Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#876 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

da :mrgreen: oš reć da su one bez novca nepristojne :skoljka:
Savez napolje

#877 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Bellica wrote:
komi wrote:poznato je da ženske nikad zadovoljne nisu

poslije 5 bit će 10 a poslije 10 50 :mrgreen: tako da rad nije solucija

nastaviti kukati :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :skoljka:
Onda neka kuka, mozda nekoj dosadi pa odluci biti s njim i za 2 KM samo da prestane s jadikovanjem.

hh aee al sto je jos naj zalosnije pocnes davati po 20 km dnevno pa 30 pa 40 i na kraju ti mozda nebude dala :D

a jedna qurva kosta 60 km i bubaj radi sta oces samo too jest jest tu nema ljubavi tu je samo sex :D :sax:
Bellica

#878 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Savez napolje wrote:
Bellica wrote:Onda Savezu, zagrni rukave, radi, pa ces imati djevojku za koju je potrebno vise od 2 KM. To bi ti bilo najpamentinije, vjeruj mi jer od jadikovanja nemas ama bas nista.

ja ne kukam ja samo kazem kako jeste :D a sto se vi bunite neznam kad je ovako kako ja kazem :D :roll:
Ne kukas, ma kakvi, samo u zadnjih 5 stranica govoris kako nemas posao, kako nemas novca, kako nemas curu, a sta si uradio po tom pitanju??? Nista, apsolutno nista, osim sto nas zezas na forumu i iznosis neosnovane argumente.
Bellica

#879 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

komi wrote:da :mrgreen: oš reć da su one bez novca nepristojne :skoljka:
Nikako, a ti vrlo dobro isto kao i ja znas sta se smatra pod pojmom "pristojna djevojka".
Savez napolje

#880 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Bellica wrote:
Savez napolje wrote:
Bellica wrote:Onda Savezu, zagrni rukave, radi, pa ces imati djevojku za koju je potrebno vise od 2 KM. To bi ti bilo najpamentinije, vjeruj mi jer od jadikovanja nemas ama bas nista.

ja ne kukam ja samo kazem kako jeste :D a sto se vi bunite neznam kad je ovako kako ja kazem :D :roll:
Ne kukas, ma kakvi, samo u zadnjih 5 stranica govoris kako nemas posao, kako nemas novca, kako nemas curu, a sta si uradio po tom pitanju??? Nista, apsolutno nista, osim sto nas zezas na forumu i iznosis neosnovane argumente.
:D ko zeza ma daj :D :-) nije to kukanje ja sam samo iznio cinjenice svoje u kakvim sam uslovima :D
Bellica

#881 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Tako znaci ti iznosis cinjenice, a neces da prihvatis cinjenicu da nisu sve djevojke iste i da se moze imati djevojka i sa 2 KM u dzepu.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#882 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Hmm da nije vas nikada ne bih saznala da mi glavna briga u zivotu treba biti lak na noktima, i ispucali vrhovi kose.
E svasta covjek sazna i na ovom forumu.
Nista odoh ja sad prvo do frizera, pa cu onda na manikuru, itd. jer izgledam najmanje strasno tokom perioda spremanja ispita, pa da ne bih nekoga prepala sa svezanom kosom, blijedim tenom, i ispucalim noktima.
Fakultet moze cekati.
:oops:
Savez napolje

#883 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Bellica wrote:Tako znaci ti iznosis cinjenice, a neces da prihvatis cinjenicu da nisu sve djevojke iste i da se moze imati djevojka i sa 2 KM u dzepu.
ja sam iznio cinjenice svoje sto su tacne :D a nemogu nest prihvatiti kad nije tacno mozda postoji neka sto oce da bude samnom s 2 km u dzepu al te se djevojke ne nalaze u sarajevu te se nalaze negdje po siromanim gradovima :D

al opet kako otici u neki malo siromasni grad kad ja nemam za autobuske karte :D
Savez napolje

#884 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

ladyblue18 wrote:Hmm da nije vas nikada ne bih saznala da mi glavna briga u zivotu treba biti lak na noktima, i ispucali vrhovi kose.
E svasta covjek sazna i na ovom forumu.
Nista odoh ja sad prvo do frizera, pa cu onda na manikuru, itd. jer izgledam najmanje strasno tokom perioda spremanja ispita, pa da ne bih nekoga prepala sa svezanom kosom, blijedim tenom, i ispucalim noktima.
Fakultet moze cekati.

