BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

USAblues

#876 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by USAblues »

Valja se poceti pakovati....put zove....Danas se leti za Rio!!! Nije da se nema treme...ima...ipak san postaje java.

Biti na Jednom SP ..u kolijevci fudbla Brazilu na legendarnoj Marakani i po PRVI puta u zivo gledati Zmajeve priceless!!!!

VOLIM TE BOSNO i HERCEGOVINO!!!!!!!

Puno pozdrava Forumasima u domovini a ovi koji idu u Rio vidimo se na Copacabani!!!!! :bih: :bih: :bih:
Last edited by USAblues on 09/06/2014 16:25, edited 2 times in total.
Edin H.

#877 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Edin H. »

Ne znam kako je u ostalim zemljama, ali Varta dominira po svim engleskim pubovima, supermarketima i slicno.

Naime sve je okiceno zastavama zemalja ucesnica Svjetskog prvenstva.
Timotije

#878 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Timotije »

USAblues wrote:Valja se poceti pakovati....put zove....Danas se leti za Rio!!! Nije da se nema treme...ima...ipak san postaje java.

Biti na Jednom SP ..u kolijevci fudbla Brazilu na legendarnoj Marakani i po PRVI puta u zivo gledati Zmajeve priceless!!!!

VOLIM TE BOSNO i HERZEGOVINO!!!!!!!

Puno pozdrava Forumasima u domovini a ovi koji idu u Rio vidimo se na Copacabani!!!!! :bih: :bih: :bih: :bih:

btw..Vaha za selektora :D 8)
Sretan put :D !
MOSALJOZE

#879 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by MOSALJOZE »

Taksi na aerodromu u Riu
Kada sletite na aerodrom i podignete kofere, vidjet cete velika staklena vrata za izlaz sa stotinu taksista ispred koji vicu i nagovaraju vas da se s njima vozite. Oni naplacuju DUPLO! Umjesto toga, otidjite na sprat za departures, odlasci, i tu izadjite sa aerodroma. Vidjet cete taksiste koje dovoze putnike. Oni ci biti vise nego sretni da vas povezu do grada za regularnu cijenu samo da ne idu prazni. Oni su ljubazniji i prijatniji, a i vi cete biti zadovljniji sa cijenom.
Recite ovo svima koji idu
Timotije

#880 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Timotije »

Edin H. wrote:Ne znam kako je u ostalim zemljama, ali Varta dominira po svim engleskim pubovima, supermarketima i slicno.

Mali danski nacionalisti ignorisu sve gdje ih nema. Ogromna je razlika kad se negdje plasiraju i kad ih nema, ove godine nije bilo ni Panini slicica po radnjama, obigrao sve, kazu nema potraznje :( !
U sportskoj radnji mi se onaj nasmijao kad sam ga pitao za nas dres, kaze mozda bude ako nekad budete prvaci. Govna.
Maloprije prosao pored engleskog puba u mojoj carsiji, stidljiva najava za Brazil-Hrvatska i naravno za engleske utakmice.... niti jedne zastave ili tome slicno...
Edin H.

#881 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Edin H. »

Timotije wrote:
Edin H. wrote:Ne znam kako je u ostalim zemljama, ali Varta dominira po svim engleskim pubovima, supermarketima i slicno.

Mali danski nacionalisti ignorisu sve gdje ih nema. Ogromna je razlika kad se negdje plasiraju i kad ih nema, ove godine nije bilo ni Panini slicica po radnjama, obigrao sve, kazu nema potraznje :( !
U sportskoj radnji mi se onaj nasmijao kad sam ga pitao za nas dres, kaze mozda bude ako nekad budete prvaci. Govna.
Maloprije prosao pored engleskog puba u mojoj carsiji, stidljiva najava za Brazil-Hrvatska i naravno za engleske utakmice.... niti jedne zastave ili tome slicno...
:shock:
svi u napad

#882 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by svi u napad »

Dragi moji forumasi koji ste spremili kofere i rekvizite za put na ovo fudbalsko hodocasce koristim ovu priliku da Vam pozelim sretan put, ugodan i nezaboravan provod i boravak u Brazilu.Znam da ce te dati sve od sebe da zajedno sa drugim navijacima nase jedne i jedine svetinje pomognete nasim momcima u dostojnom prezentovanju nase domovine na ovom velikom tekmicenju. Druzite se, veslite se i ne dozvolite da vam iko ili bilo sta pokvari ovu radost. Mi jedna mala ali ponosna zemlja, koja je svasta predeverala u ovih zadnjih 20-ak godina i u kojoj 40% stanovnistva ne navija za svoju domovinu, uspjela je i pored svih teskoca doci tj. plasirati se na WM u Brazilu. Samim tim dragi moji, kao sto danas procitah u nekim novinama Bosna je osvojila to prvenstvo. Ponosan sam sto sam Bosanac i Hercegovac i sto cu zajedno sa Vama navijati za najbolje momke na svijetu, nase drage Zmajeve. VOLIM TE BOSNO i HERCEGOVINO!!!!!!! :bih:
Jos jednom sretno i Vama i nama kao i nasim momcima.
Naprijed BiH. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: (ko Lucky u najboljim danima :mrgreen: )[/b]
Timotije

