Alfons Kauders wrote:Meni ovdje iskreno nije jasna argumentacija brojnih forumasa.
Planine, Jadran, kuhinja ovo ono...
Ja na Jadran mogu i iz Svedske, i to put traje krace nego iz Tuzle - letim i niko me ne skida gologuza na granici. Za manje vremena moze se doci i autom - iz Austrije npr.
Na Jahorini mogu kupiti apartmancic za sto milja, ili iznajmiti za male pare Sletim u Sarajevo, gore sam za manje od sat vremena. Bjelasnica cak i krace.
Kuhinja? Jarane, djecu nam po obdanistima truju za tender i nov Audi. Pola drzave samo sto nije umrlo od srca ili secera, a mi i dalje kontamo da jedemo zdravu hranu?
Ukrako - u svemu dobrom i pozitivnom sto BiH nudi moze se uzivati i bez "uzivanja" u Bakiru i Draganu ostalih 11 mjeseci u godini.
iz austrije nemoš doći za manje vremena nego iz bih 100%, ja ti mogu to reći kad idem iz zg
kad uštopa kod slovenaca moš se jebat, pa onda dođeš na lučko kod zagreba pa se opet moš jebat, kolona 5 km
pa uštopa kod svetog roka pa se opet jebeš onda dođeš pred split na naplatne i ulaz u grad pa se opet jebeš najmanje 45 minuta
ako bude nesreća pa zatvore dionicu pa ti kažu haj na neku lokalnu cestu preko nakih sela njiva pa se vrati na ap
ljudi popizde dok dođu do splita iz zagreba, a ne iz austrije