Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

vazi

#876 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by vazi »

muha_sa wrote:
HAVANA wrote:Nije ni to nista.Muha je letio u partizanskoj eskadrili.
:lol: :lol:

letio sam u ovom govnetu :lol:

Image

Slovenci pravili a ja im vario--kad su završili maksuz došli po mene da me provozaju :-D

nikad se u svom životu više isprepado nisam :lol: šofer mi pokazuje panoramu Sa a ja mu velim---vracaj me dole jeblo te Sarajvo :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :thumbup:

Ja sam se jednom bas isprepadala, relacija nica -lion, neki mali avioncic na propelere, nesto ATR, s jedne strane 2 reda sjedista s druge 1 red i prtljaznik. Nije nas bilo 15 ak putnika. Od tad uvijek, prije kupovine karte, pogledam koji aviJon leti :lol:
NajvolEm one 319 i 320 :lol:
Euridika
Globalna šefica

#877 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Euridika »

muha_sa wrote:

Image

Slovenci pravili a ja im vario--kad su završili maksuz došli po mene da me provozaju :-D

nikad se u svom životu više isprepado nisam :lol: šofer mi pokazuje panoramu Sa a ja mu velim---vracaj me dole jeblo te Sarajvo :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ova tema postaje sve zanimljivija. :D
muha_sa

#878 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by muha_sa »

jutro vazi :kiss: :kiss:

kad sam 97. išAo u Libiju na naftna polja da radim pa iz Tripolija letimo na naftno polje
onaj mali prdavac avion--desetak putnika i pilot :-D
u letu pilot s nama ko nešto prica a ja ga ništa ne kontam--okreno se prema nama a ja mu velim na naškOm---gledaj dje voziš jebla te prica :lol: :lol:

sreca pa ni on mene ne konta
djevojka bez imena

#879 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by djevojka bez imena »

moonca wrote:Radila za druge. Je li imala svoju ordinaciju?
Vjerovatno nije, a kako i bi, pa diploma joj samo s Harvarda :mrgreen:
:-)
Gojeni H

#880 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Gojeni H »

Muha, Daliboreeeeee!

Image
512MB

#881 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by 512MB »

_BataZiv_0809 wrote:
HAVANA wrote:
512MB wrote:Ova treba otisla u sarajevo da lijeci buraniju, nevidim da je rekla hjoj jes fino ima cevapa, raje i kafa svaki dan. Inace ovi doktori sa zapada rade to cesto, odu u Zimbabve il Kongo da vjezbaju vjestine i pomognu lokalnim domorocima. Valjda im to kasnije cool u CV bude, sta li.
Dobro eto mi smo ko zimbabve i kongo.Jel ti lakse sad?
Dje ce mu bit lakse, covjek ti prica pricu koju slusa od svojih svapskih gazda. On je za njih iz Konga, a sve bi dao da nije i da moze legitimno podjebavati Kongoance...ali avaj...

Zvizovstina kao sudbina
Sveznali Bata :) ja nemam "gazdu" il mislis na ove sto mi isplacuju platu? Ustvari i to nemam pojma ko tacno radi..
Last edited by 512MB on 28/09/2017 13:02, edited 2 times in total.
512MB

#882 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by 512MB »

moonca wrote:
drastic wrote:
moonca wrote:Radila za druge. Je li imala svoju ordinaciju?
ne ulazeci u njene motive ovo je stvarno nisko
Nije, zasto.

Takvi strucnjaci imaju svoje ordinacije.Samo sam znatizeljna, znajuci koje novce takve ordinacije prave. Mogla je na drugi nacin pomoci svoj narod u Bosni.
No,takodje me interesuju i cijene koje nudi za svoje usluge?
Vjerovatno joj nisu musterije bogati harapi i dijaspora :)
djevojka bez imena

#883 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by djevojka bez imena »

512MB wrote: Vjerovatno joj nisu musterije bogati harapi i dijaspora :)

Je li tebe strah da ces se zagledati u neku nasu ljepojku, pa neces znati bi li tamo il vamo? Pa onda ode niz vodu svo negiranje tvojih korjena, odose euriciu drugi plan i sve sto si mislioda su ti dusa i srce zaboravili osjecati prema majcici Bosni, ispliva na pivrsinu. :mrgreen:

