Sve napravim isto ali neće. Prvi uredno otvoren, koji god drugi da ukucam neće da ga otvori, probao sam i port 80 kao neki obični port i opet neće da ga otvori.DON_eARL wrote: Ako ti radi preko jednog porta, nešto do postavki drugog nisi dobro namjestio. Postavi screenshot, pa možda skonta neko gdje praviš grešku. Firewall provjeri i aplikacija koja koristi port mora biti pokrenuta, da vidiš je li port otključan.

Testiram je li otvoren preko https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ stranice, tako da mi ne treba biti pokrenut program, nije pokrenut ni od prvog porta pa na stranici uredno kaže "Port 14633 is open on [IP adresa ]", dok za 16000 port i za bilo koji drugi koji god da ukucam piše da je closed.
Znam da ovo internal start port end port ne treba, po tutorialu što sam našao može da stoji i nula jer je to za lan, nebitno je za online, ne igra nikakvu ulogu.
Firewall skroz ugasim(u antivirusu, onaj windows-ov je u potpunosti deaktiviran zbog av-a) i opet neće, tako da on ne blokira.