Medjutim, pitam ja tebe - u cemu je razlika izmedju Dodikovih, Covicevih i Bakirovih glasaca?
Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
- Dozer
#876 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
-
internazionale
#877 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Kakva glupostDozer wrote: Ali, isto tako ja nikada necu reci da su nasi bili u svemu tome nevini. Nisu poceli rat, to je jasno, ali su puno vise mogli uraditi po pitanju pripreme naroda, jer su znali sta slijedi (Alija je i u aprilu govorio da nece biti rata, a vrlo je dobro znao sta je crtao po salvetama '91, zajedno s Karadzicem). Takodjer, i kasnije su mogli uraditi puuuuno vise stvari na drugi nacin, ali - nisu htjeli. Kome danas nije jasno zasto je to tako bilo, jebi ga...
Pisao sam o svemu ovome nadugo i nasiroko godinama unazad, i dosta.
Mozes li nam pojasniti kako se to priprema za rat?
Ono dodje ti mitski covjek iz SDA i kaze "jarane bice rat", a ti "ma kakav rat jarane, sta ti je ocam' odoh ja jarane u Zaostrog, trebe ovo ono". Pa onda opet covjek "evo tebi puska, ja sam je kupio i prosvercov'o, ali evo tebi onako vidim momcina si, malo se nauci/podsjeti kako se rukuje i rasklapa" a ti opet "sta ti je jarane ocami, kakav ba rat, to mozda po nekim selima, ja i moj xyDragan smo haveri, nemoj mi te seljacke price ocami..."
Pretpostavljam u ovom' stilu si se spremao za rat
- Herb
#878 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Ovi sto glasaju za prvu dvojicu nikad nisu odustali od svoje ideologije.Dva su razloga sto vecina glasaju za SDA:Da bi sacuvali posao i da bi osjecali kakvu takvu sigurnost. Evo recimo ja sam citav zivot protiv SDA i nikad im nisam dao glas ali ne mozes protiv vecine.Dozer wrote:
Medjutim, pitam ja tebe - u cemu je razlika izmedju Dodikovih, Covicevih i Bakirovih glasaca?
BTW internazionale objasnio
- Dozer
#879 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
internazionale wrote: Kakva glupost
Ono dodje ti mitski covjek iz SDA i kaze "jarane bice rat", a ti "ma kakav rat jarane, sta ti je ocam' odoh ja jarane u Zaostrog, trebe ovo ono". Pa onda opet covjek "evo tebi puska, ja sam je kupio i prosvercov'o, ali evo tebi onako vidim momcina si, malo se nauci/podsjeti kako se rukuje i rasklapa" a ti opet "sta ti je jarane ocami, kakav ba rat, to mozda po nekim selima, ja i moj xyDragan smo haveri, nemoj mi te seljacke price ocami..."
Pretpostavljam u ovom' stilu si se spremao za rat
Cekaj malo... Zar svi ne tvrde, od same SDA i Bakira, pa do jurisnika ovdje, da su SDA i Alija zasluzni za organizovanje otpora... (cuj - Bakir nesto organizovao)?
Svjesno ili ne, ti si upravo napisao pravu istinu - nista oni nisu organizovali. A znali su sta slijedi.
Na pitanje "Kako se priprema za rat?" dovoljno je pogledati kako su to Srbi radili. Ali, mislim da si htio pitati "Kako se priprema za odbranu u ratu?".
E, to moras pitati Bakira i SDA. Oni su to organizovali i imaju veliko iskustvo. Bakir pogotovo
A sto se glasaca tice - svi su danas isti.
Bakir/Covic/Dodik = Mi Bosnjaci/Mi Hrvati/Mi Srbi (ista prica)
Glasaci sve trojice = cuvaju radna mjesta, talove i sl. (70%), i zadojeni su etno-klerikalni nacionalisti (30%) koji konstantno pljuju na druge dvije interesne skupine. I, u cemu je razlika?
I onda, iznenada, pojave se 15-ogodisnjaci, "pripadnici" sve tri ove skupine, zagrle se i kazu - mi pobijedili za Bosnu i Hercegovinu!
Ooooooooops! Koji kiks!
