
...........
.....
........
.......
.... 
......
.....
.....
.....
.....
..........
.......... 

Mislim da znam sad...campa_xxx wrote:Do sad imam prolaz Argentine i Njemacke, jos cekam ovo...![]()
53 ......28/06 .. 16:00 ... Durban ....................... Nederlands - Paraguay ........1:1 (penalima Nederlands)
54 ......28/06 .. 20:30 ... Johannesburg ................ Brazil - Chile ....................2:0
56 ......29/06 .. 20:30 ... Cape Town ................... Spain - Portugal ................1:1 (penalima Spain)
a imam i par za 1/4 finala...![]()
Cetvrtina finala:
57 ......02/07 ... 16:00 .. Nelson Mandela Bay/PE ........ Nederlands - Brazil .......1:2
58 ......02/07 ... 20:30 .. Johannesburg ................... France - England ..........0.2
59 ......03/07 ... 16:00 .. Cape Town ...................... Argentina - Germany .....1:1 (penalima Argentina)
60 ......03/07 ... 20:30 .. Johannesburg ................... Italy - Spain ...............1:2
Pape hajde malo pojasni sta mi se racuna kao tacan rezultat kod recimo ovog para Spain - Portugal? Je li to 1:1 u regularnom dijelu ili su ovi penali ? Ako su penali, priznaje li mi se kao tacan rezultat ako sam napisao samo "penalima Spain" ?
@emire sine, ... kakav si ti chata pa ne sabiras kako treba, ...emirchata wrote:juce lijepo pogodio argentina- mexicodanas imam nadu jos za slovacka - holandija i onda spanija portugal..najveca nada mi je Njemacka,jer sam je stavio da osvaja
..pape kako ja juce nisam dobio 9 bodova za argentinu?pogodio sam tacno..mozda sam nesto i pogrijesio,jer slabo pratim ove tabele
vidim pise mi nesto + 6..
sretno svima
jah..pape wrote:@emire sine, ... kakav si ti chata pa ne sabiras kako treba, ...emirchata wrote:juce lijepo pogodio argentina- mexicodanas imam nadu jos za slovacka - holandija i onda spanija portugal..najveca nada mi je Njemacka,jer sam je stavio da osvaja
..pape kako ja juce nisam dobio 9 bodova za argentinu?pogodio sam tacno..mozda sam nesto i pogrijesio,jer slabo pratim ove tabele
vidim pise mi nesto + 6..
sretno svima
Evo :
40.@emirchata .......... 42+0+0+0+3+6+3+3+3+0+9+0+3+0+3+9+0+3+3+0+9+0+0+0+6+6 ........ 111
Prva sestica ti je za pobjedu Argentine, a druga su ti bonus bodovi za prolaz Njemacke i Argentine u 1/4.
"Bekan software" - sva prava pridrzana, ...
Čestitamo na s(p)retnih 6 bodova ko god da je.pape wrote: 1:0 ....... 2 ucesnika
2:0 ....... 4 ucesnika
2:1 ....... 1 ucesnik
3:0 ....... 5 ucesnika
3:1 ....... 6 ucesnika
4:0 ....... 1 ucesnik
4:1 ....... 1 ucesnik