Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
KPNCTNJAH

#876 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by KPNCTNJAH »

Na iskrenost se gleda kao na neku slabost, tako da neces daleko dogurati.. :mrgreen: svi pricaju da traze upravo to, ali znas da imas posla s nenormalnim bicima, tako da kad im to pruzis, onda shvate da je bolje kad se malo pate... :mrgreen: moras biti negdje izmedju, k'o da hodas po zici, jednostavno pravo... :mrgreen:
edo_79

#877 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

POLOVNJAČE :D

Pogrešno sam linkov'o? E jebiga, nisam u toku sa ovim novim generacijama. Elem polovnjača, pardon, dobrodržeća devojka u pravim godinama, ovo "polovnjača" ti da mahala koja pojma nema šta su live svirke, kurčevi, palčevi, opet kurčevi sad u erekciji i sve ostalo što vole mladi.

Znači imaš dobru šljaku, ideš u solarijum dva puta dnevno, nosiš minđuše ciganke one što dokačuju ramena, krehneš se tu i tamo, nosiš štiklu 12-ku, a omiljena poslastica ti je kad ti neko priđe da ga odjebeš. Zašto, pitaju se dotični? Pa jer ti si samostalna i nezavisna devojka, finansijski obezbjeđena, puna samopouzdanja i opremljena najnovijim baterijama za vibrator koje traju i do tri puta duže (da da Duracellke :pisnuo: ). Zato kome još trebaju ti paćenici ha ha. JAAAOO NEEEE PUČEEE TI NOKAAT AAAAA

Dobro nema veze, preživjećeš nekako, kako ono bi... ti si jaka, samostalna, nezavisna... prešla tridesetu, devojka sa ispucalim krajevima nekada divne kosice... AAAAA TI SI POLOVNJAČA I NIKO TE NEĆEEEEE

Primjer:
Vjenčaj me, pvt-uj me, šaljem slike gde sam naga u pozama u kojim tebi odgovara. Napravi mi sina pod svjetlima kazina, a može i u živici, zavisi gdje ti se digne, sačekaću ja!!
Samo polako, samo smireno, uznemirena si a to niko ne smije da vidi. Kako ono bi... a jah, ti si jaka, nezavisna, samostalna...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bang and blame

#878 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

Sve Don Juan do Don Huan-a, jbt.
Imal' iko normalan, da pozeli normalnu vezu, a ne nekoga ko bi im hranio ego "letajuci" za njim?
Da se razumijemo, ima ljudi ( bez obzira na spol) koji imaju slabiji karakter, pa "prostiru" se pred partnerom. Da li je to pod uticajem emocija, shvatanja veze, do okoline... Ko zna.
Zar tako mali broj ljudi zeli normalni vezu, normalne odnose u vezi, ravnopravnog sugovornika, uzajamno postovanje?
Jok, zeli se neko nad kome treba da se dominira i "izivljava". U čemu je čar?
Sve alfa muzjaci, jbt..
edo_79

#879 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

bang and blame wrote:Sve Don Juan do Don Huan-a, jbt.
Imal' iko normalan, da pozeli normalnu vezu, a ne nekoga ko bi im hranio ego "letajuci" za njim?
Da se razumijemo, ima ljudi ( bez obzira na spol) koji imaju slabiji karakter, pa "prostiru" se pred partnerom. Da li je to pod uticajem emocija, shvatanja veze, do okoline... Ko zna.
Zar tako mali broj ljudi zeli normalni vezu, normalne odnose u vezi, ravnopravnog sugovornika, uzajamno postovanje?
Sve alfa muzjaci, jbt..
E'o jednog što hoće normalnu vezu ..... mužjak jestem .... al jok alfa :mrgreen:
ultima_palabra