Koja samarcina ovim gore zadojenim hajvanima
Last edited by Dozer on 20/08/2015 12:16, edited 7 times in total.
-
emmir1
#880 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
I ovi likovi što prijete nekakvim muderisom iz kralj fahd dzamije.
Neka smo i to dočekali, ali nije to ništa šta će oni radit ako im se dopusti.O tome je baš bilo riječi i na dzuma namazima proteklih sedmica.Udaraju na naš tradiconalni islam, treba tu dzamiju kralj Fahd držati pod nadzorom a možda i zatvoriti
Neka smo i to dočekali, ali nije to ništa šta će oni radit ako im se dopusti.O tome je baš bilo riječi i na dzuma namazima proteklih sedmica.Udaraju na naš tradiconalni islam, treba tu dzamiju kralj Fahd držati pod nadzorom a možda i zatvoriti
- Mister Yes
#881 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Samo da pozdravim promjenu naslova teme
Političare ipak bira narod. Ovdje sve počinje i završava sa nazadnim i primitivnim narodom. Jedina istina.
Političare ipak bira narod. Ovdje sve počinje i završava sa nazadnim i primitivnim narodom. Jedina istina.
- Dozer
#882 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Ovo sad @ebe sve vas zadrte B, H i S 

I nek' vas @ebe

I nek' vas @ebe
-
Bodkin
#883 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Sta ce turbopatrioti. Nista drugo ni ne znaju nego cim neko nesto drugacije kaze da ga proglase cetnikom ili ustasom. Mozak ne moze sire. Jos da mi je jasno kakve veze okupacija beograda sa tim ima...piupiu wrote:Smisao ove teme ipak nije raskrinkati neprijatelja, nego razmotriti jedno pitanje oko kojeg, očigledno postoje neslaganja u stavovima i koje se odnosi na nas same.Herb wrote: Po vasoj prici ispade da smo mi okupirali Beograd a siguran sam da se medju vama krije lazni Bosnjak(Mister Yes vec otkriven).
-
zenit dozic
#884 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
How yes no.emmir1 wrote:Ljiljanima nije mjesto na utakmicama reprezentacije.
Nije to stvar sporta i reprezentacije, nego stvar Bosne i Hercegovine.
Mi se kunemo u BIH a postali smo najveći radikali i guramo druge narode iz BIH, ovo sve naravno odgovara Dodiku i dušmanima.Mi ćemo svojom glupošću da razbijemo BiH.Ljiljani zauziimaju svoje mjesto u prošlosti i našim srcima i tu treba da ostanu.
Ja volim ljiljane, kompletna familija mi je bila u armiji BIH, bilo je ranjenih, poginulih, dva generala imam u familiji.
Ali ljiljane ostavim kući i ponesem zastavu BiH.
Ako ćemo ljiljane onda samo da bošnjaci igraju za reprezentaciju i da pravimo država od Tuzle do Sarajeva
Nisu ljiljani nekakva islamska ili bošnjačka zastava, pa da pripada samo Bošnjama, oni su zastava pod kojom se BiH branila od agresije susjeda, i pod kojom je ratovao i nebošnjak i Bošnjak da ne nabrajam opet Srbe i Hrvate koji su branili BiH pod ljiljanima.
IZ tog i još 100 drugih raloga ljiljani će uvijek biti na utakmicama, sviđalo se to neprijateljima BiH ili ne
Džaba vam mokri snovi BiH je u svojim avnojevskim granicama, a ti bujrum u susjedne zemlje pa pravi svoju državu, ovdje nećeš
- dustaban
#885 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Zenite ti fakat nisi dobar (kao ni ostali sto zastupaju iste teze).
To sta su ljiljani bili ili sta su trebali biti, to objesi machku o rep. Danas su ljiljani simbol Bosnjaka.
Ako ti BiH u avnojevskim granicama toliko znaci, zasto ne mases avnojevskom zastavom?
Ali pusti sve to, pitam te ponovo - zasto NE NAVIJAS ZA BiH i zasto VRIJEDJAS divne momke nebosnjake koji su nam donijeli pobjedu?!
To sta su ljiljani bili ili sta su trebali biti, to objesi machku o rep. Danas su ljiljani simbol Bosnjaka.