Pricati o vlastitim a i tudjim finansijama je neumjesno, u rangu Melburna, nemoj to raditi, ruzno je.
512MB

#884 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by 512MB »

djevojka bez imena wrote:
512MB wrote: Vjerovatno joj nisu musterije bogati harapi i dijaspora :)

Je li tebe strah da ces se zagledati u neku nasu ljepojku, pa neces znati bi li tamo il vamo? Pa onda ode niz vodu svo negiranje tvojih korjena, odose euriciu drugi plan i sve sto si mislioda su ti dusa i srce zaboravili osjecati prema majcici Bosni, ispliva na pivrsinu. :mrgreen:

Pricati o vlastitim a i tudjim finansijama je neumjesno, u rangu Melburna, nemoj to raditi, ruzno je.
Gdje ja negiram svoje korjene il pricam nesto ruzno o BiH? To sto se neki iznerviraju kad im se spomene realnlost nije do mene.
Fudo387

#885 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Fudo387 »

muha_sa wrote:

Image

Ako je bilo ikakve sumnje da si dobar varioc, sad je otklonjena.
Sjesti u to cudo mozes samo ako si 100% siguran da se nece raspast', svaka ti cast. Mada, ja ne bih taman da ga je onaj vlasnik Tesle licno sastavio. Jesu li ti bar dali padobran za svaki slucaj?
Kod mene na poslu je bio fanatik koji je u tome uzivao. Nema gdje nije tegljio to cudo, sam' njegovo nije imalo motor. Gledao sam mu youtube kanal, ode gore u Kanadu na neku planinu i onda se spusta satima do kuce. Eno ga sad na bolovanju, nasli ga u kukurizima negdje u Ohaju. Napravili nek fond da mu se pomogne, ima i cestitka k'o fol da mislimo na njega pa se tu potpises kad dadnes pare, a pored slika. Isti mumija umotan, sam' mu oci vire. :cry:
HAVANA

#886 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by HAVANA »

Da mi je Kija moja varila i rekla de sine, ne bi sjeo.
HAVANA

#887 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by HAVANA »

Muha ko onaj zgoljo iz mad maxa...
HAVANA

#888 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by HAVANA »

I meni se jaran tako spusto sa bjelasnice i uzivo mjesecima sa onim padobranom.Otreso na onoj cesti kod trnova,u koritu dugo bio...Vise ne leti.Aksamluci sad.
triconja

#889 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by triconja »

HAVANA wrote:I meni se jaran tako spusto sa bjelasnice i uzivo mjesecima sa onim padobranom.Otreso na onoj cesti kod trnova,u koritu dugo bio...Vise ne leti.Aksamluci sad.
Nista padobran ha? :lol:
Fudo387

#890 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:I meni se jaran tako spusto sa bjelasnice i uzivo mjesecima sa onim padobranom.Otreso na onoj cesti kod trnova,u koritu dugo bio...Vise ne leti.Aksamluci sad.
Aksamluk je sasvim dovoljna avantura, tril...hladna piva, meza, rostilj i polako. Ove sto se frljacaju sa ovim kisobranom, odmah hodzi da mu zapise, nije dobar da tito kaze.
adda_sa

#891 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by adda_sa »

Fudo387 wrote:To uopste nije losa ideja, nas narod je poprilicno sujevjeran, a moglo bi proci i kao turisticka atrakcija.
Salijevanje 20 maraka, kupi dvije trecu dobijes djaba, popust penzionerima i ovima sto dolijecu iz australije, jbg, oni se bas sjebu...valja 24 sata u konzervi.
Havana imas pp.
ciscenje aure od strane latinos samana...sto ne i salijevanje strave u bosni
https://www.youtube.com/watch?v=mw1WF2mb4kg&t=231s
Last edited by adda_sa on 28/09/2017 20:43, edited 2 times in total.
JThomas

#892 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by JThomas »

može i akšamluk biti ekstremni sport.
insomnia78

#893 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by insomnia78 »