:D et vidis saznas i nest korisno :D :P :roll: :lol:
zelenashica

#885 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Savez napolje wrote:
ja sam iznio cinjenice svoje sto su tacne :D a nemogu nest prihvatiti kad nije tacno mozda postoji neka sto oce da bude samnom s 2 km u dzepu al te se djevojke ne nalaze u sarajevu te se nalaze negdje po siromanim gradovima :D

al opet kako otici u neki malo siromasni grad kad ja nemam za autobuske karte :D
e pa momak ti stvarno hoćeš batina :x :lol:
ladyblue18

#886 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Savez napolje wrote:a nemogu nest prihvatiti kad nije tacno mozda postoji neka sto oce da bude samnom s 2 km u dzepu al te se djevojke ne nalaze u sarajevu
Vrsio ti istrazivanje na svakoj djevojci u gradu? :)
Bellica

#887 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Savez napolje wrote:
Bellica wrote:Tako znaci ti iznosis cinjenice, a neces da prihvatis cinjenicu da nisu sve djevojke iste i da se moze imati djevojka i sa 2 KM u dzepu.

Kako si ti naporan momka, pa da imas cijeli svijet, sumnjam da bi bila s tobom neka postena djevojka, naporan si strasno i tvrdoglav uz duzno postovanje. Samo se pitam zasto ne priznas poraz, znas da nisi u pravu I ZNAS DA POSTOJE CURE KOJIMA NOVAC NIJE BITAN.
zelenashica

#888 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Savez napolje wrote:
zelenashica wrote:
Savez napolje wrote::D :D en ja kriv sad iduci put pazi sta pricas :D :-) :P
haj dobro paziću :roll: ...... :D

i opet nista od tih posteni djevojki koje se mogu vodat za 2 km :D
vidiš velika je razlika u toj izjavi mogu vodati,...i voljeti,paziti,maziti...halo ba je l mi pričamo o odnosu "vodonja"ili poštovanju,ljubavi,...onom nečemu :roll:
Savez napolje

#889 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

ladyblue18 wrote:
Savez napolje wrote:a nemogu nest prihvatiti kad nije tacno mozda postoji neka sto oce da bude samnom s 2 km u dzepu al te se djevojke ne nalaze u sarajevu

nee :D al dosta dosta djevojki sam onako no salntno ispito i uvjerio sam se svaka je rekla da u svakom smislu gleda i na pare i na ljubav :D

a vidis nisam tebe provjeri al abd pijemo kapucnio rekla si :D samo kad reci mi jedno na 10 dana ranije da mogu skupiti cenera
:D :lol:
Savez napolje

#890 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

zelenashica wrote:
Savez napolje wrote:

:P :P :-) :D sta sam sad skrivio naj lakse je po neimastini udariti :lol:
zelenashica

#891 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Savez napolje wrote:
ladyblue18 wrote:

nee :D al dosta dosta djevojki sam onako no salntno ispito i uvjerio sam se svaka je rekla da u svakom smislu gleda i na pare i na ljubav :D

a vidis nisam tebe provjeri al abd pijemo kapucnio rekla si :D samo kad reci mi jedno na 10 dana ranije da mogu skupiti cenera
:D :lol:
:roll: :x :x :x kolko to love treba da dodješ do tuzle da me vodiš na kaf..u....ali samo sa 2KM u džepu :roll: ...haloo ba de ne budi više tako tvrdoglav :NISMO SVE ISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :x :D
zelenashica

#892 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Savez napolje wrote:
zelenashica wrote:
Savez napolje wrote:

:P :P :-) :D sta sam sad skrivio naj lakse je po neimastini udariti :lol:
čuj šta si skrivio :shock: pa zapeo si ko corav za tu teoriju...nismo svi "izljevani"po istom kalupu :lol:
Savez napolje

#893 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Bellica wrote:
Savez napolje wrote:

Kako si ti naporan momka, pa da imas cijeli svijet, sumnjam da bi bila s tobom neka postena djevojka, naporan si strasno i tvrdoglav uz duzno postovanje. Samo se pitam zasto ne priznas poraz, znas da nisi u pravu I ZNAS DA POSTOJE CURE KOJIMA NOVAC NIJE BITAN.

ja imo nemo djevojku nisam jedini koji nema danas djevojku tak da se nisam nasikiro puno ..a tvrdoglav nisam nego kako da ti se nest prizna kad nije tacno nisam ja osoba koja se podmicuje .. a meni te ne trebaju postene djevojke koje gledaju dali ja imam svjet ili ne :D
Savez napolje

#894 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

:D :lol:[/quote]
:roll: :x :x :x kolko to love treba da dodješ do tuzle da me vodiš na kaf..u....ali samo sa 2KM u džepu :roll: ...haloo ba de ne budi više tako tvrdoglav :NISMO SVE ISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :x :D[/quote]

heh :D ko vas nezna skupo bi vas platio ja posto nemam novca i da tvrdim da je mlejko bjelo vi bi rekli nije bjelo nego je crno ... a onaj ko ima novca i kad kaze mljeko je bjelo vi ce te reci mljeko je bjelo da kaze vedro nebo je crno vi ce te reci crno je nema sta ha ya :D fala :lol: :D
Savez napolje