Ako ti BiH u avnojevskim granicama toliko znaci, zasto ne mases avnojevskom zastavom?
Ali pusti sve to, pitam te ponovo - zasto NE NAVIJAS ZA BiH i zasto VRIJEDJAS divne momke nebosnjake koji su nam donijeli pobjedu?!
- piupiu
#886 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Pa, ne vrijedja, on smatra da oni tu pripadaju po defaultu.dustaban wrote: Ali pusti sve to, pitam te ponovo - zasto NE NAVIJAS ZA BiH i zasto VRIJEDJAS divne momke nebosnjake koji su nam donijeli pobjedu?!
- Gojeni H
#887 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Smiri se, ode ti pritisak u tacku.JThomas wrote:a da zamijenimo neosunećen sa osunećen i vlahčad sa balije, bi li ti onda bilo žao da ga banuju?Gojeni H wrote:Momak je preletio sto je pokazatelj njegove mladalacke nestrpljivosti.HAVANA wrote: I gojeni mu pored svega ne komentarise post,nego ga savjetuje da izbrise, jer on nije vrijedan da ovaj dobije ban.Post je ok,sta li?
Razlicite stvari imaju okidace u nasem sistemu.
U mom je to borba za nezavisnost, i mada ispad malog nisam opravdavao, mogao sam razumjeti ostru rekaciju. Na kraju, bilo mi je zao da ga banuju.
Chmoljo je ipak bio brzi, jer puca s kuka.![]()
Pobjeda kosarkaske omladine je velika i pozitivna stvar. Vec sam rekao, totalno je nepotrebno bilo ono novinarsko prozivanje nacionalnosti igraca.
Nisam naivan da mislim da bilo kakav sportski uspjeh reprezentacije, u bilo kojem sportu moze promijeniti politicku situaciju u zemlji.
Tema mi inace show.
Kaze se vlashche, ne vlahche.
Nije poenta na vlascadi i balincadi, vec u dovodjenju u pitanje ratnog puta covjeka koji je svojim direktnim angazmanom dao ogroman doprinos odbrani. Bez ikakvog dokaza, mahala veli, tetka usnila i slicnog tipa dobijene informacije.
Covjek vodio jednu od elitnih brigada Armije, ali ne, ima anonimni forumas da mu odrzi lekciju iz pargrafa 3c Zenevske konvencije.
I kad mali reaguje na brzinu, kao sto bih i ja prije 20 godina, naravno da mi je drag, kako ne bi bio?
Mada sebi ne pravi bas najbolju reklamu.
- Point.
#888 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Ljiljani nisu samo bosnjacko kulturno i historijsko nadslijedje nego su to tako predstavili Srbi i Hrvati koji ne postivaju drzavu. Za ljiljane se nisu borili samo Bosnjaci nego na hiljade i hiljade Hrvata i Srba. Ja ne mogu da razumijem kako ljiljani mogu smetati Srbima kad i u srpskoj, odnosno srbijanskoj istoriji imas ljiljane na svakom koraku. I dan danas na grbu Srbije imamo ljiljan.Bodkin wrote:To se zove gradjenje drzave. Bosnjaci hoce da bosna opstane i bude jaka, dok srbi i hrvati to ne zele. Sta mislis ko mora najvise zrtvovati i najvise se odricati?Point. wrote:
Znaci, Srbi nek masu trobojkama to je ok, Hrvati nek masu sahovnicom i to je ok al kad Bosnjak mase ljiljanima pnda to nije ok? Zasto ovako podanicki mentalitet? Pa vartu zastavu ne mozes naci u BL ili bilo gdje u rs osim na drzavnim instiucijama i sad dolazite sa pricom ko masite im vartom? Onome koji ne voli i ne prizna ovu zemlju i kojo tezi ka secesiji, mozes mahati cim hoces al on svoje misljenje promijeniti nece. To je cinjenica.
Mislim pazi, ne mora. Nek bosnjaci furaju bosnjastvo i ljiljane ali onda bosnu fakat treba podijeliti na tri. Ljiljani su bosnjacko kulturno i historijeko naslijedje i tamo trebaju i ostati. Drzavna zastava treba biti svetinja. Za sve postoji vrijeme i mjesto
Evo da te pitam, je li u redu da na Bilinom Polju ljudi masu trobojkom kad igra repka? Da li bi bilo u redu da recimo Goran Zoran Slobodan dodju i masu srpskom trobojkom a navijaju za BiH?