#883 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Timotije »

svi u napad wrote:Dragi moji forumasi koji ste spremili kofere i rekvizite za put na ovo fudbalsko hodocasce koristim ovu priliku da Vam pozelim sretan put, ugodan i nezaboravan provod i boravak u Brazilu.Znam da ce te dati sve od sebe da zajedno sa drugim navijacima nase jedne i jedine svetinje pomognete nasim momcima u dostojnom prezentovanju nase domovine na ovom velikom tekmicenju. Druzite se, veslite se i ne dozvolite da vam iko ili bilo sta pokvari ovu radost. Mi jedna mala ali ponosna zemlja, koja je svasta predeverala u ovih zadnjih 20-ak godina i u kojoj 40% stanovnistva ne navija za svoju domovinu, uspjela je i pored svih teskoca doci tj. plasirati se na WM u Brazilu. Samim tim dragi moji, kao sto danas procitah u nekim novinama Bosna je osvojila to prvenstvo. Ponosan sam sto sam Bosanac i Hercegovac i sto cu zajedno sa Vama navijati za najbolje momke na svijetu, nase drage Zmajeve. VOLIM TE BOSNO i HERCEGOVINO!!!!!!! :bih:
Jos jednom sretno i Vama i nama kao i nasim momcima.
Naprijed BiH. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: (ko Lucky u najboljim danima :mrgreen: )[/b]
:thumbup: :D
zip-zip

#884 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by zip-zip »

lijepi pozdravi iz Rija !!!!
Oni koji dolaze je najbolje da se prebacuju sa busom, uopste nije komplikovano i kosata od 3 do 8 rela. U gradu je svaki po 3 reala pa vozi miske dokle ti volja. Mi nazalost nemamo karte za Argentinu i idemo dalje sutra za Sao Paulo i dalje Cuiaba. Nadam se da ce te uziati kao sto smo mi zadnih 5 dana uzivali i vidimo se u Cuiabi.
Posjetite sve sto stoji u turistickim vodicima necete pozaliti ni sekunde i jos nesto nije da nije opasno u Brazilu ali ovake ljude nismo dugo sreli, nemozes stojati ni 5 min na ulici sa kartom u ruci da neko nepita trebas li pomoc. Svaka cast Rio sada idemo dalje .... :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Opetja033

#886 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Opetja033 »

Raji koja ide u Brazil, "domacim" i dijasporcima, zelim puno srece! Iskoristite svaki jebeni dan, ovakva se stvar jednom u zivotu pruza! Guzite samo nam nemojte epidemiju side donijeti u Sarajevo kada se vratite :mrgreen:

Pamet i glavu i nedajte nama na sebe! 'ta ce picke iz favela, to rodnog lista u zivotu nije vidjelo :mrgreen:
Timotije

#887 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Timotije »

Edin H. wrote:Timotije, evo ti nove raje :D

http://www.klix.ba/sport/nogomet/u-orga ... /140609154
"To je momak dusevan i fin, uvjek gledaj da se druzis s njim"!
Fina neka raja, pravi pravcati turisti :D .
Penzija brate od glave do pete, ja od 14 dana boravka, imam samo 3 ulaznice za utakmice... To mi je cijeli turisticki plan a na tome ce najvjerovatnije i ostati.
Edin H.

#888 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Edin H. »

Timotije wrote:

Penzija brate od glave do pete, ja od 14 dana boravka, imam samo 3 ulaznice za utakmice... To mi je cijeli turisticki plan a na tome ce najvjerovatnije i ostati.
Ovi ce pockrkati, ako neko tzne: "Ko ne skace, mrzi Bosnu!" :D
Timotije

#889 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Timotije »

Edin H. wrote:
Timotije wrote:

Ovi ce pockrkati, ako neko tzne: "Ko ne skace, mrzi Bosnu!" :D
Ma nisu ludi da skacu, ko ih placa za to :D !
Edin H.

#890 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Edin H. »

Timotije wrote: Ma nisu ludi da skacu, ko ih placa za to :D !
I to sto kazes :D
a-vatar

#891 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by a-vatar »

Još samo malo i počinje..
skenderija04

#892 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by skenderija04 »

Za raju koja sutra dolazi u Rio :(

Image
insaneinthebrain

#893 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by insaneinthebrain »

cirkus od svjetskog prvenstva ce ovo biti :roll:
Bosanski_kralj

#894 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Bosanski_kralj »

Ma SP se uvijek treba održavati u Evropi i eventualno u SAD-u, Japanu i Južnoj Koreji.
Butmiran

#895 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Butmiran »

Bosanski_kralj wrote:Ma SP se uvijek treba održavati u Evropi i eventualno u SAD-u, Japanu i Južnoj Koreji.
Svako drugo u Njemačkoj treba biti, neće ga niko k'o Švabo organizovati.
skenderija04

#896 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by skenderija04 »

Ovdje je sutra otvatanje. Slika je od prije pola sata

Image
Mirza007

#897 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Mirza007 »

skenderija04 wrote:Za raju koja sutra dolazi u Rio :(

Image
More ubicu i konduktera i onog njegovog ..... ako zakasnim na Marakanu!
hatemondays

#899 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

Evo I hatemondays se spustio u sao paolo sa svojom ekipom ima nase raje I hrvata dosta.
Šveđanin

#900 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Šveđanin »

Slikajte ljudi.. slikajte :D

Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Post Reply