#880 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

bang and blame

#881 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

KPNCTNJAH wrote:Na iskrenost se gleda kao na neku slabost, tako da neces daleko dogurati.. :mrgreen: svi pricaju da traze upravo to, ali znas da imas posla s nenormalnim bicima, tako da kad im to pruzis, onda shvate da je bolje kad se malo pate... :mrgreen: moras biti negdje izmedju, k'o da hodas po zici, jednostavno pravo... :mrgreen:
Ne bih ja iskrenost smjestila na "balans".
Iskrenost je dobra. Ako neko hoce da je iskoristi, treba ISKRENO I OTVORENO ukazati na to. Moze se razgovorom i stavom mnogo uciniti da se parner ne osjeca u nekoj "prednosti" da bi tu istinu poceo da koristi na negativan nacin.
bang and blame

#882 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

sema911s wrote:
Eurosa wrote:Znaci.....nistaa :oops: svi prisutni tu,rezultat=0. Duse slatke forumaju :lol:
rezultat je 0 zbog vas
Na "nuli" su svi oni koji nisu sretni.
todd_smith

#883 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

A ti bi vezu i da to bude normalna veza?

sta ces sljedece traziti, posao i jos uz taj posao I platu?!
klixoris

#884 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

bang and blame wrote: Sve alfa muzjaci, jbt..
Ja nisam alfa, ja sam audi muzjak.
Ne volim alfe (romeo) :D :razz:
Last edited by klixoris on 28/11/2014 13:48, edited 1 time in total.
edo_79

#885 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

todd_smith wrote:A ti bi vezu i da to bude normalna veza?

sta ces sljedece traziti, posao i jos uz taj posao I platu?!
Nemoj zaboravit i topli obrok :mrgreen:
ultima_palabra

#886 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Sve alfa muzjaci, jbt..
Ma većina je takvih, ali nije zabavno o tome pisati na internetu... šta sad da ja napišem kako je u mojoj vezi sve divno i krasno, poštovanje, povjerenje... dobio bih par ženskih lajkova, Insomnia bi napisao "neš jebat" i brzo bi se zaboravilo :mrgreen:

Ali kad madner ili neko drugi baci neku trolu, 10 strana plane za sat :mrgreen:
sema911s

#887 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

bang and blame wrote:
sema911s wrote:
Eurosa wrote:Znaci.....nistaa :oops: svi prisutni tu,rezultat=0. Duse slatke forumaju :lol:
rezultat je 0 zbog vas
Na "nuli" su svi oni koji nisu sretni.
i kada pokusas promjenit tu 0 uleti ti klizecim
KPNCTNJAH

#888 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by KPNCTNJAH »

bang and blame wrote:
KPNCTNJAH wrote:Na iskrenost se gleda kao na neku slabost, tako da neces daleko dogurati.. :mrgreen: svi pricaju da traze upravo to, ali znas da imas posla s nenormalnim bicima, tako da kad im to pruzis, onda shvate da je bolje kad se malo pate... :mrgreen: moras biti negdje izmedju, k'o da hodas po zici, jednostavno pravo... :mrgreen:
Iskrenost je dobra. Ako neko hoce da je iskoristi, treba ISKRENO I OTVORENO ukazati na to. Moze se razgovorom i stavom mnogo uciniti da se parner ne osjeca u nekoj "prednosti" da bi tu istinu poceo da koristi na negativan nacin.
Ma cim ti osjetis da koristi tu tvoju iskrenost, pa jos moras to spomenuti i imati neki razgovor oko toga, stvar je vec sjebana... :mrgreen: mozes se samo nadati da ces naletiti na osobu koja to cijeni jednako kao i ti, ali nisu bas velike sanse za to... :mrgreen: uvijek se moze desiti da si malo zakasnio/la, pa da ta osoba ima neka losa iskustva iz ranijih veza i onda je s tobom na oprezu ili jos gore, zeli tebi da vrati zbog nekog od prije, pa onda ti trazis neko zrtveno janje nakon toga i sve u krug... :mrgreen: mislim ono, nije sve crno, neki zajedno prodju takve i slicne probleme, pa budu jos jaci (zajedno) .. ali samo kazem da se ne treba cuditi ako te neko levati, jer si u potpunosti iskren... :mrgreen:
bang and blame