- dustaban
#889 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Problem je upravo u tom "defaultu"piupiu wrote:Pa, ne vrijedja, on smatra da oni tu pripadaju po defaultu.dustaban wrote: Ali pusti sve to, pitam te ponovo - zasto NE NAVIJAS ZA BiH i zasto VRIJEDJAS divne momke nebosnjake koji su nam donijeli pobjedu?!
Milosevic je smatro da smo svi juga po defaultu, miljenik Blaz je smatrao da je BiH po defaultu dio NDH, Zenit & Co smatraju da su svi Bosanci & Hercegovci - Bosnjaci po defaultu...
Ali ova divna djeca nam sjebase sve defaulte
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#890 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
I jos na utakmici igraci Srbije i Crne Gore navijaju za BiH a na kraju uskoce sa tribina da podjele radost........kakva samarcina to je udarac glavom tacno medju oci. Dozer od kada sam na ovom forumu a to je 2004 postojalo je ljudi sa kojima se slazem i sa kojima se ne slazem...misljenja sam da svako ima pravo na svoje misljenje jer na zalost misljenje je kao i guzica....ima ga svako. Kad pricas sa ozbiljnim ljudima koji pokusavaju da neke stvari argumentuju onda to moras postovati ali tacno mozes prpoznati u svakom napisanom slovu koliko ti je ozbiljan sagovornik. E ovdje su ti isti oni adolescenti koji prave sranja po utakmicama, ulicama.....koji vicu "Alaha mi" kao "pravi" vjernici, koji unistavaju redovno zajednicku imovinu itd itd. Ono bi da bude bitno i vazno, ono bi da ravnopravno prica o ratu iako kad je bio rat ni u mudima nije bilo, ono bi da ubjedjuje ljude koji su iskrvarili pod ljiljanima sta su ljiljani, ono bi da bistri politiku i objasnjava ti kako je Alija najvise zasluzan sto danas imamo ovu nakazu od drzave. Pa u ovom zadnjem i ima smisla i te kako je zasluzan za ovu "nakazu". Alija je rekao dok je Vukovar gorio.....Rata u Bosni i Hercegovini NEĆE BITI – JNA nije okupatorska sila. Itd itd...Dozer wrote:internazionale wrote: Kakva glupost
Pretpostavljam u ovom' stilu si se spremao za rat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cekaj malo... Zar svi ne tvrde, od same SDA i Bakira, pa do jurisnika ovdje, da su SDA i Alija zasluzni za organizovanje otpora... (cuj - Bakir nesto organizovao)?
Svjesno ili ne, ti si upravo napisao pravu istinu - nista oni nisu organizovali. A znali su sta slijedi.
Na pitanje "Kako se priprema za rat?" dovoljno je pogledati kako su to Srbi radili. Ali, mislim da si htio pitati "Kako se priprema za odbranu u ratu?".
E, to moras pitati Bakira i SDA. Oni su to organizovali i imaju veliko iskustvo. Bakir pogotovo
A sto se glasaca tice - svi su danas isti.
Bakir/Covic/Dodik = Mi Bosnjaci/Mi Hrvati/Mi Srbi (ista prica)
Glasaci sve trojice = cuvaju radna mjesta, talove i sl. (70%), i zadojeni su etno-klerikalni nacionalisti (30%) koji konstantno pljuju na druge dvije interesne skupine. I, u cemu je razlika?
I onda, iznenada, pojave se 15-ogodisnjaci, "pripadnici" sve tri ove skupine, zagrle se i kazu - mi pobijedili za Bosnu i Hercegovinu!
Ooooooooops! Koji kiks!
Koja samarcina ovim gore zadojenim hajvanima
Kome ti ovdje nesto pokusavas objasniti??? Ispranim mozgovima koji bi svoje guzove u vidu metka iz sijaca smrti pokupili iz ove zemlje da sutra metak opali kao sto i jesu masa njih 92 pa su sad veci katolici od Pape. Znas ja sam poslije rata dozivio da mi izbjeglica kaze kada sam bio u Njemackoj....ma sta ti znas sta je bilo ti si bio u rovu!!!! I tu se sva prica zavrsava i pocinje.
