Biti na Jednom SP ..u kolijevci fudbla Brazilu na legendarnoj Marakani i po PRVI puta u zivo gledati Zmajeve priceless!!!!
VOLIM TE BOSNO i HERCEGOVINO!!!!!!!
Puno pozdrava Forumasima u domovini a ovi koji idu u Rio vidimo se na Copacabani!!!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sretan putUSAblues wrote:Valja se poceti pakovati....put zove....Danas se leti za Rio!!! Nije da se nema treme...ima...ipak san postaje java.
Biti na Jednom SP ..u kolijevci fudbla Brazilu na legendarnoj Marakani i po PRVI puta u zivo gledati Zmajeve priceless!!!!
VOLIM TE BOSNO i HERZEGOVINO!!!!!!!
Puno pozdrava Forumasima u domovini a ovi koji idu u Rio vidimo se na Copacabani!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
btw..Vaha za selektora![]()
Mali danski nacionalisti ignorisu sve gdje ih nema. Ogromna je razlika kad se negdje plasiraju i kad ih nema, ove godine nije bilo ni Panini slicica po radnjama, obigrao sve, kazu nema potraznjeEdin H. wrote:Ne znam kako je u ostalim zemljama, ali Varta dominira po svim engleskim pubovima, supermarketima i slicno.
Naime sve je okiceno zastavama zemalja ucesnica Svjetskog prvenstva.
Timotije wrote:Mali danski nacionalisti ignorisu sve gdje ih nema. Ogromna je razlika kad se negdje plasiraju i kad ih nema, ove godine nije bilo ni Panini slicica po radnjama, obigrao sve, kazu nema potraznjeEdin H. wrote:Ne znam kako je u ostalim zemljama, ali Varta dominira po svim engleskim pubovima, supermarketima i slicno.
Naime sve je okiceno zastavama zemalja ucesnica Svjetskog prvenstva.!
U sportskoj radnji mi se onaj nasmijao kad sam ga pitao za nas dres, kaze mozda bude ako nekad budete prvaci. Govna.
Maloprije prosao pored engleskog puba u mojoj carsiji, stidljiva najava za Brazil-Hrvatska i naravno za engleske utakmice.... niti jedne zastave ili tome slicno...
svi u napad wrote:Dragi moji forumasi koji ste spremili kofere i rekvizite za put na ovo fudbalsko hodocasce koristim ovu priliku da Vam pozelim sretan put, ugodan i nezaboravan provod i boravak u Brazilu.Znam da ce te dati sve od sebe da zajedno sa drugim navijacima nase jedne i jedine svetinje pomognete nasim momcima u dostojnom prezentovanju nase domovine na ovom velikom tekmicenju. Druzite se, veslite se i ne dozvolite da vam iko ili bilo sta pokvari ovu radost. Mi jedna mala ali ponosna zemlja, koja je svasta predeverala u ovih zadnjih 20-ak godina i u kojoj 40% stanovnistva ne navija za svoju domovinu, uspjela je i pored svih teskoca doci tj. plasirati se na WM u Brazilu. Samim tim dragi moji, kao sto danas procitah u nekim novinama Bosna je osvojila to prvenstvo. Ponosan sam sto sam Bosanac i Hercegovac i sto cu zajedno sa Vama navijati za najbolje momke na svijetu, nase drage Zmajeve. VOLIM TE BOSNO i HERCEGOVINO!!!!!!! :bih:
Jos jednom sretno i Vama i nama kao i nasim momcima.
Naprijed BiH.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ko Lucky u najboljim danima
)[/b]
"To je momak dusevan i fin, uvjek gledaj da se druzis s njim"!
Ovi ce pockrkati, ako neko tzne: "Ko ne skace, mrzi Bosnu!"Timotije wrote:"To je momak dusevan i fin, uvjek gledaj da se druzis s njim"!
Fina neka raja, pravi pravcati turisti.
Penzija brate od glave do pete, ja od 14 dana boravka, imam samo 3 ulaznice za utakmice... To mi je cijeli turisticki plan a na tome ce najvjerovatnije i ostati.
Ma nisu ludi da skacu, ko ih placa za toEdin H. wrote:Ovi ce pockrkati, ako neko tzne: "Ko ne skace, mrzi Bosnu!"Timotije wrote:"To je momak dusevan i fin, uvjek gledaj da se druzis s njim"!
Fina neka raja, pravi pravcati turisti.
Penzija brate od glave do pete, ja od 14 dana boravka, imam samo 3 ulaznice za utakmice... To mi je cijeli turisticki plan a na tome ce najvjerovatnije i ostati.
I to sto kazesTimotije wrote: Ma nisu ludi da skacu, ko ih placa za to!

Svako drugo u Njemačkoj treba biti, neće ga niko k'o Švabo organizovati.Bosanski_kralj wrote:Ma SP se uvijek treba održavati u Evropi i eventualno u SAD-u, Japanu i Južnoj Koreji.

More ubicu i konduktera i onog njegovog ..... ako zakasnim na Marakanu!skenderija04 wrote:Za raju koja sutra dolazi u Rio![]()