#889 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

KPNCTNJAH wrote:
bang and blame wrote:
Ma cim ti osjetis da koristi tu tvoju iskrenost, pa jos moras to spomenuti i imati neki razgovor oko toga, stvar je vec sjebana... :mrgreen: mozes se samo nadati da ces naletiti na osobu koja to cijeni jednako kao i ti, ali nisu bas velike sanse za to... :mrgreen: uvijek se moze desiti da si malo zakasnio/la, pa da ta osoba ima neka losa iskustva iz ranijih veza i onda je s tobom na oprezu ili jos gore, zeli tebi da vrati zbog nekog od prije, pa onda ti trazis neko zrtveno janje nakon toga i sve u krug... :mrgreen: mislim ono, nije sve crno, neki zajedno prodju takve i slicne probleme, pa budu jos jaci (zajedno) .. ali samo kazem da se ne treba cuditi ako te neko levati, jer si u potpunosti iskren... :mrgreen:
Izlevatio je i mene neko i to "momacki" ali, nisam nikada , i niti cu, dozvoliti da izlevati sve ljudsko u meni. Nisam dozvolila ni da izlevati i svaku mogucnost da budem sretna. Fakat da treba vremena se shvati na koje mjesto sam sebe postaviti :) i svoje zelje nastaviti slijediti.
Iskustvo nas uci i oblikuje. Ako insan ispravno misli na sebe (a, ima dodta takvih :) ), nece se pretvoriti u bezocnog manipulatora. Tu hajra nema.
bang and blame

#890 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

sema911s wrote:sejla govorim ti iz nekog iskustva u ovih 28godina, neznam bit kreten i los jbga to mi neide, trcim oko vas zena ko budala i sta dobijem nozinu u ledja,

prema jednoj budem onako hajd da kazem los, cisto da probam ona ko luda, trci zamnom (a iskreno nisam neki sada ljepotan a ona je bila Jlo) eto odakle to misljenje, a i po okolini svi kreteni su sa super curama,
Kakvo ti je to okruzenje?!
Znas li sta su uzrocno-posljedicni odnosi?
prog321

#891 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

Nekad mi je zao ovih mladica. Prave nauku od .....
Kad je sve tako jednostavno. Vidis zenu. Ona tebe. Izmjerite se okom. I to je to. :-D
Last edited by prog321 on 28/11/2014 14:22, edited 1 time in total.
bang and blame

#892 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

ultima_palabra wrote:
Sve alfa muzjaci, jbt..
Ma većina je takvih, ali nije zabavno o tome pisati na internetu... šta sad da ja napišem kako je u mojoj vezi sve divno i krasno, poštovanje, povjerenje... dobio bih par ženskih lajkova, Insomnia bi napisao "neš jebat" i brzo bi se zaboravilo :mrgreen:

Ali kad madner ili neko drugi baci neku trolu, 10 strana plane za sat :mrgreen:
Pod okriljem anonimnosti treba pisati sto na srcu lezi, a ne pod tim istim "izigravati" nesto sto bi (ti isti) SAMO VOLJELI da budu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#893 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Velkoski »

anonimnosti? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bang and blame

#894 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

Eurosa wrote:Svi smo jednom ili cak i dva puta imali to neko nazovi lose iskustvo u zivotu,mada to uopce ne mora nuzno biti lose,do nas je kako to sagledamo i kakavu pouku izvucemo. Ali zivjeti sad u sjeni tog iskustva i gledati kroz to sve eventualne buduce je cista glupost i vlastita uskogrudnost. Sputavati sam sebe -bezveze. U startu postaviti temelje na otvorenom i iskrenom dijalogu poslije tih nazovimo losih iskustava je apsolutni imperativ. Laz je otrov koja ubije vezu prije ili poslije. A sve se sazna, uvijek.Fazon je u tome sto on/ona nakon toga u vecini slucajeva to zloupotrijebe,(i onda pocinju male manipulacije,kalkulacije i odeee) ali i opet...nije neka steta, jer to jednostavno znaci da on /ona nije the one!