Nacionalista ne manjka ni sa jedne strane sa razlicitim nivoima radikalizma medju trenutno u svijetu je najgori i najopasniji ovaj ISIL-ovski....kojeg provode upravo ovaki koje je Cmoljo banovao nako onih napisanih gnusoba. Medjutim ja ga ne bih banovao jer bi ucinio uslugu zemlji i pustio ga sto bi rekli vojno da "otkriva polozaje". Zar ti mislis da je takvom smecu bilo drago sto u nasoj reprezentaciji ima 5 -6 djecaka pravoslavne vjeroispovjesti (namjernu necu da napisem Srba).
Napisao sam ovdje do sada 10 x da mi nikad nece biti problem zastava sa ljiljanima mada to nemam namjeru da objasnjavam junferima i ne smeta mi ni zastava Armije BiH ako je na pravom mjestu ali bilo kakav dodgadjaj koji ima drzavni karakter nije mjesto za ratne zastave.
I sam znas druze da tom zastavom nije 100% mahao niko od nas boraca A BiH nego upravo neko tko je i zelio da se dese ovakvi komentari ili u prevodu mali smradovi i poslusnici centrala velikih vodja.
-
calculator
#891 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
zenit dozic wrote: Nisu ljiljani nekakva islamska ili bošnjačka zastava, pa da pripada samo Bošnjama, oni su zastava pod kojom se BiH branila od agresije susjeda, i pod kojom je ratovao i nebošnjak i Bošnjak da ne nabrajam opet Srbe i Hrvate koji su branili BiH pod ljiljanima.
IZ tog i još 100 drugih raloga ljiljani će uvijek biti na utakmicama, sviđalo se to neprijateljima BiH ili ne
Jurišnici na baterije, rat je poodavno završen, ljudi su pobijeni, država uništena... Besmisleno je prizivati prošlost i naročito nepotrebno provocirati drugog, posebno ratnim zastavama.
Ratnoj zastavi Armije Republike Bosne i Hercegovine mjesto je u muzejima, ne na sportskim igralištima, ne na mjestima javnog okupljanja, ne u politici i dnevno-političkim ciljevima ili drugim podlim interesima.
-
Bodkin
#892 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Point. wrote:Ljiljani nisu samo bosnjacko kulturno i historijsko nadslijedje nego su to tako predstavili Srbi i Hrvati koji ne postivaju drzavu. Za ljiljane se nisu borili samo Bosnjaci nego na hiljade i hiljade Hrvata i Srba. Ja ne mogu da razumijem kako ljiljani mogu smetati Srbima kad i u srpskoj, odnosno srbijanskoj istoriji imas ljiljane na svakom koraku. I dan danas na grbu Srbije imamo ljiljan.Bodkin wrote:To se zove gradjenje drzave. Bosnjaci hoce da bosna opstane i bude jaka, dok srbi i hrvati to ne zele. Sta mislis ko mora najvise zrtvovati i najvise se odricati?Point. wrote:
Znaci, Srbi nek masu trobojkama to je ok, Hrvati nek masu sahovnicom i to je ok al kad Bosnjak mase ljiljanima pnda to nije ok? Zasto ovako podanicki mentalitet? Pa vartu zastavu ne mozes naci u BL ili bilo gdje u rs osim na drzavnim instiucijama i sad dolazite sa pricom ko masite im vartom? Onome koji ne voli i ne prizna ovu zemlju i kojo tezi ka secesiji, mozes mahati cim hoces al on svoje misljenje promijeniti nece. To je cinjenica.
Mislim pazi, ne mora. Nek bosnjaci furaju bosnjastvo i ljiljane ali onda bosnu fakat treba podijeliti na tri. Ljiljani su bosnjacko kulturno i historijeko naslijedje i tamo trebaju i ostati. Drzavna zastava treba biti svetinja. Za sve postoji vrijeme i mjesto
Evo da te pitam, je li u redu da na Bilinom Polju ljudi masu trobojkom kad igra repka? Da li bi bilo u redu da recimo Goran Zoran Slobodan dodju i masu srpskom trobojkom a navijaju za BiH?