#895 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

[/quote] :P :P :-) :D sta sam sad skrivio naj lakse je po neimastini udariti :lol:[/quote]
čuj šta si skrivio :shock: pa zapeo si ko corav za tu teoriju...nismo svi "izljevani"po istom kalupu :lol:[/quote]

hehe niste izljevani al usuto vam je u mozak malo da se prvo gledaju pare i auto pa onda nest trece :D :P
JThomas

#896 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by JThomas »

brate više si smorio s iznošenjem činjenica... :roll:

ako ne voliš onu šuplju kad frustrirane žene kojima fali ljubavi i ku*ca kažu "svi su oni isti" za muškarce, nemoj ni ti biti takav...
Bellica

#897 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Hajde sto neces da priznas da sam u pravu nego jos i pogresno tumacis ono sto pisem. Procitaj ponovo ono sto sam malocas pisala pa malo bolje protumaci pa tek onda pisi tako samouvjereno.
zelenashica

#898 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Savez napolje wrote:

heh :D ko vas nezna skupo bi vas platio ja posto nemam novca i da tvrdim da je mlejko bjelo vi bi rekli nije bjelo nego je crno ... a onaj ko ima novca i kad kaze mljeko je bjelo vi ce te reci mljeko je bjelo da kaze vedro nebo je crno vi ce te reci crno je nema sta ha ya :D fala :lol: :D
odustajem...ti si slučaj kojeg ne bi vala analizirala neJma šanse :roll: :D ok,živi u ubjeđenju da smo sve sponzoruše,ok živi u ubjeđenju da samo znamo za poklone,skupe izlaske,ok živi u ubjeđenju da je lova ta koja cure privlači momcima,...ok živi u ubjeđenju da za sreću treba novac,to je tvoje mišljenje i ok poštujem ga,ali isto tako ne pada mi napamet da mijenjam svoje odgojne principe zarad shvatanja drugih,.........bujrum,al ja vala nisam opterećena novcem i nedam da mi on bude vodilja ka sreći.....kad bi moja kći sutra slučajno mi rekla:Znaš mama ima jedan fin momak zvao me da izađemo al sirotinja majko,nema cvonjka,odbila sam ga!....Znaš kako bi se provela :x opalila bi joj šamarčinu naopačke i namaH joj tražila da je udam za kakvog bogataša,pa nek vidi šta je sreća i vrijedi li novca....

Tebi sretno i počni štediti za autobusku kartu za neku selendru,jer kako si rekao samo tamo ima cura koje ne gledaju na novac! :thumbup:
ladyblue18

#899 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

JThomas wrote:brate više si smorio s iznošenjem činjenica... :roll:

ako ne voliš onu šuplju kad frustrirane žene kojima fali ljubavi i ku*ca kažu "svi su oni isti" za muškarce, nemoj ni ti biti takav...
:thumbup:
Savez napolje wrote:

hehe niste izljevani al usuto vam je u mozak malo da se prvo gledaju pare i auto pa onda nest trece :D :P
:| :cry: :-?
Bellica

#900 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

zelenashica wrote:
Savez napolje wrote:

odustajem...ti si slučaj kojeg ne bi vala analizirala neJma šanse :roll: :D ok,živi u ubjeđenju da smo sve sponzoruše,ok živi u ubjeđenju da samo znamo za poklone,skupe izlaske,ok živi u ubjeđenju da je lova ta koja cure privlači momcima,...ok živi u ubjeđenju da za sreću treba novac,to je tvoje mišljenje i ok poštujem ga,ali isto tako ne pada mi napamet da mijenjam svoje odgojne principe zarad shvatanja drugih,.........bujrum,al ja vala nisam opterećena novcem i nedam da mi on bude vodilja ka sreći.....kad bi moja kći sutra slučajno mi rekla:Znaš mama ima jedan fin momak zvao me da izađemo al sirotinja majko,nema cvonjka,odbila sam ga!....Znaš kako bi se provela :x opalila bi joj šamarčinu naopačke i namaH joj tražila da je udam za kakvog bogataša,pa nek vidi šta je sreća i vrijedi li novca....

Tebi sretno i počni štediti za autobusku kartu za neku selendru,jer kako si rekao samo tamo ima cura koje ne gledaju na novac! :thumbup:
POTPISUJEM!

Momka treba ostaviti da zivi sa svojim ubjedjenjem, neka, jer kad-tad ce se uvjeriti da je bio u zabludi. A isto tako, cisto informativno da mu porucim da bas one iz selendre gledaju na novac i traze nekog da ih izvuce iz tog sela u kojem zive. Pa neka skuplja novac za selendru, a kad se vrati uvjerena sam da ce promijeniti misljenje o djevojkama generalno.
Post Reply