BnB :thumbup:
Bas tako. :kiss:
bang and blame

#895 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

Velkoski wrote:anonimnosti? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jbg. Ja samo tako mišljah :mrgreen:
vade_mecum

#896 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by vade_mecum »

bang and blame wrote:
Eurosa wrote:Svi smo jednom ili cak i dva puta imali to neko nazovi lose iskustvo u zivotu,mada to uopce ne mora nuzno biti lose,do nas je kako to sagledamo i kakavu pouku izvucemo. Ali zivjeti sad u sjeni tog iskustva i gledati kroz to sve eventualne buduce je cista glupost i vlastita uskogrudnost. Sputavati sam sebe -bezveze. U startu postaviti temelje na otvorenom i iskrenom dijalogu poslije tih nazovimo losih iskustava je apsolutni imperativ. Laz je otrov koja ubije vezu prije ili poslije. A sve se sazna, uvijek.Fazon je u tome sto on/ona nakon toga u vecini slucajeva to zloupotrijebe,(i onda pocinju male manipulacije,kalkulacije i odeee) ali i opet...nije neka steta, jer to jednostavno znaci da on /ona nije the one!

BnB :thumbup:
Bas tako. :kiss:
:thumbup: ja sam pobornik "restarta" poslije raskida i da novi ljudi zasluzuju prvu sansu bez hipoteka iz prethodnih veza za koje ne mogu biti odgovrni ni pod tackom razno
...i jos kad neko kaze razorao sam se u muski/zenski rod :roll:
todd_smith

#897 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Pridjes grupi djevojaka, odnosno jednoj koja je u grupi.

Kazes joj izvini sto vam upadam ovako ali zanima me, da li volis plesati?

Ona ce reci da, jer je zensko

Ti joj onda kazes, ajd idi plesi, zelio bih da razgovaram sa tvojom jaranicom.
vade_mecum

#898 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by vade_mecum »

sheilak wrote:
sema911s wrote:sejla govorim ti iz nekog iskustva u ovih 28godina, neznam bit kreten i los jbga to mi neide, trcim oko vas zena ko budala i sta dobijem nozinu u ledja,

prema jednoj budem onako hajd da kazem los, cisto da probam ona ko luda, trci zamnom (a iskreno nisam neki sada ljepotan a ona je bila Jlo) eto odakle to misljenje, a i po okolini svi kreteni su sa super curama,
gle, to sto ona leti za tobom kao luda navodno zato jer si ti los prema njoj, nije zbog toga jer te ona voli, vec zbog ljudske psihe. i nastojanja da zadobijemo neciju ljubav ili da ugodimo nekom/budemo u dobrim odnosima s insanima oko nas, izgladimo lose odnose. znas ono, harmonija i to...ali nema tu pravih osjecaja ;-) vec dosta negativnih koje ce ti kad tad vratiti. ili se ohladiti od tebe, a onda je svejedno sta radis.

dakle, dobra vam je ta taktika na kratke staze, ako vam nije bitno da vas neko voli, vec da samo leti za vama ili razmislja sta je to zaboga pogresno uradjeno. na duge staze, izgubis osobu potpuno.
:thumbup: upravo tako...za kratke staze odlicna taktika ali iskreno, da li bi zelio graditi buducnost i zivot sa takvom osobom? (pod uslovom da ganjas stabilnost, normalu i tome slicno)
sema911s

#899 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

todd_smith wrote:Pridjes grupi djevojaka, odnosno jednoj koja je u grupi.

istog trena si postao gori od svih haskih optuzenika zajedno,
todd_smith

#900 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

sema911s wrote:
todd_smith wrote:Pridjes grupi djevojaka, odnosno jednoj koja je u grupi.

istog trena si postao gori od svih haskih optuzenika zajedno,
boli te briga, fino si je pitao, bio si kulturan, nemas sta ti tu dalje da se pravdas, to sto je njoj krivo sto joj je jaranica ljepsa, ko je sisa.
Post Reply