Nisu se borili za ljiljane nego za bosnu ako aludiras na 92-95. Dakle za ideju zajednicke bosne sto danas ljiljani ne predstavljaju.
A vjeruj da ne znam. Vidi, ja nemam problema sa zastavama. Ni sa ljiljanima, ni orlovina ni sahovnicom ni bosanskom zvanicnom. Ali ima ljudi koji imaju. Trebao bi njih pitati.
-
Naslovnica
#893 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Na Svjetskom Bošnjačkom Saboru održanom u decembru 2012 u Sarajevu, za zastavu bošnjačkog naroda je izabrana bijela zastava sa ljiljanima. Ista ona kojom mašete i mislite da je bosanska.zenit dozic wrote:How yes no.emmir1 wrote:Ljiljanima nije mjesto na utakmicama reprezentacije.
Mi se kunemo u BIH a postali smo najveći radikali i guramo druge narode iz BIH, ovo sve naravno odgovara Dodiku i dušmanima.Mi ćemo svojom glupošću da razbijemo BiH.Ljiljani zauziimaju svoje mjesto u prošlosti i našim srcima i tu treba da ostanu.
Ja volim ljiljane, kompletna familija mi je bila u armiji BIH, bilo je ranjenih, poginulih, dva generala imam u familiji.
Ako ćemo ljiljane onda samo da bošnjaci igraju za reprezentaciju i da pravimo država od Tuzle do Sarajeva
Nisu ljiljani nekakva islamska ili bošnjačka zastava, pa da pripada samo Bošnjama, oni su zastava pod kojom se BiH branila od agresije susjeda, i pod kojom je ratovao i nebošnjak i Bošnjak da ne nabrajam opet Srbe i Hrvate koji su branili BiH pod ljiljanima.
Džaba vam mokri snovi BiH je u svojim avnojevskim granicama, a ti bujrum u susjedne zemlje pa pravi svoju državu, ovdje nećeš
Možda je bila bosanska, ali od kada su je Cerić, Zukorlić, Ganić, Filipović&co. proglasili za zastavu bošnjačkog naroda, ona više nije bosanska.
- Dozer
#894 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Hrasno ba...sto meni pricas ono sto znam kao i ti? 
Ali, eto, ja volim upravo ovima ovakvima koji "sve znaju", a nigdje bili nisu, ponekad malo zacepiti usta. Vidis kako se lijepo ostane bez odgovora na konkretna pitanja potkrijepljena cinjenicama
Vidis kako se hladno preskoce postovi na koje nemaju ni komentara, a ni bilo kakvog argumenta
Ali, eto, ja volim upravo ovima ovakvima koji "sve znaju", a nigdje bili nisu, ponekad malo zacepiti usta. Vidis kako se lijepo ostane bez odgovora na konkretna pitanja potkrijepljena cinjenicama
Vidis kako se hladno preskoce postovi na koje nemaju ni komentara, a ni bilo kakvog argumenta
-
emmir1
#895 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
zenit dozic wrote:How yes no.emmir1 wrote:Ljiljanima nije mjesto na utakmicama reprezentacije.
Dva naroda u BIH je doživljavaju kao ratnu zastavu i to je činjenica.
Znači BiH možemo gradit na poštovanju i razumjevanju, ili možemo pravit samo državu Bošnjaka.
Glupo je da se bunimo kada masa sportista neće da nastupa za BiH, nemamo se šta bunit jer im mašemo zastavama koje oni vide kao nesreću svog naroda.
Evo i ovu djecu sada tjeramo iz reprezentacije, iskreno ni ja ne bih nastupao da sam na njihovom mjestu.
A ja neprijatelj Bosne nisam, kako rekoh komplet moja familija se borila za BiH od Drine do Une, davali živote i dijelove tijela, i da sutra zatreba opet bi je branili.
- Arteta
#896 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Nista novo, i dalje se politizuju djeca.