Kako ne moRe. Kad preceras pa u neka doba presjecea dandarom pa se ujutru jos spustis sa malo zutog. :lol:
JThomas

#894 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by JThomas »

ma može i bez miješanja težih preparata...počnu ljudi akšamluk u utorak, završe u nedjelju izjutra. kaže krenulo me :mrgreen:
muha_sa

#895 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by muha_sa »

Fudo387 wrote:
muha_sa wrote: :lol: :lol:

Image

Ako je bilo ikakve sumnje da si dobar varioc, sad je otklonjena.
Sjesti u to cudo mozes samo ako si 100% siguran da se nece raspast', svaka ti cast. Mada, ja ne bih taman da ga je onaj vlasnik Tesle licno sastavio. Jesu li ti bar dali padobran za svaki slucaj?
Kod mene na poslu je bio fanatik koji je u tome uzivao. Nema gdje nije tegljio to cudo, sam' njegovo nije imalo motor. Gledao sam mu youtube kanal, ode gore u Kanadu na neku planinu i onda se spusta satima do kuce. Eno ga sad na bolovanju, nasli ga u kukurizima negdje u Ohaju. Napravili nek fond da mu se pomogne, ima i cestitka k'o fol da mislimo na njega pa se tu potpises kad dadnes pare, a pored slika. Isti mumija umotan, sam' mu oci vire. :cry:
:lol:
sve ok dok nismo poletili :-) kad poce ono platno klepetat a motor zvrnda :-) ja pilota zagrlio, drugom rukom se držim za korpu--al žmirim :lol: on se dere i govori iznad cega trenutno letimo a ja mu rukom išaretim ka zemlji---vracaj me jebla te panorama :lol:
HAVANA

#896 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by HAVANA »

JThomas wrote:ma može i bez miješanja težih preparata...počnu ljudi akšamluk u utorak, završe u nedjelju izjutra. kaže krenulo me :mrgreen:
To je lijepo.
muha_sa

#897 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by muha_sa »

navece ga kupiš ujutro se poprvaljaš i tako heftu dana :lol:
jao_situacije

#898 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by jao_situacije »

JThomas wrote:znači kiki i hrle su rođaci...
:lol: :lol: :lol:
jao_situacije

#899 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by jao_situacije »

Alfons Kauders wrote:Meni ovdje iskreno nije jasna argumentacija brojnih forumasa.

Planine, Jadran, kuhinja ovo ono...

Ja na Jadran mogu i iz Svedske, i to put traje krace nego iz Tuzle - letim i niko me ne skida gologuza na granici. Za manje vremena moze se doci i autom - iz Austrije npr.

Na Jahorini mogu kupiti apartmancic za sto milja, ili iznajmiti za male pare Sletim u Sarajevo, gore sam za manje od sat vremena. Bjelasnica cak i krace.

Kuhinja? Jarane, djecu nam po obdanistima truju za tender i nov Audi. Pola drzave samo sto nije umrlo od srca ili secera, a mi i dalje kontamo da jedemo zdravu hranu?

Ukrako - u svemu dobrom i pozitivnom sto BiH nudi moze se uzivati i bez "uzivanja" u Bakiru i Draganu ostalih 11 mjeseci u godini.
iz austrije nemoš doći za manje vremena nego iz bih 100%, ja ti mogu to reći kad idem iz zg
kad uštopa kod slovenaca moš se jebat, pa onda dođeš na lučko kod zagreba pa se opet moš jebat, kolona 5 km
pa uštopa kod svetog roka pa se opet jebeš onda dođeš pred split na naplatne i ulaz u grad pa se opet jebeš najmanje 45 minuta
ako bude nesreća pa zatvore dionicu pa ti kažu haj na neku lokalnu cestu preko nakih sela njiva pa se vrati na ap
ljudi popizde dok dođu do splita iz zagreba, a ne iz austrije
jao_situacije

#900 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by jao_situacije »

madner wrote:Otislo ovo daleko, otvoreno pitanje ostaje.

Gdje tacno je taj stan i sto nema ppa :D
+1
i mene zanima stan i na kojem je spratu
može ne pp isto tako
Post Reply