- dustaban
#897 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
I da dodam - ljiljanima, kao simbolu Bosnjaka, nije mjesto u muzeju, niko Bosnjacima ne brani da svoje nacionalne emocije iskazuju svojom zastavom, tamo gdje to ima smisla i gdje ne vrijedja druge narode (kao sto sam lijepo opisao primjerom muslimanske zastave na dzamiji i vatikanske na katedrali), ali zaista im nije mjesto na utakmicama reprezentacije, pogotovo ovakve koja ne zasluzuje niti najmanju provokaciju i koja daje ohrabrujuce naznake povratka multietnicke zajednice.calculator wrote:Jurišnici na baterije, rat je poodavno završen, ljudi su pobijeni, država uništena... Besmisleno je prizivati prošlost i naročito nepotrebno provocirati drugog, posebno ratnim zastavama.zenit dozic wrote: Nisu ljiljani nekakva islamska ili bošnjačka zastava, pa da pripada samo Bošnjama, oni su zastava pod kojom se BiH branila od agresije susjeda, i pod kojom je ratovao i nebošnjak i Bošnjak da ne nabrajam opet Srbe i Hrvate koji su branili BiH pod ljiljanima.
Ratnoj zastavi Armije Republike Bosne i Hercegovine mjesto je u muzejima, ne na sportskim igralištima, ne na mjestima javnog okupljanja, ne u politici i dnevno-političkim ciljevima ili drugim podlim interesima.
-
zenit dozic
#898 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ASny1qmya9w [/youtube]dustaban wrote:Zenite ti fakat nisi dobar (kao ni ostali sto zastupaju iste teze).
Salonci imate mahanje

PS. Srbin Tifa, oko njega hejbet ljiljana
Last edited by zenit dozic on 20/08/2015 13:16, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#899 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Tako je ali dok je komandant bio Sefer Halilovic (koji me je uzgred neki dan strasno razocarao). To je tada bila prava multietnicka armija dok nije dosao Delic i od A BiH poceo praviti sto cistokrvniju Bosnjacku. Na komandnim pozicijama je to i uspio sto je osjetio odlicno i nas veliki covjek Jovo Divjak a u samom vojsci polovicno jer ljudi nisu imali izbora. nemoj pricati os tvarima o kojima ne znas. I dan danas nacelnik opcine Novo Sarajevo dijeli po 50 kM samo penzionerima Bosnjacima ikao ih na tom podrucju ima bruka koji su svoje sinove dali i kojima su sinovi ostali invalidi a nisu Bosnjaci. Medjutim to mene uopste ne cudi s obzirom kakav je odnos globalni prema borackoj populaciji i dok jedan gradi kule i gradove po Poljinama a metka u ratu nije opalio onaj sto je 4 godine palio danas zivi u rupi.zenit dozic wrote:How yes no.emmir1 wrote:Ljiljanima nije mjesto na utakmicama reprezentacije.
http://forum.klix.ba/politicari-borac-a ... 60557.html
Dakle tu se sva prica zavrsava izmedju nas kojimo smo svoje zivote stavili ispod ljiljana i vas koji bi da nas ucite sta ljiljani u stvari znace!!!
- GeeTnT
#900 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
Ovakve i slicne teme (usmjerene ne protiv ljiljana nego protiv Bosnjaka) bi se otvarale i da nije bilo ljiljana na skupu u Titovoj. Sreca pa se na to vec naviklo, a ko to konkretno radi..pa oni koji do podne mrze BiH, poslijepodne cijeli svijet....
Jedna zastava ABiH...alo ba jedna na cca 50k pa zar to nije ko dan jasno da se ovde ne radi o Njegosu, Aljosi, Josipu...
Frka je tolika kao da se "tekbiralo" cijelu noc, a da su dronovi za zastavama ISIL-a kruzili iznad glavnog grada...
100% sam siguran da je do dozera, dustabana, hrasna i slicnih NIKAD se Njegos i Musa ne bi zajedno veselili..
Jedna zastava ABiH...alo ba jedna na cca 50k pa zar to nije ko dan jasno da se ovde ne radi o Njegosu, Aljosi, Josipu...
Frka je tolika kao da se "tekbiralo" cijelu noc, a da su dronovi za zastavama ISIL-a kruzili iznad glavnog grada...
100% sam siguran da je do dozera, dustabana, hrasna i slicnih NIKAD se Njegos i Musa ne bi zajedno veselili..